kızlarr, yarın sabah kilo verme serüvenim başlıyoo inş, 63 kiloyla başlıyorum maratona , kondisyon aletleriyle calışıp yediklerime dikkat ederek kiloları şutlamayı planlıyorum, özel bi diyet listesini takip etmycm.. bakalım kac kg gitcek, desteklerinizi esirgemezseniz mutlu olurum :enbuyukkk:
lunapiena hoşbuldukkkkk.... nefret ediyorum diyetten eminim birçoğunuz da ölesinizdir... 2 aydır başlayamadım 1 gün boyunca bile diyette olamadım hiç bu kadar kararsız dönem geçirmemiştir.... forumun diyet bölümünde birçok hatun da aynı şeyden şikayet etmiş evlendikten sonra ben de birçoğunuz gibi 10 kilo kadar aldım... ve veremiyorum çünkü diyet yapamıyorum umarım burası faydalı olur yoksa benim 10 kilo olacak 20 kilohergün ne yediğinizi mi yazıyorsunuz? nedir tam olarak yaptıklarınız? özel bir diyet var mı yoksa herkes kendisi mi takılıyor? aerobik türü bişeyler yapıyormusunuz her tür bilgiye ihtiyacım var
LUNAAAAM ve kilo veren tüm canlarrr..tebrikleeeeerrrrr :lepi:
süper topiğimizin süper güzelleri umarım hepiniz iyisinizdir..
bu arada niye sık girmiyorum biliyomusunuz?çünkü ben diyete ara verdimmmyok beya bırakmadımmm..sadece 58 de takıldımya,üçbeş gün arttırdım yediklerimi;metabolizmayı şaşırtma hesabı:)eee bukadar yiyince nasıl yazarım yediklerimi??ya motivasyonunuzu bozarsam affedemem kendimiii!hem yakışırmı motivasyon kraliçesine amaaa bikaçgün içinde son sürat aranıza dönücem:)gidişim suskun oluyo ama dönüşüm muhteşem olucaaaak :roflol: :roflol: :roflol:
koyuyorum valla resmimi gözünüz gönlünüz tonbiş göbek görsün senağlama
bu arada habersiz çekildiğim için poz kötü kusura bakmayın
arkadaslar benim de yas 30, boy 1.70, kilo 67. haftada iki kez bisiklet antrenmanina gidiyorum, ayrica karbonhidratlari kestim. meyve, sebze ve beyaz etle besleniyorum, bir de salata, tabii. 2 hafta boyunca bunu sürdürürsem 5 kiloya kadar verebilirmisim, benim hedefim 58 kilo. nolur beni motive edin, buna cok ihtiyacim var...
kızlarr, yarın sabah kilo verme serüvenim başlıyoo inş, 63 kiloyla başlıyorum maratona , kondisyon aletleriyle calışıp yediklerime dikkat ederek kiloları şutlamayı planlıyorum, özel bi diyet listesini takip etmycm.. bakalım kac kg gitcek, desteklerinizi esirgemezseniz mutlu olurum :enbuyukkk:
aysimcimm merhaba bu sabah egzersize başlayacaktın yapabildin mi... ben sabah 6 da uyandım ve yaptım...:lepi:
Hayır hepimizin ortak olarak yaptığı özel bir diyet yok.Herkes kendisine göre diyet uyguluyor.Günlük yediğimiz şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz.Bunun yanında diyetimize uyduysak kendimizle gururlanıp,kaçamak yaptıysak günah çıkartıyoruz.Bilgi alışverişi yapıyoruz.Bir de pazar sabahları tartı günümüz,haftalık olarak kilo verdik mi,aldık mı ya da sabit mi kaldık bunu paylaşıyoruz birbirimizle.Bir de bazen ümitsizliğe düştüğümüz anlar oluyor,o zaman da birbirimizi yüreklendiriyoruz.
Amanın ne endamlı şeymişsin sen yahu..Bu arada o kadarcık göbek kadı kızında da olur hayatım...a.s.
Hoşgeldiniz raupe ve Hic_Kes...Sağlıklı kilo vermeler...:enbuyukkk:
kıslar dıyetteyım hersey ıı ve cok gusel ama basenlerımden nefret edıyorum..sankı alt yan baldırlarıma bırsı elıyle bı avuc etı yapıstırıp gıtmıs..nasıl yakacm ben yaa..gunde yarım saat yuruyorumm sporum bu
gayet hoşsun Merveciğim, yüzün de güzel fiziğin de güzel,cicişim endamlı derken iriyarı mı demek istedin senağlama
lunapiena hoşbuldukkkkk.... nefret ediyorum diyetten eminim birçoğunuz da ölesinizdir... 2 aydır başlayamadım 1 gün boyunca bile diyette olamadım hiç bu kadar kararsız dönem geçirmemiştir.... forumun diyet bölümünde birçok hatun da aynı şeyden şikayet etmiş evlendikten sonra ben de birçoğunuz gibi 10 kilo kadar aldım... ve veremiyorum çünkü diyet yapamıyorum umarım burası faydalı olur yoksa benim 10 kilo olacak 20 kilohergün ne yediğinizi mi yazıyorsunuz? nedir tam olarak yaptıklarınız? özel bir diyet var mı yoksa herkes kendisi mi takılıyor? aerobik türü bişeyler yapıyormusunuz her tür bilgiye ihtiyacım var
vintage cim listemizde göremiyorum seni.bilgilerini verde senide ekleyelim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?