merhaba kızlar
aslında bildirim yapmaya değecek bir değişim yok ama yinede yapayım,
hedef : 68
şu an: 69,4
başlangıç: 88
rolantideyim bu sıra...
ecus geçmiş olsun canım.ecrin kız sende beni güldürdün ha ecus hastayım diyo sende beğenmişin bu yazıyıkastınmı var kıza yoksa
200 ml süt içiyorum şincikkk
off üşüyorum yaaaa,şu havalr ısınamadı gitti
Ara öğün için sabah marketten süt almaya gittim.. Light kalmamıştı normal aldım... Şimdi bilemedim içsem mi içmesem mi napsam ki?
merhaba kızlar
aslında bildirim yapmaya değecek bir değişim yok ama yinede yapayım,
hedef : 68
şu an: 69,4
başlangıç: 88
rolantideyim bu sıra...
öğleye dana etini soteliyorum. kasap yadigar emice artıkın öğrendi hemen direk yağsız veriyo sormuyo bilenem
soğan yeşilbiber sarımsak doğradım salça baharat azcıkta su koydum
suyunu çekince tuzunu koydum. öğleye salata ile yerim
yaw bende kesinlikle sorun var aynaya baktıkça kendimi kilolu görüyorumorama burama takıyorum göbeğime takıyorum mesela uğraşıyorum uğraşıyorum bikaç hafta sonra sırtıma takıyorum onla uğraşıyorum sonra kolarıma göğüslerime takmadığım bi yanım yok yani. valla bebek istemesem yağ oranını yüzde 18 e düşürene kadar uğraşırdımda bebek düşünüyorum
ama inşallah anne olunca bu takıntılarımdan kurtulurum
e sonunda kayışı koparttık
ecus geçmiş olsun canım.ecrin kız sende beni güldürdün ha ecus hastayım diyo sende beğenmişin bu yazıyıkastınmı var kıza yoksa
yoookkk kıııızzzzzzzokudumm annadımm acını paylastımm manasındaaaaa:86::86::86::86: hemenn magdura gectimm bakk:86::86::86: bakarımm ben onaaa nane limonn kaynatırımm basınaa sirkeli su koyarımm ayagınınn altına sıcakk su torbasıı koyarımm.. basına masajj yaparımmmmm
hugocuğum ben tam mekik yapamıyorum anca yarım oluyor bu da aynı şekilde etkili olurmu acaba :26:
gel yaffrrımmm ısıtayım ben senüüü antalyanın güneşi denizi sıcağıyla ısıtıveririm ben seniçankayada oturuyom sosyetik bi yerde oturuyom diyon emme boş yani havası soğuk ne işe yarar ki
canım mekik daha çok üst karnı çalıştırır abdominal alt karın filan çalıştırmaz internette ebru şallının sitesi var oraya gir orda pilates videolarının hepsi var
karın için pilates en iyisidir zaten zordur yani zorladığı için etkili. yürüyüşlede yağ yaktınmı tamamdır
kız ecrinnnnnnnnnnnn sirkeli su ateşi hemen düşürdüğünden pek zararlı sakın ha bbeğin olduğunda öle bişey yapim demeılık su kullanacan sadece ya da banyayo sokup çıkarıcannnn e miiiii
dipnot vereyim didimdimdiiiiii:86::86::86:
eneee neruşumm gelmişşşş,hoşgeldinn kız hayırdırrrrryavuklun kahvaltıya mı geldi yoksammmm
sağol neruşummm iyi dileklerin içinnn,canımm benimmmm,Allah sanada tezz zamndaaaa bi bebişş nasip etsinn kızzzz,bak düğününe çağırmazsan gücenirim heeeeee
günaydın kızlar
ben geldim..hafta sonu İzmir deydim sınavım vardı..iyi de geçmedi Kasım ayındaki sınava tekrar hazırlanmam gerekneyse diyetime de artık problemsiz tam gaz başlayabilrim
ders çalışacağım diye abur cuburu bırakamıyordum
fambık fambıkbende yapıcam şu patlıcan kabak fırınlamasını.kızının doğum günü kutlu olsun ayrıca afiyet olsunn
cimcimecim dikkat et canım kendine hamile olduğun için sürekli tansiyonunu ölçtür bence geçmiş olsun canım
fambık burda yazım hatası var dimi yanlış yazdın aslında nugim bak bu kadında senin kadar güzel ilk önce sen daha sonra bu kadın güzel demek istedin galiba dimiiiiiiiiiiiiii :76:
neruşcum günaydın canım sesim geri gelsin sene şarkı söyleyecem kendim besteleyecem hemde
Canlarım şu an mis gibi Türk kahvemi içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?