- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
belindeki kütlelermi acıyogeçmş olsun fıtık filanmı var
evede aç çıplak 63 diyetisyen 2.5 kilo kıyafet için çıkarıyor 60.9 hangisine inanıcam
kızlar bişey soricim size. bende közlenmiş kırmızı biberi pek severim hele dolmasına bayılırım ancak biber çabuk acıktırıyo o yüzden közlenmişinide olsa yemiyorum uzak durmaya çalışıyorum çabuk acıktırıyo diye siz acıkmıyonuzmu çok
çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten
çok tikatlisin yafrimmm...
cevap vermiştim hatta ecus ta biyenmişti dimi kıs ecus ?
hee eccük gitti ama ben velveleye vermeyyom gerenkk yok sora geri geliyo zaten
ilk hedef 55 ila 56 arası...boy 1.61...nursena alışma döneminde kaçamaklar oluyor. Kolay değil ki her önümüze geleni yemeye alışmışız.
Ama üzerinden ay geçince direnmek daha kolay. Peki kaça kadar inicen ? Boy kaç
2.5 kilo kıyafetmi çok fazla değilmi
üzerin çok kalın değilse en fazla bir kilo farkeder bence
tabi ayağıda ayakkabı yoksa evde çıplak 63 çıkmışsın neden okadar farkediyorki
evede aç çıplak 63 diyetisyen 2.5 kilo kıyafet için çıkarıyor 60.9 hangisine inanıcam
bir yeşil çay daha içiyorummmmmmhügocummm yeşil çay sayımı artımış bulunuyorummm sözünü dinliyom bakk 3-4 bardak içmeye çalışıyorummm,efferim bana
nugiiiiii,ecrinnnnnnnnn bu yeşilçay wc sorununa birebirrr,şiddetle tavsiye edilir
ilk hedef 55 ila 56 arası...boy 1.61...
aslında aylık korunma iğnesi vurduruyordunya çok rahattım ama 2 aydır yaptırmıyordum boğazlarımda gayet iyiydi ama heralde etkisi geçti birde iğnem var şu anda ama bu seferde panikataktan yaptıramıyorum heycan yapıyorum bi anda vurduramıyorum ne zaman cesaret gelirse panik olmazsamvurdurucam iğneyi
Yeşil çayımı içiyorum ama midem bulanıyor artık kızlar yaaa nıye kı acaba her zman bardagın sonunda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?