60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar dıyetteyım hersey ıı ve cok gusel ama basenlerımden nefret edıyorum..sankı alt yan baldırlarıma bırsı elıyle bı avuc etı yapıstırıp gıtmıs..nasıl yakacm ben yaa..gunde yarım saat yuruyorumm sporum bu

lunapiena hoşbuldukkkkk.... nefret ediyorum diyetten eminim birçoğunuz da ölesinizdir... 2 aydır başlayamadım 1 gün boyunca bile diyette olamadım hiç bu kadar kararsız dönem geçirmemiştir.... forumun diyet bölümünde birçok hatun da aynı şeyden şikayet etmiş evlendikten sonra ben de birçoğunuz gibi 10 kilo kadar aldım... ve veremiyorum çünkü diyet yapamıyorum umarım burası faydalı olur yoksa benim 10 kilo olacak 20 kilo hergün ne yediğinizi mi yazıyorsunuz? nedir tam olarak yaptıklarınız? özel bir diyet var mı yoksa herkes kendisi mi takılıyor? aerobik türü bişeyler yapıyormusunuz her tür bilgiye ihtiyacım var

Merveciğim bak ben sana dememiş miydim arkadaşlarının seni çok zayıf bulacaklarını...boşu boşuna kendini üzdün...o kadar göbekte nazar boncuğun olsun nasıl olsa gider...fotolarını ben de merak ettim...bir tanesini buraya eklesen olmaz mı:uhm:lütfeeeeennnna.s.
kızlar yarın iş görüşmesine gidicem ne olur bana dua edin

dualarımız seninle...ama hayırlısıysa olsun...nasıl olsa işe gireceksin...bak ben çalışıyorum güya ama bende işimde hiç mutlu değilim...:çok üzgünüm:

tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kader arkadaşım benim...ben de basen hiç sevmiyorum ama maalesef tüm görkemiyle benle beraber...nasıl kurtulacaz...:çok üzgünüm:

LUNAAAAM ve kilo veren tüm canlarrr..tebrikleeeeerrrrr :lepi:
YENı GELEN ARKADAŞLARIM hoşgeldinizzzz a.s.
EVLıBARKLIIIIM inşallah iyi geçecek iş görüşmen(içime doğdu malum biraz medyumluk varya bende:):)bide benmiyim yoksa o sevmediğin
SABUNNN nasılsın güzelim??
FıUMEMMM ablasının mahsun prensesi,hikayemi anlattım,oku birara istersen,geçmiş sayfalarda...
SARAM ama beya niye kıskanç yaptınkine??ben sanada yazdıydım amaaaa:):)görmedinmi güzelim??
süper topiğimizin süper güzelleri umarım hepiniz iyisinizdir..
bu arada niye sık girmiyorum biliyomusunuz?çünkü ben diyete ara verdimmmyok beya bırakmadımmm..sadece 58 de takıldımya,üçbeş gün arttırdım yediklerimi;metabolizmayı şaşırtma hesabı:)eee bukadar yiyince nasıl yazarım yediklerimi??ya motivasyonunuzu bozarsam affedemem kendimiii!hem yakışırmı motivasyon kraliçesine amaaa bikaçgün içinde son sürat aranıza dönücem:)gidişim suskun oluyo ama dönüşüm muhteşem olucaaaak :roflol: :roflol: :roflol:

derinimmm seni unutmadım güzelimmm...55 kilo olana kadar takipçinim..benden kurtulsan bile gölgemi hep hissedeceksin:):)(ay korku filmi gibi oldu valla..:roflol: )

derinimmm seni unutmadım güzelimmm...55 kilo olana kadar takipçinim..benden kurtulsan bile gölgemi hep hissedeceksin:):)(ay korku filmi gibi oldu valla..:roflol: )

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demek ki hiç 55 kilo olmamalıyım... 55.9 ---55.1 arasında gidip gelmeliyim... :jeyyar: senden kim kurtulmak ister ki canım beneğimmm...:1hug: sen gerçekten çok özel birisin...inan gerçekten öyle düşünüyorum iltifat değil...a.s.

hemen ekliyorum canım sen yeterki iste

yok ablan sen hiç olurmusun yaaaa

ablam benide takip ediyosun dimi

koyuyorum valla resmimi gözünüz gönlünüz tonbiş göbek görsün senağlama
bu arada habersiz çekildiğim için poz kötü kusura bakmayın

ya ben ya ben delikafadulden

Merveciğim ben daha gidemeden ekledin teşekkürler...a.s. yoksa meraktan çatlayacaktım valla...:1shok: çok samimi olarak görüşümü belirtmek istiyorum...yüzünü görmesem de (güzel olduğun anlaşılıyor) çok hoş çok havalı bir bayan görüyorum...:asigim: göbeğini öyle bir anlatmışsınki ben de gerçekten çok abartılı bir göbek düşünmüştüm...:1shok: gerçekten çok hoşsun...senin kadar kimse farketmiyordur bence göbeğini...sana bir tavsiye benden...hani sen her an işe girebilirsin ya belki yarın hadi biraz mekik çek ben de spor yapacağım ama benim işim daha zor bu basen nasıl gidecek... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

canım valla bu resmi görene kadar göbeğimin bu kadar olduğunu düşünmüyordum bu resimde yorgunluktan heralde bezgin dumuşum iice çıkmış göbek
güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim o senin güzelliğin canım
spordan geliyorum çok açım geç oldu diye meyvadan başka bişey yiyemiyorum kolumu kaldırmaya halim yok.ben bugün çok spor yaptım şimdilik yapmasam olur mu
çok merak ettim şunun şurasında az kilon zaten bence söylediğin kadar yoktur basenin

Merveciğim inan basenimi abartmıyorum...basen olmasa zaten o kadar kilolu görünmeyeceğim ama ...senağlama canım bugün sporunu yaptıysan tamam o zaman bir güzel keyif yap...bak senin için aklıma ne geldi...ben bazen aklıma geldikçe işyerinde çaktırmadan yapıyorum...yerimseniben sen de biliyorsundur oturduğun yerde göbeğini içe çek 2 san,ye tut bırak...Ender Saraç'tan da yıllar önce tv de dinlemiştim o günde 1000 kere yapın diyordu...ben hiç olmazsa 100 kere yapıyorum fıstığım... yapmıyorsan bir dene...bak yat kalk o minicik göbişinden başka bir şeyin olmadığına dua et...sen bu hareketi yap...birde içmiyorsan yeşil çay iç...ben göbekte çok faydasını gördüm...kaydirigubbakcemile3

canım müsait olunca bigün resmini çek koy bence
dediğini mutlaka yapcam canım çok mantıklı aslında ya
yeşil çay içemiyorum canım hiç hoşuma gitmiyor böğğğğ

Canım senin için mutfağa gittim yeşilçayı aldım geldim...tam adını yazmak için...ben birçok yeşil çay denedim en hafif ve içilebilen olanı bu...annem hiç yeşil çay içemiyordu tadını senin dediğin gibi buluyordu (böğğğğ) bunu beğendi...Çaykur Burcum Yeşil Çay (Bergamut Aromalı) teneke kutuda 100 gr.bunu seveceksin...yerimseniben

arkadaslar benim de yas 30, boy 1.70, kilo 67. haftada iki kez bisiklet antrenmanina gidiyorum, ayrica karbonhidratlari kestim. meyve, sebze ve beyaz etle besleniyorum, bir de salata, tabii. 2 hafta boyunca bunu sürdürürsem 5 kiloya kadar verebilirmisim, benim hedefim 58 kilo. nolur beni motive edin, buna cok ihtiyacim var...

teşekkürler canım Şeniz en kısa zamanda alıp deniycem hem bağırsaklarımında ihtiyacı var buna hihoyyyt
a.s.

kızlarr, yarın sabah kilo verme serüvenim başlıyoo inş, 63 kiloyla başlıyorum maratona , kondisyon aletleriyle calışıp yediklerime dikkat ederek kiloları şutlamayı planlıyorum, özel bi diyet listesini takip etmycm.. bakalım kac kg gitcek, desteklerinizi esirgemezseniz mutlu olurum :enbuyukkk:

canım hoşgeldin... 2 haftada 5 kilo verebilirsin dediler diye kendini şartlama öncelikle...eğer o kadar kilo veremezsen üzülüp belkide vazgeçeceksin...normali ayda 4-5 kilo vermek...motive olmak istiyorsan doğru adrestesin...geçmiş sayfaları okuyarak başlayabilirsin mesela...yerimseniben

arkadaslar, bu arada yesil cayin limon aromalisi, yasemin aromalisi filan var, sekersiz icmeye de alisiyor insan. ödem atici oldugu da dogru, özellikle adet dönemi yaklasirken günde iki kupa icince faydasini görüyorsunuz. zaten sürekli tuvalete cikartiyor. aromali olanlari deneyin, derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…