bişey söylicem ben duyduğumda çok güldüm ama teyzemde ıspatını resmen basenleri eridi kadının. kalçasını günde 100 kez duvara vurdu.
sabah 50 akşam elli. çok hafif değil çok da sert değil.
50 sağ tarafını, 50 sol tarafını.
ben de spordan sonra yapıyorum biraz etkisini gördüm gibi, ama hergün yapmıyorum bazen unuttuğum da oluyor.
bugün de epeydir giyemediğim 38 beden pantolonumu giydim. sevindirik oldum kaydirigubbakcemile3
gayet hoşsun Merveciğim, yüzün de güzel fiziğin de güzel,
saracim neredesin duydun mu yediğim koca yufkayı
artık flyy değil sara bakıyor listeye sanırım
evli barklı içine peynir-ıspanak falan koysaydın bari canım... delikafadulden
Sara geçici olarak listeye bakıyor diye biliyordum ben..
Neyse farketmez...Sara nerdesinnn?
bilemiyorum ki lunacığım merveciğim biliyor sülemiyo bana . . . :a015:
ben taktım valla hemde dedim çiğ çiğ abbowww :1shok:
merveciğim sana acil önlem almamız lazım gözlemlerim şu biçimde çünkü ; sen çok düşük kalorili besleniyorsun ve nefsinin isteklerini sürekli erteliyorsun bu da bu biçimde saldırılara sebep veriyor ki ben evdeki diet şeylerin tümüne yumulduğun anları çok hatırlıyorum . bunun gibi ! çok sağlıksız bi durum . . .
nefsinin isteklerini erteleme onu kandır onu görmezden gelme . . .
:1ninca:
şöyleki h.sonu akşama kadar yiyosun akşamları aklın başına gelip bişey yemiyosun
p.tesi günü sabah h.sonu için ceza olarak bişey yemiyosun öğlen yarım hamburger patates kızartması ve kolayı mideye indiriyosun işte bu kendini bilmezlik ve diyette değilmiş gibi davranmak oluyor.
neyse bakalım akşam da gene yemeğe gidiyoz ablama bakalım tutmaya çalışcam kendimi battı balık yan gider yapmak yooookkkkk
sabaha görüşürüz çıtırlar.........:teytey:
yok yok hiçbiriniz değilsiniz o kişi
ya nasıl yedim o çiğ yufkayı anlatamam sanki 1 senedir hiç yemek yememişim
canım çok börek çekiyordu sonra bi baktım yumulmuşum koca yufkaya senağlama
şimdi ben çok kalorimi aldım anlamadım :uhm:
herkese iyi akşamlar kilo vermek istiyorum hepiniz gibi kilom da sizin grubunuza uyuyor... katılmak için ne yapmam gerekli ? grubunuza katılabilir miyim?
kıslar dıyetteyım hersey ıı ve cok gusel ama basenlerımden nefret edıyorum..sankı alt yan baldırlarıma bırsı elıyle bı avuc etı yapıstırıp gıtmıs..nasıl yakacm ben yaa..gunde yarım saat yuruyorumm sporum bu
lunapiena hoşbuldukkkkk.... nefret ediyorum diyetten eminim birçoğunuz da ölesinizdir... 2 aydır başlayamadım 1 gün boyunca bile diyette olamadım hiç bu kadar kararsız dönem geçirmemiştir.... forumun diyet bölümünde birçok hatun da aynı şeyden şikayet etmiş evlendikten sonra ben de birçoğunuz gibi 10 kilo kadar aldım... ve veremiyorum çünkü diyet yapamıyorum umarım burası faydalı olur yoksa benim 10 kilo olacak 20 kilohergün ne yediğinizi mi yazıyorsunuz? nedir tam olarak yaptıklarınız? özel bir diyet var mı yoksa herkes kendisi mi takılıyor? aerobik türü bişeyler yapıyormusunuz her tür bilgiye ihtiyacım var
LUNAAAAM ve kilo veren tüm canlarrr..tebrikleeeeerrrrr :lepi:
YENİ GELEN ARKADAŞLARIM hoşgeldinizzzz a.s.
EVLİBARKLIIIIM inşallah iyi geçecek iş görüşmen(içime doğdu malum biraz medyumluk varya bende:):)bide benmiyim yoksa o sevmediğin
SABUNNN nasılsın güzelim??
FİUMEMMM ablasının mahsun prensesi,hikayemi anlattım,oku birara istersen,geçmiş sayfalarda...
SARAM ama beya niye kıskanç yaptınkine??ben sanada yazdıydım amaaaa:):)görmedinmi güzelim??
süper topiğimizin süper güzelleri umarım hepiniz iyisinizdir..
bu arada niye sık girmiyorum biliyomusunuz?çünkü ben diyete ara verdimmmyok beya bırakmadımmm..sadece 58 de takıldımya,üçbeş gün arttırdım yediklerimi;metabolizmayı şaşırtma hesabı:)eee bukadar yiyince nasıl yazarım yediklerimi??ya motivasyonunuzu bozarsam affedemem kendimiii!hem yakışırmı motivasyon kraliçesine amaaa bikaçgün içinde son sürat aranıza dönücem:)gidişim suskun oluyo ama dönüşüm muhteşem olucaaaak :roflol: :roflol: :roflol:
arkadaslar benim de yas 30, boy 1.70, kilo 67. haftada iki kez bisiklet antrenmanina gidiyorum, ayrica karbonhidratlari kestim. meyve, sebze ve beyaz etle besleniyorum, bir de salata, tabii. 2 hafta boyunca bunu sürdürürsem 5 kiloya kadar verebilirmisim, benim hedefim 58 kilo. nolur beni motive edin, buna cok ihtiyacim var...
kızlarr, yarın sabah kilo verme serüvenim başlıyoo inş, 63 kiloyla başlıyorum maratona , kondisyon aletleriyle calışıp yediklerime dikkat ederek kiloları şutlamayı planlıyorum, özel bi diyet listesini takip etmycm.. bakalım kac kg gitcek, desteklerinizi esirgemezseniz mutlu olurum :enbuyukkk:
arkadaslar, bu arada yesil cayin limon aromalisi, yasemin aromalisi filan var, sekersiz icmeye de alisiyor insan. ödem atici oldugu da dogru, özellikle adet dönemi yaklasirken günde iki kupa icince faydasini görüyorsunuz. zaten sürekli tuvalete cikartiyor. aromali olanlari deneyin, derim.
slmlar,
İŞTAH SORUNU OLANLAR İÇİN:
Saraçoğlu, “Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.” diyor
Biz size Bazal Metabolizma hızınızı hesaplayabilmeniz için Harris-Benedict Denklemini veriyoruz:
Erkekler= 66 + ( 13.7 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 5 x santimetre olarak boy ) - ( 6.8 x yaş )
Kadınlar= 655 + ( 9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 1.7 x santimetre olarak boy ) - ( 4.7 x yaş )
Kafanızı bu formüllerle karıştırmamanız için otomatik Bazal Metabolizma Hızı Hesaplayıcısı hazırladık. LİNK VERİYORUM BURDA Bazal Metabolizma - Diyet - Zayiflama
bişey söylicem ben duyduğumda çok güldüm ama teyzemde ıspatını resmen basenleri eridi kadının. kalçasını günde 100 kez duvara vurdu.
ben de spordan sonra yapıyorum biraz etkisini gördüm gibi, ama hergün yapmıyorum bazen unuttuğum da oluyor.
bugün de epeydir giyemediğim 38 beden pantolonumu giydim. sevindirik oldum kaydirigubbakcemile3
göbeği cimciklemekle aynı mantık heralde kaydirigubbakcemile3
Günaydınn ponevi, sıkılma canım dünde ben katıldım gruba aynı dertten evlilik hazırlığı + 3 aylık evlilik = 10 kg
geç oldu biliyorum -tatlicadiarzu- ben de 166 cm boy 63,50 kg mım tatlım
günaydınlar...............
yeni gelenler hoşgelmişler efendim......
aysim_u geçmiş olsun....
sara nerelerdesinnnnn...........
akşam yemeğe gitcez demiştim ben de inanamıyorum ama kendimi tutttum sadece çorba ve salata yaedim kendimi tebrik ediyorumalkisalkisalkis
geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuzbiraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:
seviyos tabi
bu arada benim tickerım değişti farkettiniz mi****
Bazal Metabolizma Hesaplama saracım bir de şunu dene bakalım.
@saraciraci, herkese tek tek cevap yazmissin, bu ne incelik böyle! birazdan hafif bir kahvalti edip fitness salonuna gidicem, bisiklete binip aletlerle calisip gelicem. hadi sizlere de kolay gelsin...
bekarlara duyurulur bu halde bekar bekar zayıflamaya çalışıyosunuz bide bizim gibileri görün ve aklınızı başınıza devşirin evlenmeyin bıldırcınlarım a.s erkek milleti hem ruh hem beden sağlığına zararlıııı :roflol:
nasıl güldüm ya.:)bende evlilk derdi yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.1 yıl sonra galiba .anca veririm kiloları.evlenmesekmi acabakaydirigubbakcemile3.
nasıl güldüm ya.:)bende evlilk derdi yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.1 yıl sonra galiba .anca veririm kiloları.evlenmesekmi acabakaydirigubbakcemile3.
canım düğün seneyeyse şimdiden başlaman isabet olmuş ben nisanda başladım ama temmuzda düğün var yetişcekmi bilmem :çok üzgünüm: gerçi nişanlım bana en son dediki 60tan aşağı sakın inmöe iğrenç olursun 55e inmeme gerek kalmadı yani kaydirigubbakcemile3 ama ben yinede denicem evlendikten sonrada inebilirim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?