hmm birde konumuzla alakasız olcak ama evli arkadaşlarım düğünde giriş parçası ve ilk dans parçası ayrı oluyo dimi yoksa aynı şarkıyla girip direk dansamı geçiliyobuaralar organizsyonlada ilgilenmem lasım yardımlarınızı bekliyorumm
valla benden söylemesi tatlım hem fiziğim bozuldu 9 kiloyla hem psikolojim hatta hangisi ağır basar diye sorarsan kesinlikle psikolojimmmmm laelaelaelaelae
CADIARZU
duvara vurmayı duydum ama ıse yaradıgını duymamıstım,yanı eger bır ornegımız varsa bende baslıyorum aksam vurmalara :roflol:
hmm birde konumuzla alakasız olcak ama evli arkadaşlarım düğünde giriş parçası ve ilk dans parçası ayrı oluyo dimi yoksa aynı şarkıyla girip direk dansamı geçiliyobuaralar organizsyonlada ilgilenmem lasım yardımlarınızı bekliyorumm
o yanımda olsunda kilolarım olsun ne olacak.seni eve kucağımda götürmem için 55 kilo olman gerek dedi.benim alçak sevgilim:mymeka: onun inadına zayıflayacam.-tatlicadiarzu-
örnek modelimiz teyzem doğumdan sonra baya kilo almıştı, 5i birarada çay ve kalçayı vuramayla zayıfladım ben dedi.
ben de vurcam kalçasını vurmayan başını duvararlara vururmuş :roflol:
bide kıslarr yaa pazar günü aşkitom :asigim: bana dondurma ısmarladı ben magnumun bademlisini çok severdim bu sefer değişiklik olsun diye karadut ve böğürtlenliyi aldık Allahım nasıl bişi o öle öldüm bittim kaydirigubbakcemile3 canınızı çektirmek gibi olmasın ama mutlaka deneyin kaydirigubbakcemile3
o yanımda olsunda kilolarım olsun ne olacak.seni eve kucağımda götürmem için 55 kilo olman gerek dedi.benim alçak sevgilim:mymeka: onun inadına zayıflayacam.-tatlicadiarzu-
ben onu yaptım bir hafta.işe yaramadı bende.biraz morluk bıraktı sadece.
valla zate çok çabuk kilo alıyorum ben devam edicem vermeye canım evlendikten sonrada ama temmuza kadar 55 olmam biraz zor sanırım 10kilo vermem lasımvalla benden söylemesi tatlım hem fiziğim bozuldu 9 kiloyla hem psikolojim hatta hangisi ağır basar diye sorarsan kesinlikle psikolojimmmmm laelaelaelaelae
uğraş tatlım uğraş verdiğin kiloları yine almaya hazır ol nikahtan sonra ayyy valla istediğin kadar dikkat et kilona nasıl oluyoda geliyo kilolar anlamıyorum CADIARZU
benim bildiğim aynı parçayla girilip dansa geçiliyo
örnek modelimiz teyzem doğumdan sonra baya kilo almıştı, 5i birarada çay ve kalçayı vuramayla zayıfladım ben dedi.
ben de vurcam kalçasını vurmayan başını duvararlara vururmuş :roflol:
cicişim bende 55 e düşersem ilk ödeülüm o olcak çok canım çekti cokacimcoook
canım benim nikahtı
sadece nikah kıyılırkan ferhat göçer cennet çalıyordu senağlama
canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-
benim kalça sırf kemikten oluşuyor e bide derisi var ben vursam kırılır
göbeğimi duvarlara tavanlara vurmam lazım erisin diye :roflol:
1 ay önce kuzenim evlendi. Gelin salondaki merdivenlerden inerken mazhar alanson yandım çaldı, nikah kıyıldıkdan sonra da "biz aşkı meleklerden çaldık" çaldı salonda
nikah olmasa bile giriş müziği bi de ilk dans müziği diye bişey oluyor muş.
oo canım kıyamam bu gözyaşları eskiyi hatırlamaktanmı :1hug:cicişim bende 55 e düşersem ilk ödeülüm o olcak çok canım çekti cokacimcoook
canım benim nikahtı
sadece nikah kıyılırkan ferhat göçer cennet çalıyordu senağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım yaa süpersin tek kocası kısa ben değilim demekki kaydirigubbakcemile3 benimkide benden 1 cm kısa ama kabul etmiyo kaydirigubbakcemile3 taşırmış o beni ama bakalım görcez düğün akşamışimdi tatlım şarkı çalmaya başlıyo sen giriyosun girer girmeste hemen dansa başlıyosun tabii benimki gibi bi terslik çıkıpta laptop bozulursa girer girmez sap gibi ortada kalıyosun :roflol:
ne mutlu sana tatlım benim öyle bi şansım hiç bi zaman olamadı (kocam benden 4 cm kısada kaydirigubbakcemile3 ) oda şimdi suyun kaldırma kuvvetinden yararlanarak denizde kucağına almaya çalışıyo :roflol: hatta bazen onuda beceremeyip ağzımı burnumu suyla dolduruyo kafamçokkarıştı
canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-
1 ay önce kuzenim evlendi. Gelin salondaki merdivenlerden inerken mazhar alanson yandım çaldı, nikah kıyıldıkdan sonra da "biz aşkı meleklerden çaldık" çaldı salonda
nikah olmasa bile giriş müziği bi de ilk dans müziği diye bişey oluyor muş.
oo canım kıyamam bu gözyaşları eskiyi hatırlamaktanmı :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım yaa süpersin tek kocası kısa ben değilim demekki kaydirigubbakcemile3 benimkide benden 1 cm kısa ama kabul etmiyo kaydirigubbakcemile3 taşırmış o beni ama bakalım görcez düğün akşamı
canım o senden kaynaklanmıyodur kocan spor yapsın birazcıkkaydirigubbakcemile3
valla benimki tersini iddia edemiyo zaten kabbbaaakkk gibi ortada kısa olduğu kaydirigubbakcemile3
ben onu yaptım bir hafta.işe yaramadı bende.biraz morluk bıraktı sadece.
canım düğünde naptınn topuklu ayakkabı aldırmıyo benimki bale patiği alcam sana diyip duruyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama gelinliğin altınada küçük bi topuklu daha iyi gider yaa:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?