60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim bakmıştı bi ara foçada uygun fiyatlı tripleksler varmış .. beni mi kandırdı acaba

vaardırr cnmm ama bosa olurr.. cünküü esimm gelemess ancakk hafta sonuu zatenn cesme dalyanda bi yazlık vardı sattılarr ... cokk kalabalıkk cünkümm ortalama 10 kişii kalınıoo hafta sonu daha kalabalıkk oluoo.. süreklide kavga cıkıomuss amaa sezonlukk evlerr varr 10000 le 15 000 arası 4 ay.. esyalı.. görümceler para birlestiripp tutcaktıı.. olursaa bizde kaynasırıss güsell olurr

light derken hani light bisküviler var yapay tatlandırıcılı filan içecekler var onlar yenmicek. çünkü vücut yapay tatlandırıcı ile şeker arasındaki farkı ayırt edemiyo o yüzden yani kalori olarak değil
elbette light süt içebilirsin. göbek varsa tatlıyı şekeri bırakmadan beyaz unlu hamur işleri patates pirinç kızartma yağlı yiyecekler
katkılı yiyecekleri bırakmadan erimez artı kardiyo yapılmalı gün aşıırı. ve göbek için egzersizler yapılmalı. masajda çok etkili. tamamen doğal beslenilmeli. taze sebze yemekleri az yağlı pişirilmeli. pirinç değil bulgur beyaz makarna değil esmer kepekli makarna taze meyve süt yoğurt yenmeli etler yağsız pişirilmeli işlenmiş et değilde tavuk eti ise yağsız derisiz olmalı kırmızı etse yağsız olcek balık olur ton balıksa yağını iyice süzün. ya işte böyle doğal besleniyoruz. esmer ekmekler yiyoz.
nirden biliyosun dersen 7 aydır göbekle mücadele ediyorum ben kazandım

gercekten mii susam yagı catlaklarıı gecirio muuu????

evet geçiriyo. sürün duştan sonra ama yıkamıyosunuz emşyo zaten vücut. ben 3 hafta yaptım çatlak geçti. şimcik yeni çatlaklar var ama bu karışımdada varya susamyağı çatlaklara iyi gelir yine yok eder

1.68 boy 65 kilo canım

kilon çok değil. boyun iyi ancak bu kadar dert yandığına göre sanırım yağın fazla olabilir senin o yüzden kilon çok olmasada yağ fala ize görüntüyü bozuyo. s beden bile giysen şekilsiz bir vücut oluyo ordan burdan fışkırıyo filan sinir ediyo. çok kilolu gibi gösteriyo.

anammm alemm bendee susammyagı..kremlerr pek bii pahalıı...

banane banabe deminki üçlüde ben yoktum saymadın beni :84:

annammm ne bicimm zayıflammıss o öleeee tass kiminn olmuss amaa nasıll olmuss????? benimm eski halimdenn eccükk daha zayıfff ayy agliyciiimmm

Yarısı gitmiş hatunun... Banane ya bende olmak isticem böle Hugocuk kas yok fılan dıo ama ben boyle olıyım sonra spor salonuna yazılır kas yaparım sözzz

Yarısı gitmiş hatunun... Banane ya bende olmak isticem böle Hugocuk kas yok fılan dıo ama ben boyle olıyım sonra spor salonuna yazılır kas yaparım sözzz

canım o hale gelebilmek için yağ oranı yüzde 18 in altında olması lazım kız sadece zayıf değil aynı zamanda yağı çok çok az kas durumuda iyi değil. bu hale gelmek bence ölüme davetiye çıkartmaktır. çok sıkı rejim yapmak sonrasında bile rejim yapıyo gibi beslenmek lazım kolay değil o halde kalmak.
bence çok sağlıksız gerek yok. yağ oranı tamam düşürelim ama bu kadar kassız olunmaz demi ama neruşum sen beyendinmi başka beyenen varmı.

tebrikler sanaaa
hugocum iyi diyosun güzel diyosun doğru diyosundaa çok zor bu göbek illeti yahuu
bak ben beyaz ekmek hiç yemem zati,pirinç arada yerdim artık hiçmi yemeyeyim cnm?genelde bulgur yiyorum.makarna pek yemem ama kepekliyi deniycem ee piates yapıyorum kondisyon bisikleti var.yağlarıda aldıkmı geriye uygulama kalıyor dimi?

nesee kızlaarr bu sefeerrr kesinn cıktımm ... dombukk dosbaaamm gelir birasdann aaa sarkıı sölemekk istedimmm askitomdann bahsedinceee

Gözlerim gözlerine kitlenir
Doyamam seyretmelere seni
Özlerim bir kaç Saat fazla gelir
Yağızım yiğidim erkek güzeli
Gel de eğ, eğ şu asi başını
Kaçırma gel şu cıtırr yaşımı
Anladım korkunu telaşını
Görünce çakmak çakmak kahvelrinii
Seni pamuklara sarmalar sararım
Ne bedel isterim ne hesap sorarım
Ne sitemle güzel kalbini yorarım
Sakınma tatlı dillerin

tommbull kelebbeeem,, dombukk dosbaaaamm,, askk böcüüüüm benimm
öpüldünüzz kızlarrrrrr...bu sarkıı hepinizee kocişlerinizee sevgililerinizeegelsinnn... ii aksamlarrrrr

oy balım benim boğazlarım acımaya başladı yaa
ceryanda kaldım burda acaba ondanmıkine
sabahtan bişey yoktu bademcikler şişti ama acısı geçmişti :26: neyse akşam şimdi koşu bandına binsem biliyom sabah dahada acıyacak boğazlarım

Sitede baktım şimdi kız bi de cupcake kurabiye pasta flan yapıp satıo sanırım... Yemeden nası duruo ki acep? aman neyse senın dedıgın gıbı gercekten de saglıksız aslında annem benı boyle eve almaz be
erkek arkadasımda ayrılır benden heralde... Hafif tombik sever kendileri de

Aynı kızmı bu hakkaten.... Var mı büüle bişi yaaa... Çok zayıf halini beğenmedim ama yanee helal olsun abla pek azimliymiş... Nasıl tak ettiyse artık....

Ben bu gün pek açım yaww.... Az yedim hastayım stres altındayım ondan herhal.... Su içiim bari ben.... Daha yarım litre içemedim...

bide zaman lazım 7 aydır uğraşıyorum ben zor eriyo en zor eriyen yer. arada patates pirin yersin. valla ben tatlıyı şekeri tamamen bıraktım 7 ay yemedim geçenlerde bitter yedimdi. belkim haftada 1 kez yenir ama şerbetli tatlı olmasın sütlü tatlı veya bitter çikileta olsun. hee göbek zordur

canım düzelmeden binme zaten düzelince binersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…