- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
aaaaaaaaaa çok fena ya demekki öğrenemeyeceğim...söylerim kendisine bir..merak ediyordum oysa...
öğle yemeğimi yazayım
közlenmiş patlıcan salatası (diyetisyenım bunun sebze yemegı yerıne gecebılecgını söylemişti onun ıcın sadece bunu yedim)
2 dilim ekmek
yarım kase yogurt
yemek fılan bahane öğleyin kuzumu görüyorum ya o beni doyuyor kızlar bırakıp gelirken içim acıyor
kıssslarrr uzunn birr aradann sonaa yesillcay içiorumm su ann... doga..n ı degil amaa.. green...od die bişi varyaa ondann.. tadıı geyett basarılı kimin.. cokk iş yaptım yyaa 5 dk mola virdimm kendimeebi yandann yemegimi de koydumm aksamm kocişinn istegi üzerine kuru fasulya pilau cacukk var.. maaleseff bende bayılırımm.. pilavıı normall yapmakk yerinee dolmaya hazırladıgım içç kalmıstıı onu pilav yapcam kızlarr.. kıymalı maydonozlu domatesli fala ama olsunn cöpe atmakk olmass hemmm bence lezzetli olcakkkk:86::86::86::86:
nazende dıyetısyen kontrolun mu vardı ben kacardım bırde bebiş duydum ayyy inşş vardır bebişşşşş
kucuk pıknık tüpde közlüyorum canımpatlıcanı nerde közlüyorsun canımmm
evet yağ ölçümü yapmayacak ama olsunn
diyetisyen dedi ki hamile kalınca ilk 6 ay birer kilo vereceksin iş. dedi. sen de konuş listeni düzenlesinn
ecrincim yanlış anlama canımcım bişey diyeceğim dolma için arttıysa depfreze koyabilirsin bidahaki dolma yapacağında çıkart erisin tekrar yapabilirsin.şidi eşin kuru fasülye pilav istemişya ben bikeresinde dolma içinden pilav yaptım senin dediğin gibi ben pek beğenmedim tabi herkezin damak tadı farklı siz beğenebilirsiniz belki ama hani kuru fasülyenin yanında sade bi pilav daha iyi gider diye bu açıdan şey ettimdididididid(fambıkk)
evet canım ama normal kilonu ölçüyor değilmi onlar ayarlşı çünkü.belki sadece kilo ölçsede yeterli..:26:
evet tatlım diyetisyen kontrolüm vardı
memlekette çok kaçamak yaptığım için kilo almadığıma şükrettim
300 gr vermişim sadece
bebiş istiyoruz tatlım 6 gün sonra belli olacak inş..
Yemeğimi yedim de geldim
Yarım kase çorba
3 yk pirinç pilavı
4 yk kuru fasülye
2 yk mantar sote
3 yk yoğurt
salata
ekmek yok
herkese merhaba arkadaşlar..
2010 ocak ayında doğum yaptım. Hamilelikte en son 80 kilo oldum. Doğumdan beri de kendi çabalarımla 67 kiloya kadar düştüm.
Hala diyete devam ediyorum. Şu anki kilom ve olmak istediğim kilo bu topiğe çok uygun.
Bende aranıza katılmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Benide kabul eder misiniz?
öğlen
2 but yedim
5 kaşık bezelye patates havuç haşlaması
1 dilim light ekmek
Light sütlü şekersiz nescafe
4 adet izmir köfte(her biri işaret parmağı uuznluğunda)
salata
2 dlm kepek eppek
230 ml ayrannnn
herkeşlere afiyetler olsun
bende öğle yemeğimi yedimm
4 yk bamya
1 kepekli sandviç ekmeği
3 yk light yoğurt
şimdi de canım çay istedi şekersiz çayımı içiorummm
slm kızlar ben geldim...
öğlen yemeğim:
3 adet minnak içli köfte,
4-5 kaşık lebeni çorbası (ayran çorbası)
1 kase bostana salata,
nazende ciğim sen diyetisyene gittin mi yağ kas durumun ne durumda...:26::26:bende cumartesi sınavdan sonra gideceğim...
bende yiyemm barii:
2 yk kepekli makarna üstüne peynir rende
1 baget 2_3 dilim patatesten olusann yemekk
birasda yoort yicemm( tabikii bolca pulbiber)
yanında belkimm 1 peksimett yiyebilirim
Allahım ya o kadar canı gönülden istiorum ki 50lere inmeyi
59u bi göriyim 59.9 bile olur uçucam mutluluktan... Ben hayatımda en son ortaokulda 55 tim ya yani yaklaşık 9-10 sene önce filan hiç 60ın altına inemedim hep kilo aldım hep aldım ilk defa umutluyum
en büyük korkum da eski kiloma geri dönmek (aman allah korusun)
böle 50 55 kilo olıyım çıtır gibin giyiyim beyazları gönül rahatlığıyla, her giydiğim yakışsın
ahhh ahh çok şey mi istiyorum ki :26:
öğle yemeğimi yazayım
közlenmiş patlıcan salatası (diyetisyenım bunun sebze yemegı yerıne gecebılecgını söylemişti onun ıcın sadece bunu yedim)
2 dilim ekmek
yarım kase yogurt
yemek fılan bahane öğleyin kuzumu görüyorum ya o beni doyuyor kızlar bırakıp gelirken içim acıyor
yemegimi yedimm
yanii tamm olarakk 1 baget 10 parca küpten büyüce patates
2 yk yogurt
2 yk kepekli makarna yedim.. üzerininn peynirii birass fazlA gelmişşneyse cıkıyorumm aksama girememm heralde.. ütüyü bitircemm kocişş beni spora bırakcakk ordann pazara gitcemm.. tombull kelabaaama 5 kg salatalıkk almayı planlıorumm günde 10 tane yesinnn
Allahım ya o kadar canı gönülden istiorum ki 50lere inmeyi
59u bi göriyim 59.9 bile olur uçucam mutluluktan... Ben hayatımda en son ortaokulda 55 tim ya yani yaklaşık 9-10 sene önce filan hiç 60ın altına inemedim hep kilo aldım hep aldım ilk defa umutluyum
en büyük korkum da eski kiloma geri dönmek (aman allah korusun)
böle 50 55 kilo olıyım çıtır gibin giyiyim beyazları gönül rahatlığıyla, her giydiğim yakışsın
ahhh ahh çok şey mi istiyorum ki :26:
afiyet olsun eylül ecrinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?