60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kusura bakma canım elektrik gitti
Evet canım çocuk reyonundan bile giyindiğim oluyo. Ama son 1 senedir göbek fena çıktı. İncecik belim oldu kalın bel Benimkinin kolları zor dolanıyo
Basende var ailede genetik geçen seneki pantolonlarım olmuyo artık 1 beden büyük aldım bol geliyordu şimdi tam oluyo Napıcam bilemiyorummm okulum bitsede spora başlasam artık

1.5 saat yürüdüm tempolu bir şekilde..ayaklarım acıyo şimdi..ama kısır yemiştim,eritmişimdir umarım..:44:

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 64 kiloyum boyum 161 ve 27 yaşındayım geçen yıl 77 kiloydum hamilelik doğum ve lohusalık derken epey kilo almıştım ve sıkı diyet ve sporla 19 kilo vermiştim 58 kilo olmuştum ama son 3 4 aydır yin eiştahım çok açık ve 64 kiloya çıktım sürekli bişiler yiyorum özellikle son bikaç haftadır sürekli tatlı ve çikolata yiyorum çok kötü oluoyurm eski halime döcem diye ama yinede yiyorum şimdi bunu yazarken bile 2 tane çikolata 1 tane dondurma yedim biri bana dur desin zaten basenlerimde hemen çıkar napcam bilmiyorum ya offff offfff

dur o zaman
o kadar sıkıntı çekip kilo vermişsin şimdi geri alıyosun canına yazık yaff dur bakem
heh dur dedim bak dur artıkın bırak o dondurmaları çikolataları filan. sen yemeye devam ettikçe o iştah hep açılır kendi kendine kapanmaz. senin dur demen lazım. sağlıklı taze sebze meyveler yemelisin tatlıdan şeekrden uzak durmalısınki iştahın açılmasın kapansın. yoksa zor böyle kilon dahada artar

hoşgeldiniz aramıza..burada bulunmak size çok şey kazandıracak emin olun..bende biara sizin gibiydim,çikolataları yedikçe yiyesim geliyodu,halleyleri,dondurmaları..şu bir aydır ise hiç yemedim desem yeridir..bir yerde dur demek gerekiyor,yoksa önü alınamıyor,biraz irade ve azim meselesi..kolaylıklar dilerim..

İnsan ne kadar değişiyor değil mi hatun sıfır beden olmuş resmen. zayıflama şekli sağlıklıysa eğer çok güzel ama değilse :44: yanlış olur heralde. kendiside güzel yani.. e ne diyelim darısı bize olsun benim biraz öyle olmam zor zaten kalça şeklim nedeniyle

hg derttaş :))

Akşam yemeğim ;

1 kase yoğurt çorbası
közlenmiş patlıcandan salata .

akşam komşum gelecek oturmaya beraber çay içeriz.

Hugocuk boyumu kilomu sormuşsun :) cevaplamıştım ama unuttun beni

168 boy 65 kilo demedinmi. kilon çok değil yağın fazla sanırım göbek öyle yapıyo insanı artıkın sağlıklı beslenmeli şekerden tatlıdan şimdilik uzak durmalısın yürüyüş yapabilrsin artı pilates yapabilirsin zaman alır dümdüz olması ama olur sabret azim göster olur canım

Tamam canım görmedim kusura bakma Sabrediyoruz artık 1099 günümüz var incecik olurum artık okul kapanınca spora sabah yürüyüşüne çıkıcam

afiyet olsun canım ama az olmuş bu menü

evet biraz az ama pirinç olduğu için tok tutuyor beni
oyüzden falada yemek istemedim
akşam yemeğimi yazayım 6 kaşık bezelye yemeği
bir dilimde ekmek yedim salata yapıcaktım ama üşendim
acıkırsam ya bir bardak süt içerim yada şekersiz nescafe aldım kendime onu içerim
birbuçuk litre suyum bitti yürüşümüde yaptım ohh

en çok da ona üzülüyorum zaten 4 ay sıkıntı çektim şidi tekrar almak istemiyorum hemen şimdi durmalıyım saol cnm yardımın için

beynimde bitiremiyorum geçen sene beni dövseler yemezdim tatlı çikolata şimdi yiyorum ama azmedip tekrar yapmalıyım diet saol cnm cvp için eminim aranızda daha azimli olurum

aynı dertten mi muzdaribiz tüh

ikisi biraradamı aldın

bende kızımı 2 yıl emzirdim ilk 6 ay hiç su vermedim kesmeseydim daha emecekti 75 göğüslerim 90olmuştu ama şükür hiç sarkmadı

Aynen canım ama azimliyim şu okulu bekliyorum bitsin bütün 1099 gün benim :)36 beden olucak bütün yağlarım eriycek kısacası Tanrım Beni baştan yaratt!!!!

cnm bende geçen sene eşim askerdeyken vermiştim kilolarımı çok iyi oluyo o yokken daha rahat vermiştim ama o gelince aldım birazını inşallah onuda vericem cnm sen kaç kilosun? ne kadar vermeyi hedefliyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…