60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeşil çayımı içiyorum ama midem bulanıyor artık kızlar yaaa nıye kı acaba her zman bardagın sonunda oluyor

evede aç çıplak 63 diyetisyen 2.5 kilo kıyafet için çıkarıyor 60.9 hangisine inanıcam

2.5 kilo kıyafetmi çok fazla değilmi
üzerin çok kalın değilse en fazla bir kilo farkeder bence
tabi ayağıda ayakkabı yoksa evde çıplak 63 çıkmışsın neden okadar farkediyorki

1 dilimm peksimetee peynirr sürdümm incicikk

1 bardak ta salgam içtimm kenndime ara yaptımm:86::86::86::86:

ay anlamadım ben offf bencede 1.5 kilo en fazla şimdi tickerı kendime göre yenilicem valla ama yağ oranımı kas oranımı tartıyor tartısı acayip gelişmiş normal tartıdan farklı çıplak ayakla çıkıyorsun ve ellerinde yüzük olmadan tutuyorsun biryerleri

ben sabah akşam yiyorum,tost makinesinde yapıyorum bideközlenmiş gibi oluyoooo,acıkmıyorum hiççççbabam diyet yaparken her öğünde domates biber yemişti acayip zayıflamıştıı,terletiyo o nedenle zayıflatıyo derddiiiii,bilemicem artık ama:44:

çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten

teprikler kızzzzz,görmmeiştim cevabını pardon misssss
şu 59u bi görsek yolicim yawwwwwwwwwwww,ne sevindirik olurum heeeee

çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten

He ya beğenilmez mi 100 gr 100 gr dır Velveleye Vericen tebrikleri toplican ki hırslanasın sonra da bi sürü 100 gr gitsin di mi ama ?

balım bişey sorcam ben hep önceleri koşu bandına işden gelince binerdim yani 7 de yada yediye beş kala şimdide 2 defa yemeğim geç saate kalmasın diye yemekten sonra bindim ama saat 10 da felan yemekten 3 saat sonra yani diyeceğim oki ben ne zaman bineyim koşu bandına.18:45 yada 18:50 de evde oluyorum

bir yeşil çay daha içiyorummmmmmhügocummm yeşil çay sayımı artımış bulunuyorummm sözünü dinliyom bakk 3-4 bardak içmeye çalışıyorummm,efferim bana
nugiiiiii,ecrinnnnnnnnn bu yeşilçay wc sorununa birebirrr,şiddetle tavsiye edilir

Hoşgeldimmm eviiimizeeeee

şiir oldummm dilimiiiizeeeeee

baaayram varr bayrammmm bayram havasııııııııııııı

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm tünayyydınnnnnnnnnnn cimpirikkkk fıstıklarrrrrrr

Nasılsınız inşallahhhhh:86::86::86:ben iyiym çokşükürrr kaşlarımkaşınıyo kabuklanıyo güzelce dökülse kabuklar sorun olmasa da bi rahatlasam artıkk

Bugüna rtık sporuma başlıyorummm inşallah yeter yahuuu bir miskinlik çöktü antepten geldiğimden beri daha doğrusu pazar gününden beri yapmadım sporrr üstümden atmam lazım bu miskinliği

Son düzenleme:
diyetisyenim tartılmadan 1 gün önce çay ve kahveyi yasaklıyor,spordan önce tartıyor mutlaka ,ona gçre sadece yağdan 2.5 kilo verdim alet yazı çıkartıyor

Son düzenleme:

yaaa gecen günn koydumm içemedimm kokusuu bayılttı benii buaksammm denicemm tekrarr spordann sonaaa.. bebişinn hala bölee yumukk yumukk muu kısss bölee yanagınıı mıncırmaa duygusuu uyandırıoo bendeee:86::86::86::86::86::86:

nugiş böyle olmucak bi kadeh demleniver barim panik manik kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…