60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yiyemm barii:

2 yk kepekli makarna üstüne peynir rende
1 baget 2_3 dilim patatesten olusann yemekk
birasda yoort yicemm( tabikii bolca pulbiber)

yanında belkimm 1 peksimett yiyebilirim

afiyett ossunn cnmm bostana salata ne kiminn??:44::44:

canım benim sulu bir salata ama süper lezzetli,
malzemeler,
1 adet kuru soğan,
1 adet yeşil biber,
4-5 tane domates,
bir demet semiz otu,
1 tutam maydanoz,
1-2 salatalık küçükse 2 büyükse 1
nar mevsiminde nar tanesi mevsimi değilse istediğin kadar nar ekşisi.
kırmızı urfa biberi isteğe göre,
1 yemek kaşığı veya 1 tatlı kaşığı şeker,
1 çay kaşığı limon tuzu,
tuz

bu malzemeleri pirinçten daha küçük doğruyırsun.dooramaya başlamadan doğrama kabına buz kırıp koyuyorsun.doğrama işlemi bitene kadar buzun bir kısmı eriyor böyle çorba kıvamına yakın sulu bir salata oluyor.nefis birşey deneyin tavsiye ederim.

Allahım ya o kadar canı gönülden istiorum ki 50lere inmeyi
59u bi göriyim 59.9 bile olur uçucam mutluluktan... Ben hayatımda en son ortaokulda 55 tim ya yani yaklaşık 9-10 sene önce filan hiç 60ın altına inemedim hep kilo aldım hep aldım ilk defa umutluyum
en büyük korkum da eski kiloma geri dönmek (aman allah korusun)
böle 50 55 kilo olıyım çıtır gibin giyiyim beyazları gönül rahatlığıyla, her giydiğim yakışsın
ahhh ahh çok şey mi istiyorum ki :26:

uuuvvv ilginccccc evett denenmesii sartt birr durumm benimm denemedigimm bir yemekk olmamalı.. kınıyorum kendimii bi tekk buzz garip geldii ama demekk kiminn güsell oluoo

Nar ekşisi dedin böle ağzım kamaştı gibi... Canım çekti valla güzelmişşş

naptınız cicoşlar hee
öğlen yemeğimi yedim markete gittim kasaba gittim yarın dana eti yapcam yağsız sotelerim diye dana eti aldım kasaptan yağsız. şimdi internetten p90x ab ripper karın egzersizlerini yapcam. 10 dakika. önce şöyle 20 dakika dans eder sınırım sonra yaparım azcuk yağlar yanmaya başlasın sonrasında yaparım.
bu programı tesadüf buldum. oldukça zorlayıcıymış yapanlar öyle diyor 90 günlük bir programmış beslenme kitabı ve dvd ile satılıyo ama netten parça şeklinde karın egzersizlerini bulabildim ben. şimdilik pilatesle dönüşümlü yapıcam bu egzersizleri. sonra duşa girerim 10 dakika bitkisel yağlarla masaj yaparım sonrasında yıkarım sonrasında soğuk su son soğuk su darbesi zati delirtiyo valla karnıma soğuk suyu dökünce cosss diye ses çıkıyo valla
tabe masaj yapa yapa ısınıyo karın iyice ateş gibi oluyo sonra soğuk suyu görünce cooossss

he walla fambukum bi göreydik sıkıldım gayri aylardır atmışlardan heee

uuuvvv ilginccccc evett denenmesii sartt birr durumm benimm denemedigimm bir yemekk olmamalı.. kınıyorum kendimii bi tekk buzz garip geldii ama demekk kiminn güsell oluoo

evet canım urfa yöresine ait bir lezzet salatası ama süper bir salat ben raman ayında sadece bunu yerim.hem serinletiyor hemde lezzet deposu.bir yap hergün yaparsın.bende akşam tekrar yapacağım...

tony horton hocamızı saygıyla anıyoruz değerli antrenörümüz sayesinde çok şey öğrencez daha sağolsun bize bu küsel zorlayıcı yerlerde kıvrandırıcı sürükletici egzersizleri vererek 90 günde baklava kasını garanti ediyür

hugocukk bende popişe yapsamm fayda edermi kiiiii???????

evet canım urfa yöresine ait bir lezzet salatası ama süper bir salat ben raman ayında sadece bunu yerim.hem serinletiyor hemde lezzet deposu.bir yap hergün yaparsın.bende akşam tekrar yapacağım...

dogununn bütünn yemeklerii güsell cnmm yaaaa... benim yengemm mardinlii yeminn ederimm yaptıklarıı kısırr bile bii baska oluyoo

öğle yemeğimi yazayım

közlenmiş patlıcan salatası (diyetisyenım bunun sebze yemegı yerıne gecebılecgını söylemişti onun ıcın sadece bunu yedim)
2 dilim ekmek
yarım kase yogurt

yemek fılan bahane öğleyin kuzumu görüyorum ya o beni doyuyor kızlar bırakıp gelirken içim acıyor

yemegimi yedimm
yanii tamm olarakk 1 baget 10 parca küpten büyüce patates
2 yk yogurt
2 yk kepekli makarna yedim.. üzerininn peynirii birass fazlA gelmişş neyse cıkıyorumm aksama girememm heralde.. ütüyü bitircemm kocişş beni spora bırakcakk ordann pazara gitcemm.. tombull kelabaaama 5 kg salatalıkk almayı planlıorumm günde 10 tane yesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…