60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen
2 but yedim
5 kaşık bezelye patates havuç haşlaması
1 dilim light ekmek
Light sütlü şekersiz nescafe

ecrinim fotoğraf kızmın 5 aylıkkenki haliii,6 aya kadar sadece anne sütü verdimm yazın sıcağında dahi 1 damla su vermedim,susadıkça emdi böle tosun paşa olduuuuu2 yaşını bitirene kadarda emzirdimm,ozmanada kadar hiç hastalık,ilaç nedir bilmezdi kızım ama ne zman emzirmeyi kestim ve kreşe başladı hastalıklar başladıı,yine fena değil kilosu ama tabi bu kadar toparlak değillll,4 yaşında zati bu kadar kilolu olması dahoş olmaz,sağlıklı olsun yeterki

bence de yap kızzz topik şemlensinnn

valla ben köz tavasında yapıyorum hani var ya şu delikli delikli ama antepte tost makinasında yaptık o da gayet güzel olduu

bendee közz tavasınıı cokk seviyorumm gercii benn güvec müvec te seviyorumm.. hatta görümceminn kaynanasınınn böle testii gibi bi tenceresi var tandırr yapmakk içinn kullanılıomusss... bi lezzetli oluoo annatamamm.. ona da merak saldım da nerdenn bulurnurr bilmiomm.. onun da gencligindenn cünkümm

üstün açık kalmışşşşşşşşşş
hayır olsun kız güzel rüyaymış vallaaa,burda bebek hamilelik derken hepimiz üşüttük heeee,bende byunahamileler görüyom etrafımdaaa

hoşgeldin canımmmm

ben de fırında yapıyom

Hoşgeldin kardiiş...Nasıl veridn bu kiloları maşallah sen yolunu yöntemini bulmuşun zati...

Teşekkür ederim arkadaşlar. 6 kiloyu doğumda verdim 2 kiloda işe başlayınca koşturmacada gitti. Şimdi tam olarak 6 haftadır diyet yapıyorum. 6 haftada 4.5 kilo verdim. ama bu hafta rahat davranıyorum. Yanlız olunca motive olamıyor insan sizinle beraber inşallah daha güzel devam ederim.
Ara öğün ve ana öğünlere dikkat ediyorum.Gece yememeye gayret ediyorum.
Kepek ve tam tahıllı ekmek tüketiyorum.
Tuz ve şeker kullanımını azalttım.
Bitki çaylarını çok dikkat edemesemde içmeye çalışıyorum birde haftada 3 gün yürüyüş yapıyorum.
Kızlar yanlız tatlıya çok zaafım var yememeye çalışıyorum ama arlarda kaçamak oluyor. sizin takip ettiğiniz özel bir liste varmı?

4 adet izmir köfte(her biri işaret parmağı uuznluğunda)
salata
2 dlm kepek eppek
230 ml ayrannnn

ayyy pekk datluu kıssss ii baya sütün gelmişş balımm 2 yasına kadarr aldıysa olmass bişii cocukk sokakla mikropla yeni tanıstı zatenn hastalandıkca bagısıklıkk kazanıoo cokk saglıklı bi bebikk olcakk ilerde eminimm.. bizimm sülalede de içi yanarr inancıı oldugundann her cocuga mutlaka cayy kasıgıyla takviye yapılırr gün içindee hlbukimm bebeginn suya ihtiyacıı yokmusss hiçç gelenek iste uyuyunca üstüne karr yagarr denirr yaz sıcagında örtülüpp yeleklenipp durulurr.. bana da fenalık gelirr

üstün açık kalmışşşşşşşşşş
hayır olsun kız güzel rüyaymış vallaaa,burda bebek hamilelik derken hepimiz üşüttük heeee,bende byunahamileler görüyom etrafımdaaa

kısmettt dioo rahatlık dio bebek dioo... anamm önce kısmett olsunn su işleri bi acılsınn tombull kelebbeeminn.. yaz gedigi içinn baslayamadılarr insaata bebigii eylül de yapmakk üzre anlastıkk zatenn ammma velakinn yoldaa minikk bişii gördüm müü alasımm gelioo süreklii.. annemde ugursuzlukk alma sakın dioo korkutuo bnii.. bende arkadasınn bebügüne alırımm artıkınn ayyy onunda safak 10 olduuu

herkeşlere afiyetler olsun
bende öğle yemeğimi yedimm
4 yk bamya
1 kepekli sandviç ekmeği
3 yk light yoğurt
şimdi de canım çay istedi şekersiz çayımı içiorummm

slm kızlar ben geldim...

öğlen yemeğim:
3 adet minnak içli köfte,
4-5 kaşık lebeni çorbası (ayran çorbası)
1 kase bostana salata,

nazende ciğim sen diyetisyene gittin mi yağ kas durumun ne durumda...:26::26:bende cumartesi sınavdan sonra gideceğim...

:2:
:92: :92: :92: :92: :92: :92:

afiyett ossunn cnmm bostana salata ne kiminn??:44::44:

herkeşlere afiyetler olsun
bende öğle yemeğimi yedimm
4 yk bamya
1 kepekli sandviç ekmeği
3 yk light yoğurt
şimdi de canım çay istedi şekersiz çayımı içiorummm

4 adet izmir köfte(her biri işaret parmağı uuznluğunda)
salata
2 dlm kepek eppek
230 ml ayrannnn
afiyet olsun kızlar...

evett ben de bayılırım güveçlere falan bizim oralarda da çok kullanılıyo köz tavası da bence çok kullanışlı

tatlım hamile olma ihtimalim olduğu için yağ kas ölçümü yapmadı doktor bebeğe zarar verebilirmiş. eğer hamile değilsem iki hafta sonra ölçtüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…