bende tost makinesinde yapıyorum,çok seviyorum köz kırmızıbiberi...ben sabah akşam yiyorum,tost makinesinde yapıyorum bideközlenmiş gibi oluyoooo,acıkmıyorum hiççççbabam diyet yaparken her öğünde domates biber yemişti acayip zayıflamıştıı,terletiyo o nedenle zayıflatıyo derddiiiii,bilemicem artık ama:44:
Teprikler kızzzzz,görmmeiştim cevabını pardon misssss
şu 59u bi görsek yolicim yawwwwwwwwwwww,ne sevindirik olurum heeeee
yok canım hani şu kot giyince gömülen yağ kütleleri
fazlada zorlanmadım ama nedense bir acıma var
ben sabah akşam yiyorum,tost makinesinde yapıyorum bideközlenmiş gibi oluyoooo,acıkmıyorum hiççççbabam diyet yaparken her öğünde domates biber yemişti acayip zayıflamıştıı,terletiyo o nedenle zayıflatıyo derddiiiii,bilemicem artık ama:44:
teprikler kızzzzz,görmmeiştim cevabını pardon misssss
şu 59u bi görsek yolicim yawwwwwwwwwwww,ne sevindirik olurum heeeee
Hoşgeldimmm eviiimizeeeee
şiir oldummm dilimiiiizeeeeee
baaayram varr bayrammmm bayram havasııııııııııııı
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm tünayyydınnnnnnnnnnn cimpirikkkk fıstıklarrrrrrr
Nasılsınız inşallahhhhh:86::86::86:ben iyiym çokşükürrr kaşlarımkaşınıyo kabuklanıyo güzelce dökülse kabuklar sorun olmasa da bi rahatlasam artıkk
Bugüna rtık sporuma başlıyorummm inşallah yeter yahuuu bir miskinlik çöktü antepten geldiğimden beri daha doğrusu pazar gününden beri yapmadım sporrr üstümden atmam lazım bu miskinliği
bir yeşil çay daha içiyorummmmmmhügocummm yeşil çay sayımı artımış bulunuyorummm sözünü dinliyom bakk 3-4 bardak içmeye çalışıyorummm,efferim bana
nugiiiiii,ecrinnnnnnnnn bu yeşilçay wc sorununa birebirrr,şiddetle tavsiye edilir
hele bi 55e geleyimde,sonrası zaten çok sıkı olmaz,yine dikkat ederim fakat şimdiki gibi değil..52,53 olsam fena mı..benim boyumda 1.61 ben 55 iyidir diyorum
60 olsam şimdilik morel olarak bana çok iyi gelicek
sen ilk hedef 55 diyorsun kaç olmayı planlıyorsun canım
balım bişey sorcam ben hep önceleri koşu bandına işden gelince binerdim yani 7 de yada yediye beş kala şimdide 2 defa yemeğim geç saate kalmasın diye yemekten sonra bindim ama saat 10 da felan yemekten 3 saat sonra yani diyeceğim okiben ne zaman bineyim koşu bandına.18:45 yada 18:50 de evde oluyorum
sporu ne zaman istersen ne zaman kolayına gelirse o zaman yap önemli olan düzenli devamlı olmasıdır ara vermeler olsada yine devam edilmeli battı fishing yan going denmemelidir :86: ni zaman istersen o zaman yap yavrı paluk :86:
nugiş böyle olmucak bi kadeh demleniver barimpanik manik kalmaz
kızlar bişey soricim size. bende közlenmiş kırmızı biberi pek severim hele dolmasına bayılırım ancak biber çabuk acıktırıyo o yüzden közlenmişinide olsa yemiyorum uzak durmaya çalışıyorum çabuk acıktırıyo diye siz acıkmıyonuzmu çok
afiyet olsun ecrinn1 dilimm peksimetee peynirr sürdümm incicikk
1 bardak ta salgam içtimm kenndime ara yaptımm:86::86::86::86:
Hoşgeldimmm eviiimizeeeee
şiir oldummm dilimiiiizeeeeee
baaayram varr bayrammmm bayram havasııııııııııııı
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm tünayyydınnnnnnnnnnn cimpirikkkk fıstıklarrrrrrr
Nasılsınız inşallahhhhh:86::86::86:ben iyiym çokşükürrr kaşlarımkaşınıyo kabuklanıyo güzelce dökülse kabuklar sorun olmasa da bi rahatlasam artıkk
Bugüna rtık sporuma başlıyorummm inşallah yeter yahuuu bir miskinlik çöktü antepten geldiğimden beri daha doğrusu pazar gününden beri yapmadım sporrr üstümden atmam lazım bu miskinliği
nugiş böyle olmucak bi kadeh demleniver barimpanik manik kalmaz
afiyet olsun ecrinn
beşer kiloluk ağırlıkla bel inceltmek için çalışan arkideşler nasıl belelr acıyomu hııııbenim acıyo işe yarıyo demektir yakında beller oyulur 1 ayda çok afark olacak göreceksiniz. ben geçmiştede çalıştığım için 2 kere çalıştım hemen etkisini gösterdi ama tabee geçmişte yaptığım için böyle oldu sizdede bikaç haftaya fark olur. belim oyuldu valla hee
o zaman ben şimdilik uzak duram iştahımı açıyo benim yaff ondan yemiyodumheee akşamcııı nugiiiiiiiiii:82::82::82::82::82::82::82:
Hugocukcuum benceee özellikle insülin direnci şeker hastalığı gibi durumlarda bu geçerli çünkü benim annem şeker hastası ve özellikle tatlı kırmızı biber onu acıktırır ama o da sarımsaklı yoortla flan yiyo yanında ekmek ozaman acıkmıyo pek çünkü kırmızı biber de özünde şeker olan bi sebze ya biraz bezelye,havuç gibi içinde şeker var ondan acıktırıyor olabilir diyetisyenler de pek önermiyor zaten yani biz okadar katı diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sonuçta ama nasıl ki patates,havuç,bezelye hafif nişastalı ve şekerliyse kırmızı tatlı biber de öyle ben de çok severim ama onu pek yemiyorum genelde yeşil közlüyorum o daha tok tutuyo sankimmm:26::26: ve kesinlikle yoortla yemek lazım köz biberi o zaman sanırım kalsiyum hemen kana geçmesini önlüyo biberdeki şekerin ve ondan daha tok tutuyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?