Bizde gitcez hıh
hemidee marmariseee
Çeşmeye geçen yaz gitmiştik ben pek beğenmedim bodrum gümbet daha güzel ordan
Marmarise ilk defa gitcez 1 senedir tatil parasını biriktirmeye çalışıyorummmSonunda biriktiiii
Canımcım inan bende uzun zamandır yemiyorum ama neden yemediğimin sebebi de yok :44: Vallahi kış - yaz kutu kutu alıp yerdim kilolarcaama o pakettekileri sevmiyorum hiç yemem onlardan illa ya kutu ya top olcak bugün yemek geldi içimden
slm herkes
nasılsınız bakem baya muhabbet koyu.hugocum sen yağlanmalaından suna dumankayanında vardı böle.çatlaklar için ve karın yağları için hiç denememiştim ben ama sen denemiş mademkine ee biz eksik kalmayalım dimi.malum benim ikizlerden sonra biraz çatlaklar var belkim işe yarar nedersin haa
cnm ben marmaris datçadayım burayada gelin güzeldir buralarda...
:118::118::118::118::118::118:
buna bayılıyom yaaaa
Bende cok seviyoyum dondurmayı yaadondurma zayıflatıyo diye duymuştum ben en hafifi tatlıymış beni donduymamadan ayıymayınnn
hee zayıflatmazmı hiçzati kaymaklı ekmek kadayıfı ile künefede zayıflatır
diyet yapmayan insanlara tercih için sütlü tatlı önerilir. diyette tatlı her çeşidi önerilmez yağ yakımına olumsuz etki yapar. tatlı şeker light içecek ve yiyecekler yapay tatlandırıcılar önerilmez. haftada bir kez verilir genelde. heleki göbekten kurtulmak isteniyorsa uzak durulmalı tatlıdan.
tabee tatlı hergün veren diyetisyenlerde var ama tatlı iştah açar zorluk çıkarabilir. çıkarmıyosa tamamda şahsen bende çıkarırdıseçim meselesi
Kaderimize boyun eğip
Sıkıcaz dişimizi az kaldııı sadece 1099 güncükk
Ahanda buldum... Kızı takip ettim başka bi sitede buldum... O da benim gibi dombalakmış çocukken de... Belkim ben de böle olabilirimmmm... Nolurrr oluymmmmm
Healthy is Happy. Happy is Healthy. - Before And Afters
hele en aşağıda bi hali var o da bıraz fazla kemik olmuş ama olsun...Healthy is Happy. Happy is Healthy. - Before And Afters
bendede çok olduydu daha önce susamyağı sürdüm geçti 3 haftada
evett demii öle yapmakk lazımmm...:97::97:ben de sabahh o özlmle uyandımm.. off dedimm gözümüü acmadannn yazlıgımızz olsaydıı , bahceye kahvaltı hazırlasaydıkk, bütünn panjurları acsaydıkk, karsıda da denizi görseydikkk, her yerr cicekk olsaydıı... sıkıldımm her sabahh bu piss motor kokuluu betonn yıgınına uyanmaktannntomrukk pasam da soruoo tripleks mii olsunn (yok 2 katlı ossun), havuzu da ossun muu (gerek yok denizz kafii), sitede mii olsunn ( ayy farketmezz ortada bi yerde ossun işte) ii bu kadarr hayall yeterr hadii kahveleri hazırlada içelimmm
yani bize bayılıyon canım bu üç kişiyi tanıyomusun sen :118: ilk baştaki rujlu olan ben seksü olduğum içinortadaki neruş herşeye olumlu ve ılımlı bakar sondakide fambık yani famir oda cozutur sürekli
bendede çok olduydu daha önce susamyağı sürdüm geçti 3 haftada
Benimki rezervasyon yaptırmış :)) alman usulü herkes kendi parasını ödücek bakalım ne kadar tutucak süpriz didi ama bakalımmminşallah oralarıdır çok merak ediyorum orasını :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
annammm ne bicimm zayıflammıss o öleeeetass kiminn olmuss amaa nasıll olmuss????? benimm eski halimdenn eccükk daha zayıfff ayy agliyciiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?