60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende tost makinesinde yapıyorum,çok seviyorum köz kırmızıbiberi...

Forumda salgın var anlaşılan... Bende bu güzel havalarda nasıl grip oldum diye şaşırdımdı... Neyse dün spor felam yapmadım... Eve gider gitmez Zzzz uyuyup kalmışım....

Sabah;

4 dilim bebe ekmeğine acı sos sürüp yidim... Adet çok gibi dursada boyutları minnacıktı...
1 kivi
1 bardak acaili form çayı....

Ara;

1 elmalı soda
6 tane stix çıbık

Öğlenede yovita yiceğim inşallah....

Hafta sonu sınav var aşırı stresteyim bu arda kilom aç tok kıyafetli kıyafetsiz her halukarda 64- 65 arası çıkıyo İbre sağa kayabilir artık şu 60 lardan bir kurtulsam.... Offf yani ooff....

bencede 2.5 kilo kıyafet için çok fazla ben evde kıafetle tartıldığımda
çıplak tartıldığımdan en fazla 600 gr fian fazla çıkıyor
ama tbai diyetisyenin tartsı nasıldır bilemem
2.5 kilo yağ yakmış gösteriyorsa nasıl olur blemedim şimcik

öyleyse bende yerim. acıktırmıyosa bende yerim. bıktım peynir ekmekten nasıl yapıyosun bende alam bugün yapam barim. biraz fazla yapsam dolaba koysam çıkarıp çıkarıp yesem olurmu

iyiyiz inşallah canım sende hoşgeldin spor deme bana yavaş yavaş çaktırmadan yürüyüş yapıyorum inş düzenli devam ederbilirim

kişiden kişiye değişiyo bence bu bende çünkünem kabızlık yapiiiii aktardan aldığım karışık bi paket vardı ne var bilmiyom paketin içinde bende evdeki yeşil çayla karıştırdım öyle içiyom sırf bitsin diye emme

benim boyumda 1.61 ben 55 iyidir diyorum
60 olsam şimdilik morel olarak bana çok iyi gelicek
sen ilk hedef 55 diyorsun kaç olmayı planlıyorsun canım
hele bi 55e geleyimde,sonrası zaten çok sıkı olmaz,yine dikkat ederim fakat şimdiki gibi değil..52,53 olsam fena mı..

sporu ne zaman istersen ne zaman kolayına gelirse o zaman yap önemli olan düzenli devamlı olmasıdır ara vermeler olsada yine devam edilmeli battı fishing yan going denmemelidir :86: ni zaman istersen o zaman yap yavrı paluk :86:

Oğluşu bıcı bıcı yaptırdım,şimdi kayyu bakacakmış,bilgisayar sırası ona geçti mecburen..bu arada 5 çekirdekli siyah üzüm ve 5 fındık yedim..

nahandaaa yenii cümlemii buldummmmm battı fishing yan going!! bu ara agresiftimm tükürdügümm surata bakmamm bakcagımm surata tükürmemm diodummm artıkk keyife döndüüüm içinnn pasoo battı fishingg yan goingg dicemmmm ayyy koptummmmm

nugiş böyle olmucak bi kadeh demleniver barim panik manik kalmaz

heee akşamcııı nugiiiiiiiiii:82::82::82::82::82::82::82:

Hugocukcuum benceee özellikle insülin direnci şeker hastalığı gibi durumlarda bu geçerli çünkü benim annem şeker hastası ve özellikle tatlı kırmızı biber onu acıktırır ama o da sarımsaklı yoortla flan yiyo yanında ekmek ozaman acıkmıyo pek çünkü kırmızı biber de özünde şeker olan bi sebze ya biraz bezelye,havuç gibi içinde şeker var ondan acıktırıyor olabilir diyetisyenler de pek önermiyor zaten yani biz okadar katı diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sonuçta ama nasıl ki patates,havuç,bezelye hafif nişastalı ve şekerliyse kırmızı tatlı biber de öyle ben de çok severim ama onu pek yemiyorum genelde yeşil közlüyorum o daha tok tutuyo sankimmm:26::26: ve kesinlikle yoortla yemek lazım köz biberi o zaman sanırım kalsiyum hemen kana geçmesini önlüyo biberdeki şekerin ve ondan daha tok tutuyo:26:

1 dilimm peksimetee peynirr sürdümm incicikk

1 bardak ta salgam içtimm kenndime ara yaptımm:86::86::86::86:
afiyet olsun ecrinn

neruşcum hoşgeldinnn canımm

beşer kiloluk ağırlıkla bel inceltmek için çalışan arkideşler nasıl belelr acıyomu hıııı benim acıyo işe yarıyo demektir yakında beller oyulur 1 ayda çok afark olacak göreceksiniz. ben geçmiştede çalıştığım için 2 kere çalıştım hemen etkisini gösterdi ama tabee geçmişte yaptığım için böyle oldu sizdede bikaç haftaya fark olur. belim oyuldu valla hee

nasıl yapılıyor bel eritme

o zaman ben şimdilik uzak duram iştahımı açıyo benim yaff ondan yemiyodum

neseee kıslarrr ben kacayımm artıkınn.. servisle konustumm bu dolapp bozulmasınn icce yarına kadrr kendine bişi yapmasın dedimm.. fişinii cekimmi cokk ses cıkarıo didimm.. bişi olmass didi kendine zararr vermezz didi sankii potansiyell sizofrendenn bahsedios calısırr durumda kalmasıı en iisiymişş bu gürültüyle gece nası uyucass biz yine?:97: neyse cıkayımmm tamı tamına 3 legen ütüm varr.. bi anda yıkadımm kıss ginbi alısmısımm 3 günde kurusunn hepsi kuruyunca yıgıldıı bakalımm nasıll ütülücemm sonrada pazartesi yazz temizligine baslamamm lazımm.. aslında halıları da yıkamaya vermek istiyorum ama hala bi kiracımızz yokk zordayızz balımıı sıkıstırmayayımm perde işinide askıya aldık... arkadasıma da bir fncann tk hediye edicemm yeni evlendii.. o bana nevresim almıstıı aynı fiyatta öle bişeye ihtiyacıı yok die fincan tk buldum.. cokkkk güsel bişi yaaaa ama 1 atımlıkk kursunumm var ona alcamm mecburenn.. keyiff kahveleri içsin onda ütüyü birazz hafiflediktenn sona spora gidebilirimm yada aksamm gidebilirimm bakalımm artıkınn... öptümm siziii kıscelerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…