60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar sürede verdin bu kiloları

5.5 ay oldu canım başlarda daha hızlı gidiyordu artık ayda 2kg falan veriyorum ama çokşükür gidiyor inşallah kalanlar da azimle gidecekkk spor-sağlıklı beslenme-sabır-inanç veee kk nın miiihhteşemmm 60-69 topiii sakinleri sayesinde:13::13:

günaydın cicişler kayfaltım: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim dil peyniri 1 yemek kaşığı lor peyniri domatiz salatalık 1 adet yumurta 1 hurma 1 yeşilelma ve 1 bardakta mısırpüskülü kirazsapı karışımı çayı bol limonlu

ayyy daha kimsecikler gelmemiş sıkıldım
gidemde erkenden sporumu yapam. bugün 6 kilo ağırlıkla yürücem

Son düzenleme:
günaydın bende 2 dikim ekmekle
klasik domates salatalık ve beaz peynirden oluşan kahvaltımı ettim
şimdi adımlamaya gidiyorum ama bugün motivasyonum düşük nedense

kahvaltımı yaptım
bir kupa şekersiz yeşil çay
1 hurma
1 taze kayısı
2 ceviz içi
5-6 tane kiraz
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık

motivasyonun hangi konuda düşük diyet konusundamı. kaçamakmı yapmak istiyosun.
yoksam spor konusundamı düşük

motivasyonun hangi konuda düşük diyet konusundamı. kaçamakmı yapmak istiyosun.
yoksam spor konusundamı düşük

diyet konusunda sporda üşenme yok gayet iyiyimde
diyet konusunda nedense sıkıntıdayım aç kalmıyorum
nedense kaçamak yapmak istiyor canım ayrıca kilo veremicekmişim gibi bir düşünce mevcut niyeyse

nassınızzzzz kızlarrrr,bende iyiyim çok şükürrrrr.bugün kızımın doğum günü kutlamsını yapicizzz,akşam tırnaklarına pembe oje sürdümmmmm,sabahta erkende kalktı saçlarını lüle lüle yapcam demiştimmmmm çünküsaçlarına maşaaaa yaptımmm,pek ddatluu olduuuuu

nese bakalımmmm
akşam menümü yazimmmmm
2 dlm tam buğday eppeeğeee
patlıcan,biber,kabak kızartma(fıırında 1,5 yk yağ ile yaptım)
4 yk light yoğurt
1 hurma
sanrada
10 kiraz yidimmm

sabah kaffaltımmm
2 dlm tam buğday eppeğe
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
1 hurma
4 köz biberrrrrbu seferde köz bibere taktım kafayıııen azından zararsız bişey çok şükür

Son düzenleme:
diyetisyende 164 çıktım ama babam 167_168 ölçmüştü:26:

Canım az önce fotoğraflarına da baktım çok hoş görünüyorsun en fazla 2 -3 kilo versen iyidir gerisi güzel. demek diyetisyen daha kısa ölçtü ben evde 1.55 çıktığıma göre diyetisyende hepten kısacık çıkacam desene

sana da günaydın canım.. afiyet olsun ne güzel erkenden kalkıp yapmışsın kahvaltını. benim canım bugün hiçbir şey yemek istemiyor

günaydın canım. galiba canın spor yapmak istemiyor al bendende o kadar püfff diyorum düşününce.
kahvaltımı yaptım
1 hurma
1 taze kayısı
2 ceviz içi
5-6 tane kiraz
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık

canım günaydın afiyet olsun.

Canım günaydın. Allah kızına uzun ömür nasip etsin daha nice güzel yaşlarını günlerini gör İnşallah.

afiyet olsun canım benim.kızınında doğum günü kutlu olsun...şimdi dünya tatlısı olmuştur.yerim onu..
kahvaltımı yaptım
1 hurma
1 taze kayısı
2 ceviz içi
5-6 tane kiraz
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık
afiyet olsun şeker...
19 aşındayken 47_49 arası kilo almak için yırtınıyordum
Eki Görüntüle 200044

buda 2 sene önce 60 kiloyken
Eki Görüntüle 200045

canım benim öncelikle şimdi kaç yaşımdasın.ama 60 kilodaykenki resmini beğendim gayet hoş duruyor.boy kaç acaba...:26:

yok benim sporla sorunum yok
okadar tembel olmama rağmen düzenli yapıyorum
hatta biraaz önce yaptım tam 1500 adım attım
şimdi duşa giricem benim sorunum diyet ve sabaha karşı gelen yeme dürtüsü
aslında az yiyerek doyuyorum ama yeme dürtüme engel olmak çok zor
karnım tok ama yeme isteğim var nasıl şeyse anlamıyorum

ben de cozutuğummmm demiii,sen seksüüüüü neruşşşş olumlu,ılımlııı famir cozutukkkk

dün akşamda kahvaltılık şeyler yedim.ama aklıma gelmiyor ne kadar yediğim.çok fena tansiyonum düşmüştü.hemen birşeyler yedim...ama hatırlamıyorum..:26::26:
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt
1,5 tane közlenmiş biber,
yarım közde patlıcan,
2-3 nane fırında kızarmış parates,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 domates,
1 bardak çay,
3 dilim kepek ekmek,

Kızlar Günaydın.. Bende kahvaltımı yaptım pek kahvaltı denemez ama ;

kahvaltı öncesi 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.

oğluma peynirli gözleme yapmıştım dörde bölmüştüm 1 dilimini yedim.
2 lokma peynir
1 büyük bardak çay

bugün canım bişey yemek istemiyor nedense karnımda şişkinlik var kasığıma doğru hep şiş.

günaydınnnnn hanımlarrrrr nasılsınız bugün ben iyiyim sadece sesin kalınlaşmış biraz gece bi kalktımki sesim hiç çıkmıyo bi öksürdüm aksırdım sesim geri geldi emme kalın olarak o güzelim şahane sesim yok olmuş neyse artıkım bekliyeceğiz.hugocum sporda yapamadım dün çünkü kötü acıyordu boğazım neyse geçsinde başlıcam yine spora.
akşam yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
semizotu yemeği 5-6 yk
salata
yoğurt
sonrasında
3-4 çilek
sabah
bir bardak ılık su
bir haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim lıght tost ekmeği
domates-salatalık
3 tane kuru kayısı
maydanoz-dereotu

canım hugocuk bu konuda daha bilgili tokken açlık hissi bende pilav yediğimde oluşuyor.

iş yerinde kalori yakmanın 8 yolu

--------------------------------------------------------------------------------

1. AYAĞA KALKIN VE KENDİNİZİ TESLiM EDİN
Bakımlıyız.Com - Ofiste otururken kilo kalori yakmanın 8 yolu Mayo Clinic’de Profesör olan James Levin’e göre 150 yıl öncesine göre günde 1500 kalori daha az harcıyoruz. Bu da yılda beş kilo almaya denk geliyor. Masanıza yapışık yaşıyorsanız taşınması gereken bir evrak olduğunda bunu bizzat kendiniz yapmaya gayret edin. Çay veya su gibi ihtiyaçlarınızı çaycı getirmesin. Siz kalkıp alın. Bu şekilde gün içinde az da olsa hareket etmiş ve 30 kalori daha fazla yakmış olursunuz.

Çalışanlar için diyet!

2. TELEFON KONUŞMALARI

“Bir kulaklık edinin ve telefonda konuşurken yürüyün. Bir pedometre edinin. Böylece günde kaç adım attığınızı da öğrenmiş olursunuz” diyor. Günde ekstradan attığınız 500 adım 25 kalori yakmak demek. Bunu seneye vurduğunuzda yeme alışkanlığınızı hiç değiştirmeseniz de iki kilo vermiş olacaksınız. Belki iş arkadaşlarınız sizinle dalga geçecek ama sahilde kimin daha güzel görüneceği de ortada!
Yorulmadan egzersiz yapın

3. YEMEK ARALARINI DÜZENE SOKUN

Yemek yiyeceğiniz zaman kendinizi işten uzak tutun ve yediklerinize konsantre olun. Ne yediğinizin farkında olursanız bütün gün atıştırmaktan kendinizi kurtarmış olursunuz.
Öğle yemeğini es geçmeyin!

4. SOLA DOĞRU UZANIN

Eğer acil durumlar için sakladığınız çikolatalar varsa onları sol tarafınızda bulunan bir çekmeceye kaldırın. Neden mi? Dartmouth College araştırmacılanna göre insanlar solak da olsa sağlak da sağ taraflarında olan şeylere uzanma eğilimi gösteriyor. Siz en iyisi masanızda sağ elinizin altında meyve bulundurun. Böylece atıştıracağınız zaman çikolata değil onları yemiş olursunuz.

5.YEŞİLCİ OLUN

Ofiste olduğunuz saatler içinde kupanıza normal çay yerine yeşil çay doldurun. American Journal of Clinical Nutrition’da yer alan bir çalışmaya göre fincanlarını üç ay boyunca her gün yeşil çayla dolduranlar normal çay içenlere oranla bir kilo daha fazla veriyor. Yeşil çayda bulunan antioksidan ve catechin vücudun kalori yakmasını ve yağ oranını düşürmesini sağlıyor.

6. ÜSTÜNÜ KAPATIN

İradenizi desteklemek ve kendinize işkence etmemek için şekerlemeleri gözünüzün önünden kaldırın. Onları içi görünmeyen bir kavanoza doldurun. Cornell Üniversitesi Food and Brand Lab’in yaptığı bir çalışmaya göre çalışanların yüzde 71’i şekerleme türü abur cuburları içi gözüken bir kapta durduklarında daha çok yiyor. Kaldırın ve kurtulun.
Diyet krizleriyle başa çıkmanın yolları

7. BAŞARIYI KOKLAYIN

Bir grup kilolu insan üzerinde yapılan bir çalışmada acıktıkları zaman yeşil elma nane şekeri vanilya ya da muz gibi tatlı kokularını içine çekenlerin altı ay içinde yaklaşık 10 kilo verdikleri ortaya çıktı. Chicago’daki Smell & Taste Treatment and Research Foundation’da Nöroloji Direktörü olan Alan Hirsch kokunun açlığı tetiktediğine değil bastırdığına inanıyor. Hirsch “Oda spreylerine dayanamıyorsanız masanızda yeşil elma kokulu bir şeyin olması açlık krizlerini bastırır” diyor.

8. İDDİALARI BAŞLATIN

İş arkadaşlarınızla kilo verme yarışına girin. Southeast Missouri State Univercity’nin araştırmacıları ofislerinde çalışanlarının gruplara ayrılmalarını ve 12 haftalık bir diyet programı uygulamalarını istedi. Kazananaysa nakit para ödülü verileceğini söylediler. Bu şartlar altında katılımcılar ortalama dört kilo verdi işin içine rekabet girdiğinde her şey nasıl da değişiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…