- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
ben kızımı yedirip biraz yürüyüşe çıkayım kızlar görüşürüz
afiyet olsun neruşcum.benim uykum geldiyditürk kahvesi içtim ondanmıdır nedir açıldı şimdi uykum
yani böle rahatt rahatt yiyebilir miim????
valla neler ettim neler bugün eşim duymasın aktara gittim yağları aldım. sonra s beden eşofman aldım penye pamuklu ince. yaz geldi tabee.
sonra işte sonrası fena oldu girdim mağazaya bi tişört varki akla zarar üzerinde türkan şoray resmi var nasıl güzel nasıl güzel aldım onu ancak m bedeni kalmamış s beden tam oturuyo eşim dışarda giydirmiyo bende l beden aldım zati uzun bluz çok hoş.
niyyse o sorun değildi yani s bedeni oldu bluzun ama eşim dırdır yapıyo l aldımda
aldımda gerisi çok fena oldu
tamam göbek erimiş üst beden erimiş s oluyo üste ancak
ancak
ancak benim basenler olmuş leynnnnnnnn
nasıl olmuş ne ara olmuş varmışmıydıda yenimi çıkmış anlamadım :44:
40 beden aldım kapri :26: basenler yüzünden. beli iyi karnımı sıkmadı pörtletmedi ancak 40 oldu. kalıbımı dardı anlamadım :26: 38 bedeni basenlerden olmazdı kesinlikle. basenler tam oturdu gerisi iyiydi. valla bilmiyorum neler oldu vücut şeklimmi değişti ne oldu yaw. eskiden alt hep olurdu hiç sorun yaşamazdım sadece göbeğimi pörtletmesin diye büyük beden pantolon alırdım basen hiç yoktu bende hatta basen olmadığı için pantolonlar yanlardan pot dururdu basen kısmı boş dururdu
göbeğimden göğüslerimden sırtımdaki yağlardan xl tişörtler bile olmazdı yaz gelince giyecek tişört bulamazdım ben hiç. yağlarım fışkırırdı üstten. altta fazla yok üstte yağ fışkırırdı.
değiştim :44:
niyse önemli değil elbette kas oranı yüze 50 ye dayanınca tabee böyle olur :26:
şimcik bimden dumbelleri aldım getirirken zor oldu beşer kilodan 2 tane dumbel aldım :86: artıkın bu dumbellerle kas vermemem mümkün değil :86:
hale bak kas vermeye çalışıyorum
birde diyette kas kaybı diye uyarır uzmanlar benim kas artışımı durdursalarya
seni gidi yaramaz senitabiki hayır. 2 kaşık makarna yada pilav 1 dilim ekmeğe eşit oluyo ona göre yersin.
kalori olarak fark çok yok beyazla esmer arasında sadece daha tok tutması kana karışpma hızının sindiriminin yavaş olması iştah açmaması açısından tercih ediyoruz canım
Teşekkürler tatlım sanada afiyet olsun telveler ağzıma geliyozor alışıcam sanırım ama herşey yağsız ince fit bir vicuutttt için
Kız ne güzel almışsın bişiler ben 1 senedir bişi almıyorum zayıflıcam diyeama ortada hiç bişi yok çocuk reyonundan giyinen ben tabiki t-shirt olarak. Bugün giydim göbeğim börtledi Napcam ben yaaa mağdurumda mağdurummmmmmmm
1 bardak kefir içtim 3 tane yulaflı bisküvi yedim. aktarda kefir mayası gördüm 10 lira dedi belki ilerde alır kendi kefirimi kendim mayalarım.
birazdanda 1 adet yeşilelma 1 bardakta yeşilçay içicem.
yaw sabah unutmuşum dimeyi sabah kayfaltıdan önce 1 bardak kirazsapı mısırpüskülü avakado yaprağı karıştırdım demledim içtim hee. rezene içemiyorum malesef
valla neler ettim neler bugün eşim duymasın aktara gittim yağları aldım. sonra s beden eşofman aldım penye pamuklu ince. yaz geldi tabee.
sonra işte sonrası fena oldu girdim mağazaya bi tişört varki akla zarar üzerinde türkan şoray resmi var nasıl güzel nasıl güzel aldım onu ancak m bedeni kalmamış s beden tam oturuyo eşim dışarda giydirmiyo bende l beden aldım zati uzun bluz çok hoş.
niyyse o sorun değildi yani s bedeni oldu bluzun ama eşim dırdır yapıyo l aldımda
ancak
40 beden aldım kapri :26: basenler yüzünden. beli iyi karnımı sıkmadı pörtletmedi ancak 40 oldu. kalıbımı dardı anlamadım :26: 38 bedeni basenlerden olmazdı kesinlikle. basenler tam oturdu gerisi iyiydi. valla bilmiyorum neler oldu vücut şeklimmi değişti ne oldu yaw. eskiden alt hep olurdu hiç sorun yaşamazdım sadece göbeğimi pörtletmesin diye büyük beden pantolon alırdım basen hiç yoktu bende hatta basen olmadığı için pantolonlar yanlardan pot dururdu basen kısmı boş dururdu
göbeğimden göğüslerimden sırtımdaki yağlardan xl tişörtler bile olmazdı yaz gelince giyecek tişört bulamazdım ben hiç. yağlarım fışkırırdı üstten. altta fazla yok üstte yağ fışkırırdı.
şimcik bimden dumbelleri aldım getirirken zor oldu beşer kilodan 2 tane dumbel aldım :86: artıkın bu dumbellerle kas vermemem mümkün değil :86:
inan bana alışınca şekerli içemiceksin. çok değil 1 - 1,5 ay önce yanında kuru kayısı incir vs olmadan içmezdim. neruşla buluştuumuzda da kayısı ile içmiştik o şahidim valla. ama şimdi şekersiz hüpletiyorum her sabah birtanee
ancak
normal bir insanda kas oranı yüzde 30 larda oluyo. sizde öyle genelde. burda ölçüm yaptıran arkadaşlara bakıyorum kas oranı genelde yüzde 30 larda. normal sayılıyo bedne ise yüzde 46 olmuş
hemen hemen 10 kilo fazla sizden
bu ay yeni uygulayacağım tekniklerle kas kaybedeceğime inanıyorum arkideşler
normal bir insanda kas oranı yüzde 30 larda oluyo. sizde öyle genelde. burda ölçüm yaptıran arkadaşlara bakıyorum kas oranı genelde yüzde 30 larda. normal sayılıyo bedne ise yüzde 46 olmuş
hemen hemen 10 kilo fazla sizden
bu ay yeni uygulayacağım tekniklerle kas kaybedeceğime inanıyorum arkideşler
tabiki alcam tatlım ben 7 aydır uğraşıyorum sen yeni başladın daha elbette sende zamanla sende vercen. baksana tıkırıma başlangıç kilom 83 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?