60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şahane sesin yok olmuş heeeeeeeeeeetüh yaww bugün sahneye çıkamican desene
afiyet olsun kızzz,tost eppeğe beyz eppek mi oliyyy,bikaç gündür yiyondaaaa

ben de cozutuğummmm demiii,sen seksüüüüü neruşşşş olumlu,ılımlııı famir cozutukkkk

e tabi senden başka akşamları cozutan varmı çerezleri biz götürmüyoz heralde akşamları hep sen yiyon sonrada fazla kaçtı diyon yalanmı yalanmı ha söyle yalan dee

aburcuburu kapalı kutuda saklamk işe yarıyor hakketen,ulaşmak için sandalye kullanacak kadar yukarı kaldırmak da işe yarıyorrrama sol çekmeceye koymak enterasan geldi hakkatennnnn
yeşil çayıda deniyim bundan sonaaa bakimmmmmmsağol cimicimmmmm

e tabi senden başka akşamları cozutan varmı çerezleri biz götürmüyoz heralde akşamları hep sen yiyon sonrada fazla kaçtı diyon yalanmı yalanmı ha söyle yalan dee

aşkolsun yaa nzamndır yiyom muuu,okulum bittiğinden beri yemiyommmm nugiiii,yiyinceeee yumrutla,yemeyince takdir etme ama olmazki

günaydın kuzucuklar

kahvaltımı yazayım hemencik
uyanınca 1 su bardagı ılık su 1 incir

1 kk beyaz peynir
dometes
salatalık
4 zeytın
1 galeta
1 dilim ebbek

fırında kızartma tarzı birşey yapacaktın tatlım güzel oldu mu ben de yapayım
bu aralar canım çok çekiyor da

ben de işe gelmiş bulunuyorum çok trafik vardı sabah ancak gelebildim. 10 dak geç kaldım

Günaydınnnnnnnn kuzu dolmalarııııııııııımmmmmmm:):)

Evvet yağmurlu ve fekattt mis kokulu bir istanbul sabahından herkese mırrrhabaaaaaa

yağmur dediysemmm seyrek seyrek atıştırıyo ama belki günün ilerleyen saatelerinde artarrrrrr

ben de şimdi kahvaltımı yapıciiimmmmm saat 8.30da kalktım emmeee ilk kaltığım an bişey yemek istemiyo canım suyumu içtim 2 bardak şimdi de kahvaltı zamanı ama önce size benden beklenmeyecek bir performans sergileyerek erken bir günaydın demek istedimmmm

Hugooooooooooommm kahvaltına bayıldımmm gözlerim dolduuuuu resssmennnn afiyet olsun cicimmm

Fambııımmm eminim fıstık olmuştuk kızınnn pembik pembik ojeleri de sürmüşsünüz ohh inşallah çok güzel bir doğum günü kutlaması olur nice yıllara yaşlara inşallah sağlıkla mutlulukla,huzurla(kutlama bugün diye dileklerimi tekrarlıyım didimm:86:)

nugiiiiiiiiiiiiiiimmm geçmiş olsun cınımmmmmmmm tez zamanda sesine kavuş da akşamları balkonumun altında serenatlarına devam etttbekliyciiiimmmmm

ayyrıcaaa herkeşşşlere afiyet olsunnnn

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaarrr ve afiyet olsun hepinizeee
Akşam; evde yemek yoktu..
6 nugget (1çk yağ ile)
domates salatalık
4 yk light yoğurt
2 dlim kepekli ekmek
sabah;
1 dilim kepekli sandviç ekmeği
b.peynir
1 yumurta(1çk yağ ile)
domates
1kupa çay

kahvaltımı yaptım
bir kupa şekersiz yeşil çay
1 hurma
1 taze kayısı
2 ceviz içi
5-6 tane kiraz
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık

afiyet olsun seksu anne adayı

canım öncelikle kızının dogum günü kutlu olsun bahtı hep acık olsun inş eminim cok sekr olmustur suslu suslu .sana da afiyetcıkler olsun

afıyet olsun seksüü annecikk ve bebecikkkkk

afıyet olsun canım sana da

Omron HJ-203-E Hafızalı Digital Adım Sayar
7 Günlük Hafıza
Cepte, çantada, boyunda ve belde kullanabilme imkanı
Özel aktivite modu
Yeni nesil ince tasarım
Günlük yürünen adım sayısı, yakılan yağ miktarı, yürünen mesafeyi gösterir.
Saat fonksiyonlu
2 yıl garantili

kızlar bakın bu adım sayar biraz pahallı ama yakılan yağ miktarını bile gösteriyormuş.

yaptım canım çok güzel olduuuu
kabak,patlıcan yeşil ve kırmızı biberi ince ince doğradım 1,5 yk yağ ve tuz ile harmanladım iyiceeee,sonra fırında pişirdimm,yağlı kağıdın üzerinde
ancak kırmızı biber diğerlerine göre daha zor piştiğinden azcık diriydi,onu koyma istersen.bide yağlı ve tuzlu halini biraz dinlenmeye bırakırsan daha güzel olurr.yani azcık harmanla yarım saat dinlensinn sonra koy fırına benim vaktim yoktu hemn koydumm ama emin ol kızartmadan farkıı yokkkkkk,üzerinede sarımsakli light yoğurttttt,hmmmmmmm süperdi süper.haftasonu bida yapcammmm

eneee neruşumm gelmişşşş,hoşgeldinn kız hayırdırrrrryavuklun kahvaltıya mı geldi yoksammmm
sağol neruşummm iyi dileklerin içinnn,canımm benimmmm,Allah sanada tezz zamndaaaa bi bebişş nasip etsinn kızzzz,bak düğününe çağırmazsan gücenirim heeeeee

şahane sesin yok olmuş heeeeeeeeeeetüh yaww bugün sahneye çıkamican desene
afiyet olsun kızzz,tost eppeğe beyz eppek mi oliyyy,bikaç gündür yiyondaaaa
he valla çıkamıyacağım bugün sahneye bütün konserlerimi iptal etmek zorunda kaldım valla şaka maka ama sesim çok güzeldir özellikle sanat müziği ve halk müziğinde hep zaten küçükkene sanatçı olmak istemişimdir hep hayelim küçükken babama hep baba sanatçı olucam istanbula gidicez ev alcam size zengin olucaz derdim babamda keyiflenerek gülerdi kimbilir içinden ne diyodu sayıkladı benim kız diyodu herhaltost ekmeği beyaz değil fambıkcım valla çok koyu kahverengi renkte kepekli sanırsam ama çok doyurucu
aşkolsun yaa nzamndır yiyom muuu,okulum bittiğinden beri yemiyommmm nugiiii,yiyinceeee yumrutla,yemeyince takdir etme ama olmazki

ana bugünde alınganlığın üstünde hee tamam yiyince çok yumrutlucam seni şöyle olucak oda

benimde alasım var ama internetten almak istemiyom elimle gidip alacm illa çünkü farklı farklı yerlerde çalışıyom ya kargo problem olabilir.
nerde bulabilirim ki

ben de yapayım ya üstüne de sarımsaklı yoğurt çok canım çektiiii:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…