benimkiler de dağ bi oldu bir ara bize de uğra sen yaaaaallah ımm bii 15 tshirt ütüledim heraldeee... 10 tanede sorttdaha da varr gömlek vs:84::84::84::84: cokk terledim yaaffff... azz sluklanayımm isbasıı tekrarr bunlarr bugünn biticikkk
canım yağdamı yapıyosun yağdaysa eğer yapma ama fırında olabilir hem sağlıklı olur
evett kıslarr ben kacarr tekrarr sizee doyumm yok valla.. dogmdan sonra bölümündenn 3 tane dogum öyküsü okudummm... agladımm yine sulugöz benn.. cokk güzel anlatmıslarr yasadıklarınııallah herkese yasatsınn kolay atlattırsın.. bu siteyi de kimm kurduysa allah razı osssun
ohhooooo ezeldenn beridirr coluk cocukla ilgilii buldugumm herseye bakarımm bennnsanırımm dogumm yapana kadarr okumadıgımm kitapp kalmıcakkk amaa cokk güsell bi sayfaa insann bi kerde girdi mii sona kontrol etme geregi duyuyo insanlarr bebeklerine aldıklarıı odalarıı esyalarıın resimlerini koyuyolarr, dogumm hikayelerini yazıolar, sıkıntılarınıı yazıolarr.. gecnn aksamm hele cok sasırdımm.. 2_3 isim gördümm farklı yerlerde... ilk öncee hamile kalmaya calısanlarınn oldugu topictelermişş, sona hamilelerin arasına gecmişlerr, sona yass grubuna gecmisler... askitom didimm bakk insanlrr sitedee nasıl arkadass olmusss... beraberr hamile kalmaya calısmıslar negatiflere üzülmüşlerr, sona hamişş olmuslar, dogumm yapmısslar halaaa da biraradalarrr... hayrann oldumm
kıss dombull dosbaaaamm sandalete bile gectiii... ama izmirr cokk sıcakkkkk balımm
benimkiler de dağ bi oldu bir ara bize de uğra sen yaaaa
yok tatlım yağsız tava yapıyom yeterince yağ oluyo zaten içinde
ben geldimmkarın egzersizleri yaptım sonra duşa girdim eşit miktarda biberiye yağı susam yağı ve bademyağını karıştırırp sürdüm karnıma ardından kabak lifi ile masaj yaptım varya ölü deriyi attı gözümle gördüm. deri soyuldu karnımdan. sonra çatlaklarım vardı onlar kırmızı kırmızı çıktı ortaya masaj yaptım sonra defne sabunuyla yıkadım veeeeeeeee
ardından büyük şok soğuk su tuttummmmm
işte burası delirdiğim an oluyo
sonra çıktım karnıma vücut losyonu sürdüm azcık biberiye yağı kokuyoda ondan.
hala karnım yanıyo valla işe yarıcak hee
evet öyleymiş kocişimle konuştum dün akşamüstü burda çok sıcak var 32 derece didi..eriyorum yolişim çok sıcak didii
üstüme vazife olmayarakk cevap vereyimm balımmböle yer yerr delikleri olan genelde yuvarlakk ocagın üzerine tam oturann garip bi icatt amaa number one ocagın üstüne badılcanınn suyunu akıtmıyo:97: japon pazarında fiyatları 5 ila 10 lira arası deişio.. arada bim e de gelio
ah ah ben çok bakıyom onlara ya özellikle bebişlerine aldıkları kıyafaetlere ve bebiş odalarına bayılıyom ya mükemmellll
eksii sözlükkkk bendenn sonra eksidiii lütfenn cebimde sallarımm ben onnarııı
hügocum bunu sana diyetisyen mi demişti yuap die ? yaglarımı eritiyo yogusam çatlaklara mı iyi geliyoo :26:
ben de yapıyom onu koçiş diyo sana ne oldu böyle çok duygusal yazıyorlar ya bitiyorumm hüngür foşurttt:84::84::84:
evett bugünn bitane gördümm rüzgarınn odasıydıı galibaaa... aynı benim gibi katlamıss yerlestirmişiş cokk begendimm.. oda daa yıkılıoduu yanii cokk güseldii..ama herkss o kadarr cok kıyafett almıskiii... halbukii bebiklerr hemenn büyüyoo.. giyemicekk hepsinii:44::44:
Selammm bebişlerr simdi eve geldimmm
Dondurmamı yiommmm isteyen var mıııı ?
Canlandırabliroyuz canımYa yapamadım bi türlü resimleri küçülttüm yine olmadı yükleyemedim... Bugün bitane mail gelmişti bana kız müthiş zayıflamış süper olmuş bende onun gibi olmak istedimsize de göstericektim ama kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?