ben geldimmkarın egzersizleri yaptım sonra duşa girdim eşit miktarda biberiye yağı susam yağı ve bademyağını karıştırırp sürdüm karnıma ardından kabak lifi ile masaj yaptım varya ölü deriyi attı gözümle gördüm. deri soyuldu karnımdan. sonra çatlaklarım vardı onlar kırmızı kırmızı çıktı ortaya masaj yaptım sonra defne sabunuyla yıkadım veeeeeeeee
ardından büyük şok soğuk su tuttummmmm
işte burası delirdiğim an oluyo
sonra çıktım karnıma vücut losyonu sürdüm azcık biberiye yağı kokuyoda ondan.
hala karnım yanıyo valla işe yarıcak hee
bende patlıcan közlemesine bayılıyorumama küçük tüpte yapınca her yere uçuşuyor patlıcanlar.
nerudacım köz tavası ne ki ?
canım benim olacak İnşallah sende giyeceksin beyaz kıyafetlerini.
hugocuk bu yaptıkların ne için yeni üye oldun da:)
üstüme vazife olmayarakk cevap vereyimm balımmböle yer yerr delikleri olan genelde yuvarlakk ocagın üzerine tam oturann garip bi icatt amaa number one ocagın üstüne badılcanınn suyunu akıtmıyo:97: japon pazarında fiyatları 5 ila 10 lira arası deişio.. arada bim e de gelio
ahhhh ahh sormaa bu günn yarın derkenn dag gibi olduu arka odanın kapısınıı kapattımm günlerdirr kimse görmesin diecünküü battaniyemm yorganım var yıkancakk onlarıda oraya koydumm ... gercii yorgann makineye sıgmıcakk galibaa:44::44: neyse bakıciiizzz... sende basla bir an öncee bakk cokk zor oluoooo:84::84::84::84:
Kolay gelsüüünnn....
evett ben de bayılırım güveçlere falan bizim oralarda da çok kullanılıyoköz tavası da bence çok kullanışlı
bende patlıcan közlemesine bayılıyorumama küçük tüpte yapınca her yere uçuşuyor patlıcanlar.
nerudacım köz tavası ne ki ?
canım benim olacak İnşallah sende giyeceksin beyaz kıyafetlerini.
valla ben pilatesin acayip faydasını gördüm aldım ebruşun dvd sini akşam yatmadan önce hergün yaptım müthiş farkettim. alet edevat neye ihtiyaç varsa eşim tedarik etti sağolsun tavsiye ediyorum :)
bende çilek yiyeceğimmmmm afiyet olsun balımmmm gıymatlım
evett kıslarr ben kacarr tekrarr sizee doyumm yok valla.. dogmdan sonra bölümündenn 3 tane dogum öyküsü okudummm... agladımm yine sulugöz benn.. cokk güzel anlatmıslarr yasadıklarınııallah herkese yasatsınn kolay atlattırsın.. bu siteyi de kimm kurduysa allah razı osssun
nörüyonuzz gıyzzlarrrrrrrrrrrrrrrr
öff benimde beynimmm bulandı heeeeeeeeeee,ölçme değerlendirmeye çalışıyorummm ,istatistiklerrrrr,hesaplamalar,grafiklerrrrrr....sözelllll kafaya yapılacakkkk eziyet mi buuuu yaaaaaaaaaanlamirimmmmmm nedemmmmmmm
gerçi kocamınn aşkındannnn össde 30 matematiktenn 26 net çıkarmışlığımm var emmeee,tabi aşkın verdiği bir zeka patlamsıydı o sanırısammmmmmmmm
üstüme vazife olmayarakk cevap vereyimm balımmböle yer yerr delikleri olan genelde yuvarlakk ocagın üzerine tam oturann garip bi icatt amaa number one ocagın üstüne badılcanınn suyunu akıtmıyo:97: japon pazarında fiyatları 5 ila 10 lira arası deişio.. arada bim e de gelio
canım benim hangi siteden bakıyorsun ki...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?