böeeeyyy evett bencede cokk igrinclerrr balım
Benimde eşim olsa bizde gitsek parkaAma yok beni kabul etmiyooo 9 kilo ver alıcam seni diyooo
Bence bizim bütün kaslar yağ olsun biz öle zayıflayalımDimi tatlım ne güzel hugocuk gibi kas yakma derdine girmeyiz
aaaaa ne ayıpppppbuna cokk kızarım ben işteee
kas kütlesi ve yağ kütlesi farklıdır yağlar kasa dönüşmez kaslarda yağa dönüşmez
[/FONTYağlar Kasa Dönüşür mü?
Spor yapmak isteyenlerin en sık sordukları soruların başında bu sorular gelir;
Spor yapmak istiyorum ama korkuyorum yağlarım kasa dönüşürmü ne yapmam gerekir?
Cewap çok ama çok basit hiçbirşey yapmayın, çünkü yağın kasa dönüşmesi diye birşey yoktur. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur.Genelde egzersiz yapılırken kasların yağa dönüşmesinden korkulur ve önce kilo kaybedip ardından egzersize başlama yöntemi tercih edilir. Oysa, yağ hiçbir zaman kasa dönüşmüyor. Egzersiz yapmadan verilen kilo da yalnızca kas erimesi sağlar ve vücuttaki yağ oranını arttırır.Diğer bir konuda genellikle bayanlar spora başlıyacağı zaman şu soruyu sorarlar;
Aletli jimnastik yapmak istiyorum, fakat çok kaslı olmak istemiyorum?
İnanın istesenizde bunu yapmak okadar kolay değil. Çünkü bayanların yaptığı ağırlık çalışması genellikle hafif kilo ve çok tekrarlı olur, buda sıkılaşmayı sağlar.
Diğer bir soruda;
Spora başlıyacağım fakat bırakırsam kaslarım sarkar kilo alırmıyım?
Bunuda daha önce açıkladığımız gibi kasın yağa dönüşmesi imkansız!!! Kilo almaya gelince sporu bıraktığınız için kilo almazsınız. Beslenme dengenizi ayarlayamadığınız için kilo alırsınız, çünkü spor yaptığınızda aldığınız kalori miktarını sporu bıraktığınızda da aynı şekilde alırsanız; o zaman kilo alırsınız. Bunun nedeni ise spor yapmadığınızda daha az kalori harcar ve daha az enerjiye ihtiyaç duyarsınız. Şunu unutmayın spor yapmadığınız zaman ( kesinlikle herzaman yapılması tavsiye edilir.) vücut en son antreman yaptıktan 3 gün sonra kas fiberleri zayıflamaya başlar ve yeme alışkanlığınızıda değiştirmediğiniz için kilo almaya başlarsınız.
Çözüm olarak haftada en az üç gün 30 veya 40 dakika olsa bile mutlaka spor salonuna gitmeniz weya spor yapmanız.
Unutmayın ki spor bir kültürdür ve ömür boyu yapılması gerekir.
MURAT VURAL
]
Malesef öle canım hırs vermek için yapıyo biliyorum ama ben onun gibi sportif değilim kikendisi futbol oynuyo vücud müsait ama benim öyle değil ki :2::2::2::2:
Valla erkek olmak varmış :82:
Malesef öle canım hırs vermek için yapıyo biliyorum ama ben onun gibi sportif değilim kikendisi futbol oynuyo vücud müsait ama benim öyle değil ki :2::2::2::2:
Valla erkek olmak varmış :82:
KADINLAR SUSARAK GİDER
Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.
CEMAL SÜREYA
Ben bunu bilmiyodum canımay rezil oldummm
bende yarın bir adım sayar alacağım.genelde çok hareketli hissediyorum kendimi hiç sipor yapmadan acaba ne kadar yürüyorum çok merak ediyorum.kızlar birde yoga zyıflatırmı acaba esneme üzerinede genelde ondan sordum...:26::26:
olsunn bununn bahanesi olmass.. nedemekk 9 kilo ver alcam senii.. böle istiyosan al diceksinn tatlımm onunn içinn degill kendinn içinn yapıceksinnn.. bu insanı hırslandırmaz ki illa belki sen üzülüyosunn.. düsüncesizcebenimm kocişte bana diodu kii 65 e kadarr yolun varr sona o kadarr alırsan zor yürümezz ilişkimizz dioduu.. bakk diorumm allah ceza olarakk bana bu kiloları verdii 65 kg yum simdii inanılırr gibi deill ne eksikk ne fazla.. ama yavruu kedi kiminn sagımda solumdaa simdii 100 kg olsann bırakmamm seni dioo.. amann diomm ben 100 kiloo olmayımda sen istiyosann bırakk
estafurullah bizde sonradan öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?