60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tıkırda yazan senin yazdığın işte
güzelim çıbıl duşa girmeden çıktıın işte kilon. 52,5 sin deeştir kilonu.terbikler
bmi bölümünü de sil bari

bak baaaaaak düzelttim bmi yi. ama kilomu değiştirmeyim hafta sonuna kadar dursun öyle değiştireyim. çok mu hızlı kilo verdim ben her çıkışımda şaşırdım belim 71 den 68 e incelmiş basem 100 cm den 97 ye düşmüş

Tuz şeker aram iyi değil onlarla açık çay içiyorum şekersiz gayet iyi 3-4 senedir böyle alıştım. Bi hırs yaptım sevgilime içmiycem şekerli çay diye çay dahil herşey şekersiz

Selamlaar....
Herkeşşlere afiyet olsun....

Dün akşam erken çıktım işten... Eve varana kadar zaten telef oldum sıcaktan. Erken çıkmamı kutlamalıyım deyip walk mıdır talkmıdır o nuda yapayım dedim.. Sauna eşofmanlarımı giydiim başladım yapmaya çok sıkıcı geldi sürekli yürüyo.... Neyse 1 mil sabredebildim... Sonra start it up yaptım ama bu sıcakta sauna eşofmanıyla tansiyonum mu oynadı ne oldu bilmem hala kendime gelemedim Acaip terledim... Sonra tv bakiim dedim gözümü bi açtım sabah olmuş.... Gece en son Selma Osmana yavruum diye sarılıyodu ağlarken ağlarken uyumuşum gerisini hatırlamıyom.... Ahh Osmiş ahh her bölüm ağlatıyor beni... TV açık kalmış ışık açık koltukta ööyle sızmışım berduşlar gibi... Grip oldum tabiki.... Çünkü kapıyıda açık unutmuşum... Alcaklar götürcekler beni haberim yok

Niiysee...

Bu sabah hugocuktan görüp deneyelim bakalım diye kefir alıp içtim çileklisinden ama beni çarptı doğrusu. Tadı güzel ama ıı ııhh midemii fena yaptı... Sütte bana bunu yapıyor diye içmiyorum zati...2 dilim lorlo ekmek....

Ara 1 : şeftalili form çayı

Öğlen 4 izmir köfte yanında bir patetes yemeğin içindeydi yani...

şu an zencefilli yeşil çay...

selam kızlar kız uyuyor yemek yapıcam ama canım istemiyor
şu havalar tamamen sınsa artıkda ortalıktan kaldırsam şu kışlıkların hepsini
birazınıkaldırdım ama hepsini kaldırmaya cesaret edemiyorum

çıkıyorum yarın görüsmek üzere
simdiye kadar 1.5 lt su içtim
ara öğünum saat 16 da
1kk peynir
1dilim buğduy ekmeği

Son düzenleme:

kız valla süpersin ne diyeyim. bmi side düzelmiş haha afferin.
iki hafta önce o bana da olmuştu. her çıkışımda daha az çıkıyordum ama yine değiştirdim tıkırımı. ufak değişikliklerde öyle ortalıı velveleye vermiyorum artık. on gündür giden bişi yoktu mesela bu sabah yüz gramcık az çıktım mesela
bel incelmiş ne güzel yaa benim belim 72 geliyo :26::26:
kalınım iriyim katana atı gibiyim

kızlar bende şu beşi biyerde çaylarından var ama poşet
doğadan çıkarmış almıştım bir ikikere içtim ama sonra devam edemedim
deneyipte memnun kalan varmı

canım aynen yeşil çay dahil rezene dahil bütün bitki çaylarını şekersiz içiyorum lakin siyah çayı azıcıkda olsa şekerlendirmem lazım içemiyorum yoksa

Tamam ozaman içmiyorum pis süt tozu :2: türk kahvesi pek sevmiyorum ya bıyık çıkartıyo öle derdi annem

eskiden annem de biz tavuk taşlığı yemeyelim diye yeme evlendiin gün kapkara olursun derdi. yedim ve evlenirken gayette beyazdım yalan o bıyık filan çıkarmıyo. çocuklar kave isteyince caydırmak için sölenen minik yalanlardan o

kızlar bende şu beşi biyerde çaylarından var ama poşet
doğadan çıkarmış almıştım bir ikikere içtim ama sonra devam edemedim
deneyipte memnun kalan varmı

Onları bende beğenmedim aldım öyle duruyo konuya komşuya dağatıyom... Kayısılıyı dene..

canım aynen yeşil çay dahil rezene dahil bütün bitki çaylarını şekersiz içiyorum lakin siyah çayı azıcıkda olsa şekerlendirmem lazım içemiyorum yoksa

bende öyle canım yaa. onu da haftada bir iki içiyorum o kadar dert değil bence onun şekeri yaa . sen bu işi kıvırmışsın zaten bebeimmm...

ben ölçmüyorum mezura yetmez sanırım

ben o yalanlara çok inandım kahve içince falda bakmak istiyo fal bakıcak var mı

esmer şeker daha saglıklı diyorlar ama kalorisi rafine beyaz şekere göre % 5-10 daha yüksek. ama madem şeker kullanıyorsun esmer sarışın farketmez madem tercihin o saygı duyarız [/QUOTE]

Vallahi canım bende ne doğru ne yanlış şaşırdım kimisi esmer iyi diyor kimisi beyaz bende ne içcemi şaşırdım yanüüü

esmer şeker daha saglıklı diyorlar ama kalorisi rafine beyaz şekere göre % 5-10 daha yüksek. ama madem şeker kullanıyorsun esmer sarışın farketmez madem tercihin o saygı duyarız

Vallahi canım bende ne doğru ne yanlış şaşırdım kimisi esmer iyi diyor kimisi beyaz bende ne içcemi şaşırdım yanüüü [/QUOTE]

O yüzden hiç şeker koymamak en iyisi ne esmeri ne sarışını ne kızılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…