bu ara bi aşk tazeleyinnnn belki aynı etkiyi yaparrrr:86::86::86::86::86:
pek güzel anlatmışsın cınımmmmm üstüne niçünnn vazife olmasınnnnn ha been ha seeeennn lafı mı olurrr:69
özellikle badılcan kısmı beni derinden vurduuuekşi sözlükk açıklamalrı kimin olmuş valla pek güzelll :86::86::86::86:
Tabiiiii gaza gelince kaçamak yapıcaksan şayet kork
amanın avatara bakıntombul kedi ne sevimli beee
çileği nirden buldun yoksam ara öğünmü veriyolar sizin iş yerinde
kızz senin doğum sayfalarında ne işin var heespor sayfalarında egzersiz sayfalarında dolanman lazım hee
eksii sözlükkkk bendenn sonra eksidiii lütfenn cebimde sallarımm ben onnarııı
Kızlar ya size bi resim göstermem lazım da resim nası ekliosunuz bilmiorum ? yardımcı olabilir misiniz?
heee ecri sözlük var artıkkkk ekşi sözlük de neymişşşş
nilmısra her markette satılıyo görmüşsündür aslında büyük kase gibi ama altı delik delik yani ateşin üstüne koyuyosun köz tavasının içinede közleyeceklerini koyuyosun pişiyo canım
ohhooooo ezeldenn beridirr coluk cocukla ilgilii buldugumm herseye bakarımm bennnsanırımm dogumm yapana kadarr okumadıgımm kitapp kalmıcakkk amaa cokk güsell bi sayfaa insann bi kerde girdi mii sona kontrol etme geregi duyuyo insanlarr bebeklerine aldıklarıı odalarıı esyalarıın resimlerini koyuyolarr, dogumm hikayelerini yazıolar, sıkıntılarınıı yazıolarr.. gecnn aksamm hele cok sasırdımm.. 2_3 isim gördümm farklı yerlerde... ilk öncee hamile kalmaya calısanlarınn oldugu topictelermişş, sona hamilelerin arasına gecmişlerr, sona yass grubuna gecmisler... askitom didimm bakk insanlrr sitedee nasıl arkadass olmusss... beraberr hamile kalmaya calısmıslar negatiflere üzülmüşlerr, sona hamişş olmuslar, dogumm yapmısslar halaaa da biraradalarrr... hayrann oldumm
ben sınava gidiyomm bana dua edinnnnn,bu dersten çakmazsam eeyüdürrrrr
ben sınava gidiyomm bana dua edinnnnn,bu dersten çakmazsam eeyüdürrrrr
bizde burda dost olduk. beraber yola çıktık kilo verdik sevindik veremedik üzüldük hergün spor muhabbetleri. yapılan kaçamaklar pişmanlıklar bizde zaten ayrılmayız birbirimizden
ecük et yesen hayatın renklenirdi :119: :76:Ay bugün çok saçma beslendim he..
öğle yemeğim
1 domates
1 kırmızı biber
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
şimdi de yeşil çay içiyorum en yaseminlisinden..
aralarım da kaynamış oldu bu arada tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?