60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben marmaris datçadayım burayada gelin güzeldir buralarda...

sözde evde dinlenecektim ama arkadaşım aradı gösterileri varmış çekimlerini yapmam için beni çağırdı iş çıktı yani
giyiniyim alıyım sırtıma makinamı yol göründü bana

u zaman kendi dondurmanı kendin yap yoğurt vanilya çilek. yoğurda vanilya ele püre çilekleri ekle karıştır minik kaplarda dondurucuya at.
limonlu veya değişik meyveli olur

bendede çok olduydu daha önce susamyağı sürdüm geçti 3 haftada

cnm ben marmaris datçadayım burayada gelin güzeldir buralarda...

Benimki rezervasyon yaptırmış :)) alman usulü herkes kendi parasını ödücek bakalım ne kadar tutucak süpriz didi ama bakalımmm inşallah oralarıdır çok merak ediyorum orasını :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

Bende cok seviyoyum dondurmayı yaa dondurma zayıflatıyo diye duymuştum ben en hafifi tatlıymış beni donduymamadan ayıymayınnn

hee zayıflatmazmı hiç zati kaymaklı ekmek kadayıfı ile künefede zayıflatır
diyet yapmayan insanlara tercih için sütlü tatlı önerilir. diyette tatlı her çeşidi önerilmez yağ yakımına olumsuz etki yapar. tatlı şeker light içecek ve yiyecekler yapay tatlandırıcılar önerilmez. haftada bir kez verilir genelde. heleki göbekten kurtulmak isteniyorsa uzak durulmalı tatlıdan.
tabee tatlı hergün veren diyetisyenlerde var ama tatlı iştah açar zorluk çıkarabilir. çıkarmıyosa tamamda şahsen bende çıkarırdı seçim meselesi

Kaderimize boyun eğip
Sıkıcaz dişimizi az kaldııı sadece 1099 güncükk

annammm ne bicimm zayıflammıss o öleeee tass kiminn olmuss amaa nasıll olmuss????? benimm eski halimdenn eccükk daha zayıfff ayy agliyciiimmm

bendede çok olduydu daha önce susamyağı sürdüm geçti 3 haftada

ne zaman sürdün susam yağını?ben güya pahalı kremlerden sürdüm hamileyken doktor tavsiye etm
iştide çatlak olmasın diye ama genede oldu heralde ikiz diye oda son ay oldu ama bakem bi deniyim yağları.göbek için diyosun tatlı yenmicek diyosun yani?eee ödüldeykende mi yenmiycek?haa bide neden light bişiy yenmiycek ?ben hep light süt içerim göbeği eritmezmi?

eşim bakmıştı bi ara foçada uygun fiyatlı tripleksler varmış .. beni mi kandırdı acaba

inşallah cnm burası çok güzeldir tertemiz havası ve denizi vardır.ama biraz rüzgarlıdır.sen nerde otuyosun cnm?

annammm ne bicimm zayıflammıss o öleeee tass kiminn olmuss amaa nasıll olmuss????? benimm eski halimdenn eccükk daha zayıfff ayy agliyciiimmm

kız ne taşı ne kası kalmış ne bişey hepsi gitmiş anoreksiya gibi yazık gençlerin hali içler acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…