insülinle alakalı bir rahatsızlık olabilir canım sen doktora git
aslında haklısın gitmem gerek
benim annem diyabet
babamda karaciğer hastası
hastalığının adı vilson
genetik olabilirmiş ikisi içinde doktora gitmem gerek
ene yoli kilo vermişşşşşşşşşşşşşşşşdün de sormuştumm cevappp virmediiiydi banaaa amaaa
yine de teprik koyyim bennnnn
yolanda kaçamaklarım olmuyo değil,ama eskiye göre çok dikkatli buluyorum kendimi..eskiden olsa halleyleri hüpleten ben,1 aydır hiç çikolata yemedim gibi bişi..şuan tartı 61.9 gösteriyor,birara hatırlıyorum 65lere çıkmıştım..ama gidişat iyi...
çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten
nugişşş bebeğimmm söyle bakalım sporu düzenli yapıyomusun heebi kere yazdın bidaha görmedik hiç heee nasıl gidiyo sporlar bak,iyim. sizin ora daha sıcaktır sporu düzenli yaparsın artıkın. he de bakem spor yapıyonmu
hmmm hatırladımm yüss gr gitmiştii sende yüssüz yüse yüss virmediydinn dimii cnm???bende begendiydimm cünkümmm
kahvaltımı yazayım
2 dilim tam buğday ekmeği
bir tane haşlanmış yumurta
domates salatalık söğüş
biraz da beyaz peynir
yanında 2 küp şekerli çay:26:
nursena alışma döneminde kaçamaklar oluyor. kolay değil ki her önümüze geleni yemeye alışmışız.
ama üzerinden ay geçince direnmek daha kolay. peki kaça kadar inicen ? boy kaç
balım geçen hafta hep yaptım bu hafta boğazlarım şiş yapmadım hiç ama bugün acı hissetmiyorum boğazımda yapmayı düşünüyorum.en son 40 dk yaptımvalla sporu yapınca çok güzel rahatlıyorum özellikle ertesi günü sabah kaktığımda kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum
ay gidemedim bi türlü
kızlar bugün belimdeki kütleler acıyor
nedense fazla adımladım diye herhal
çünki ondan önce yoktu:44:
boğazların spor yapınca yinemi şişti off off rahat vermicekmi sana havalar ısınmadımı hala niye şişiyokine boğazların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?