60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kısss nerudaaa... benimm vucutumm sininn avatarına pekk benziyyy üstt inceealta yorumm yapmayacagımmm

hee benimkine de çok benziiiiiiiiiiiiiii

Canım benim neden olmasın elbette olurrrr emin ol ben de 50li kiloları görmeyeli bi 10 sene olmuştu ama sabırla azimleee sağlıklı beslenme ve sporla oluyormuşşşş sen de hepimiz de sabırla istediğimiz kilolara ulaşıcazz inşallahhhh:13::13::13:

en kısa zamanda yağları alıpp özellikle basen ve üst kol için çalışmalara başlıciiiiimmmmmm

hugocukcuum karın videosunun linkini sana ve fambığa maila tıcaktım fekatt lınkın olduğu siteye girilmiyor dünden beriii ben de indirilmiş olarak videolar var ama maille gönderemiyorummm yoli de ben de yapıyoruz o videoyu çok iyi bir video ama işte siteye girilemiyor açılır açılmaz yollıycam sizeeee

öğlen yemeğim
bir kepçe (hugo,neruş,fambık) mercimek çorbası
7 yk bezelye yemeği (evden getirdim)
3 yk yoğurt evden getirdim
salata
2 dilim kepek ekmek

afiyet olsun kepçecibaşı nugiiiiiiiiiiii akşamcııı nugiiiiii

Benim de yarın akşam misafirlerim gelicek ya... Allahtan pazar günü derin temizlik yaptım ama yine de bugün evi temizlemem şart... Cam silmem de lazım pfff... İş çıkışı saat 7 de yapılacak iş gibi gelmio ya neyse artık spor olur hem bana.. yerleri camları sil toz al süpür

Acı yok acı yok... Üstüne bi de spor yaparsın sen şimdi hazır ısnmışken....

öğle yemeğim
dün yaptığım dolmabiber bir tane
yanınada 2 yemek kaşığı yoğurt
akşama ne yapsamki yaa:44:

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti. uyumak üzereyim eve gideyim de dinleneyim birazcık akşam spor yapacam. akşam yemeğine piliç köfte mi yapsam acaba

allah ımm bii 15 tshirt ütüledim heraldeee... 10 tanede sortt daha da varr gömlek vs:84::84::84::84: cokk terledim yaaffff... azz sluklanayımm isbasıı tekrarr bunlarr bugünn biticikkk

allah ımm bii 15 tshirt ütüledim heraldeee... 10 tanede sortt daha da varr gömlek vs:84::84::84::84: cokk terledim yaaffff... azz sluklanayımm isbasıı tekrarr bunlarr bugünn biticikkk

10 tanede şortmu siz şortları felan çıkartıp giymişsiniz bilenem ohh ne güzel

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:80::80::80::80::80::80:

Markete gittim geldim yoordum bitmiş yinee allahımm yoort dqayanmıyo çünkü ben pek süt içmiyorum ama yoort çok tüketiyorummm

geldimmm kendime kabak yemee yaptımmm boll soğanlı domatesliii taze kırmızı biberliii ayrıca bir de mantar sote yaptımmm erkek arkadaşımaa dünden de yayla çorbası var biraz da birokoli haşlarımmm ohhh gelsin sebze gitsin sebzeeeee ben menüm yoort, kabak yemee ve biirokoli olacakkk

öğlen yemeğindee ton balıklı bolll salata yedim yanında 1 dilim tam tahıllı ekmekle

şimdi yemekler pişiyor ben de biraz balkonu falan temizliycem düzenliycem haftaya büyük temaizlik var inşallah ama bugünden ben biraz evi toparlıyımmmm

ay darısı başıma ben ne zaman yapıcam acaba... Annemin el sürdüğü yok bu ara ütülere vakit bulup benımde bi yerden başlamam gerekıo... Annem sıkıntıdan gunde 3 kere çamasır yıkıo ama ütü yaptıgı yok ohhh ne ala... yıgın oldular resmen odada hayır az utu varken en azından içinden o gün ne giyiceğimii bulup ütülüodum şimdi öyle bi şansım da yok dağ gibi duruolar
aradığımı bile bulamıorum

Kolay gelsüüünnn....

ay darısı başıma ben ne zaman yapıcam acaba... Annemin el sürdüğü yok bu ara ütülere vakit bulup benımde bi yerden başlamam gerekıo... Annem sıkıntıdan gunde 3 kere çamasır yıkıo ama ütü yaptıgı yok ohhh ne ala... yıgın oldular resmen odada hayır az utu varken en azından içinden o gün ne giyiceğimii bulup ütülüodum şimdi öyle bi şansım da yok dağ gibi duruolar
aradığımı bile bulamıorum

kucuk pıknık tüpde közlüyorum canım

bende patlıcan közlemesine bayılıyorum ama küçük tüpte yapınca her yere uçuşuyor patlıcanlar.
evett ben de bayılırım güveçlere falan bizim oralarda da çok kullanılıyo köz tavası da bence çok kullanışlı

nerudacım köz tavası ne ki ?

canım benim olacak İnşallah sende giyeceksin beyaz kıyafetlerini.

ahhhh ahh sormaa bu günn yarın derkenn dag gibi olduu arka odanın kapısınıı kapattımm günlerdirr kimse görmesin die cünküü battaniyemm yorganım var yıkancakk onlarıda oraya koydumm ... gercii yorgann makineye sıgmıcakk galibaa:44::44: neyse bakıciiizzz... sende basla bir an öncee bakk cokk zor oluoooo:84::84::84::84:

ben geldimm karın egzersizleri yaptım sonra duşa girdim eşit miktarda biberiye yağı susam yağı ve bademyağını karıştırırp sürdüm karnıma ardından kabak lifi ile masaj yaptım varya ölü deriyi attı gözümle gördüm. deri soyuldu karnımdan. sonra çatlaklarım vardı onlar kırmızı kırmızı çıktı ortaya masaj yaptım sonra defne sabunuyla yıkadım veeeeeeeee
ardından büyük şok soğuk su tuttummmmm
işte burası delirdiğim an oluyo
sonra çıktım karnıma vücut losyonu sürdüm azcık biberiye yağı kokuyoda ondan.
hala karnım yanıyo valla işe yarıcak hee

afiyet olsun bebemm kolay gelsin valla evdeki olanlar heveslendirdi şimdi beni benimde temizlik yapasım geldi şimdi ama sadece şimdi eve gidince genelde bu heves pek kalmada bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…