60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yağ yok zaten ona sinir oldum bacaklar filan gelişmişte gelişmiş yağım yok selülitlerim yok
iç bacak hariç sade orda kaldı ama popoda arka bacak filan yok hiç kalmadı gitti. ama fazla gelişmişim azcık kas vereyim diyorum bakalım inşallah verebilirim çünkü benim için kas kaybetmek yağ kaybetmekten çok çok daha zor malesef inşallah başarırım

kızlar akşama dolmabiber yapıcam ortaboy çok büyük değiller
2 tane yesem çok mu olur

kendine bulgurlu yapppp,2 dene yeee bencee
haftasonu bende yaptımm kıymalıdı ,kendime bulgulu yaptım kıyma koydum diye yağ koymadım kendiminkine 3 adet yapmıştımmmsofraya tabakları koydumm baktım eşim benim dolmayı götürüyooooooo,anaaaaaaaaaammmmmm didim onlarrrrrr benimmm dolmalarımmmmmmmmmmmmmm
oda bende ne bu böyle yağsızzz mağsızzz diyodummm ama bak sana bişey demeden yiyorum diyooooo
Allah razı olsunnn,yemek yapmışımda yağsız olsaaaa da yenecektir yaniiiiiii

Son düzenleme:

vücutlarımızı değiştirelim mi :26: bende 65 lkiloyum ama yağsız değilim ben kası severim sorun değil

evet canım ordan aldım tahmin ettiğin gibi. ne bilem 40 beden oldu tam oturdu sıkmadı ama tam oturdu likralı gibi biraz kaprisi.

basarırsınnnnn basarıcakksınnnn senn yaparsınn bidenemm benn incellldim biliomusunnnnnn???? bakk benn inceldimm yaaa 1 hafta her günn dinlersinizz bunuuuu sankimm dünyayıı kurtardımmm

Kızlar ben koşu bandımda yürümeye gidiyorum 45 dk. sonra görüşürüz öptüm hepinizi. eşimde az önce eve geldi balık tutmaya gitti her seferinde eli boş geliyor yine boş gelirsen eve almayacam seni dedim tutabilsede yesek akşam taze taze

10 k,lo ağırlıkla tempolu yürüyesem yediklerimde epeyce azaldı akşam yemeklerim azaldı kas verirmiyimki kızlar

hugocumm söle bi nete baktımm amaaa kas yakımıyla ilgili bişi yok yaffff... kimse kas vermeye calısmamıss demekk:44::44::44::44:

benimki hala şu halimle yanaamı sıkıp tombişim diyo.ki çok tombuldu suratım benim şimdi baya küçüldü ama hala var biraz et. onlarda gitsin istiyorum bide kendi tombulluuna bakmadan
yaa sende bi alemsin. neden kilo vermişim diye sevinmiyorsun ki. bırak işte kasmayı kilo vermişsin ama bi kaç gün sonra azcık fazlada çıkabilirsin bende öyle olmuştu.
uzmanlar aç ve cıbıl tartılın diyo. tabi ki aç gezmiyoruz ama neye göre aç tok ? her yediğimizin agırlığı aynı mı? sonuçta boş beden agırlıgıdır asıl sonuç canım.

10 k,lo ağırlıkla tempolu yürüyesem yediklerimde epeyce azaldı akşam yemeklerim azaldı kas verirmiyimki kızlar

Eveetttt tabikideee kız seni örnek alıyorum bak dün 1 bugün 2 hırs yaptım :)))) oturdugum yerden bacaklarımı indirik kaldırıyorum baya ağrıdı :)) ama olsun işe yarar gibime geliyo

yanaklar nasıl erir bilen var mı acaba

kız yoli sen kilomu virdinnnnnnnn:44:

yaa hugom nasıl müdahale etmedi anlamadım. hemen açıklardı sana. sonuçta sen spor yapıyorsun bide salonda. kaslanman kaçınılmaz. yag verip kaslanmışsındır. incelmene ragmen +700 gr çıkmanın başka açıklaması yokkk yokk yookkk

yaa sen şimdi de kilolu değilsin ki. hafif toplusun. demek ki sen eskiden çok zayıfmışsın. 13 kilo eksik halin 52 kilo olur boyda 164 cm. bence oldukça zayıfmışsın şimdi yine nisbeten normalsin

Bir de hugocukcuuum aslında asıl vücut tipimiz ideal kilomuzdaki halimiz yani mesela senin şuan asıl vücut tipin ve demek ki elma değil daha bi armutmuşsun sen yani sağlıksız beslenince yağlanıyoruz karından falan d ayağlanıyoruz ama bence asıl vücut tpimiz ideal kilomuzdaki ve sen de elma değilmişsin demek ki önceden göbekten büyük beden aldığındna bsende sorun olmuyodur ama şimdi göbek kalmayınca nereyi ölçü alıcaksın basen popo da dengelendi göbekle onun da etkisi var ama oranın kalıpları hakikaten dar 40 olması normal yani

hee içmiştikkkk buluşsak daaa bu kez de kayısısız içsekkkk

evet canım ordan aldım tahmin ettiğin gibi. ne bilem 40 beden oldu tam oturdu sıkmadı ama tam oturdu likralı gibi biraz kaprisi.

işte kalıplar dar ondannn bir de asıl vücut tipin şimdi orataya çıktı bencee kas vermek için de bence ağırlıkla yürümen yine kas yapabilir gibime geliyo yaaaaaa:26::26::26::26: yani yediklerin azaldı ama zayıfladığındna kalori ihtiyacın da azaldı ondan da yine kas yapar mısın acab diye korku içindeyimmmm ama deneyip görmek lazımmmmm:26::26::26:inşallah kas verirsin hugocukcuuumm

yaaa evett herkess ne kadarr zayıfsınnnn diodu amaa insanaa her giydigininn yakısmasıı cokk büyük bi lüx müş.. cokk zayıftımm ama yinde popişim vardıı ve belimm inceciktii.. simdii elmutt oldumm simdi topluyumm cnm dediginn gibii eski halimi bilenlerr dısındaa kimse sismann demioo:44::44: ama benii tanıyanlarrda maaleseff o eski hali seklii kafalarındann atamadılarrr kocişte dahill

selam kızlar ben geldim...ders çalıştım arada işlerimde tabi oluyordu gelen giden derken geldim bende.öğlen yediklerimden dolay patlamak üzereyim.akşam yemek yemeyeceğim.1 saat kadar parkta yürümeyi pilanlıyorum bakalım eşim gideriz dedi ama caymaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…