60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bişey soricim size. bende közlenmiş kırmızı biberi pek severim hele dolmasına bayılırım ancak biber çabuk acıktırıyo o yüzden közlenmişinide olsa yemiyorum uzak durmaya çalışıyorum çabuk acıktırıyo diye siz acıkmıyonuzmu çok

sabah kalktım light sütle nesfitimi yedim sonra hooop yürüyüşe 1 saat yürüdüm dışarıda hava çok güzeldi yarım litre su içtim.dönişte 1 nektarin yedim.Öğlen tavuk but yicem sanırım ve salata.
keyfim olursada Leslie yapıcam

kahvaltımı yazayım
2 dilim tam buğday ekmeği
bir tane haşlanmış yumurta
domates salatalık söğüş
biraz da beyaz peynir
yanında 2 küp şekerli çay:26:

arada bir bardak süt içerim
şimdilik bukadar bugün dışarda işlerim
ananeme de gidicem akşam yazarım artık
neler yediğimi yürüşümü yapıcam ama

tatlandırıcı çok zorunlu olmadıkça kullanmam ama doktorlar splendayı öneriyor süt şekerinden oluyormuş çok şeker ihtiyacı çekenler kullanabilir.kardeşim tip 2 diabet oda kullandı rahatsız etmeyen tek tatlandırıcı o aspartam içermiyor bende starbucksta deneddim çok da tatlı değil

aslında haklısın gitmem gerek
benim annem diyabet
babamda karaciğer hastası
hastalığının adı vilson
genetik olabilirmiş ikisi içinde doktora gitmem gerek

duymuştıum bi ara gece tatlı krizleri yaşanıyo diye ondan dedim. böyle olursa hem diyet yapmanda zor olur bikere tatlı yesen yine krizler başlar. doktor ilaç verir.
mesela insülin direncide çok ileri seviyede olunca o zamanda ilaçla düşürülüyo bi süre ilaç kullanıyosun. bi arkadaşımız vardı burda diyetlerinin devamı gelmiyodu bozuyodu tatlı krizleri yaşıyodu sonra ben anlattım doktora gitti insülin direnci için ilaç vermiş kullandı diyodu artık hiç canım tatlı çekmiyo şeker kullanmıyorum diyodu kilolarınıda verdi diyetini devam ettirdi. sende git çünkü normal değil bu şekilde uykudan uyandırıp tatlı yedirtecek krizler

ene yoli kilo vermişşşşşşşşşşşşşşşşdün de sormuştumm cevappp virmediiiydi banaaa amaaa
yine de teprik koyyim bennnnn

çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten

Son düzenleyen: Moderatör:

nursena alışma döneminde kaçamaklar oluyor. kolay değil ki her önümüze geleni yemeye alışmışız.
ama üzerinden ay geçince direnmek daha kolay. peki kaça kadar inicen ? boy kaç

çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten

hmmm hatırladımm yüss gr gitmiştii sende yüssüz yüse yüss virmediydinn dimii cnm??? bende begendiydimm cünkümmm

balım geçen hafta hep yaptım bu hafta boğazlarım şiş yapmadım hiç ama bugün acı hissetmiyorum boğazımda yapmayı düşünüyorum.en son 40 dk yaptım valla sporu yapınca çok güzel rahatlıyorum özellikle ertesi günü sabah kaktığımda kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum

nursena alışma döneminde kaçamaklar oluyor. kolay değil ki her önümüze geleni yemeye alışmışız.
ama üzerinden ay geçince direnmek daha kolay. peki kaça kadar inicen ? boy kaç

önümüze her geleni fikirsizce düşünmeden yemeye alışmışız fikiriszce yedik kilolar geldi akıl sır erdiremedik tabee löp löp yedik lök gibi oturduk kıpırdamadık bu hale geldik şimdi yeni baştan bir ben yaratmaya çalışıyoz uyaranda olmadı bilinçsizce yaşadık fikirsizce yedik akılsızca şiştik hee doğru diyon şimmdi kaşık hesabı dilim hesabı tuhaf oluyo tabee
dün ecrin kepekli makarna almış diyoki bana sağlıklıya istediğim kadar yiyebilirmiyim diyo öldüm gülmekten sınırsızca yiyecek çok delü kız yaff

boğazların spor yapınca yinemi şişti off off rahat vermicekmi sana havalar ısınmadımı hala niye şişiyokine boğazların

ay gidemedim bi türlü
kızlar bugün belimdeki kütleler acıyor
nedense fazla adımladım diye herhal
çünki ondan önce yoktu:44:

boğazların spor yapınca yinemi şişti off off rahat vermicekmi sana havalar ısınmadımı hala niye şişiyokine boğazların

aslında aylık korunma iğnesi vurduruyordunya çok rahattım ama 2 aydır yaptırmıyordum boğazlarımda gayet iyiydi ama heralde etkisi geçti birde iğnem var şu anda ama bu seferde panikataktan yaptıramıyorum heycan yapıyorum bi anda vurduramıyorum ne zaman cesaret gelirse panik olmazsam vurdurucam iğneyi

evede aç çıplak 63 diyetisyen 2.5 kilo kıyafet için çıkarıyor 60.9 hangisine inanıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…