60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet hugocuk bendeki olay duygusal yeme çok felaketim
sabah tartıldım iyice morelim bozuldu okadar uğraşıyorum ama 100 gr vermeyi bırak tartı 69 gösterdi yaa yıkıldım resmen
merabalar

aslında diyet yapamıyorum

sizi takip ediyorum belki gaza gelirim diye ama

tokken bile yemek yemek istiyorum iştahımı durduramıyorum offf

merhaba sende bendensin işte yiyoruz yiyoruz sonrada pişman oluyoruz
okadar zahmetler çekiyorum ama veremiyorum kilo şimdi

kızlarr ben bi saat kadarr gidiyorumm.. kayınpederime yemekk götürcemm önceki gün sabah kasıgımda sancıyla uyandım.. nefess alıpp verdikcee sag kasıgıma battıı duramadım acıdan.. 2 gündürr arada sert harekett yaptımm mıı batıoo.. bu gün sola batıo.. ara ara batıo böle.. kist mi var acaba yaa korkakk oldum iice sapsall doktorr demedi o günn gel ultrasonla bakalımm baska bi sorun var mı odasında ultrasonn yok cünküü nese pazartesiye gecmesse doktora gidicemm.. bu seferr tıp merkesine deill tesekküllü bi hastahaneye gideimm

Son düzenleme:

ben sandım dı kii kebap yemegi bırakıncaa bi anda kilo vermeye baslıcamm nese bu ayy vermemm lazımm artıkınn

spor yapınca kas miktarı artınca kiloda artış oluyo
önemli olan sen sağlıklı beslen çok kaçırma yediklerine dikkat et sporunu aksatma yağın azalsın tartıdaki rakam çokta önemli değil canım. görüntüne bak. görüntündeki değişim önemli.

merhaba kızlar ben 2010 temmuz annesiyim 56 ile hamile kaldım 66 ıle dogum yaptım. dogumdan sonra 57. 58 oldum ama dikkat etmediğim için şuan 63. 64 varım . pantolonlarım sıkmaya başladı yazda gelıyor. güya mayıs 1 gıbı rejime başlayacaktım. yatılı mısafırlerım geldi. oturdum bende onlarla yedik mayısın sonuna geldik. ama bu durumdan hıç memnun degılım biran önce zayıflamam lazım.basen ve göbekten kılo alıyorum. kızımda daha bebek oldugu için bırakıp sporada gıdemedim.uyguladıgınız bi diyet varmı. banada destek olun sizlerin destegıyle havaya gırer bende zayıflarım inşallah.

herkese hayırlı cumalar
sabah kahvaltım
2 bardak az şekerli çay
2 dilim ince beyaz peynir
2 dilim içi alınmış tam tahıllı ekmek
bol salatalık domates
pilatesimi yaptım ve büyük bardak tarçınlı yeşil çay ve activa
ara
ebru şallının pilates sonrası içtiği içecek büyük bir bardak
ve yarım bardak kefir.

canııımmmm hoşbuldum babacığın için çok sevindim çoooook geçmiş olsun..Allah iyilik,sağlık versin..Anneciğim de anneannemle uğraşıyor bu aralar giremiyor ama söylerim senin de kefirden çok memnun olduğunu çok yararlı bir içecek zaten..

beyaz bulut haklısın canım
bu iştahlara dur

annem ben gençken inceciktim nekadar güzeldim der hep

malesef ben şimdiden bunu söylemeye başladım

yimamı yidimmm
4 yk tavu dönerr(öff pek yağlıydı,peçeteyle aldımm ama yağını yinede vardııııı)
200 ml ayran
2 dlm kepek eppek
domates
şimdide 1 hurma yidim

tıkrını görmedim sanmaaaa:92::92::92::92::92::92::92: gidecekk bu fazla yağlarr kilolarr gidecekkk hepberaber kurtulucazz inşallah yoliiimmmmm:13::13::13:

benim de tıkırıma tikkatinizi sündürürümmmmmmm

tıkrını görmedim sanmaaaa:92::92::92::92::92::92::92: gidecekk bu fazla yağlarr kilolarr gidecekkk hepberaber kurtulucazz inşallah yoliiimmmmm:13::13::13:

vayyyyy neruşummmmm çok az kaldıııı hedefinee ne küsellllll yawwwwwww,maşşllahh sana gıyzzzzz

ara:10 : 00
2 adet erik 3-4 tane çilek
ara: 11 :30
5 tane erik -2 adet çilek

öğlen yemeği:
4-5 kaşık barbunya,
2 dilim kepek ekmek,
2 kaşık yoğurt,
1 kaşık pirinç pilavı,

kaysı vardı 4 adet ara öğünde yerim artık....

tebrikler canımmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:

öğle yemeğimi yediiiimmm

yarım kase domates çorbası
2 yk makarna
2 yk mantar sote
2 kk kadar hindi eti (ızgara)
2 yk yoğurt
1 yk z. fasülye
4 yk salata
ekmek yok
çok mu olmuş yaaa :18::18::18::18:yemekten sonra dışarı çıktım kuaföre bime gittim kan ter içinde attım kendimi işe tempolu bir şekilde yarım saat kadar yürümüşümdür.

öğlen yemeğim
1 kepçe patlıcan musakka(hugo,neruş,fambık)ben kepçeleri çok severim
salata
cacık
2 dilim kepek ekmeği
pilav yimedim tabüküdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…