doğadanmı kayısılı olanda
ben geldimmmmm.... sporumuu yaptımm kendimiii zoooorla ölctürdümm... kollardan 1 er bucuk cm, gögüsten 2, karından 2yada 1.5 hatırlamıorum, basenden 4, üst bacaklardan 2 alt bacaklardan 2 cm incelmişimm.. amaa 700 gr almısımm.. yarın sabahh tartılıpp size nett kilomu bildiriciiimm.. kocişle birer simit yedikk romantik romantikk... zıbıtmıss gördüm kendimiii yinehocam didi kii bu ayy normal vücutta sertlesme varr ama önümüzdeki ayy en az 2 kg vermeniz lazımmm:97::97: kendini sıkma makarna pilavıı kess yetcek didii bakalımm artıkın:97::97:
kız valla süpersin ne diyeyim. bmi side düzelmiş haha afferin.
iki hafta önce o bana da olmuştu. her çıkışımda daha az çıkıyordum ama yine değiştirdim tıkırımı. ufak değişikliklerde öyle ortalıı velveleye vermiyorum artık. on gündür giden bişi yoktu mesela bu sabah yüz gramcık az çıktım mesela
bel incelmiş ne güzel yaa benim belim 72 geliyo :26::26:
kalınım iriyim katana atı gibiyim
ben geldimmmmm.... sporumuu yaptımm kendimiii zoooorla ölctürdümm... kollardan 1 er bucuk cm, gögüsten 2, karından 2yada 1.5 hatırlamıorum, basenden 4, üst bacaklardan 2 alt bacaklardan 2 cm incelmişimm.. amaa 700 gr almısımm.. yarın sabahh tartılıpp size nett kilomu bildiriciiimm.. kocişle birer simit yedikk romantik romantikk... zıbıtmıss gördüm kendimiii yinehocam didi kii bu ayy normal vücutta sertlesme varr ama önümüzdeki ayy en az 2 kg vermeniz lazımmm:97::97: kendini sıkma makarna pilavıı kess yetcek didii bakalımm artıkın:97::97:
ecrin ne güzel incelmelerin olmuş o 700 gr kıyafetten olabilirmi acaba yada vc ye çıkmamışsındır yada su olabiler yada hastalığın yakındır ammada seçenek söyledim hee
bak sana karın videosu yollıycam onu da yap taam mı 12dk lık bir video ve çok iyi geliyor ama düzenli yapman lazımmmhafta sonu 3 gün yürüyosun hafta içi de bunu yapsan 3 gün falan süper olurrr
evet dönebilir eve gider gitmez yoort falan ye tok tutucak şeyler ye bari yaaaa
sen gene evlenmişsinbenim müstakbel kocişim 9 kg ver öle alcam seni diyo ben napim muradıma edemedim şişko dobiş gelin olmak istemiyoyummmmmm Allah mmmm en çokta erkek zayıf kadın dobiş :18::18::18: ilişkileri sevmiyorum yaaa öyle olursakkkk naparm ben benimki kilo veriyo kemerinde her ay bi delik açıyo ben kemeri bıraktım pantolonu değiştim artık Napcam bennnnn
öğle yemeğimi yedimmmm şimdi demleme yeşil çayımı yudumluyorummmm
öğle yemeğim deee
boll göbek marulla göös took ve pazaratesiden kalmış 3 adet et köttesi ile salata yaptım yani took ve kötteler toplam 2-3 avuç içi kadardır
yanında da 3-4yk yoort yedimmm
çokkk doydummm bu took bir mucizeee
benn evlenirkenn zayıftımm ki bebemm yanii 8 ay öncee bambaska bi tiptimm benn.. 2 gün önce face de bi arkadasta fotograflarımı gördümm inanamadımbacaklarım bilemm ne biçimmiş dana kiminn oldumm simdii 13 kg aldımm kociştee yavas yavass alıstıı ama sonucta ikimizde eskii günlerimi özlüoss midem büyüdü galiba cünküü ben o zamann mesela bi iskenderinn yarısınıı zorla yerdimm siserdimmm bölllee ama simdii sanırım zorlanmadann hepicini bitirebiliorumm
ne güzel incelmişsin işte ... hocan doğru söylemiş ben 2 aydır pirinç pilavı - makarnayı kestim. geçenlerde carrefour dan kepekli makarna buldum aldım 5 paket canım çok çekince onları yapıcam. Ve annem buradayken haliyle onlara pirinç pilavı pişirdim ve yedim yedikten kısa bir süre sonra midem kazınırmış gibi acıktımbunu 2 - 3 sefer denedim hep aynı tepki oluştu . bana pilav yaramıyor üstüne tatlı bişeyler yemek istiyorum bunu fark ettim daha kolay kolay yemem galiba.
ben artık ona mide demiyorum canım o bir işkembe artık
5 senedir 50 kiloydum son 2 senedir 15 kg aldım
Nasıl vericem bilmiyorummm artık çıldırmak üzereyim Hedef 50[/QUOTE
verirsinn verirsinnn hugomunnn sösündenn cıkma yeterr
bende kepekli makarna aldımm bi sürü hugocuktann görüpp ama klori degerleri aynı arkada.. faydası ne kii hugom yiyiyo onu:44::44: pilavla aram yokk ama makarnaya dayanamıorumm.. haslayıp yagsızz sosa atıyorum bende direk.. yazık kocisede öle yediriomm
tabikide tok tutması beyaz makarna gibi hızlı kana karışıp insülini çıkartmaması canım
öğle yemeğimi yedimmmm şimdi demleme yeşil çayımı yudumluyorummmm
öğle yemeğim deee
boll göbek marulla göös took ve pazaratesiden kalmış 3 adet et köttesi ile salata yaptım yani took ve kötteler toplam 2-3 avuç içi kadardır
yanında da 3-4yk yoort yedimmm
çokkk doydummm bu took bir mucizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?