nil mısracım afiyet olsun ...ne güzel evde oluncaişleri bitiriyosunuz benim balkonlar yıkancak ev makinalancak çamasırlarım atılcak çamasır telimidekiler toplancakhafta sonu evde olmayınca tümm işlerim kaldı bide hasta olunca işte 2 gündür elimi sürmedim bi seye sen valhi ne güzel verdin kiloları darısı basıma arkadasım
hmmmmm kahvaltımı ettim
2 dilimm maaleseff normal ekmek( digerinden kalmamıss bakkala da inemedimm)
1.5 kk beyaz peynir
1 domatess
6 zeytin
1 catal yereyagı
1 catal biber salcasıı
bu kadar sanırımmm:44::44:
hamilelikte et yemeyenlerin çocukları asabi oluyormuşşşşşş:26::26:sen hamileyken yedin miiiiiiibir hamileliktir gidiyooo heee,ykaında hamilelik anılarımı anlatmaya başlıcammmmm(erkeklerin nası askerlik anısı varsa bizimde hamileleik anımız var heraldingggg
ben hala düzelemedimmm yawwww,ağzım açık dolanıyorummm,burnumm tıkalııııııı:2:bu yıl amma hasta oldum heeeee
Öğle yemeğimde ;
1,5 kase yoğurt çorbası
5 kaşık kıymalı kuru fasülye
1 dilim tam buğdaylı ekmek
yarım kuru soğan yedim.
şimdi deeeeee çayımı içiyorum esmer şekerli
afiyet olsun canımslm
sabah kahvaltımdan önce ılık su
2 bardak çay
1 dilim beyaz peynir
ceviz domates salatalık
yarım elmalı fındıklı pohaça
ara yeşil çaytarçınlı ve activa
öğle
4 tane sigara böreği büyük bardak tarçınlı light süt
750ml su
ara
6 tane fındık orta türk kahvesi
pilatesimi yaptım sonra kısmetse kondüsyon bisikletime binecem ve hugocumun su bidonlu egzersizini yapıcam
akşama
bulgur pilavı ve bezelye
nugiiiiiiiiiiiiiiiii şekersiz kahve dedin de bak dün ne olduuuuuu
eşime dedim kii işyerine çay kahve falan alıyoruzda 1 kutu 3ü bir arada ,1 kutu da 2si bir arda al dedimm,eşimde aramış taramışşşşşş bu 2si bir aradalar şekersiz ama şekerlisi yok diyooooooooooooo
tencere yuvarlanmışşş kapağını bulmuş didim bendeeee
kız şekersiz içsen daha iyi değil mi :)
Kızlar tıcker da 53.3 kg yazıyor sabah kahvaltımdan sonra duşa girmeden önce tartıldım çıplak olarak 52.5 gösteriyor. bunun hangisi doğru yahu... :44: şimdiye kadar tartım geldiğinden beri ilk kez çıplak tartıldım. Bilgisi olanlar bilgilendirsin tatlı hatunlar..
Havalar çok fena ve düzensiz tam yaz geldi diyoruz gene yağmur yağıyor hava soğuyor hasta olmamız çok normal benimde burnum tıkalıydı 2 gün bol limonlu tarçıncı ıhlamur içtim iyi geldi kıl payı kurtuldum :26: Çok geçmiş olsunnnn
Neskafe içsem bişi olur mu süt tozuyla birlikteona göre gidip alıcam da
esmer şeker daha saglıklı diyorlar ama kalorisi rafine beyaz şekere göre % 5-10 daha yüksek. ama madem şeker kullanıyorsun esmer sarışın farketmez madem tercihin o saygı duyarızbilmem 2 aydır esmer şeker kullanıyorum şu an herşey normal
bilmem 2 aydır esmer şeker kullanıyorum şu an herşey normal
ana sabahtan ne kadar sıcaktı burası şimdi yarım saat içinde bulut kapladı her yeri yağdı yağacak
tamam o zaman canım ben alışmışım şekersiz içmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?