- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
İnsan ne kadar değişiyor değil mi hatun sıfır beden olmuş resmen. zayıflama şekli sağlıklıysa eğer çok güzel ama değilse :44: yanlış olur heralde. kendiside güzel yani.. e ne diyelim darısı bize olsun benim biraz öyle olmam zor zaten kalça şeklim nedeniyle
cnm bende geçen sene eşim askerdeyken vermiştim kilolarımı çok iyi oluyo o yokken daha rahat vermiştim ama o gelince aldım birazını inşallah onuda vericem cnm sen kaç kilosun? ne kadar vermeyi hedefliyosun?
:13: :127::132: albak hepsi sen ve ben bunların kimse gısganmaın lötfennnnn hugoyla nugiii karşınızda
şimdi cappucino içiyorum..
enim hedef büyük canım :) Evli olmadıgım için uzatmalı müstakbel eşim beni kilo vermeden almıyo3 sene müddet verdi bana bende şafak sayıyorum 168 boyunda 19 yaşında 65 kilo kalın bir çıbığımmm inşallah hedef 50 canım 2 senede 15 16 kilo aldım
onda şeker ve krema var şekersiz bile olsa krema var. kremasız sade nescafeyi bile önermiyorlar yağ yakımını yavaşlatıyo diye. şimdilik uzak durmak lazım
aaa ozaman ben kahve içimicciiiim yani
onda şeker ve krema var şekersiz bile olsa krema var. kremasız sade nescafeyi bile önermiyorlar yağ yakımını yavaşlatıyo diye. şimdilik uzak durmak lazım
eeeee aslında çok diilsin ki 60 olsan da yeter yani boyuna göre yeter ama tabi sen kendini nasıl iyi hissediyosan o önemliben evlendiğimde 55 kiloydum 1 senede 69 a çıktım hamile kaldım derken 77 oldum o günleri düşünmek bile istemiyorum ben 58 olmak istiyorum tekrar inşallah ama önce şu iştahtan kurtulmam lazım
yaw siz o resimdeki kızın durumunu beyendinizmi yanineruda nugya yolanda beyendinizmi
türk kahvesi filtre kahve ekspresso olur ama süttozu krema yok süt koyabilirsin canım. biz süte türk kahvesi koyuyoruz şekersiz pişiriyoruz güzel oluyo
Biliyorum değil internette boy ve kilo oranlarına göre nomal kilodayım ama kemikler kalın bide balık etlilik var ailedeİster istemez löp diye çıkıyolar 50 olsamda basenler küçülüp duruyolar popiş küçülüyo bel incecik olsada yanaklar hala aynı kalıyo hiç ince ve zayıf olmadım bakalım nolucak
benimde ne yazık ki yüzüm hemen küçülüyo ve bana haslalıklı gibi bakıyolar keşke yüzüm aynı kalsa bende de kalça bacak problemi var hele doğumdan sonra göbekte gitmez oldu hep üstten gidiyo ve çok kötü olyo bölgesel zayıflasam keşke ah ah
ben bu nescafeyi de iyi bıraktım şimdi sabah Türk kahvemi içiyorum aksatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?