süt tozu süt yagından yapılıyor. neskafe de yag yakımına engel oluyormuş hugocumm öle didi. sen türk kavesi iç sadesinden. başta acı gelir yanında kuru meyve yiyebilirsin ben öyle yapmıştım ama şimdi sade sade içiyorum
Tamam ozaman içmiyorum pis süt tozu :2: türk kahvesi pek sevmiyorum ya bıyık çıkartıyo öle derdi annem
tıkırda yazan senin yazdığın işte
güzelim çıbıl duşa girmeden çıktıın işte kilon. 52,5 sin deeştir kilonu.terbikler
bmi bölümünü de sil bari
canım sen aynen devam et bence
ben siyah çay hariç herşeyi şekersiz içebiliyorum bi onu şekersiz içemiyorum. bende bıraktım içmiyorum siyah çayı sadece haftasonları çok az şekerle içiyorum. tatlandırıcıdan iyidir diyorum. bide gerek yok tatlandırıcıya az lazım oluyor şeker zaten
bak baaaaaak düzelttim bmi yi. ama kilomu değiştirmeyim hafta sonuna kadar dursun öyle değiştireyim. çok mu hızlı kilo verdim ben her çıkışımda şaşırdımbelim 71 den 68 e incelmiş basem 100 cm den 97 ye düşmüş
canım sen aynen devam et bence
ben siyah çay hariç herşeyi şekersiz içebiliyorum bi onu şekersiz içemiyorum. bende bıraktım içmiyorum siyah çayı sadece haftasonları çok az şekerle içiyorum. tatlandırıcıdan iyidir diyorum. bide gerek yok tatlandırıcıya az lazım oluyor şeker zaten
Tamam ozaman içmiyorum pis süt tozu :2: türk kahvesi pek sevmiyorum ya bıyık çıkartıyo öle derdi annem
kızlar bende şu beşi biyerde çaylarından var ama poşet
doğadan çıkarmış almıştım bir ikikere içtim ama sonra devam edemedim
deneyipte memnun kalan varmı
canım aynen yeşil çay dahil rezene dahil bütün bitki çaylarını şekersiz içiyorum lakin siyah çayı azıcıkda olsa şekerlendirmem lazım içemiyorum yoksa
ben ölçmüyorum mezura yetmez sanırımkız valla süpersin ne diyeyim. bmi side düzelmiş haha afferin.
iki hafta önce o bana da olmuştu. her çıkışımda daha az çıkıyordum ama yine değiştirdim tıkırımı. ufak değişikliklerde öyle ortalıı velveleye vermiyorum artık. on gündür giden bişi yoktu mesela bu sabah yüz gramcık az çıktım mesela
bel incelmiş ne güzel yaa benim belim 72 geliyo :26::26:
kalınım iriyim katana atı gibiyim
eskiden annem de biz tavuk taşlığı yemeyelim diye yeme evlendiin gün kapkara olursun derdi. yedim ve evlenirken gayette beyazdımyalan o bıyık filan çıkarmıyo. çocuklar kave isteyince caydırmak için sölenen minik yalanlardan o
Şekersiz Türk kahvemi yüzümü ekşite ekşite yudumluyorum :2:
Onları bende beğenmedim aldım öyle duruyo konuya komşuya dağatıyom...Kayısılıyı dene..
bende biraz önce içtim ama bende bugün nedense beğenmedim kahvemi afiyet olsun canım
esmer şeker daha saglıklı diyorlar ama kalorisi rafine beyaz şekere göre % 5-10 daha yüksek. ama madem şeker kullanıyorsun esmer sarışın farketmez madem tercihin o saygı duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?