60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm birde konumuzla alakasız olcak ama evli arkadaşlarım düğünde giriş parçası ve ilk dans parçası ayrı oluyo dimi yoksa aynı şarkıyla girip direk dansamı geçiliyo buaralar organizsyonlada ilgilenmem lasım yardımlarınızı bekliyorumm

benim bildiğim aynı parçayla girilip dansa geçiliyo

valla benden söylemesi tatlım hem fiziğim bozuldu 9 kiloyla hem psikolojim hatta hangisi ağır basar diye sorarsan kesinlikle psikolojimmmmm laelaelaelaelae

CADIARZU

o yanımda olsunda kilolarım olsun ne olacak.seni eve kucağımda götürmem için 55 kilo olman gerek dedi.benim alçak sevgilim:mymeka: onun inadına zayıflayacam.-tatlicadiarzu-

duvara vurmayı duydum ama ıse yaradıgını duymamıstım,yanı eger bır ornegımız varsa bende baslıyorum aksam vurmalara :roflol:

örnek modelimiz teyzem doğumdan sonra baya kilo almıştı, 5i birarada çay ve kalçayı vuramayla zayıfladım ben dedi.

ben de vurcam kalçasını vurmayan başını duvararlara vururmuş :roflol:

merhaba balbademesra biz tango dersi almıştık. 2 ayrı müzikle girdik. Girişte biz salona girerken, davetliler alkışlarken biz onları selamlar başka müzikti, biz ortaya doğru yürürken yavaş yavaş tango müziğimiz başladı ve dansımızı tamamladık... :asigim:

şimdi tatlım şarkı çalmaya başlıyo sen giriyosun girer girmeste hemen dansa başlıyosun tabii benimki gibi bi terslik çıkıpta laptop bozulursa girer girmez sap gibi ortada kalıyosun :roflol:

o yanımda olsunda kilolarım olsun ne olacak.seni eve kucağımda götürmem için 55 kilo olman gerek dedi.benim alçak sevgilim:mymeka: onun inadına zayıflayacam.-tatlicadiarzu-

ne mutlu sana tatlım benim öyle bi şansım hiç bi zaman olamadı (kocam benden 4 cm kısada kaydirigubbakcemile3 ) oda şimdi suyun kaldırma kuvvetinden yararlanarak denizde kucağına almaya çalışıyo :roflol: hatta bazen onuda beceremeyip ağzımı burnumu suyla dolduruyo kafamçokkarıştı

cicişim bende 55 e düşersem ilk ödeülüm o olcak çok canım çekti cokacimcoook

canım benim nikahtı
sadece nikah kıyılırkan ferhat göçer cennet çalıyordu senağlama

canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-

valla zate çok çabuk kilo alıyorum ben devam edicem vermeye canım evlendikten sonrada ama temmuza kadar 55 olmam biraz zor sanırım 10kilo vermem lasım oyüzden sağlıksız beslenmek istemiyorum 60a düşeyimde bi temmuza kadar sonrası yavaş yavaş olcak herhalde :)
benim bildiğim aynı parçayla girilip dansa geçiliyo

canım bende netten bakıyorum bi ilk giriş müziği yazıyo bide ilk dans yazıyoda kafam karıştıdelikafadulden sağol cevap için peki siz hangi şarkıyla dans ettiniz bakimmnaniknanik

örnek modelimiz teyzem doğumdan sonra baya kilo almıştı, 5i birarada çay ve kalçayı vuramayla zayıfladım ben dedi.

ben de vurcam kalçasını vurmayan başını duvararlara vururmuş :roflol:

benim kalça sırf kemikten oluşuyor e bide derisi var ben vursam kırılır
göbeğimi duvarlara tavanlara vurmam lazım erisin diye :roflol:

1 ay önce kuzenim evlendi. Gelin salondaki merdivenlerden inerken mazhar alanson yandım çaldı, nikah kıyıldıkdan sonra da "biz aşkı meleklerden çaldık" çaldı salonda
nikah olmasa bile giriş müziği bi de ilk dans müziği diye bişey oluyor muş.

Son düzenleme:

canım benim nikahtı

benimde nikahtı ve daha hoş oldu sanki küçük çaplı kokteyl havası vardı alkol malkol güzeldi sanki CADIARZU

canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat

bu erkekleri anlamak çok zor çünkü basit yaratıklar düşünce yapılarını anlayamıyoruz biz :roflol:

benim kalça sırf kemikten oluşuyor e bide derisi var ben vursam kırılır
göbeğimi duvarlara tavanlara vurmam lazım erisin diye :roflol:

bende bende bendeee lülülülülülü

illaki oluyomuş bende nikaha 2 gün kala öğrendim sositososito

canım benim nikahtı
oo canım kıyamam bu gözyaşları eskiyi hatırlamaktanmı :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım yaa süpersin tek kocası kısa ben değilim demekki kaydirigubbakcemile3 benimkide benden 1 cm kısa ama kabul etmiyo kaydirigubbakcemile3 taşırmış o beni ama bakalım görcez düğün akşamı

canım o senden kaynaklanmıyodur kocan spor yapsın birazcıkkaydirigubbakcemile3

bende canım araştırma yaparken gördüm giriş müziği ve ilk dans müziği diye ayırmışlar biz sadece aşkımla ilk dans müziğimizi seçmiştik barim giriş müziğide bulalım :1shok: sağol buarada canımm:1hug:

valla benimki tersini iddia edemiyo zaten kabbbaaakkk gibi ortada kısa olduğu kaydirigubbakcemile3

valla benimki tersini iddia edemiyo zaten kabbbaaakkk gibi ortada kısa olduğu kaydirigubbakcemile3

canım düğünde naptınn topuklu ayakkabı aldırmıyo benimki bale patiği alcam sana diyip duruyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama gelinliğin altınada küçük bi topuklu daha iyi gider yaa:jeyyar:

canım düğünde naptınn topuklu ayakkabı aldırmıyo benimki bale patiği alcam sana diyip duruyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama gelinliğin altınada küçük bi topuklu daha iyi gider yaa:jeyyar:

valla ben direk kendim gidip aldım bale patiğini çokta şık durdu canım.hemde çoook rahat bi olay.ne ayağım şişti derdin var ne ayakadı vurdu... kaydirigubbakcemile3 zaten gelinlik her halükarda uzun olduğu için topuk mopuk gözükmüyo canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…