kilon çok değil. boyun iyi ancak bu kadar dert yandığına göre sanırım yağın fazla olabilir senin o yüzden kilon çok olmasada yağ fala ize görüntüyü bozuyo. s beden bile giysen şekilsiz bir vücut oluyo ordan burdan fışkırıyo filan sinir ediyo. çok kilolu gibi gösteriyo.
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 64 kiloyum boyum 161 ve 27 yaşındayım geçen yıl 77 kiloydum hamilelik doğum ve lohusalık derken epey kilo almıştım ve sıkı diyet ve sporla 19 kilo vermiştim 58 kilo olmuştum ama son 3 4 aydır yin eiştahım çok açık ve 64 kiloya çıktım sürekli bişiler yiyorum özellikle son bikaç haftadır sürekli tatlı ve çikolata yiyorum çok kötü oluoyurm eski halime döcem diye ama yinede yiyorum şimdi bunu yazarken bile 2 tane çikolata 1 tane dondurma yedim biri bana dur desin zaten basenlerimde hemen çıkar napcam bilmiyorum ya offff offfff
hoşgeldiniz aramıza..burada bulunmak size çok şey kazandıracak emin olun..bende biara sizin gibiydim,çikolataları yedikçe yiyesim geliyodu,halleyleri,dondurmaları..şu bir aydır ise hiç yemedim desem yeridir..bir yerde dur demek gerekiyor,yoksa önü alınamıyor,biraz irade ve azim meselesi..kolaylıklar dilerim..kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 64 kiloyum boyum 161 ve 27 yaşındayım geçen yıl 77 kiloydum hamilelik doğum ve lohusalık derken epey kilo almıştım ve sıkı diyet ve sporla 19 kilo vermiştim 58 kilo olmuştum ama son 3 4 aydır yin eiştahım çok açık ve 64 kiloya çıktım sürekli bişiler yiyorum özellikle son bikaç haftadır sürekli tatlı ve çikolata yiyorum çok kötü oluoyurm eski halime döcem diye ama yinede yiyorum şimdi bunu yazarken bile 2 tane çikolata 1 tane dondurma yedim biri bana dur desin zaten basenlerimde hemen çıkar napcam bilmiyorum ya offff offfff
Ahanda buldum... Kızı takip ettim başka bi sitede buldum... O da benim gibi dombalakmış çocukken de... Belkim ben de böle olabilirimmmm... Nolurrr oluymmmmm
Healthy is Happy. Happy is Healthy. - Before And Afters
hele en aşağıda bi hali var o da bıraz fazla kemik olmuş ama olsun...Healthy is Happy. Happy is Healthy. - Before And Afters
hg derttaş :))kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 64 kiloyum boyum 161 ve 27 yaşındayım geçen yıl 77 kiloydum hamilelik doğum ve lohusalık derken epey kilo almıştım ve sıkı diyet ve sporla 19 kilo vermiştim 58 kilo olmuştum ama son 3 4 aydır yin eiştahım çok açık ve 64 kiloya çıktım sürekli bişiler yiyorum özellikle son bikaç haftadır sürekli tatlı ve çikolata yiyorum çok kötü oluoyurm eski halime döcem diye ama yinede yiyorum şimdi bunu yazarken bile 2 tane çikolata 1 tane dondurma yedim biri bana dur desin zaten basenlerimde hemen çıkar napcam bilmiyorum ya offff offfff
Hugocuk boyumu kilomu sormuşsun :) cevaplamıştım ama unuttun beni
168 boy 65 kilo demedinmi. kilon çok değil yağın fazla sanırım göbek öyle yapıyo insanı artıkın sağlıklı beslenmeli şekerden tatlıdan şimdilik uzak durmalısın yürüyüş yapabilrsin artı pilates yapabilirsin zaman alır dümdüz olması ama olur sabret azim göster olur canım
afiyet olsun canım ama az olmuş bu menü
dur o zaman
o kadar sıkıntı çekip kilo vermişsin şimdi geri alıyosun canına yazık yaff dur bakem
heh dur dedim bak dur artıkın bırak o dondurmaları çikolataları filan. sen yemeye devam ettikçe o iştah hep açılır kendi kendine kapanmaz. senin dur demen lazım. sağlıklı taze sebze meyveler yemelisin tatlıdan şeekrden uzak durmalısınki iştahın açılmasın kapansın. yoksa zor böyle kilon dahada artar
hoşgeldiniz aramıza..burada bulunmak size çok şey kazandıracak emin olun..bende biara sizin gibiydim,çikolataları yedikçe yiyesim geliyodu,halleyleri,dondurmaları..şu bir aydır ise hiç yemedim desem yeridir..bir yerde dur demek gerekiyor,yoksa önü alınamıyor,biraz irade ve azim meselesi..kolaylıklar dilerim..
hg derttaş :))
evet biraz az ama pirinç olduğu için tok tutuyor beni
oyüzden falada yemek istemedim
akşam yemeğimi yazayım 6 kaşık bezelye yemeği
bir dilimde ekmek yedim salata yapıcaktım ama üşendim
acıkırsam ya bir bardak süt içerim yada şekersiz nescafe aldım kendime onu içerim
birbuçuk litre suyum bitti yürüşümüde yaptım ohh
aynı dertten mi muzdaribiz tüh
ikisi biraradamı aldın
Aynen canım ama azimliyim şu okulu bekliyorum bitsin bütün 1099 gün benim :)36 beden olucak bütün yağlarım eriycek kısacası Tanrım Beni baştan yaratt!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?