kısss nerudaaa... benimm vucutumm sininn avatarına pekk benziyyyüstt inceealta yorumm yapmayacagımmm
Allahım ya o kadar canı gönülden istiorum ki 50lere inmeyi
59u bi göriyim 59.9 bile olur uçucam mutluluktan... Ben hayatımda en son ortaokulda 55 tim ya yani yaklaşık 9-10 sene önce filan hiç 60ın altına inemedim hep kilo aldım hep aldım ilk defa umutluyum
en büyük korkum da eski kiloma geri dönmek (aman allah korusun)
böle 50 55 kilo olıyım çıtır gibin giyiyim beyazları gönül rahatlığıyla, her giydiğim yakışsın
ahhh ahh çok şey mi istiyorum ki :26:
naptınız cicoşlar hee
öğlen yemeğimi yedim markete gittim kasaba gittim yarın dana eti yapcam yağsız sotelerim diye dana eti aldım kasaptan yağsız. şimdi internetten p90x ab ripper karın egzersizlerini yapcam. 10 dakika. önce şöyle 20 dakika dans eder sınırım sonra yaparım azcuk yağlar yanmaya başlasın sonrasında yaparım.
bu programı tesadüf buldum. oldukça zorlayıcıymış yapanlar öyle diyor 90 günlük bir programmış beslenme kitabı ve dvd ile satılıyo ama netten parça şeklinde karın egzersizlerini bulabildim ben. şimdilik pilatesle dönüşümlü yapıcam bu egzersizleri. sonra duşa girerim 10 dakika bitkisel yağlarla masaj yaparım sonrasında yıkarım sonrasında soğuk suson soğuk su darbesi zati delirtiyo valla karnıma soğuk suyu dökünce cosss diye ses çıkıyo valla
tabe masaj yapa yapa ısınıyo karın iyice ateş gibi oluyo sonra soğuk suyu görünce cooossss
öğlen yemeğim
bir kepçe (hugo,neruş,fambık)mercimek çorbası
7 yk bezelye yemeği (evden getirdim)
3 yk yoğurt evden getirdim
salata
2 dilim kepek ekmek
Benim de yarın akşam misafirlerim gelicek ya... Allahtan pazar günü derin temizlik yaptım ama yine de bugün evi temizlemem şart... Cam silmem de lazım pfff... İş çıkışı saat 7 de yapılacak iş gibi gelmio ya neyse artık spor olur hem bana.. yerleri camları sil toz al süpür
Acı yok acı yok... Üstüne bi de spor yaparsın sen şimdi hazır ısnmışken....
öğle yemeğim
dün yaptığım dolmabiber bir tane
yanınada 2 yemek kaşığı yoğurt
akşama ne yapsamki yaa:44:
allah ımm bii 15 tshirt ütüledim heraldeee... 10 tanede sorttdaha da varr gömlek vs:84::84::84::84: cokk terledim yaaffff... azz sluklanayımm isbasıı tekrarr bunlarr bugünn biticikkk
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti. uyumak üzereyim eve gideyim de dinleneyim birazcık akşam spor yapacam. akşam yemeğine piliç köfte mi yapsam acaba
allah ımm bii 15 tshirt ütüledim heraldeee... 10 tanede sorttdaha da varr gömlek vs:84::84::84::84: cokk terledim yaaffff... azz sluklanayımm isbasıı tekrarr bunlarr bugünn biticikkk
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:80::80::80::80::80::80:
Markete gittim geldim yoordum bitmiş yinee allahımm yoort dqayanmıyo çünkü ben pek süt içmiyorum ama yoort çok tüketiyorummm
geldimmm kendime kabak yemee yaptımmm boll soğanlı domatesliii taze kırmızı biberliiiayrıca bir de mantar sote yaptımmm erkek arkadaşımaa dünden de yayla çorbası var biraz da birokoli haşlarımmm ohhh gelsin sebze gitsin sebzeeeee ben menüm yoort, kabak yemee ve biirokoli olacakkk
öğlen yemeğindee ton balıklı bolll salata yedim yanında 1 dilim tam tahıllı ekmekle
şimdi yemekler pişiyor ben de biraz balkonu falan temizliycem düzenliycem haftaya büyük temaizlik var inşallah ama bugünden ben biraz evi toparlıyımmmm
10 tanede şortmu siz şortları felan çıkartıp giymişsiniz bilenem ohh ne güzel
kucuk pıknık tüpde közlüyorum canım
evett ben de bayılırım güveçlere falan bizim oralarda da çok kullanılıyoköz tavası da bence çok kullanışlı
Allahım ya o kadar canı gönülden istiorum ki 50lere inmeyi
59u bi göriyim 59.9 bile olur uçucam mutluluktan... Ben hayatımda en son ortaokulda 55 tim ya yani yaklaşık 9-10 sene önce filan hiç 60ın altına inemedim hep kilo aldım hep aldım ilk defa umutluyum
en büyük korkum da eski kiloma geri dönmek (aman allah korusun)
böle 50 55 kilo olıyım çıtır gibin giyiyim beyazları gönül rahatlığıyla, her giydiğim yakışsın
ahhh ahh çok şey mi istiyorum ki :26:
ay darısı başıma ben ne zaman yapıcam acaba... Annemin el sürdüğü yok bu ara ütülere vakit bulup benımde bi yerden başlamam gerekıo... Annem sıkıntıdan gunde 3 kere çamasır yıkıo ama ütü yaptıgı yok ohhh ne ala... yıgın oldular resmen odada hayır az utu varken en azından içinden o gün ne giyiceğimii bulup ütülüodum şimdi öyle bi şansım da yok dağ gibi duruolar
aradığımı bile bulamıorum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:80::80::80::80::80::80:
Markete gittim geldim yoordum bitmiş yinee allahımm yoort dqayanmıyo çünkü ben pek süt içmiyorum ama yoort çok tüketiyorummm
geldimmm kendime kabak yemee yaptımmm boll soğanlı domatesliii taze kırmızı biberliiiayrıca bir de mantar sote yaptımmm erkek arkadaşımaa dünden de yayla çorbası var biraz da birokoli haşlarımmm ohhh gelsin sebze gitsin sebzeeeee ben menüm yoort, kabak yemee ve biirokoli olacakkk
öğlen yemeğindee ton balıklı bolll salata yedim yanında 1 dilim tam tahıllı ekmekle
şimdi yemekler pişiyor ben de biraz balkonu falan temizliycem düzenliycem haftaya büyük temaizlik var inşallah ama bugünden ben biraz evi toparlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?