60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
aslında bildirim yapmaya değecek bir değişim yok ama yinede yapayım,
hedef : 68
şu an: 69,4
başlangıç: 88

rolantideyim bu sıra...

sen,nde benim gibi kilo başlangıcın çokmuştu. tebrikler vermişsin canım. hedefin 68 kilomuydu boyun kaç yağ oranıı biliyormusun. nasıl ne kadar sürede verdin kilolarını d,yetisyene gittinmi

ecus geçmiş olsun canım.ecrin kız sende beni güldürdün ha ecus hastayım diyo sende beğenmişin bu yazıyı kastınmı var kıza yoksa

Saol canım benim... İlaç aldım iş yerinde uyku yapmasa bari... Zaten dışarıdaki hava uyku modu off off... Bi de salak gibi çorapsız bez babet gydm bugun ağlanıcak halime gülüorum...

200 ml süt içiyorum şincikkk
off üşüyorum yaaaa,şu havalr ısınamadı gitti

gel yaffrrımmm ısıtayım ben senüüü antalyanın güneşi denizi sıcağıyla ısıtıveririm ben seni çankayada oturuyom sosyetik bi yerde oturuyom diyon emme boş yani havası soğuk ne işe yarar ki

Ara öğün için sabah marketten süt almaya gittim.. Light kalmamıştı normal aldım... Şimdi bilemedim içsem mi içmesem mi napsam ki?

öğleye dana etini soteliyorum. kasap yadigar emice artıkın öğrendi hemen direk yağsız veriyo sormuyo bilenem
soğan yeşilbiber sarımsak doğradım salça baharat azcıkta su koydum
suyunu çekince tuzunu koydum. öğleye salata ile yerim

yaw bende kesinlikle sorun var aynaya baktıkça kendimi kilolu görüyorum orama burama takıyorum göbeğime takıyorum mesela uğraşıyorum uğraşıyorum bikaç hafta sonra sırtıma takıyorum onla uğraşıyorum sonra kolarıma göğüslerime takmadığım bi yanım yok yani. valla bebek istemesem yağ oranını yüzde 18 e düşürene kadar uğraşırdımda bebek düşünüyorum
ama inşallah anne olunca bu takıntılarımdan kurtulurum
e sonunda kayışı koparttık

hugocuğum şimdiden afiyet olsun canım
ben de tam mekik yapamıyorum yarım mekik oluyor arada bir fark olurmu ki acaba

ecus geçmiş olsun canım.ecrin kız sende beni güldürdün ha ecus hastayım diyo sende beğenmişin bu yazıyı kastınmı var kıza yoksa

yoookkk kıııızzzzzzz okudumm annadımm acını paylastımm manasındaaaaa:86::86::86::86: hemenn magdura gectimm bakk:86::86::86: bakarımm ben onaaa nane limonn kaynatırımm basınaa sirkeli su koyarımm ayagınınn altına sıcakk su torbasıı koyarımm.. basına masajj yaparımmmmm

ay kurban olsunlarrr

hugocuğum ben tam mekik yapamıyorum anca yarım oluyor bu da aynı şekilde etkili olurmu acaba :26:

canım mekik daha çok üst karnı çalıştırır abdominal alt karın filan çalıştırmaz internette ebru şallının sitesi var oraya gir orda pilates videolarının hepsi var
karın için pilates en iyisidir zaten zordur yani zorladığı için etkili. yürüyüşlede yağ yaktınmı tamamdır

Son düzenleme:

iş yerim çankayada değil heraldeeee,sıhhıyedeyimmmm çankaya belediyesine bağlı ama yinede sosyetikimmmmmm
çankayada oturmuyom kız bennnnnn,eski püsküğ evler var hem orda oturup napcammmm

tamam canım zaten haftaya platese başlayacağım

kız ecrinnnnnnnnnnnn sirkeli su ateşi hemen düşürdüğünden pek zararlı sakın ha bbeğin olduğunda öle bişey yapim demeılık su kullanacan sadece ya da banyayo sokup çıkarıcannnn e miiiii
dipnot vereyim didimdimdiiiiii:86::86::86:

öle mii??? hiçç kullanmadıgımm içinn bilemiorumm tabe amaa annem ( babişin esi olan) benn kücükken haftada 3 gün hasta oldugumm içinn bi ara sirkeye sarmıstıı hatırlıorumm.. sona baktıı benimm hastalıgımla basa cıkılmıoo durupp durupp dusa sokmaya basladııydıı... enn sonn artıkınn direkk cantayıı toplayıpp hastahaneye gidiodukk kadıncagızz nasıl olsa iyilesmicekk dioduu ii benn yapmmiimm bebegimee

aminnn fambıııımmm herşeyin hayırlısı olsun inşallahhhh

ama ama ben hep 8 gibi kalkıyorum daaa kahvaltı ev topla falan sonra geliyodum buraya bugün karnım acıkmamıştı erken geleyim didimdimdidiiiiiii

canım benim hoşşgeldinnn geçmişş olsunnnnn haydi bakalım tam gazz yola devammm gidecek bu yağlarr kilolarrrr inşallah hepberaber kurtuluciiizz cınımmmmm

bekliyoruuuuumm bekliyoruuummm bekliyoruuummmmmm

Canlarım şu an mis gibi Türk kahvemi içiyorum.

ohh afiyet olsunnnn canım benim ana oğul fotoğrafınız da pek bi güzelmiş maşallahhhh sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…