afiyett ossunn cnmm bostana salata ne kiminn??:44::44:
delüüüüüüüüü
canım benim sulu bir salata ama süper lezzetli,
malzemeler,
1 adet kuru soğan,
1 adet yeşil biber,
4-5 tane domates,
bir demet semiz otu,
1 tutam maydanoz,
1-2 salatalık küçükse 2 büyükse 1
nar mevsiminde nar tanesi mevsimi değilse istediğin kadar nar ekşisi.
kırmızı urfa biberi isteğe göre,
1 yemek kaşığı veya 1 tatlı kaşığı şeker,
1 çay kaşığı limon tuzu,
tuz
bu malzemeleri pirinçten daha küçük doğruyırsun.dooramaya başlamadan doğrama kabına buz kırıp koyuyorsun.doğrama işlemi bitene kadar buzun bir kısmı eriyor böyle çorba kıvamına yakın sulu bir salata oluyor.nefis birşey deneyin tavsiye ederim.
tatlım hamile olma ihtimalim olduğu için yağ kas ölçümü yapmadı doktor bebeğe zarar verebilirmiş. eğer hamile değilsem iki hafta sonra ölçtüreceğim
canım benim sulu bir salata ama süper lezzetli,
malzemeler,
1 adet kuru soğan,
1 adet yeşil biber,
4-5 tane domates,
bir demet semiz otu,
1 tutam maydanoz,
1-2 salatalık küçükse 2 büyükse 1
nar mevsiminde nar tanesi mevsimi değilse istediğin kadar nar ekşisi.
kırmızı urfa biberi isteğe göre,
1 yemek kaşığı veya 1 tatlı kaşığı şeker,
1 çay kaşığı limon tuzu,
tuz
bu malzemeleri pirinçten daha küçük doğruyırsun.dooramaya başlamadan doğrama kabına buz kırıp koyuyorsun.doğrama işlemi bitene kadar buzun bir kısmı eriyor böyle çorba kıvamına yakın sulu bir salata oluyor.nefis birşey deneyin tavsiye ederim.
ben sabah akşam yiyorum,tost makinesinde yapıyorum bideközlenmiş gibi oluyoooo,acıkmıyorum hiççççbabam diyet yaparken her öğünde domates biber yemişti acayip zayıflamıştıı,terletiyo o nedenle zayıflatıyo derddiiiii,bilemicem artık ama:44:
teprikler kızzzzz,görmmeiştim cevabını pardon misssss
şu 59u bi görsek yolicim yawwwwwwwwwwww,ne sevindirik olurum heeeee
uuuvvv ilgincccccevett denenmesii sartt birr durumm benimm denemedigimm bir yemekk olmamalı.. kınıyorum kendimii bi tekk buzz garip geldii ama demekk kiminn güsell oluoo
He ya beğenilmez mi 100 gr 100 gr dırVelveleye Vericen tebrikleri toplican ki hırslanasın sonra da bi sürü 100 gr gitsin di mi ama ?
burdayım tatlımm
birnin beni hatrlamasına sevindim ilk oluyiii deee
Ram dayım bugün çok yoğundu dosya falan yerleştirdim ancak işim bitti
öğleden sonra rahatım oturcam bol boll:82::82::82::82::82:
naptınız cicoşlar hee
öğlen yemeğimi yedim markete gittim kasaba gittim yarın dana eti yapcam yağsız sotelerim diye dana eti aldım kasaptan yağsız. şimdi internetten p90x ab ripper karın egzersizlerini yapcam. 10 dakika. önce şöyle 20 dakika dans eder sınırım sonra yaparım azcuk yağlar yanmaya başlasın sonrasında yaparım.
bu programı tesadüf buldum. oldukça zorlayıcıymış yapanlar öyle diyor 90 günlük bir programmış beslenme kitabı ve dvd ile satılıyo ama netten parça şeklinde karın egzersizlerini bulabildim ben. şimdilik pilatesle dönüşümlü yapıcam bu egzersizleri. sonra duşa girerim 10 dakika bitkisel yağlarla masaj yaparım sonrasında yıkarım sonrasında soğuk suson soğuk su darbesi zati delirtiyo valla karnıma soğuk suyu dökünce cosss diye ses çıkıyo valla
tabe masaj yapa yapa ısınıyo karın iyice ateş gibi oluyo sonra soğuk suyu görünce cooossss
gidiyo da geliyo be bebeem fazla gaza gelmeye korkuyorum :26::26::26:
evet canım urfa yöresine ait bir lezzet salatası ama süper bir salat ben raman ayında sadece bunu yerim.hem serinletiyor hemde lezzet deposu.bir yap hergün yaparsın.bende akşam tekrar yapacağım...
evet zararı varmış vücada manyetik dalgalar veriyor yaaaaaaaaaaaaa gerçekten mi eeee ben gitsem benimki beni ölçmez ozaman...neden zararlıki :26::26:
hoşgeldin canım
hadi geçmiş olsun işler bitmiş dinlenme zamanı gelmiş
evet zararı varmış vücada manyetik dalgalar veriyor ya
sen muhakkak belirt hamile olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?