eşim bakmıştı bi ara foçada uygun fiyatlı tripleksler varmış .. beni mi kandırdı acaba
inşallah cnm burası çok güzeldir tertemiz havası ve denizi vardır.ama biraz rüzgarlıdır.sen nerde otuyosun cnm?
ben yokum yani
ne zaman sürdün susam yağını?ben güya pahalı kremlerden sürdüm hamileyken doktor tavsiye etm
iştide çatlak olmasın diye ama genede oldu heralde ikiz diye oda son ay oldu ama bakem bi deniyim yağları.göbek için diyosun tatlı yenmicek diyosun yani?eee ödüldeykende mi yenmiycek?haa bide neden light bişiy yenmiycek ?ben hep light süt içerim göbeği eritmezmi?
gercekten mii susam yagı catlaklarıı gecirio muuu????
1.68 boy 65 kilo canım
evet geçiriyo. sürün duştan sonra ama yıkamıyosunuz emşyo zaten vücut. ben 3 hafta yaptım çatlak geçti. şimcik yeni çatlaklar varama bu karışımdada varya susamyağı çatlaklara iyi gelir yine yok eder
olmazmısın balım varsın tabikide hatta bende sana onu soracaktım ama arkadaş ling verdiya kızın fotoğraflarına bakıyodum soramadım.fambık hatta bulmuştu seni ama hangi şekildi o ben unuttum:18:bumuydu acaba
annammm ne bicimm zayıflammıss o öleeeetass kiminn olmuss amaa nasıll olmuss????? benimm eski halimdenn eccükk daha zayıfff ayy agliyciiimmm
Yarısı gitmiş hatunun... Banane ya bende olmak isticem böleHugocuk kas yok fılan dıo ama ben boyle olıyım sonra spor salonuna yazılır kas yaparım sözzz
light derken hani light bisküviler var yapay tatlandırıcılı filan içecekler var onlar yenmicek. çünkü vücut yapay tatlandırıcı ile şeker arasındaki farkı ayırt edemiyo o yüzden yani kalori olarak değil
elbette light süt içebilirsin. göbek varsa tatlıyı şekeri bırakmadan beyaz unlu hamur işleri patates pirinç kızartma yağlı yiyecekler
katkılı yiyecekleri bırakmadan erimez artı kardiyo yapılmalı gün aşıırı. ve göbek için egzersizler yapılmalı. masajda çok etkili. tamamen doğal beslenilmeli. taze sebze yemekleri az yağlı pişirilmeli. pirinç değil bulgur beyaz makarna değil esmer kepekli makarna taze meyve süt yoğurt yenmeli etler yağsız pişirilmeli işlenmiş et değilde tavuk eti ise yağsız derisiz olmalı kırmızı etse yağsız olcek balık olur ton balıksa yağını iyice süzün. ya işte böyle doğal besleniyoruz. esmer ekmekler yiyoz.
nirden biliyosun dersen 7 aydır göbekle mücadele ediyorum ben kazandım
banane banabe deminki üçlüde ben yoktum saymadın beni :84:
canım o hale gelebilmek için yağ oranı yüzde 18 in altında olması lazımkız sadece zayıf değil aynı zamanda yağı çok çok az kas durumuda iyi değil. bu hale gelmek bence ölüme davetiye çıkartmaktır. çok sıkı rejim yapmak sonrasında bile rejim yapıyo gibi beslenmek lazım kolay değil o halde kalmak.
bence çok sağlıksız gerek yok. yağ oranı tamam düşürelim ama bu kadar kassız olunmaz demi ama neruşum sen beyendinmi başka beyenen varmı.
Ahanda buldum... Kızı takip ettim başka bi sitede buldum... O da benim gibi dombalakmış çocukken de... Belkim ben de böle olabilirimmmm... Nolurrr oluymmmmm
Healthy is Happy. Happy is Healthy. - Before And Afters
hele en aşağıda bi hali var o da bıraz fazla kemik olmuş ama olsun...Healthy is Happy. Happy is Healthy. - Before And Afters
tebrikler sanaaa
hugocum iyi diyosun güzel diyosun doğru diyosundaa çok zor bu göbek illeti yahuu
bak ben beyaz ekmek hiç yemem zati,pirinç arada yerdim artık hiçmi yemeyeyim cnm?genelde bulgur yiyorum.makarna pek yemem ama kepekliyi deniycem ee piates yapıyorum kondisyon bisikleti var.yağlarıda aldıkmı geriye uygulama kalıyor dimi?
oy balım benim boğazlarım acımaya başladı yaa
ceryanda kaldım burda acaba ondanmıkine
sabahtan bişey yoktu bademcikler şişti ama acısı geçmişti :26: neyse akşam şimdi koşu bandına binsem biliyom sabah dahada acıyacak boğazlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?