bende yağ yok zaten ona sinir oldumbende pantolonumu 40 aldım yaffff...
ne acı ne acı insann yaglara ne kadarr yenikkk
bulunmadı zayıflamanınn ilacıııı
popişşş koca bii 40 bedenlikkkkk
ahhhh bu bünye bünnn yeee olallıııı
hiçç gormediiii böleeee basennnnn
bunalımdaımmm kilolardannnn
kalmadı bende narinliktennn esssseeeeeerrrrrr
layyyyy larayyylayyy laaaaayyyy layyy lallalayyyyyyy
kızlar akşama dolmabiber yapıcam ortaboy çok büyük değiller
2 tane yesem çok mu olur
bende yağ yok zaten ona sinir oldumbacaklar filan gelişmişte gelişmiş yağım yok selülitlerim yok
iç bacak hariç sade orda kaldı ama popoda arka bacak filan yok hiç kalmadı gitti. ama fazla gelişmişim azcık kas vereyim diyorum bakalım inşallah verebilirim çünkü benim için kas kaybetmek yağ kaybetmekten çok çok daha zor malesefinşallah başarırım
Güle güle kullan cınımmmmmTürkan Şoray diyince bildim ben o mağzayı yani başka bir yer de yapmadıysa k..ton un Türkan Şoray koleksyonu varmış bu sene ben de geçen avmde gördüm çok güzeldi emme oranın kalıpları dar olur yani kapriyi de ordan aldıysan 40 olması normal sana bence olsun nabalımmm kaslısın sıkısın önemli olan bu eminim çok da güzel durmuştur gülegüle giy tatlımmm
bende yağ yok zaten ona sinir oldumbacaklar filan gelişmişte gelişmiş yağım yok selülitlerim yok
iç bacak hariç sade orda kaldı ama popoda arka bacak filan yok hiç kalmadı gitti. ama fazla gelişmişim azcık kas vereyim diyorum bakalım inşallah verebilirim çünkü benim için kas kaybetmek yağ kaybetmekten çok çok daha zor malesefinşallah başarırım
öyle deme yaa tombul kelebeğemkocacım beni diyete başlamadan önce böyle sever olmuştu düşünün yani her tartılışımda tıcker değiştirmeyim diyorum bide kendime engel olup haftada 1 kez cıbıldak olarak tok karnına tartılayım diyorum. Ya bazı arkadaşlar yazıyorlar sabah aç karnına tartıldım 1 kilo vermişim diye havalara uçuyorlar aç karnına tartılmak doğru değildir ki sonuçta biz aç gezmiyoruz..
10 k,lo ağırlıkla tempolu yürüyesem yediklerimde epeyce azaldı akşam yemeklerim azaldı kas verirmiyimki kızlar
hugocumm söle bi nete baktımm amaaa kas yakımıyla ilgili bişi yok yaffff... kimse kas vermeye calısmamıss demekk:44::44::44::44:
benimki hala şu halimle yanaamı sıkıp tombişim diyo.ki çok tombuldu suratım benim şimdi baya küçüldü ama hala var biraz et. onlarda gitsin istiyorumbide kendi tombulluuna bakmadan
yaa sende bi alemsin. neden kilo vermişim diye sevinmiyorsun ki. bırak işte kasmayı kilo vermişsin ama bi kaç gün sonra azcık fazlada çıkabilirsin bende öyle olmuştu.
uzmanlar aç ve cıbıl tartılın diyo. tabi ki aç gezmiyoruz ama neye göre aç tok ? her yediğimizin agırlığı aynı mı? sonuçta boş beden agırlıgıdır asıl sonuç canım.
Bence canım kaslarını elleme sporu bırak kasların yağa dönüşsün öle erit :)
benimki hala şu halimle yanaamı sıkıp tombişim diyo.ki çok tombuldu suratım benim şimdi baya küçüldü ama hala var biraz et. onlarda gitsin istiyorumbide kendi tombulluuna bakmadan
yaa sende bi alemsin. neden kilo vermişim diye sevinmiyorsun ki. bırak işte kasmayı kilo vermişsin ama bi kaç gün sonra azcık fazlada çıkabilirsin bende öyle olmuştu.
uzmanlar aç ve cıbıl tartılın diyo. tabi ki aç gezmiyoruz ama neye göre aç tok ? her yediğimizin agırlığı aynı mı? sonuçta boş beden agırlıgıdır asıl sonuç canım.
1 hafta sonra hastalancamm o nedenle sismeye baslamıss olablirimm...wc sorunumm bitmek bilmedii zatenn belkii de ondandır.. :44::44: neysee cnmm sonucta incelmişimmm bu bana hırs olcakk simdii kocişimmde inceldim die mutluu olduu bana simitt ısmarladı hemencikkk ayyyy mutlu oldumm kendi kendimeee
benn evlenirkenn zayıftımm ki bebemm yanii 8 ay öncee bambaska bi tiptimm benn.. 2 gün önce face de bi arkadasta fotograflarımı gördümm inanamadımbacaklarım bilemm ne biçimmiş dana kiminn oldumm simdii 13 kg aldımm kociştee yavas yavass alıstıı ama sonucta ikimizde eskii günlerimi özlüoss midem büyüdü galiba cünküü ben o zamann mesela bi iskenderinn yarısınıı zorla yerdimm siserdimmm bölllee ama simdii sanırım zorlanmadann hepicini bitirebiliorumm
valla neler ettim neler bugün eşim duymasın aktara gittim yağları aldım. sonra s beden eşofman aldım penye pamuklu ince. yaz geldi tabee.
sonra işte sonrası fena oldu girdim mağazaya bi tişört varki akla zarar üzerinde türkan şoray resmi var nasıl güzel nasıl güzel aldım onu ancak m bedeni kalmamış s beden tam oturuyo eşim dışarda giydirmiyo bende l beden aldım zati uzun bluz çok hoş.
niyyse o sorun değildi yani s bedeni oldu bluzun ama eşim dırdır yapıyo l aldımda
aldımda gerisi çok fena oldu
tamam göbek erimiş üst beden erimiş s oluyo üste ancak
ancak
ancak benim basenler olmuş leynnnnnnnn
nasıl olmuş ne ara olmuş varmışmıydıda yenimi çıkmış anlamadım :44:
40 beden aldım kapri :26: basenler yüzünden. beli iyi karnımı sıkmadı pörtletmedi ancak 40 oldu. kalıbımı dardı anlamadım :26: 38 bedeni basenlerden olmazdı kesinlikle. basenler tam oturdu gerisi iyiydi. valla bilmiyorum neler oldu vücut şeklimmi değişti ne oldu yaw. eskiden alt hep olurdu hiç sorun yaşamazdım sadece göbeğimi pörtletmesin diye büyük beden pantolon alırdım basen hiç yoktu bende hatta basen olmadığı için pantolonlar yanlardan pot dururdu basen kısmı boş dururdu
göbeğimden göğüslerimden sırtımdaki yağlardan xl tişörtler bile olmazdı yaz gelince giyecek tişört bulamazdım ben hiç. yağlarım fışkırırdı üstten. altta fazla yok üstte yağ fışkırırdı.
değiştim :44:
niyse önemli değil elbette kas oranı yüze 50 ye dayanınca tabee böyle olur :26:
şimcik bimden dumbelleri aldım getirirken zor oldu beşer kilodan 2 tane dumbel aldım :86: artıkın bu dumbellerle kas vermemem mümkün değil :86:
hale bak kas vermeye çalışıyorum
birde diyette kas kaybı diye uyarır uzmanlar benim kas artışımı durdursalarya
inan bana alışınca şekerli içemiceksin. çok değil 1 - 1,5 ay önce yanında kuru kayısı incir vs olmadan içmezdim. neruşla buluştuumuzda da kayısı ile içmiştik o şahidim valla. ama şimdi şekersiz hüpletiyorum her sabah birtanee
evet canım ordan aldım tahmin ettiğin gibi. ne bilem 40 beden oldu tam oturdu sıkmadı ama tam oturdu likralı gibi biraz kaprisi.
yaa hugom nasıl müdahale etmedi anlamadım. hemen açıklardı sana. sonuçta sen spor yapıyorsun bide salonda. kaslanman kaçınılmaz. yag verip kaslanmışsındır. incelmene ragmen +700 gr çıkmanın başka açıklaması yokkk yokk yookkk
yaa sen şimdi de kilolu değilsin ki. hafif toplusun. demek ki sen eskiden çok zayıfmışsın. 13 kilo eksik halin 52 kilo olur boyda 164 cm. bence oldukça zayıfmışsın şimdi yine nisbeten normalsin
kısss ben degilll ben daha kass olmadım kii kası yakayımmhugocukk içinn baktımmmm
Olsun bizde kas yapıcaz hatta badiye gidim ben :) yarışmalara katılırız kız bikinili kızlar varya hani sırf kas oh oh süper oluruz ıykk tabiki saka litfen ciddiye almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?