60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla benim metabolizmam 700 çıktı neredeyse ölüyüm yaa hiç yakmıyor doktorumun fikrine göre kas oranım azalmış artarsa hızlanırmış:79:

kızlar bugün tv de seyrettim 0 beden kadınların adetleri kesiliyomuş ve çocuk sahibi olma oranları düşüyomuş doktor ısrarla zayıflık kötü diyo normal olun manken gibi olmaya çalışmayın diyo

çünkü kadının vucudundaki yagın %20 den düşük olmaması lazım yoksa hamile kalamazsın

Kızlar ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar gece rüyanızda güzel şeyler görün İnşallah. ben kendimi fıstık gibi görmek istiyorum zaten fıstıkımda :86: :86: görüşürüz yarın öptüm hepinizi.

valla tartıma göre o halime 3 kilo var diyetisyenime göre 900 gr kadın uçuyor 2.5 kilo çıkarıyor giysiden üniversite son sınıfta 52 dim süpperdim

Canımcım Valla ben şekersiz içemiyom mecburen orta şekerli içiyom

ben artık orta bile içemiyorum direk şekersiz
h sonu orta dediydim ortam kalabalıktı diyet şeysi olmasın diye ama zor içtim orta şekerliyi çok tatlı geldi

:13::13::13::13::13:

ben de en zayıf halini beğenmedim hiç sağlıklı görünmüyor bence; dengeli bir yağ-kas oranı ile ince-fit olalım inşallahhh

kimse yorum yapmadı birkişi dışında

canım bence 60 halin de gayet güzelmiş boyun uzun olduğundan güzel taşıyosun bence 60ı da ama tabii önemli olan senin kendini nasıl iyi hissettiğin bence 55 falan olsan da yağ oranın düşük olursa gayet de güzel olursun 60 bile süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…