60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim tatlım bakıyorum sende iyisin süper gidiyorsun. yine kilo vermişsin aferin sanaa...
tıkırını da güzel yapmışsın becermişsin ama bmi yanlış gösteriyor. 17 bmi zaafiyet geçirdiinin göstergesi. olsun yine de güzel.
[/QUOTE]

sağol canım. bmi yanlış olsada olur siz giden kilolara bakın

canım benim doğru söylüyorsun hem çalış hem eve yetiş çok zor olmalı sizleri takdir ediyorum.
hmmmmm kahvaltımı ettim

2 dilimm maaleseff normal ekmek( digerinden kalmamıss bakkala da inemedimm)
1.5 kk beyaz peynir
1 domatess
6 zeytin
1 catal yereyagı
1 catal biber salcasıı

bu kadar sanırımmm:44::44:

afiyet olsun tatlış..

ben hala düzelemedimmm yawwww,ağzım açık dolanıyorummm,burnumm tıkalııııııı:2:bu yıl amma hasta oldum heeeee

Yok canı yemedim.. Ben hiç et yemiyorum, çocukluğumdan beri..
Oğlum da asabi değil şimdilik ama anası gibi heyheyli biraz..

Kızlar tıcker da 53.3 kg yazıyor sabah kahvaltımdan sonra duşa girmeden önce tartıldım çıplak olarak 52.5 gösteriyor. bunun hangisi doğru yahu... :44: şimdiye kadar tartım geldiğinden beri ilk kez çıplak tartıldım. Bilgisi olanlar bilgilendirsin tatlı hatunlar..

ben hala düzelemedimmm yawwww,ağzım açık dolanıyorummm,burnumm tıkalııııııı:2:bu yıl amma hasta oldum heeeee

Havalar çok fena ve düzensiz tam yaz geldi diyoruz gene yağmur yağıyor hava soğuyor hasta olmamız çok normal benimde burnum tıkalıydı 2 gün bol limonlu tarçıncı ıhlamur içtim iyi geldi kıl payı kurtuldum :26: Çok geçmiş olsunnnn

Öğle yemeğimde ;

1,5 kase yoğurt çorbası
5 kaşık kıymalı kuru fasülye
1 dilim tam buğdaylı ekmek
yarım kuru soğan yedim.

şimdi deeeeee çayımı içiyorum esmer şekerli

afiyet olsun canım

ay manyak şey çok güldürdün valla beni.türk kahvesi almaya giderkende aklıma geldi 3 ü birarada türk kahvesi almaya gidiyorum diye yazsaydım dedim

benim ders çalışmam lazım güzeller.gene görüşürüz.birde netten hamile yogası buldum myogaya başlayacağım.25 dak felan sürüyor.beğendim bayağı.rahatlamak için gayet güzel birşey ya....

ankaraya yağmu yağıyorrrrrrrrrrrrr,yine ıslancammm deseneee:86::86:
sabah herkess kısaları giymişti ama yine bozdu hava:44:

tıkırda yazan senin yazdığın işte
güzelim çıbıl duşa girmeden çıktıın işte kilon. 52,5 sin deeştir kilonu.terbikler
bmi bölümünü de sil bari

ana sabahtan ne kadar sıcaktı burası şimdi yarım saat içinde bulut kapladı her yeri yağdı yağacak

Neskafe içsem bişi olur mu süt tozuyla birlikte ona göre gidip alıcam da

süt tozu süt yagından yapılıyor. neskafe de yag yakımına engel oluyormuş hugocumm öle didi. sen türk kavesi iç sadesinden. başta acı gelir yanında kuru meyve yiyebilirsin ben öyle yapmıştım ama şimdi sade sade içiyorum

bilmem 2 aydır esmer şeker kullanıyorum şu an herşey normal
esmer şeker daha saglıklı diyorlar ama kalorisi rafine beyaz şekere göre % 5-10 daha yüksek. ama madem şeker kullanıyorsun esmer sarışın farketmez madem tercihin o saygı duyarız

tamam o zaman canım ben alışmışım şekersiz içmeye

canım sen aynen devam et bence
ben siyah çay hariç herşeyi şekersiz içebiliyorum bi onu şekersiz içemiyorum. bende bıraktım içmiyorum siyah çayı sadece haftasonları çok az şekerle içiyorum. tatlandırıcıdan iyidir diyorum. bide gerek yok tatlandırıcıya az lazım oluyor şeker zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…