günaydınnnnn hanımlarrrrr nasılsınız bugün ben iyiyim sadece sesin kalınlaşmış birazgece bi kalktımki sesim hiç çıkmıyo bi öksürdüm aksırdım sesim geri geldi emme kalın olarak o güzelim şahane sesim yok olmuş neyse artıkım bekliyeceğiz.hugocum sporda yapamadım dün çünkü kötü acıyordu boğazım neyse geçsinde başlıcam yine spora.
akşam yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
semizotu yemeği 5-6 yk
salata
yoğurt
sonrasında
3-4 çilek
sabah
bir bardak ılık su
bir haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim lıght tost ekmeği
domates-salatalık
3 tane kuru kayısı
maydanoz-dereotu
ben de cozutuğummmm demiii,sen seksüüüüü neruşşşş olumlu,ılımlııı famir cozutukkkk
iş yerinde kalori yakmanın 8 yolu
--------------------------------------------------------------------------------
1. AYAĞA KALKIN VE KENDİNİZİ TESLiM EDİN
Bakımlıyız.Com - Ofiste otururken kilo kalori yakmanın 8 yolu Mayo Clinic’de Profesör olan James Levin’e göre 150 yıl öncesine göre günde 1500 kalori daha az harcıyoruz. Bu da yılda beş kilo almaya denk geliyor. Masanıza yapışık yaşıyorsanız taşınması gereken bir evrak olduğunda bunu bizzat kendiniz yapmaya gayret edin. Çay veya su gibi ihtiyaçlarınızı çaycı getirmesin. Siz kalkıp alın. Bu şekilde gün içinde az da olsa hareket etmiş ve 30 kalori daha fazla yakmış olursunuz.
Çalışanlar için diyet!
2. TELEFON KONUŞMALARI
“Bir kulaklık edinin ve telefonda konuşurken yürüyün. Bir pedometre edinin. Böylece günde kaç adım attığınızı da öğrenmiş olursunuz” diyor. Günde ekstradan attığınız 500 adım 25 kalori yakmak demek. Bunu seneye vurduğunuzda yeme alışkanlığınızı hiç değiştirmeseniz de iki kilo vermiş olacaksınız. Belki iş arkadaşlarınız sizinle dalga geçecek ama sahilde kimin daha güzel görüneceği de ortada!
Yorulmadan egzersiz yapın
3. YEMEK ARALARINI DÜZENE SOKUN
Yemek yiyeceğiniz zaman kendinizi işten uzak tutun ve yediklerinize konsantre olun. Ne yediğinizin farkında olursanız bütün gün atıştırmaktan kendinizi kurtarmış olursunuz.
Öğle yemeğini es geçmeyin!
4. SOLA DOĞRU UZANIN
Eğer acil durumlar için sakladığınız çikolatalar varsa onları sol tarafınızda bulunan bir çekmeceye kaldırın. Neden mi? Dartmouth College araştırmacılanna göre insanlar solak da olsa sağlak da sağ taraflarında olan şeylere uzanma eğilimi gösteriyor. Siz en iyisi masanızda sağ elinizin altında meyve bulundurun. Böylece atıştıracağınız zaman çikolata değil onları yemiş olursunuz.
5.YEŞİLCİ OLUN
Ofiste olduğunuz saatler içinde kupanıza normal çay yerine yeşil çay doldurun. American Journal of Clinical Nutrition’da yer alan bir çalışmaya göre fincanlarını üç ay boyunca her gün yeşil çayla dolduranlar normal çay içenlere oranla bir kilo daha fazla veriyor. Yeşil çayda bulunan antioksidan ve catechin vücudun kalori yakmasını ve yağ oranını düşürmesini sağlıyor.
6. ÜSTÜNÜ KAPATIN
İradenizi desteklemek ve kendinize işkence etmemek için şekerlemeleri gözünüzün önünden kaldırın. Onları içi görünmeyen bir kavanoza doldurun. Cornell Üniversitesi Food and Brand Lab’in yaptığı bir çalışmaya göre çalışanların yüzde 71’i şekerleme türü abur cuburları içi gözüken bir kapta durduklarında daha çok yiyor. Kaldırın ve kurtulun.
Diyet krizleriyle başa çıkmanın yolları
7. BAŞARIYI KOKLAYIN
Bir grup kilolu insan üzerinde yapılan bir çalışmada acıktıkları zaman yeşil elma nane şekeri vanilya ya da muz gibi tatlı kokularını içine çekenlerin altı ay içinde yaklaşık 10 kilo verdikleri ortaya çıktı. Chicago’daki Smell & Taste Treatment and Research Foundation’da Nöroloji Direktörü olan Alan Hirsch kokunun açlığı tetiktediğine değil bastırdığına inanıyor. Hirsch “Oda spreylerine dayanamıyorsanız masanızda yeşil elma kokulu bir şeyin olması açlık krizlerini bastırır” diyor.
8. İDDİALARI BAŞLATIN
İş arkadaşlarınızla kilo verme yarışına girin. Southeast Missouri State Univercity’nin araştırmacıları ofislerinde çalışanlarının gruplara ayrılmalarını ve 12 haftalık bir diyet programı uygulamalarını istedi. Kazananaysa nakit para ödülü verileceğini söylediler. Bu şartlar altında katılımcılar ortalama dört kilo verdi işin içine rekabet girdiğinde her şey nasıl da değişiyor.
e tabi senden başka akşamları cozutan varmı çerezleri biz götürmüyoz heralde akşamları hep sen yiyon sonrada fazla kaçtı diyonyalanmı yalanmı ha söyle yalan dee
günaydın bende 2 dikim ekmekle
klasik domates salatalık ve beaz peynirden oluşan kahvaltımı ettim
şimdi adımlamaya gidiyorum ama bugün motivasyonum düşük nedense
nassınızzzzz kızlarrrr,bende iyiyim çok şükürrrrr.bugün kızımın doğum günü kutlamsını yapicizzz,akşam tırnaklarına pembe oje sürdümmmmm,sabahta erkende kalktı saçlarını lüle lüle yapcam demiştimmmmm çünküsaçlarına maşaaaa yaptımmm,pek ddatluu olduuuuu
nese bakalımmmm
akşam menümü yazimmmmm
2 dlm tam buğday eppeeğeee
patlıcan,biber,kabak kızartma(fıırında 1,5 yk yağ ile yaptım)
4 yk light yoğurt
1 hurma
sanrada
10 kiraz yidimmm
sabah kaffaltımmm
2 dlm tam buğday eppeğe
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
1 hurma
4 köz biberrrrrbu seferde köz bibere taktım kafayııı en azından zararsız bişey çok şükür
19 aşındayken 47_49 arası kilo almak için yırtınıyordum
Eki Görüntüle 200044
buda 2 sene önce 60 kiloyken
Eki Görüntüle 200045
kahvaltımı yaptım
bir kupa şekersiz yeşil çay
1 hurma
1 taze kayısı
2 ceviz içi
5-6 tane kiraz
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
salatalık
nassınızzzzz kızlarrrr,bende iyiyim çok şükürrrrr.bugün kızımın doğum günü kutlamsını yapicizzz,akşam tırnaklarına pembe oje sürdümmmmm,sabahta erkende kalktı saçlarını lüle lüle yapcam demiştimmmmm çünküsaçlarına maşaaaa yaptımmm,pek ddatluu olduuuuu
nese bakalımmmm
akşam menümü yazimmmmm
2 dlm tam buğday eppeeğeee
patlıcan,biber,kabak kızartma(fıırında 1,5 yk yağ ile yaptım)
4 yk light yoğurt
1 hurma
sanrada
10 kiraz yidimmm
sabah kaffaltımmm
2 dlm tam buğday eppeğe
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
1 hurma
4 köz biberrrrrbu seferde köz bibere taktım kafayııı en azından zararsız bişey çok şükür
dün akşamda kahvaltılık şeyler yedim.ama aklıma gelmiyor ne kadar yediğim.çok fena tansiyonum düşmüştü.hemen birşeyler yedim...ama hatırlamıyorum..:26::26:
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt
1,5 tane közlenmiş biber,
yarım közde patlıcan,
2-3 nane fırında kızarmış parates,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 domates,
1 bardak çay,
3 dilim kepek ekmek,
günaydınnnnn hanımlarrrrr nasılsınız bugün ben iyiyim sadece sesin kalınlaşmış birazgece bi kalktımki sesim hiç çıkmıyo bi öksürdüm aksırdım sesim geri geldi emme kalın olarak o güzelim şahane sesim yok olmuş neyse artıkım bekliyeceğiz.hugocum sporda yapamadım dün çünkü kötü acıyordu boğazım neyse geçsinde başlıcam yine spora.
akşam yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
semizotu yemeği 5-6 yk
salata
yoğurt
sonrasında
3-4 çilek
sabah
bir bardak ılık su
bir haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim lıght tost ekmeği
domates-salatalık
3 tane kuru kayısı
maydanoz-dereotu
fırında kızartma tarzı birşey yapacaktın tatlım güzel oldu mu ben de yapayım
bu aralar canım çok çekiyor da
ben de işe gelmiş bulunuyorum çok trafik vardı sabah ancak gelebildim. 10 dak geç kaldım
yeşil çayımı içiyorummmkaffaltıdada içmiştim bi dene
bu haber çok komikkkkk azcık gülünnn
Türklere özel ürünler - Milliyet Foto Galeri
Günaydınnnnnnnn kuzu dolmalarııııııııııımmmmmmm:):)
Evvet yağmurlu ve fekattt mis kokulu bir istanbul sabahından herkese mırrrhabaaaaaa
yağmur dediysemmm seyrek seyrek atıştırıyo ama belki günün ilerleyen saatelerinde artarrrrrr
ben de şimdi kahvaltımı yapıciiimmmmm saat 8.30da kalktım emmeee ilk kaltığım an bişey yemek istemiyo canım suyumu içtim 2 bardak şimdi de kahvaltı zamanı ama önce size benden beklenmeyecek bir performans sergileyerek erken bir günaydın demek istedimmmm
Hugooooooooooommm kahvaltına bayıldımmm gözlerim dolduuuuu resssmennnn afiyet olsun cicimmm
Fambııımmm eminim fıstık olmuştuk kızınnn pembik pembik ojeleri de sürmüşsünüz ohh inşallah çok güzel bir doğum günü kutlaması olur nice yıllara yaşlara inşallah sağlıkla mutlulukla,huzurla(kutlama bugün diye dileklerimi tekrarlıyım didimm:86:)
nugiiiiiiiiiiiiiiimmm geçmiş olsun cınımmmmmmmm tez zamanda sesine kavuş da akşamları balkonumun altında serenatlarına devam etttbekliyciiiimmmmm
ayyrıcaaa herkeşşşlere afiyet olsunnnn
he valla çıkamıyacağım bugün sahneye bütün konserlerimi iptal etmek zorunda kaldımşahane sesin yok olmuş heeeeeeeeeeetüh yaww bugün sahneye çıkamican desene
afiyet olsun kızzz,tost eppeğe beyz eppek mi oliyyy,bikaç gündür yiyondaaaa
aşkolsun yaa nzamndır yiyom muuu,okulum bittiğinden beri yemiyommmm nugiiii,yiyinceeee yumrutla,yemeyince takdir etme ama olmazki
sönmeyen sanat güneşi-tavşan kanı-bela savarrrr çokkkk başarılıymışş bunlar favorilerimmm sağolll fammbukkk sen beni güldürdünnn allah da seni güldürsünn bacuuuuuuuu:86::86::86::86::86:
Omron HJ-203-E Hafızalı Digital Adım Sayar
7 Günlük Hafıza
Cepte, çantada, boyunda ve belde kullanabilme imkanı
Özel aktivite modu
Yeni nesil ince tasarım
Günlük yürünen adım sayısı, yakılan yağ miktarı, yürünen mesafeyi gösterir.
Saat fonksiyonlu
2 yıl garantili
kızlar bakın bu adım sayar biraz pahallı ama yakılan yağ miktarını bile gösteriyormuş.
yaptım canım çok güzel olduuuu
kabak,patlıcan yeşil ve kırmızı biberi ince ince doğradım 1,5 yk yağ ve tuz ile harmanladım iyiceeee,sonra fırında pişirdimm,yağlı kağıdın üzerinde
ancak kırmızı biber diğerlerine göre daha zor piştiğinden azcık diriydi,onu koyma istersen.bide yağlı ve tuzlu halini biraz dinlenmeye bırakırsan daha güzel olurr.yani azcık harmanla yarım saat dinlensinn sonra koy fırına benim vaktim yoktu hemn koydumm ama emin ol kızartmadan farkıı yokkkkkk,üzerinede sarımsakli light yoğurttttt,hmmmmmmm süperdi süper.haftasonu bida yapcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?