kısslarr dün aksamm bi rüya gördümm hayrolsunn deimm... Kocişinn eski bi kız arkadasınıı gördüm.. Beraberr onunn evine gidioruzz.. Onunn babası falan da varmıss kızz dogum yapmıss.. Kadınınn biri getirdii kucagıma bebegi verdii.. Sütü gelmioo dedii emzirsene cocuguu.. Kız mı erkek mii annamadımm ama topac kimindii tombikk nasılll güsell bi bebekk. Ayy diomm bebek te pekk güselmişş maasallah.. Gögsümü cıkardımm rüyamda kendimm bile inanamadımm bu gögüss benim mii die.. O kadann güselldi gögüslerr bana ait olamasdı yaniii.. Bebik tee yadırgamadann cok cokk emdi saolsunnnSütt akıoduu gördümm bölee bembeyazzz.. Normalde süt o kadann beyazz dill gördüüm kadarıynann.. Sona bebegi annesine verdimm gerii.. Kız bana kızdıı bi daha gelmene gerek yok ben emziririmm dedi.. Aman ii dedimm yemedikk bebeginii sütü gelmio dedilerr iilikk olsun die emzirdim dedim.. Eve döndükk.. Sonra kapıya bi adam yada kadın geldii hatırlamıorum.. Dedi kii gelmio musunn cocukk ölcek aclıktann.. Gelmemm dedimm annesi istemioo kendisi emzircekmişş. O da olur mu öle seyy cocuk almıoo sütü yokk onunn aglayıpp duruo bakk hadi gidelim dedii acc cocuk didi.. Dayanamadımm hadi geliyimm dedimm.. Orda uyandımm Hayrolsunnn var mıı yorumlayacakk birii?? Acill cocuk yapmamm lazımm rüyamda bile baskalarınınn cocuklarına musallat olmaya basladımmm
valla ben köz tavasında yapıyorum hani var ya şu delikli delikli ama antepte tost makinasında yaptık o da gayet güzel olduu
kısslarr dün aksamm bi rüya gördümm hayrolsunn deimm... kocişinn eski bi kız arkadasınıı gördüm.. beraberr onunn evine gidioruzz.. onunn babası falan da varmıss kızz dogum yapmıss.. kadınınn biri getirdii kucagıma bebegi verdii.. sütü gelmioo dedii emzirsene cocuguu.. kız mı erkek mii annamadımm ama topac kimindii tombikk nasılll güsell bi bebekk. ayy diomm bebek te pekk güselmişş maasallah.. gögsümü cıkardımm rüyamda kendimm bile inanamadımm bu gögüss benim mii die.. o kadann güselldi gögüslerr bana ait olamasdı yaniii.. bebik tee yadırgamadann cok cokk emdi saolsunnnsütt akıoduu gördümm bölee bembeyazzz.. normalde süt o kadann beyazz dill gördüüm kadarıynann.. sona bebegi annesine verdimm gerii.. kız bana kızdıı bi daha gelmene gerek yok ben emziririmm dedi.. aman ii dedimm yemedikk bebeginii sütü gelmio dedilerr iilikk olsun die emzirdim dedim.. eve döndükk.. sonra kapıya bi adam yada kadın geldii hatırlamıorum.. dedi kii gelmio musunn cocukk ölcek aclıktann.. gelmemm dedimm annesi istemioo kendisi emzircekmişş. o da olur mu öle seyy cocuk almıoo sütü yokk onunn aglayıpp duruo bakk hadi gidelim dedii acc cocuk didi.. dayanamadımm hadi geliyimm dedimm.. orda uyandımm hayrolsunnn var mıı yorumlayacakk birii?? acill cocuk yapmamm lazımm rüyamda bile baskalarınınn cocuklarına musallat olmaya basladımmm
hoşgeldin canımmmm
ben de fırında yapıyom
Hoşgeldin kardiiş...Nasıl veridn bu kiloları maşallah sen yolunu yöntemini bulmuşun zati...
ecrinim fotoğraf kızmın 5 aylıkkenki haliii,6 aya kadar sadece anne sütü verdimm yazın sıcağında dahi 1 damla su vermedim,susadıkça emdi böle tosun paşa olduuuuu2 yaşını bitirene kadarda emzirdimm,ozmanada kadar hiç hastalık,ilaç nedir bilmezdi kızım ama ne zman emzirmeyi kestim ve kreşe başladı hastalıklar başladıı,yine fena değil kilosu ama tabi bu kadar toparlak değillll,4 yaşında zati bu kadar kilolu olması dahoş olmaz,sağlıklı olsun yeterki
4 adet izmir köfte(her biri işaret parmağı uuznluğunda)
salata
2 dlm kepek eppek
230 ml ayrannnn
üstün açık kalmışşşşşşşşşş
hayır olsun kız güzel rüyaymış vallaaa,burda bebek hamilelik derken hepimiz üşüttük heeee,bende byunahamileler görüyom etrafımdaaa
4 adet izmir köfte(her biri işaret parmağı uuznluğunda)
salata
2 dlm kepek eppek
230 ml ayrannnn
ecrinim fotoğraf kızmın 5 aylıkkenki haliii,6 aya kadar sadece anne sütü verdimm yazın sıcağında dahi 1 damla su vermedim,susadıkça emdi böle tosun paşa olduuuuu2 yaşını bitirene kadarda emzirdimm,ozmanada kadar hiç hastalık,ilaç nedir bilmezdi kızım ama ne zman emzirmeyi kestim ve kreşe başladı hastalıklar başladıı,yine fena değil kilosu ama tabi bu kadar toparlak değillll,4 yaşında zati bu kadar kilolu olması dahoş olmaz,sağlıklı olsun yeterki
slm kızlar ben geldim...
öğlen yemeğim:
3 adet minnak içli köfte,
4-5 kaşık lebeni çorbası (ayran çorbası)
1 kase bostana salata,
nazende ciğim sen diyetisyene gittin mi yağ kas durumun ne durumda...:26::26:bende cumartesi sınavdan sonra gideceğim...
herkeşlere afiyetler olsun
bende öğle yemeğimi yedimm
4 yk bamya
1 kepekli sandviç ekmeği
3 yk light yoğurt
şimdi de canım çay istedi şekersiz çayımı içiorummm
afiyet olsun kızlar...4 adet izmir köfte(her biri işaret parmağı uuznluğunda)
salata
2 dlm kepek eppek
230 ml ayrannnn
bendee közz tavasınıı cokk seviyorummgercii benn güvec müvec te seviyorumm.. hatta görümceminn kaynanasınınn böle testii gibi bi tenceresi var tandırr yapmakk içinn kullanılıomusss... bi lezzetli oluoo annatamamm.. ona da merak saldım da nerdenn bulurnurr bilmiomm.. onun da gencligindenn cünkümm
slm kızlar ben geldim...
öğlen yemeğim:
3 adet minnak içli köfte,
4-5 kaşık lebeni çorbası (ayran çorbası)
1 kase bostana salata,
nazende ciğim sen diyetisyene gittin mi yağ kas durumun ne durumda...:26::26:bende cumartesi sınavdan sonra gideceğim...
afiyett olsunn balımm.. memleketiminn köftesii parmakk kimindirr amma pekk göseldirr... hadenn colukk cocukk yennn gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?