60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eksii sözlükkkk bendenn sonra eksidiii lütfenn cebimde sallarımm ben onnarııı

kızz senin doğum sayfalarında ne işin var hee spor sayfalarında egzersiz sayfalarında dolanman lazım hee

kızz senin doğum sayfalarında ne işin var hee spor sayfalarında egzersiz sayfalarında dolanman lazım hee

ohhooooo ezeldenn beridirr coluk cocukla ilgilii buldugumm herseye bakarımm bennn sanırımm dogumm yapana kadarr okumadıgımm kitapp kalmıcakkk amaa cokk güsell bi sayfaa insann bi kerde girdi mii sona kontrol etme geregi duyuyo insanlarr bebeklerine aldıklarıı odalarıı esyalarıın resimlerini koyuyolarr, dogumm hikayelerini yazıolar, sıkıntılarınıı yazıolarr.. gecnn aksamm hele cok sasırdımm.. 2_3 isim gördümm farklı yerlerde... ilk öncee hamile kalmaya calısanlarınn oldugu topictelermişş, sona hamilelerin arasına gecmişlerr, sona yass grubuna gecmisler... askitom didimm bakk insanlrr sitedee nasıl arkadass olmusss... beraberr hamile kalmaya calısmıslar negatiflere üzülmüşlerr, sona hamişş olmuslar, dogumm yapmısslar halaaa da biraradalarrr... hayrann oldumm

Kızlar ya size bi resim göstermem lazım da resim nası ekliosunuz bilmiorum ? yardımcı olabilir misiniz?

cevapp verirkenn aılan sayfa var yaa orda yukarda bi atac resmi görceksinn.. ikonu üstüne getirince eklenti die yazıo.. ona bass yükle içerige ekle tamam de sırasılaa hazıııırrr

Son düzenleme:
nilmısra her markette satılıyo görmüşsündür aslında büyük kase gibi ama altı delik delik yani ateşin üstüne koyuyosun köz tavasının içinede közleyeceklerini koyuyosun pişiyo canım

hımm annemde gördüm galiba ama burada marketlerde hiç görmedim. artık gidince kendime alırım.

bizde burda dost olduk. beraber yola çıktık kilo verdik sevindik veremedik üzüldük hergün spor muhabbetleri. yapılan kaçamaklar pişmanlıklar bizde zaten ayrılmayız birbirimizden

1 bardak kefir içiyorum ben çok sevdim kefiri tam benlik bakem mayasını alıp mayalıcem kendim yapcem.

eswye mesaj attım ne zamandır yok bişeymi oldu acep

Ay bugün çok saçma beslendim he..
öğle yemeğim
1 domates
1 kırmızı biber
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek

şimdi de yeşil çay içiyorum en yaseminlisinden..
aralarım da kaynamış oldu bu arada tabi..

bizde burda dost olduk. beraber yola çıktık kilo verdik sevindik veremedik üzüldük hergün spor muhabbetleri. yapılan kaçamaklar pişmanlıklar bizde zaten ayrılmayız birbirimizden

dimii dimiiiiiiii senn nee güsell öptünn benii öleeeeee gell bendee senii öpcemmmm

ecük et yesen hayatın renklenirdi :119: :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…