60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 62 kilodan 70 bir ayda çıkan koskocaman bir budalayım
üstelik bir senede vermiştim ben o kilolaları ((((((((((((((

waoww diyorum ama en zayıf hali benim 49 kilo halim gibi eşim beğenmiyordu 21 yaşındaydım ....bende 52 süpper oluyor

Son düzenleme:
cnm bende geçen sene eşim askerdeyken vermiştim kilolarımı çok iyi oluyo o yokken daha rahat vermiştim ama o gelince aldım birazını inşallah onuda vericem cnm sen kaç kilosun? ne kadar vermeyi hedefliyosun?

enim hedef büyük canım :) Evli olmadıgım için uzatmalı müstakbel eşim beni kilo vermeden almıyo 3 sene müddet verdi bana bende şafak sayıyorum 168 boyunda 19 yaşında 65 kilo kalın bir çıbığımmm inşallah hedef 50 canım 2 senede 15 16 kilo aldım

sabah
40 gr nesfit ve 1 kutu light süt

ara
1 nektarin

öğlen
2 ızgara but
1 dilim ligth ekmek
5 kaşık bezelye_patates_havuç karışımı

ara
light meyveli yoğurt

akşam
120 gr tavuklu sote
1.5 dilim light ekmek
125 lik light yoğurt

arada
sanırım meyve yicem ama açımmm
reeboklar sanki etki etti
1 saatte yürüyüş
su az içtim

Son düzenleme:

eeeee aslında çok diilsin ki 60 olsan da yeter yani boyuna göre yeter ama tabi sen kendini nasıl iyi hissediyosan o önemli ben evlendiğimde 55 kiloydum 1 senede 69 a çıktım hamile kaldım derken 77 oldum o günleri düşünmek bile istemiyorum ben 58 olmak istiyorum tekrar inşallah ama önce şu iştahtan kurtulmam lazım

Biliyorum değil internette boy ve kilo oranlarına göre nomal kilodayım ama kemikler kalın bide balık etlilik var ailede İster istemez löp diye çıkıyolar 50 olsamda basenler küçülüp duruyolar popiş küçülüyo bel incecik olsada yanaklar hala aynı kalıyo hiç ince ve zayıf olmadım bakalım nolucak

yaw siz o resimdeki kızın durumunu beyendinizmi yani neruda nugya yolanda beyendinizmi

hugom iskelet halini begenmedim. oda begenmemiş zaten bunun için altına saglıksız demiş bu son hali değil. diyor ki isteyince demek bu kadar zayıflanıyo ama saglıklı deel diyo

benimde ne yazık ki yüzüm hemen küçülüyo ve bana haslalıklı gibi bakıyolar keşke yüzüm aynı kalsa bende de kalça bacak problemi var hele doğumdan sonra göbekte gitmez oldu hep üstten gidiyo ve çok kötü olyo bölgesel zayıflasam keşke ah ah

kızlar bugün tv de seyrettim 0 beden kadınların adetleri kesiliyomuş ve çocuk sahibi olma oranları düşüyomuş doktor ısrarla zayıflık kötü diyo normal olun manken gibi olmaya çalışmayın diyo

Bu senede bişi yapamazsam diyetisyene gidicem artık benim uzatmalı sevgilim izin vermiyo spor yap geçer diyo kendisi 3 ayda 10 kg verdi akşam 9-11 arası koşu ve yürüyüş yaparak ama benim metobolizmam onunkine benzemiyoki benim ki yavaş çalışıyo keşke erkek olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…