60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk bu yaptıkların ne için yeni üye oldun da:)

nörüyonuzz gıyzzlarrrrrrrrrrrrrrrr
öff benimde beynimmm bulandı heeeeeeeeeee,ölçme değerlendirmeye çalışıyorummm ,istatistiklerrrrr,hesaplamalar,grafiklerrrrrr....sözelllll kafaya yapılacakkkk eziyet mi buuuu yaaaaaaaaaanlamirimmmmmm nedemmmmmmm
gerçi kocamınn aşkındannnn össde 30 matematiktenn 26 net çıkarmışlığımm var emmeee,tabi aşkın verdiği bir zeka patlamsıydı o sanırısammmmmmmmm

üstüme vazife olmayarakk cevap vereyimm balımm böle yer yerr delikleri olan genelde yuvarlakk ocagın üzerine tam oturann garip bi icatt amaa number one ocagın üstüne badılcanınn suyunu akıtmıyo:97: japon pazarında fiyatları 5 ila 10 lira arası deişio.. arada bim e de gelio

ben kışın 3,5 aldımmmmmsezon sonu indirimi ileeeeee

oy oy oy aynı durum kimse görmesin die üzerine örtü bilem örttüm Bu akşam vakit kalırsa temizlikten yapıyım barii

evett ben de bayılırım güveçlere falan bizim oralarda da çok kullanılıyo köz tavası da bence çok kullanışlı

bende güveç var istanbulda olanlar eminönü mercandan temin edebilir benim ki biraz ufak 8 TL ye almıştım

nilmısra her markette satılıyo görmüşsündür aslında büyük kase gibi ama altı delik delik yani ateşin üstüne koyuyosun köz tavasının içinede közleyeceklerini koyuyosun pişiyo canım

valla ben pilatesin acayip faydasını gördüm aldım ebruşun dvd sini akşam yatmadan önce hergün yaptım müthiş farkettim. alet edevat neye ihtiyaç varsa eşim tedarik etti sağolsun tavsiye ediyorum :)

evett kıslarr ben kacarr tekrarr sizee doyumm yok valla.. dogmdan sonra bölümündenn 3 tane dogum öyküsü okudummm... agladımm yine sulugöz benn.. cokk güzel anlatmıslarr yasadıklarınıı allah herkese yasatsınn kolay atlattırsın.. bu siteyi de kimm kurduysa allah razı osssun

canım benim hangi siteden bakıyorsun ki...:26:

bu ara bi aşk tazeleyinnnn belki aynı etkiyi yaparrrr:86::86::86::86::86:

pek güzel anlatmışsın cınımmmmm üstüne niçünnn vazife olmasınnnnn ha been ha seeeennn lafı mı olurrr:69

özellikle badılcan kısmı beni derinden vurduuu ekşi sözlükk açıklamalrı kimin olmuş valla pek güzelll :86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…