60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

link ver sonra silersin

hmmmm dimekk öle didiii... eriyorumm yolisimm cokk sıcak mıı didiii atıvesedinn bi su ordannn

orda olsam atıveerürdüm denüzeee çosssss ederdi hugomun dedüü kibinn
çossss
off çeşmeye gidip denize atlayıp çossss etmek lazım şimdi

Kızlar şu an dondurma yiyorum 1 kase iyice cozuttum ben haa. oğlumun boğazı durmuyor ki 2 gündür yiyor dondurmayı benimde canım çekti sonunda. Bim in Fair antep fıstıklı Maraş usulü çok güzel cidden tavsiye ederim. dondurma en hafif tatlı değil mi :44: aslında hergün 1 kase süt niyetine yesek az şekerli hem nasıl olur

:118::118::118: :124::124::124::125::125::125::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79:

hiiiiiiiççç öylesineeee

hafifliğine bişey demiyozki evet kalorisi çok değilse bilenem bak şimdi ye en çok 2 saat sonra miden kazınmaya başlar acıkırsın hee. zaten bağımlılık yapıyo valla ben çok yerdim hergün yedikçe yiyesim gelirdi şimdi kökten kestim attım hiç yemiyorum ödül için bile olsa bitter yerim

Bende cok seviyoyum dondurmayı yaa dondurma zayıflatıyo diye duymuştum ben en hafifi tatlıymış beni donduymamadan ayıymayınnn

diyetisyen bana günde 2 top sade dondurma yiyebilirsin demişti:26::26::26:

slm herkes
nasılsınız bakem baya muhabbet koyu.hugocum sen yağlanmalaından suna dumankayanında vardı böle.çatlaklar için ve karın yağları için hiç denememiştim ben ama sen denemiş mademkine ee biz eksik kalmayalım dimi.malum benim ikizlerden sonra biraz çatlaklar var belkim işe yarar nedersin haa

Nerudaaaaam bana mı güldün

heeee sana olluuurrrr cınımmmmmm hügoma da oluuurrr yolime de olluurrr ecriiiye de oluurr ecuusaa da oluuur nazende ye de olluuurr nugime de oluuurr fambıım sınavda emme ona da oluuurrrr cimcimikime de oluurr berill de oluuurrrr herkeslere olabilerrrrr üstüne alınan alınsınnnn seviiim hepiniziiiii

Son düzenleme:

Canımcım inan bende uzun zamandır yemiyorum ama neden yemediğimin sebebi de yok :44: Vallahi kış - yaz kutu kutu alıp yerdim kilolarca ama o pakettekileri sevmiyorum hiç yemem onlardan illa ya kutu ya top olcak bugün yemek geldi içimden

orda olsam atıveerürdüm denüzeee çosssss ederdi hugomun dedüü kibinn
çossss
off çeşmeye gidip denize atlayıp çossss etmek lazım şimdi

evett demii öle yapmakk lazımmm...:97::97:ben de sabahh o özlmle uyandımm.. off dedimm gözümüü acmadannn yazlıgımızz olsaydıı , bahceye kahvaltı hazırlasaydıkk, bütünn panjurları acsaydıkk, karsıda da denizi görseydikkk, her yerr cicekk olsaydıı... sıkıldımm her sabahh bu piss motor kokuluu betonn yıgınına uyanmaktannn tomrukk pasam da soruoo tripleks mii olsunn (yok 2 katlı ossun), havuzu da ossun muu (gerek yok denizz kafii), sitede mii olsunn ( ayy farketmezz ortada bi yerde ossun işte) ii bu kadarr hayall yeterr hadii kahveleri hazırlada içelimmm

Dondurmanın üzerine 1 kupa rezene çayı içtim aman Allah ım harika bir eşileşme oldu yaw daha üstüne ne içsem kine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…