doğum günü kutlu olsuntavuk döner
pilav
garnitür
ayrannn
karnım doycakk oh beeeeeeee
ana hügoooooooooooooooo aklıma ne geldi bugün kızmın doğumun kutlamasını şettircez yaaaaa,eeee bende geçen hafta kaçamak günü yapmıştım yaaaaa,eeeee ama şimdi benim bu pastadan azcuk şettirmem lazımmmmm yaaaaaa,netcemmmmmmmmmm:86::86::86:
kısaca diyim miiiiii
benim bugün pasta yimem lazımmmmmmm,şöleee üstü barbii resimli olanındannnnn
doğum günü kutlu olsunniyse bu haftada yaparsın 3 hafta yapmazsın artıkın napak niidek
3 hafta mıııııı,pek acımasız olduunn hügom yaaaa,eneee yimem daha iyi beeeeee
Günaydınnn günaydın kızçelerim nasılsınız ?
ben iyiyim demin tokturdan geldim iyiymişim demir düşüklüü yada troid yok gayet iyiyim diyetten dolayı bi saglıksızlık olmamış gayet saglıklı kilo vermişim
sadece adet günlerim boyunca almam için ferro sanol yazdı azıcık demir eksikliim varmıuş ama bu evlendiimde bile vardı ki o zaman 72 kiloydum
amma da yazmışsınız bi geçmiş yapam gelembi ton iş var yine bıktım yaaa
kızzlarr benimm bacaklarımm incelmişş yafff.. bidee bölee bi sertlesmişş.. bide popişinn yanlarıı incelmişş... camasırımdann pörtlemioo artıkınn
annammm pamukk prensesinn doumm günümüşşşiyi kii dogduu famirimm kızınnn.. allahhh uzunn saglıklıı sanslı bir ömürr versinn... yüzüü hepp pastayıı üflerken ki gibi gülsünn insallahh :118::119::119::124::124::124::124::125::125:
hafta sonları koşu bandına düzenli binersen ve pilateste yapmaya başlarsan her hafta 1 gün kaçamak yaparsın
bunu beyendinmi peki :89:
sağol dadluşşş,ne güzel dilek kızzz buuuuuAllah sana da nasippp etsinnn inşallahhh bi denneeee yumuk prensenssssss
şok küsel yafriim
Kizlar bende araniza katilmak istiyorum .sanirim burasi cok motive edici :) 74 kiloydum 66 ya indim boyum 1.71 hedefim 56 :) makarna kola pilav vb gibi seylere veda ettim ama pasta kacamaklarim nedniyle su siralar kilo veremiyorumnasil vazgecebilirim su pasta sevdamdan?
hugomcumm benn 164 le minnak sayılır mıyımm.. acaba bana da yediklerimm fazla mı gelioo:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?