60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkürler derinn, umarim hepimiz basarili oluruz. bu 2 haftada 5 kilo verme olayini (haftada iki kez bisiklet ve karbonhidratlari kesmek) bana alman fitness hocasi söyledi. bünyeye göre degisir tabi ama hemen faydasini görürsün, dedi. türkiye'de olsam su lahana yagi mi, ne haltsa, ondan deniycem. almanya'da yok. bu arada alman mali diye türkiye'de satilan bisürü zayiflama hapi, krem vb. burda yok bu arada, haberiniz olsun. amma da uyduruyorlar...

canım sen de hoşgeldin...hiç desteğimizi esirgermiyiz...her zaman yanındayız...kaydirigubbakcemile3

selam herkese 2 gün ugramadım 30 sayfa yazmışınız oku oku bitmiyo bu ne hız kıslar-tatlicadiarzu- aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz umarım istediginiz kilolara ulaşırsınız bool sabır ve azim diliyorum hepimizekolay gelsin iyi geceler...:1closedeyes:

aysimcimm merhaba bu sabah egzersize başlayacaktın yapabildin mi... ben sabah 6 da uyandım ve yaptım...:lepi:

Hayır hepimizin ortak olarak yaptığı özel bir diyet yok.Herkes kendisine göre diyet uyguluyor.Günlük yediğimiz şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz.Bunun yanında diyetimize uyduysak kendimizle gururlanıp,kaçamak yaptıysak günah çıkartıyoruz.Bilgi alışverişi yapıyoruz.Bir de pazar sabahları tartı günümüz,haftalık olarak kilo verdik mi,aldık mı ya da sabit mi kaldık bunu paylaşıyoruz birbirimizle.Bir de bazen ümitsizliğe düştüğümüz anlar oluyor,o zaman da birbirimizi yüreklendiriyoruz.

Ama buradaki arkadaşlık sadece kilo muhabbetinden ibaret değil,sen de göreceksin her konuda palaşımlar yapıyoruz.Ha unutuyordum,aramızda spor yapan arkadaşlar var ama ben onlardan değilim maalesef....
:enbuyukkk:

Canım teşekkür ederim.Sen yediklerini yazma ama burayı da sensiz bırakma.kaydirigubbakcemile3

koyuyorum valla resmimi gözünüz gönlünüz tonbiş göbek görsün senağlama
bu arada habersiz çekildiğim için poz kötü kusura bakmayın

Amanın ne endamlı şeymişsin sen yahu..Bu arada o kadarcık göbek kadı kızında da olur hayatım...a.s.

Hoşgeldiniz raupe ve Hic_Kes...Sağlıklı kilo vermeler...:enbuyukkk:

slmlar,
ıŞTAH SORUNU OLANLAR ıÇıN:

Saraçoğlu, “Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. ıştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.” diyor

YEMıYORUM AMA GENE DE VEREMıYORUM DıYENLER ıÇıN

Bazal Metabolizma Hızı, dinlenme halindeyken vücudun sarfettiği enerjidir. Bir günde sarf edilen KKalori cinsinden ifade edilir.

Kesin istirahat koşullarında bulunan, fiziksel ve ruhsal olarak bütünüyle rahatlamış ve yaklaşık 12 saattir aç olan bir insanın yanlızca nefes alma kalp atışı,kan dolaşımı, vücut sıcaklığının belirli bir düzeyde tutulması gibi hayati fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için gereksinim duyduğu enerji miktarıdır. Bazal metabolizma hızını etkileyen çeşitli faktörler vardır:

Yaş: Gençlerde bazal metabolizma hızı yüksek, yaşlılarda ise daha düşüktür.
Uzun, ince yapılı kişilerde bazal metabolizma hızı daha yüksektir.
Çocuklar ve hamilelerde bazal metabolizma hızı yüksektir.
Yağsız dokulara sahip kişilerde bazal metabolizma hızı yüksek, yağlı vücutlarda ise daha düşüktür.
Ateşli hastalıklar bazal metabolizma hızını arttırır.
Stres hormonları bazal metabolizma hızını arttırır.
Dış ortamın sıcak veya soğuk olması bazal metabolizma hızını arttırır.
Oruç veya şiddetli açlık durumunda bazal metabolizma hızı azalır.
Bir tiroid hormonu olan tiroxin bazal metabolizma hızının ayarlanmasında anahtar rolu oynamaktadır.Tiroxin üretimininin artması durumunda bazal metabolizma hızı da artmaktadır.
Bazal metabolizma için harcanan enerji vücut enerjisinin yaklaşık % 60-70 ini oluşturur. Bu sebeple alınacak kalorinin hesaplanabilmesi için Bazal Metabolizma Hızının hesaplanması önem taşımaktadır.

Biz size Bazal Metabolizma hızınızı hesaplayabilmeniz için Harris-Benedict Denklemini veriyoruz:

Erkekler= 66 + ( 13.7 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 5 x santimetre olarak boy ) - ( 6.8 x yaş )
Kadınlar= 655 + ( 9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 1.7 x santimetre olarak boy ) - ( 4.7 x yaş )

MAVıBENEK1 ABLAMA,
ablacım okudum hikayeni.. gercekten etkileyici 100 kılo ile doguma gitmek ne demek... insan istedikten sonra neler basarıyor dedırtıyor ınsana..

tebrikler

azminin ve zaferinin önunde saygıyla eğiliyorum.

aysimcimm merhaba bu sabah egzersize başlayacaktın yapabildin mi... ben sabah 6 da uyandım ve yaptım...:lepi:

sorma başıma gelenleri derincim ya. dün gece senle konuşuyorduk ya, pc başında birden midem bulandı, az sonrada doğru banyoya, çıkar allah çıkar aman allahım çok kötüydü, o kadar çıkardım ki anlatamam. eşimde uyuyordu. biraz bekliyim geçer dedim bir süre sonra yine başladı. yığıldım yere kendimi eşimin yanına zor attım. o da garibim gözünü bir açtı ki ben yerde kusuyorum.(ıyy çok iğrenç biliyorum kusura bakmayın) hemen beni acile götürdü. serum verdiler. hani demiştim ya iki gündür kaçırıyorum yediklerimi diye. işte ağır gelmiş yediklerim. ayvalık tostu yemiştim yağı gelmiştir sana dedi doktor midenide üşüttüysen kaldıramamışsındır dedi. izaten iyi geceler bile demeden kapattım pc yi. şte bu yüzden canım sabahta çok geç kalktım yorgunluktan. spor diyet hepsi kaldı. valla süpersin bende altıda kalkmayı düşünüyordum. kendimi toparlayınca bende başlıcam.

günaydın kıslar,

siz geceleri uyumuyorsunuz anlaşılan.
ben sabah sabah 4 çilek, bir de yeşil emla yiyorum sonrada yeşil çay içeceğim.
yine wc sorunum başladı
dün akşam halbuki sadece lahana çorbası ve 1 tane haşlanmış patates yedim.
yürüyüşe gidecektim ama gidemedim umarım bugün giderim.

güzel bir gün diliorum sizlere

cicişim endamlı derken iriyarı mı demek istedin senağlama

bişey söylicem ben duyduğumda çok güldüm ama teyzemde ıspatını resmen basenleri eridi kadının. kalçasını günde 100 kez duvara vurdu.
sabah 50 akşam elli. çok hafif değil çok da sert değil.
50 sağ tarafını, 50 sol tarafını.
ben de spordan sonra yapıyorum biraz etkisini gördüm gibi, ama hergün yapmıyorum bazen unuttuğum da oluyor.
bugün de epeydir giyemediğim 38 beden pantolonumu giydim. sevindirik oldum kaydirigubbakcemile3

cicişim endamlı derken iriyarı mı demek istedin senağlama
gayet hoşsun Merveciğim, yüzün de güzel fiziğin de güzel,

Son düzenleme:

Günaydınn ponevi, sıkılma canım dünde ben katıldım gruba aynı dertten evlilik hazırlığı + 3 aylık evlilik = 10 kg

Biliyorsunuz dün isveç diyetine başladım. Bugün 2. günüm şuanda çok iyiyim yalnız dün açlıktan olsa gerek koltukta uyuyup kalmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…