Ya yapamadım bi türlü resimleri küçülttüm yine olmadı yükleyemedim... Bugün bitane mail gelmişti bana kız müthiş zayıflamış süper olmuş bende onun gibi olmak istedimsize de göstericektim ama kısmet değilmiş
yok :76: sen ye :76: içinde şeker var onun bizuzak duruyoz arada ödül için yiyoz haftada 1 veya 2 haftada bir :76:
hmmmm dimekk öle didiii...eriyorumm yolisimm cokk sıcak mıı didiii atıvesedinn bi su ordannn
orda olsam atıveerürdüm denüzeee çosssss ederdi hugomun dedüü kibinn
çossss
off çeşmeye gidip denize atlayıp çossss etmek lazım şimdi
Kızlar şu an dondurma yiyorum 1 kaseiyice cozuttum ben haa. oğlumun boğazı durmuyor ki 2 gündür yiyor dondurmayı benimde canım çekti sonunda. Bim in Fair antep fıstıklı Maraş usulü çok güzel cidden tavsiye ederim. dondurma en hafif tatlı değil mi :44: aslında hergün 1 kase süt niyetine yesek az şekerli hem nasıl olur
Kızlar şu an dondurma yiyorum 1 kaseiyice cozuttum ben haa. oğlumun boğazı durmuyor ki 2 gündür yiyor dondurmayı benimde canım çekti sonunda. Bim in Fair antep fıstıklı Maraş usulü çok güzel cidden tavsiye ederim. dondurma en hafif tatlı değil mi :44: aslında hergün 1 kase süt niyetine yesek az şekerli hem nasıl olur
:118::118::118: :124::124::124::125::125::125::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79:
hiiiiiiiççç öylesineeee
link ver sonra silersin
ayyy Çeşme ne güzel yer. geçen yaz ordaydık denizi harikaydı.
Nerudaaaaam bana mı güldün
hafifliğine bişey demiyozki evet kalorisi çok değilse bilenem bak şimdi ye en çok 2 saat sonra miden kazınmaya başlar acıkırsın hee. zaten bağımlılık yapıyo valla ben çok yerdim hergün yedikçe yiyesim gelirdi şimdi kökten kestim attım hiç yemiyorum ödül için bile olsa bitter yerim
biz de bu yaz gidecez eşim rezervasyonu yaptırtı dün
:118::118::118::118::118::118:
buna bayılıyom yaaaa
orda olsam atıveerürdüm denüzeee çosssss ederdi hugomun dedüü kibinn
çossss
off çeşmeye gidip denize atlayıp çossss etmek lazım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?