60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nazarr degdii yavvvvv.... sakır sakırr yagmurr yagıyoo dısardaa 5 günde yagmurr vermişş dmi.. puffffff hafta sonuu evdeyikk demekkk nesee afetsizz versinn allah

allah ımm bii 15 tshirt ütüledim heraldeee... 10 tanede sortt daha da varr gömlek vs:84::84::84::84: cokk terledim yaaffff... azz sluklanayımm isbasıı tekrarr bunlarr bugünn biticikkk
benimkiler de dağ bi oldu bir ara bize de uğra sen yaaaa
canım yağdamı yapıyosun yağdaysa eğer yapma ama fırında olabilir hem sağlıklı olur

yok tatlım yağsız tava yapıyom yeterince yağ oluyo zaten içinde

ben de yapıyom onu koçiş diyo sana ne oldu böyle çok duygusal yazıyorlar ya bitiyorumm hüngür foşurttt:84::84::84:

ah ah ben çok bakıyom onlara ya özellikle bebişlerine aldıkları kıyafaetlere ve bebiş odalarına bayılıyom ya mükemmellll

benimkiler de dağ bi oldu bir ara bize de uğra sen yaaaa

yok tatlım yağsız tava yapıyom yeterince yağ oluyo zaten içinde

ögrenciyken cok yakınn komsularımızaa yapıodum onu bennn... postasıı 10 liraydıı ... cok karlıı bi iştii benn ütüyü hızlı yaparımm normalde bidee magaza usulüü katlarım hepp o nedenle ragbett görüoduu zatenn o yüzdenn magazada calısırken de hiçç zorlanmadımmm cokk serii reyonn toplarımm annem benii magaza içinn dogurmuss sankimm

hügocum bunu sana diyetisyen mi demişti yuap die ? yaglarımı eritiyo yogusam çatlaklara mı iyi geliyoo :26:

valla ha billaha da ilk kez duyuyorum heee

ah ah ben çok bakıyom onlara ya özellikle bebişlerine aldıkları kıyafaetlere ve bebiş odalarına bayılıyom ya mükemmellll

evett bugünn bitane gördümm rüzgarınn odasıydıı galibaaa... aynı benim gibi katlamıss yerlestirmişiş cokk begendimm.. oda daa yıkılıoduu yanii cokk güseldii..ama herkss o kadarr cok kıyafett almıskiii... halbukii bebiklerr hemenn büyüyoo.. giyemicekk hepsinii:44::44:

hügocum bunu sana diyetisyen mi demişti yuap die ? yaglarımı eritiyo yogusam çatlaklara mı iyi geliyoo :26:

yağları eritiyo çatlakları yokediyo
diyetisyen verdi kan dolaşımını hızlandırıyo yağların yakılmasını atılımını kolaylaştırıyo çok etkili

ama insan ilkbebeği olunca herşeyden alası geliyordur eminim ben hamiş olsam ben de alırım bir sürü kıyafet bebişime

Ya yapamadım bi türlü resimleri küçülttüm yine olmadı yükleyemedim... Bugün bitane mail gelmişti bana kız müthiş zayıflamış süper olmuş bende onun gibi olmak istedim size de göstericektim ama kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…