60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimi afiyet olsunnnnn,bence sen yine sağlıklı beslenmeye devam et canımmm,canının çektiklerinin sadece ucundan bak tadınaa,o pastanın kekin zaten çocuğa faydası yokkiii.kendini salma yaniii

ya bebek için yemedim aslında çok acıkmıştım gözüm neye deydiyse alıp yiyeceğim dedim.bugün ödülmü verdim cezamı bende bilemedim.ama yok artık nu şekil zaten.tövbeler olsun.çok rahatsız oldum çünkü.

Herkese afiyet olsun kızlar.
Biraz yoğunum, öğleden sonra bakamayabilirim.
hemen öğle yemeğimi yazayım.
1 domates
1 köy biberi
1 kırmızı biber
8 yk barbunya
1 dilim çok tahıllı ekmek
200 ml yoğurt

ay çok geldi he keşke yoğurdu yemeseydim..

afiyet olsun ycl barbunyayı 4-5 yk yiyebiliyoruz unutma

afiyet olsun ycl barbunya 4 yk yada 5 yk yiyebiliyoruz unutma

Hepinize afiyet olsun kızlaaaar...Öğle yemeğimmm;
1 küçük salatalık
4 cherry domates
1 dilim b. peynir
3 yk light yogurt
1 kepekli sandviç ekmeği (evde sebze yemegı yoktu bugunluk boyle oldu artık)
arada da yıcek biseyım yoktu ben kuru meyveyı daha cok sevıorum hem tatlı ıhtıyacım daha cok karsılanıo hem de tok tutuo dıe kuru kayısı ve kuru ıncır aldım aslında nıyetım yoktu almaya bugun ara öğün yemicektim ama öğleden önce ara yapamadım die çok acıkmıştım saat 5 gibi yerim die aldım bi de light süt aldım yanında ohh misssss
Az önce de limonlu y.çayımı içtimm

Afiyet bal şeker olsun midemiz doysun

afiyet olsun ecus

slm
sabah kahvaltımdan önce ılık su
2 bardak çay
1 dilim beyaz peynir
ceviz domates salatalık
yarım elmalı fındıklı pohaça
ara yeşil çaytarçınlı ve activa
öğle
4 tane sigara böreği büyük bardak tarçınlı light süt
750ml su
ara
6 tane fındık orta türk kahvesi
pilatesimi yaptım sonra kısmetse kondüsyon bisikletime binecem ve hugocumun su bidonlu egzersizini yapıcam
akşama
bulgur pilavı ve bezelye

afiyet ola herkese öğle yemeği köz patlıcan 2 tane(0 yağ 0 tuz)
1kk peynir
1 salatalık
2 domates
eksi ot
nane

kız çocuklarla ilgili yorumlar var bence toplumun baskısından dolayı herkes erkek istiyo, nedense eşlerimiz mutlu olcak gibi onları mutlu etcekmisiz gibi hissediliyo, kız bebegimi giydiririm vs tatlı oluyolar kız evlat öz evlat diyede kız isteniyo ama özünde herkes sağlikli olsun eli ayağı azası tam olsun istiyo, ikisindende olsun diye 1kız 1 oğlan isteniyo, simdi düsünüyorum bi kızım daha olsa hiç bi şey olmaz ,2 kız annesi olurum,eminim ki herkes evet diyo simdi, Yaradanımız bize sağlıklı evlatlar nasip etsin, kimseyi evladıyla imtihan etmesin en buyuk duammm ( herkes amin desin) herkesi famiri , yoli, hugo yu çok iyi anlıyorum ...

ayrıca alış verişte benim kız daha 23 aylık yeminle ayakkabıyı deniycekmis ve pembe olanı alcakmış, bir gün önce de kendi moru begenip aldı,3 çift giydirdim birini beğendi alıp gidiyo yani, ertesi günde giysi alcam ayakkabı da giycekmiş ve eve geldik aldiklarımı deniyorum bi odada giydiriyorum koridordan gecip annae dedeye gidiyo gösteriyo, yenisini giydiriyorum bi daha gidiyo valizteki tüm eski yeni herseyı sikılmadan denemek istedi ya sasırdım , normalde kıyafeti ağlıya zırlaya giyer...kızlar çok fena 4 yasınoda düsünemiyorum artık

Son düzenleme:

hee en iyisi valla kesin çözüm zım zım zımparaaaaaaa

benim uykum geldii5:50 de kalktım sabah ben marketten şekersiz türk kahvesi alamda gelem bi

nugiiiiiiiiiiiiiiiii şekersiz kahve dedin de bak dün ne olduuuuuu
eşime dedim kii işyerine çay kahve falan alıyoruzda 1 kutu 3ü bir arada ,1 kutu da 2si bir arda al dedimm,eşimde aramış taramışşşşşş bu 2si bir aradalar şekersiz ama şekerlisi yok diyooooooooooooo
tencere yuvarlanmışşş kapağını bulmuş didim bendeeee

canımcım öncelikle amin dememek elde değil dualarına. ama benim gönlümün erkege kaymasının sebebi öyle toplum baskısı yok kocam mutlu olsun diye değil. hani öyle kadın yok mu ? tabi ki çok. beni bilen bilir toplum baskısı takıntıları beni bağlamaz pek.
nasıl cici bici giydiriim saçlarını uzatim diye kız bebege heves edenler varsa bende bahriye takımı mini mini takım elbise papyon giydircem diye heves edebilirim. kaldı ki benim çocuk planım bile yok daha sadece heves. belki de benim 5 yegenimden 4 ü kız olduu içindir bendeki bu gönül kayması. yoksa dediğin gibi evlat evlattır kızı erkegi yoktur. insanın bir parçasıdır ve hepsi çok değerlidir. allah evlatlarımıza uzun ömür saglık sıhhat versin acılarını göstermesin aminnnn diyorum aminnn

muhabbete yetişemiyorum valla
neyse ben yediklerimi yazayım
saat 10 gibi domates salatalık söğüş yanında 4 küçük galate
öğle yemeği şimdi 5 yk taze fasülye 2 dilim ekmek ve yoğurt
şimdilik bukadar akşama görüşürüz

Benim listemde 8 yk canım.. et yemiyorum ya ben.. Onu tamamlamak için sanırım..

hamilelikte et yemeyenlerin çocukları asabi oluyormuşşşşşş:26::26:sen hamileyken yedin miiiiiiibir hamileliktir gidiyooo heee,ykaında hamilelik anılarımı anlatmaya başlıcammmmm(erkeklerin nası askerlik anısı varsa bizimde hamileleik anımız var heraldingggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…