60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrr.bende şuan 60 kiloyuım.ilk diyete başladığımda 64 tüm.57 ye düştüm.harikaydı.
ama koruyamadım tekrar 60 oldum
şimdi 55 e düşeyim die uğraşıom çünkü benim 60 olcak 65.çok pis bünyem var.iki gün yiyiverim verdiklerimi hemen alıom.
diyete bende başlayamıom.sabahla öğlen istikrarlı devam ediom akşam eve gittiğimde aç köpekler gibi saldırıom.
iradeli olamıom.napcağımı şaşırdım.tekrar zayıflama ilaçlarına para bayılmak ve sağlığımı riske atmak istemiom.akıl verin lütfenn.iradeli değilim

günaydın fıstıklar sonunda yoğunluk azaldı kdv bitti bitek ödemeler kaldı en sevmediğim kısım neyse aranıza döndüm ya çok şükür :) ben bu sabah yarım salatalık yarım kibrit kutusu kadar (yağlı bi peynirdi ondan yarım) peynir birde etiformun mısır ve pirinç patlağı bi tanede ondan yedim 3 çay bardağıda yeşil çay limonlu sabah sabah su içmeyi unutmuşum oyüzden işe gelince 3bardak suyu arka arkaya içtim. bakalım günün geri kalanı nasıl geçicek :)

duvara vurmayı duydum ama ıse yaradıgını duymamıstım,yanı eger bır ornegımız varsa bende baslıyorum aksam vurmalara :roflol:

günaydınlar...............

yeni gelenler hoşgelmişler efendim......

aysim_u geçmiş olsun....

sara nerelerdesinnnnn...........

akşam yemeğe gitcez demiştim ben de inanamıyorum ama kendimi tutttum sadece çorba ve salata yaedim kendimi tebrik ediyorumalkisalkisalkis

saracim neredesin duydun mu yediğim koca yufkayı

duydum tatlım duydum kaydirigubbakcemile3 fazla kalori aldığını sanmıyorum ama ciddi oturmuştur midene kafamçokkarıştı ama bende bayılırım çiğ yufkaya :roflol:

artık flyy değil sara bakıyor listeye sanırım

benden farketmez canlarım geçen hafta fly çok yoğun diye ben almıştım görevi ama bu haftada yoğun fulyamız.yine ben yapabilirim isterseniz.

evli barklı içine peynir-ıspanak falan koysaydın bari canım... delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook olsada yesem sositososito

Sara geçici olarak listeye bakıyor diye biliyordum ben..
Neyse farketmez...Sara nerdesinnn?

canımm dün biraz fazla yoğundum bütün gün açıktı kk ama doğru dürüst bakamadım hiç senağlama ama bu gün yanınızdayımmm listeyide ben yapcam galiba herkes sırayla dökülsün bakalım.beni yine 64 farzedin çünkü bu hafta tartılmaya hiiiç niyetim yok

dimi dimi ben gibi yapcan canın bişey istiyosa yiycen sonrada kendine ceza verip koşcan hopluycan zıplıycan hatta tabanların şişip iş yerinde bile ayakkabıları fırlatıp atacak kadar ceza vercen kendine kaydirigubbakcemile3

valla hafta sonu yediklerimden ve dün sabah yediğim böreklerden sonra akşam sadece meyve yedim hatta bu sabah kahvaltımdada yine meyve vardı.öğlen yemeğimde dolapta karnabahar haşlaması ve yoğurt cokacimcoook

afiyet olsun yavruuu ama bu olaya bi dur dememiz lazım sende.hiç bişey yemiyosun bi an geliyo sapıtıyosun ve allah korusun sağlığını tehlikeye atıyosun :mymeka:

herkese iyi akşamlar kilo vermek istiyorum hepiniz gibi kilom da sizin grubunuza uyuyor... katılmak için ne yapmam gerekli ? grubunuza katılabilir miyim?

katıldın bileeee a.s.

çok yaşa emi iyi güldüm sabah sabah :roflol:

zaten biz diyette değilizki tatlımmm biz sğlıklı besleniyoruzzz a.s.

peki a.s. bende seni seviyolummm

2 haftada 5 kilo vermek zaten çok zararlı tatlım sen kafana göre sebzenle meyvenle beyaz etinle takıl ama 2 haftada 5 kilo vercem diye şartlama sakın kendini ayda en fazla 4-5 kilo bideee hoşgeldinnn a.s.

hoşgeldin tatlım hepimizden sana tam destek a.s.

valla her türlüsünü içiyorum ama ballıyı hiiç sevemedim :bbo:

evet yaa bende duymuştum böle bişey denemek lazım aslında yerimseniben

sayfa hata veriyo ama yaaa :sm_confused:

Günaydınn ponevi, sıkılma canım dünde ben katıldım gruba aynı dertten evlilik hazırlığı + 3 aylık evlilik = 10 kg

bekarlara duyurulur bu halde bekar bekar zayıflamaya çalışıyosunuz bide bizim gibileri görün ve aklınızı başınıza devşirin evlenmeyin bıldırcınlarım a.s erkek milleti hem ruh hem beden sağlığına zararlıııı :roflol:

geç oldu biliyorum -tatlicadiarzu- ben de 166 cm boy 63,50 kg mım tatlım

tamam tatlım bu haftaki listeye başlıyorum birazdan Şeniz

teşekkür ederim canım a.s.

günaydınlar...............

yeni gelenler hoşgelmişler efendim......

aysim_u geçmiş olsun....

sara nerelerdesinnnnn...........

geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuz biraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:

sabah kalktım. sabah enerjilerimi de aldım ama canım hıc yurumek ıstemıyor bu sabah. neden ya..kolumu kaldırasım yok.

@saraciraci, herkese tek tek cevap yazmissin, bu ne incelik böyle! birazdan hafif bir kahvalti edip fitness salonuna gidicem, bisiklete binip aletlerle calisip gelicem. hadi sizlere de kolay gelsin...

Bazal Metabolizma Hesaplama saracım bir de şunu dene bakalım.

yaptım tatlım 1462,.... şeklinde bişey çıktı ne yapmam gerektiğini anlamadım iyimi kötümü onu hiiç anlamadım CADIARZU kaydirigubbakcemile3

@saraciraci, herkese tek tek cevap yazmissin, bu ne incelik böyle! birazdan hafif bir kahvalti edip fitness salonuna gidicem, bisiklete binip aletlerle calisip gelicem. hadi sizlere de kolay gelsin...

her sabah en az 1 saatim yazılanları okumak ve cevap yazmakla geçiyo ve bu beni mutlu ediyoo a.s.

nasıl güldüm ya.:)bende evlilk derdi yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.1 yıl sonra galiba .anca veririm kiloları.evlenmesekmi acabakaydirigubbakcemile3.

nasıl güldüm ya.:)bende evlilk derdi yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.1 yıl sonra galiba .anca veririm kiloları.evlenmesekmi acabakaydirigubbakcemile3.

canım düğün seneyeyse şimdiden başlaman isabet olmuş ben nisanda başladım ama temmuzda düğün var yetişcekmi bilmem :çok üzgünüm: gerçi nişanlım bana en son dediki 60tan aşağı sakın inmöe iğrenç olursun 55e inmeme gerek kalmadı yani kaydirigubbakcemile3 ama ben yinede denicem evlendikten sonrada inebilirim kaydirigubbakcemile2

bide kıslarr yaa pazar günü aşkitom :asigim: bana dondurma ısmarladı ben magnumun bademlisini çok severdim bu sefer değişiklik olsun diye karadut ve böğürtlenliyi aldık Allahım nasıl bişi o öle öldüm bittim kaydirigubbakcemile3 canınızı çektirmek gibi olmasın ama mutlaka deneyin kaydirigubbakcemile3

valla benden söylemesi tatlım hem fiziğim bozuldu 9 kiloyla hem psikolojim hatta hangisi ağır basar diye sorarsan kesinlikle psikolojimmmmm laelaelaelaelae

uğraş tatlım uğraş verdiğin kiloları yine almaya hazır ol nikahtan sonra ayyy valla istediğin kadar dikkat et kilona nasıl oluyoda geliyo kilolar anlamıyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…