cimi afiyet olsunnnnn,bence sen yine sağlıklı beslenmeye devam et canımmm,canının çektiklerinin sadece ucundan bak tadınaa,o pastanın kekin zaten çocuğa faydası yokkiii.kendini salma yaniii
1 tabak yağsız tuzsuz salata (marul domates soğan ve salatalık)
1 kase çorba
küçük bir kişilik light yoğurt
Ve bolca su
Afiyet olsunnnn :)))
yemekte dönerle patatates kızartması çıktı çok yağlı gözüküyodu canım bende almak istemedim. Teşekkür ederim :)canım sebze yemeği yada et olsun menüde afiyet olsun
Herkese afiyet olsun kızlar.
Biraz yoğunum, öğleden sonra bakamayabilirim.
hemen öğle yemeğimi yazayım.
1 domates
1 köy biberi
1 kırmızı biber
8 yk barbunya
1 dilim çok tahıllı ekmek
200 ml yoğurt
ay çok geldi he keşke yoğurdu yemeseydim..
Herkese afiyet olsun kızlar.
Biraz yoğunum, öğleden sonra bakamayabilirim.
hemen öğle yemeğimi yazayım.
1 domates
1 köy biberi
1 kırmızı biber
8 yk barbunya
1 dilim çok tahıllı ekmek
200 ml yoğurt
ay çok geldi he keşke yoğurdu yemeseydim..
afiyet olsun ycl barbunyayı 4-5 yk yiyebiliyoruz unutma
Hepinize afiyet olsun kızlaaaar...Öğle yemeğimmm;
1 küçük salatalık
4 cherry domates
1 dilim b. peynir
3 yk light yogurt
1 kepekli sandviç ekmeği (evde sebze yemegı yoktu bugunluk boyle oldu artık)
arada da yıcek biseyım yoktu ben kuru meyveyı daha cok sevıorum hem tatlı ıhtıyacım daha cok karsılanıo hem de tok tutuo dıe kuru kayısı ve kuru ıncır aldımaslında nıyetım yoktu almaya bugun ara öğün yemicektim ama öğleden önce ara yapamadım die çok acıkmıştım saat 5 gibi yerim die aldım bi de light süt aldım yanında ohh misssss
Az önce de limonlu y.çayımı içtimm
Hepinize afiyet olsun kızlaaaar...Öğle yemeğimmm;
1 küçük salatalık
4 cherry domates
1 dilim b. peynir
3 yk light yogurt
1 kepekli sandviç ekmeği (evde sebze yemegı yoktu bugunluk boyle oldu artık)
arada da yıcek biseyım yoktu ben kuru meyveyı daha cok sevıorum hem tatlı ıhtıyacım daha cok karsılanıo hem de tok tutuo dıe kuru kayısı ve kuru ıncır aldımaslında nıyetım yoktu almaya bugun ara öğün yemicektim ama öğleden önce ara yapamadım die çok acıkmıştım saat 5 gibi yerim die aldım bi de light süt aldım yanında ohh misssss
Az önce de limonlu y.çayımı içtimm
benimkileriii deeeeeeee törpülesek keşke yaa zımpara kaadıyla falan olur muu kii accuk kolardan bolca basenden zımparalasakkkk
bu basenleri zımparalasak da mı eritsek zımparalamasak da mı eritsekkk ama illa ki eritsekkkk
Canım benimmm tebrik ederimmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
benim uykum geldii5:50 de kalktım sabah ben marketten şekersiz türk kahvesi alamda gelem bi
afiyet ola herkese öğle yemeği köz patlıcan 2 tane(0 yağ 0 tuz)
1kk peynir
1 salatalık
2 domates
eksi ot
nane
kız çocuklarla ilgili yorumlar var bence toplumun baskısından dolayı herkes erkek istiyo, nedense eşlerimiz mutlu olcak gibi onları mutlu etcekmisiz gibi hissediliyo, kız bebegimi giydiririm vs tatlı oluyolar kız evlat öz evlat diyede kız isteniyo ama özünde herkes sağlikli olsun eli ayağı azası tam olsun istiyo, ikisindende olsun diye 1kız 1 oğlan isteniyo, simdi düsünüyorum bi kızım daha olsa hiç bi şey olmaz ,2 kız annesi olurum,eminim ki herkes evet diyo simdi, Yaradanımız bize sağlıklı evlatlar nasip etsin, kimseyi evladıyla imtihan etmesin en buyuk duammm ( herkes amin desin) herkesi famiri , yoli, hugo yu çok iyi anlıyorum ...
ayrıca alış verişte benim kız daha 23 aylık yeminle ayakkabıyı deniycekmis ve pembe olanı alcakmış, bir gün önce de kendi moru begenip aldı,3 çift giydirdim birini beğendi alıp gidiyo yani, ertesi günde giysi alcam ayakkabı da giycekmiş ve eve geldik aldiklarımı deniyorum bi odada giydiriyorum koridordan gecip annae dedeye gidiyo gösteriyo, yenisini giydiriyorum bi daha gidiyo valizteki tüm eski yeni herseyı sikılmadan denemek istedi ya sasırdım , normalde kıyafeti ağlıya zırlaya giyer...kızlar çok fena 4 yasınoda düsünemiyorum artık
Ben hala sihirden yanayım
hee en iyisi valla kesin çözüm zım zım zımparaaaaaaa
Benim listemde 8 yk canım.. et yemiyorum ya ben.. Onu tamamlamak için sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?