60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay dün cam kapı balkon her yer açıktı bi de gece duşa girdim.. Sonuç; bugün burnum akıo başım agrıo... pff ya... bu havalarda hasta olunca sinir oluorm

günaydın ecrincim afiyet olsun nescafeyi azalt yada içmeeeeeeeee bende içiyodumda sonra hugom kızdı bene içme kremalı içiyosun dedi kızdı ne zamandır içmiyorum

Ay dün cam kapı balkon her yer açıktı bi de gece duşa girdim.. Sonuç; bugün burnum akıo başım agrıo... pff ya... bu havalarda hasta olunca sinir oluorm

dimiiii... insann yagmurluu havada hasta olmakk istiyoo amaa benn artıkk evle ve kocişle ilgilenmekk zorunda olduum içnn yagmurdada hastalanmakk istemiorumm hastalanmakk bi lüx olduu.. gercii bünyemde pekk saglamm maasallahh evinn sogukluguna ragmenn koca kıss bi atesimm cıkmadı yafff

kahvaltıdan sonra 1 türk kahvesi içiyorum canım genelde sütlü bazen de sade şimdi nilmısra içiyor ben de gidip bir kahve pişireyim bari çok nadir de ikindi vakti bir tane içiyorum toplam da en fazla 2 oluyor tatlım

günaydın ecrincim afiyet olsun nescafeyi azalt yada içmeeeeeeeee bende içiyodumda sonra hugom kızdı bene içme kremalı içiyosun dedi kızdı ne zamandır içmiyorum

kremalı içmiorummmmm cnmm artıkınn sekersizz bazen sütlüü bazenn sütsüzz içiorum cünkümm hugomm bana da kızdıı. amaa krema demedii nescafe yag yakımını yavaslatıomuss didii:44:

hugoşunuz geldi :86:
sabah kalktım üşüyorum ateş var azcık neyse kayfaltımı yaptım sonra baktım kismeler daha gelmemiş bekledim bekledim sıkıldım koşu bandına gittim.
ilk 10 dakika ısındım ardından 4.7 ile başladım. sırt çantasına 3 kilo ağırlık koydum. 20 dakika böyle devam ettim dereceyi 5.1 e kadar çıkardım. sunra 3 kilo ağırlık daha koydum oldu 6 kilo ve 1 saat devam ettim. 5.1 i geçmedim ama dereceyi alçalttım yükselttim filan karmakarışık yaptım.
duşa girdim yağlarlan karnımı bir güzel kabak lifi ilen masajladım :86: kıpkırmızı oldu sunra sıcak suyla yıkadım. defne sabunu ile yıkıyorum onu kullanıyorum. su sıcaktı epeyce yıkadık
yıkadım
yıkadım
veeeeeeeeeeeee
buz gibi suya tuttum
karnım hala ateş gibi yanıyo şimcik kan dolaşımı hızlandı tabee iyi oldu

hugoşunuz geldi :86:
sabah kalktım üşüyorum ateş var azcık neyse kayfaltımı yaptım sonra baktım kismeler daha gelmemiş bekledim bekledim sıkıldım koşu bandına gittim.
ilk 10 dakika ısındım ardından 4.7 ile başladım. sırt çantasına 3 kilo ağırlık koydum. 20 dakika böyle devam ettim dereceyi 5.1 e kadar çıkardım. sunra 3 kilo ağırlık daha koydum oldu 6 kilo ve 1 saat devam ettim. 5.1 i geçmedim ama dereceyi alçalttım yükselttim filan karmakarışık yaptım.
duşa girdim yağlarlan karnımı bir güzel kabak lifi ilen masajladım :86: kıpkırmızı oldu sunra sıcak suyla yıkadım. defne sabunu ile yıkıyorum onu kullanıyorum. su sıcaktı epeyce yıkadık
yıkadım
yıkadım
veeeeeeeeeeeee
buz gibi suya tuttum
karnım hala ateş gibi yanıyo şimcik kan dolaşımı hızlandı tabee iyi oldu

ohhhh pekk güsel yapmısınn balımm hosgeldinn... yaa agırlıklaa böle yürüyüncee daha cokk kas yapcakmısınn gibi geldi bi ann:44::44:

kremalı içmiorummmmm cnmm artıkınn sekersizz bazen sütlüü bazenn sütsüzz içiorum cünkümm hugomm bana da kızdıı. amaa krema demedii nescafe yag yakımını yavaslatıomuss didii:44:

krema kullanmaman gerektiğini bildiğini düşündüüğümden mütevellit söylememişimdir :86: krema hiç olmaz cıss cıss

canım hoşgeldin. üzülme sağlık olsun ameliyat geçirmiştin sanırım çenenden değil mi ? nasıl oldun daha iyi misin ? annen nasıl göremiyorum bayadır.

hoşbuldummm canımmm evet ameliyat olmuştum çene kemiğimden iltihap alınmıştı...çok şükür iyiyim atık..Hugocuğumun da dediği gibi zaman gerekti biraz..annem annemin rahatsızlığı ile ilgilendiği için giremiyor maalesef artık sizlerleyim

ohhhh pekk güsel yapmısınn balımm hosgeldinn... yaa agırlıklaa böle yürüyüncee daha cokk kas yapcakmısınn gibi geldi bi ann:44::44:

sanmam diyet listem çok azaldı kas yapcak kadar yemiyorum. zati önümüzdeki hafta 8 kilo ağırlık kullancak dumbell aldımya beş kiloluk onları bu sebepten almıştım onu kullancam ama 10 kiloluğa çıkıcam heralde o zaman yağ filan kalmaz çünkü çok değişik gelcek vücuduma

ecus geçmiş olsun canım.ecrin kız sende beni güldürdün ha ecus hastayım diyo sende beğenmişin bu yazıyı kastınmı var kıza yoksa

merhaba kızlar
aslında bildirim yapmaya değecek bir değişim yok ama yinede yapayım,
hedef : 68
şu an: 69,4
başlangıç: 88

rolantideyim bu sıra...

hoşgeldin canım bekliyodum gelir artıkın diyodum. annene çok selam söyle tavsiyesi üzerine kefir içmeye başladım çok memnunum severek içiyorum yakında kendim mayalıcam artıkın
benimde babam ameliyat oldu çıktı çok şükür bişeyi kalmadı canım gayet iyi şimdilik atlattık çok şükür. ikimizede geçmiş olsun.

hugoşumuz hoşgellllldiiiiiiiiii
bravo daha nasıl olacak mikemmel mikemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…