60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmmmm.... sporumuu yaptımm kendimiii zoooorla ölctürdümm... kollardan 1 er bucuk cm, gögüsten 2, karından 2yada 1.5 hatırlamıorum, basenden 4, üst bacaklardan 2 alt bacaklardan 2 cm incelmişimm.. amaa 700 gr almısımm.. yarın sabahh tartılıpp size nett kilomu bildiriciiimm.. kocişle birer simit yedikk romantik romantikk... zıbıtmıss gördüm kendimiii yine hocam didi kii bu ayy normal vücutta sertlesme varr ama önümüzdeki ayy en az 2 kg vermeniz lazımmm:97::97: kendini sıkma makarna pilavıı kess yetcek didii bakalımm artıkın:97::97:

ecrin ne güzel incelmelerin olmuş o 700 gr kıyafetten olabilirmi acaba yada vc ye çıkmamışsındır yada su olabiler yada hastalığın yakındır ammada seçenek söyledim hee

öyle deme yaa tombul kelebeğem kocacım beni diyete başlamadan önce böyle sever olmuştu düşünün yani her tartılışımda tıcker değiştirmeyim diyorum bide kendime engel olup haftada 1 kez cıbıldak olarak tok karnına tartılayım diyorum. Ya bazı arkadaşlar yazıyorlar sabah aç karnına tartıldım 1 kilo vermişim diye havalara uçuyorlar aç karnına tartılmak doğru değildir ki sonuçta biz aç gezmiyoruz..

Arkadaşlar hulahop almaya karar verdim... Ömrümde hiç beceremediğim bişi.. Ablam pek güzel yapar... Umarım bulabilirim yaa... Oyuncakçıdan aldım pek bi dandikti bildiğin bahçe sulama borusundan yapmışlar.... Spor mağazasında var mıdır acep...

sen gene evlenmişsin benim müstakbel kocişim 9 kg ver öle alcam seni diyo ben napim muradıma edemedim şişko dobiş gelin olmak istemiyoyummmmmm Allah mmmm en çokta erkek zayıf kadın dobiş :18::18::18: ilişkileri sevmiyorum yaaa öyle olursakkkk naparm ben benimki kilo veriyo kemerinde her ay bi delik açıyo ben kemeri bıraktım pantolonu değiştim artık Napcam bennnnn

ecrin ne güzel incelmelerin olmuş o 700 gr kıyafetten olabilirmi acaba yada vc ye çıkmamışsındır yada su olabiler yada hastalığın yakındır ammada seçenek söyledim hee

1 hafta sonra hastalancamm o nedenle sismeye baslamıss olablirimm... wc sorunumm bitmek bilmedii zatenn belkii de ondandır.. :44::44: neysee cnmm sonucta incelmişimmm bu bana hırs olcakk simdii kocişimmde inceldim die mutluu olduu bana simitt ısmarladı hemencikkk ayyyy mutlu oldumm kendi kendimeee

öğle yemeğimi yedimmmm şimdi demleme yeşil çayımı yudumluyorummmm

öğle yemeğim deee

boll göbek marulla göös took ve pazaratesiden kalmış 3 adet et köttesi ile salata yaptım yani took ve kötteler toplam 2-3 avuç içi kadardır

yanında da 3-4yk yoort yedimmm

çokkk doydummm bu took bir mucizeee

neruşum bende isterim o karın videosunu

benn evlenirkenn zayıftımm ki bebemm yanii 8 ay öncee bambaska bi tiptimm benn.. 2 gün önce face de bi arkadasta fotograflarımı gördümm inanamadım bacaklarım bilemm ne biçimmiş dana kiminn oldumm simdii 13 kg aldımm kociştee yavas yavass alıstıı ama sonucta ikimizde eskii günlerimi özlüoss midem büyüdü galiba cünküü ben o zamann mesela bi iskenderinn yarısınıı zorla yerdimm siserdimmm bölllee ama simdii sanırım zorlanmadann hepicini bitirebiliorumm

Afiyet olsunnnnn cnm :)

ne güzel incelmişsin işte ... hocan doğru söylemiş ben 2 aydır pirinç pilavı - makarnayı kestim. geçenlerde carrefour dan kepekli makarna buldum aldım 5 paket canım çok çekince onları yapıcam. Ve annem buradayken haliyle onlara pirinç pilavı pişirdim ve yedim yedikten kısa bir süre sonra midem kazınırmış gibi acıktım bunu 2 - 3 sefer denedim hep aynı tepki oluştu . bana pilav yaramıyor üstüne tatlı bişeyler yemek istiyorum bunu fark ettim daha kolay kolay yemem galiba.

ben artık ona mide demiyorum canım o bir işkembe artık
5 senedir 50 kiloydum son 2 senedir 15 kg aldım
Nasıl vericem bilmiyorummm artık çıldırmak üzereyim Hedef 50

bende kepekli makarna aldımm bi sürü hugocuktann görüpp ama klori degerleri aynı arkada.. faydası ne kii hugom yiyiyo onu:44::44: pilavla aram yokk ama makarnaya dayanamıorumm.. haslayıp yagsızz sosa atıyorum bende direk.. yazık kocisede öle yediriomm

tabikide tok tutması beyaz makarna gibi hızlı kana karışıp insülini çıkartmaması canım

Zayıflama koçu Onu dinliycem artık ama bana düzenli bi diyet listesi verilse harika olurrr
Birde kızlar hangi hareketleri kaç defa yapıyorsunuz sölermisiniz? bende akşam yatmadan yapayım

afiyet olsun neruşcum.benim uykum geldiydi türk kahvesi içtim ondanmıdır nedir açıldı şimdi uykum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…