he valla çıkamıyacağım bugün sahneye bütün konserlerimi iptal etmek zorunda kaldımvalla şaka maka ama sesim çok güzeldir özellikle sanat müziği ve halk müziğinde hep zaten küçükkene sanatçı olmak istemişimdir hep hayelim küçükken babama hep baba sanatçı olucam istanbula gidicez ev alcam size zengin olucaz derdim babamda keyiflenerek gülerdi kimbilir içinden ne diyodu sayıkladı benim kız diyodu herhal tost ekmeği beyaz değil fambıkcım valla çok koyu kahverengi renkte kepekli sanırsam ama çok doyurucu
ana bugünde alınganlığın üstünde heetamam yiyince çok yumrutlucam seni şöyle olucak oda
benimde alasım var ama internetten almak istemiyom elimle gidip alacm illa çünkü farklı farklı yerlerde çalışıyom ya kargo problem olabilir.
nerde bulabilirim ki
ben de yapayım ya üstüne de sarımsaklı yoğurt çok canım çektiiii:84::84::84::84::84:
Günaydın kızlaaarrr ve afiyet olsun hepinizeee
Akşam; evde yemek yoktu..
6 nugget (1çk yağ ile)
domates salatalık
4 yk light yoğurt
2 dlim kepekli ekmek
sabah;
1 dilim kepekli sandviç ekmeği
b.peynir
1 yumurta(1çk yağ ile)
domates
1kupa çay
evet kararında olmuş canımcanım ben 1 patlıcan,1 kabak,4 adette bibere 1,5 yk yağ koydum fazla dersen 1 yk koy ama zaten yarım kaşık yağğ tepside kalıyoooo 1,5 yk tam karar olmuştu bana göre
benim de iki gün gözetmenliğim var sınavda allah yardımcın olsun canımmmgüzellikler ben ders çalışacağım sınavım yarın malum.son bir tekrar şart yani...:84::84:
ecus afıyet olsun tatlımd asen son bırkac aksamdır hep nugget yıyorsun tatlım ya bence zararlı hem kılo konusunda da dert yanı sonucta hazır yıyecekler yasak bılıyorsun
yaptım canım çok güzel olduuuu
kabak,patlıcan yeşil ve kırmızı biberi ince ince doğradım 1,5 yk yağ ve tuz ile harmanladım iyiceeee,sonra fırında pişirdimm,yağlı kağıdın üzerinde
ancak kırmızı biber diğerlerine göre daha zor piştiğinden azcık diriydi,onu koyma istersen.bide yağlı ve tuzlu halini biraz dinlenmeye bırakırsan daha güzel olurr.yani azcık harmanla yarım saat dinlensinn sonra koy fırına benim vaktim yoktu hemn koydumm ama emin ol kızartmadan farkıı yokkkkkk,üzerinede sarımsakli light yoğurttttt,hmmmmmmm süperdi süper.haftasonu bida yapcammmm
güzellikler ben ders çalışacağım sınavım yarın malum.son bir tekrar şart yani...:84::84:
bende gelin olcammm derdimmmmmmnitekim başardımmmmmm:86::86:ulaşamadığımmm bir hayalimmm olmadı yanii,küçükken bile pek gerçekçiydimm yaniiiii
hala olabilirsinn kızzzz,kaç yaşında meşhurrr olanlar varr,bak ferhat göçereeee
günaydın kızlar
ben geldim..hafta sonu İzmir deydim sınavım vardı..iyi de geçmedi Kasım ayındaki sınava tekrar hazırlanmam gerekneyse diyetime de artık problemsiz tam gaz başlayabilrim
ders çalışacağım diye abur cuburu bırakamıyordum
günaydınnnnnnn.... nassınızz bekimmm??? kahvaltımı yazayımm hemmenck
yogurtlu domatesli biberr hazırladımm kendimee
2 dilim de kızarmıss kepekli ekmekk
nescafeyi de sabahh hüplettimmvagecemedimm bi türlüü:78::78:
fambık fambıknassınızzzzz kızlarrrr,bende iyiyim çok şükürrrrr.bugün kızımın doğum günü kutlamsını yapicizzz,akşam tırnaklarına pembe oje sürdümmmmm,sabahta erkende kalktı saçlarını lüle lüle yapcam demiştimmmmm çünküsaçlarına maşaaaa yaptımmm,pek ddatluu olduuuuu
nese bakalımmmm
akşam menümü yazimmmmm
2 dlm tam buğday eppeeğeee
patlıcan,biber,kabak kızartma(fıırında 1,5 yk yağ ile yaptım)
4 yk light yoğurt
1 hurma
sanrada
10 kiraz yidimmm
sabah kaffaltımmm
2 dlm tam buğday eppeğe
1 kk light beyaz peynir
1 zeytin
1 hurma
4 köz biberrrrrbu seferde köz bibere taktım kafayııı en azından zararsız bişey çok şükür
cimcimecim dikkat et canım kendine hamile olduğun için sürekli tansiyonunu ölçtür bence geçmiş olsun canımdün akşamda kahvaltılık şeyler yedim.ama aklıma gelmiyor ne kadar yediğim.çok fena tansiyonum düşmüştü.hemen birşeyler yedim...ama hatırlamıyorum..:26::26:
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt
1,5 tane közlenmiş biber,
yarım közde patlıcan,
2-3 nane fırında kızarmış parates,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 domates,
1 bardak çay,
3 dilim kepek ekmek,
fambık burda yazım hatası var dimi yanlış yazdın aslında nugim bak bu kadında senin kadar güzel ilk önce sen daha sonra bu kadın güzel demek istedin galiba dimiiiiiiiiiiiiii :76:
Günaydınnnnnnnn kuzu dolmalarııııııııııımmmmmmm:):)
Evvet yağmurlu ve fekattt mis kokulu bir istanbul sabahından herkese mırrrhabaaaaaa
yağmur dediysemmm seyrek seyrek atıştırıyo ama belki günün ilerleyen saatelerinde artarrrrrr
ben de şimdi kahvaltımı yapıciiimmmmm saat 8.30da kalktım emmeee ilk kaltığım an bişey yemek istemiyo canım suyumu içtim 2 bardak şimdi de kahvaltı zamanı ama önce size benden beklenmeyecek bir performans sergileyerek erken bir günaydın demek istedimmmm
Hugooooooooooommm kahvaltına bayıldımmm gözlerim dolduuuuu resssmennnn afiyet olsun cicimmm
Fambııımmm eminim fıstık olmuştuk kızınnn pembik pembik ojeleri de sürmüşsünüz ohh inşallah çok güzel bir doğum günü kutlaması olur nice yıllara yaşlara inşallah sağlıkla mutlulukla,huzurla(kutlama bugün diye dileklerimi tekrarlıyım didimm:86:)
nugiiiiiiiiiiiiiiimmm geçmiş olsun cınımmmmmmmm tez zamanda sesine kavuş da akşamları balkonumun altında serenatlarına devam etttbekliyciiiimmmmm
ayyrıcaaa herkeşşşlere afiyet olsunnnn
yok benim sporla sorunum yok
okadar tembel olmama rağmen düzenli yapıyorum
hatta biraaz önce yaptım tam 1500 adım attım
şimdi duşa giricem benim sorunum diyet ve sabaha karşı gelen yeme dürtüsü
aslında az yiyerek doyuyorum ama yeme dürtüme engel olmak çok zor
karnım tok ama yeme isteğim var nasıl şeyse anlamıyorum
günaydın kızlar
ben geldim..hafta sonu İzmir deydim sınavım vardı..iyi de geçmedi Kasım ayındaki sınava tekrar hazırlanmam gerekneyse diyetime de artık problemsiz tam gaz başlayabilrim
ders çalışacağım diye abur cuburu bırakamıyordum
canım afiyet olsun ben de kahveden vazgeçemeyenlerdenim
fambık fambıkbende yapıcam şu patlıcan kabak fırınlamasını.kızının doğum günü kutlu olsun ayrıca afiyet olsunn
fambık burda yazım hatası var dimi yanlış yazdın aslında nugim bak bu kadında senin kadar güzel ilk önce sen daha sonra bu kadın güzel demek istedin galiba dimiiiiiiiiiiiiii :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?