kızlar bugün tv de seyrettim 0 beden kadınların adetleri kesiliyomuş ve çocuk sahibi olma oranları düşüyomuş doktor ısrarla zayıflık kötü diyo normal olun manken gibi olmaya çalışmayın diyo
hugom iskelet halini begenmedim. oda begenmemiş zaten bunun için altına saglıksız demiş bu son hali değil. diyor ki isteyince demek bu kadar zayıflanıyo ama saglıklı deel diyo
haklısın canım,canım çok istedide,o bakımdan yani hocam..onda şeker ve krema var şekersiz bile olsa krema var. kremasız sade nescafeyi bile önermiyorlar yağ yakımını yavaşlatıyo diye. şimdilik uzak durmak lazım
türk kahveside şekersiz nasıl oluyo yaww,acı diilmi???ben bu nescafeyi de iyi bıraktım şimdi sabah Türk kahvemi içiyorum aksatmadan
kızlar bugün tv de seyrettim 0 beden kadınların adetleri kesiliyomuş ve çocuk sahibi olma oranları düşüyomuş doktor ısrarla zayıflık kötü diyo normal olun manken gibi olmaya çalışmayın diyo
valla benim metabolizmam 700 çıktı neredeyse ölüyüm yaa hiç yakmıyor doktorumun fikrine göre kas oranım azalmış artarsa hızlanırmış:79:
kızlar
evinde aleti olmayanlar yürüyüşe fırsatı olmayanlar için evde yapılabilcek kolay egzersizler hemi de hareketli resimler le
Egzersiz Programlar - Diyetform.com Trkiye'nin En Gncel Diyet Sitesi
türk kahveside şekersiz nasıl oluyo yaww,acı diilmi???
19 aşındayken 47_49 arası kilo almak için yırtınıyordum
Eki Görüntüle 200044
buda 2 sene önce 60 kiloyken
Eki Görüntüle 200045
Canımcım Valla ben şekersiz içemiyom mecburen orta şekerli içiyom
haklısın canım,canım çok istedide,o bakımdan yani hocam..
yani bize bayılıyon canım bu üç kişiyi tanıyomusun sen :118: ilk baştaki rujlu olan ben seksü olduğum içinortadaki neruş herşeye olumlu ve ılımlı bakar sondakide fambık yani famir oda cozutur sürekli
canım o hale gelebilmek için yağ oranı yüzde 18 in altında olması lazımkız sadece zayıf değil aynı zamanda yağı çok çok az kas durumuda iyi değil. bu hale gelmek bence ölüme davetiye çıkartmaktır. çok sıkı rejim yapmak sonrasında bile rejim yapıyo gibi beslenmek lazım kolay değil o halde kalmak.
bence çok sağlıksız gerek yok. yağ oranı tamam düşürelim ama bu kadar kassız olunmaz demi ama neruşum sen beyendinmi başka beyenen varmı.
kimse yorum yapmadı birkişi dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?