öğlen yemeğim
1 kepçe patlıcan musakka(hugo,neruş,fambık)ben kepçeleri çok severim
salata
cacık
2 dilim kepek ekmeği
pilav yimedim tabüküdeee
yimamı yidimmm
4 yk tavu dönerr(öff pek yağlıydı,peçeteyle aldımm ama yağını yinede vardııııı)
200 ml ayran
2 dlm kepek eppek
domates
şimdide 1 hurma yidim
kız sen 1 fambıkk patlıcan musakka de biz kepçe olduğunu anlarız didim ya sanaaaa
hadin afiyet ossun
geçmiş olsun kuş :76:
kızlar yemeğini yiyen herkese afiyet olsun..benim gene ders çalışmam lazım dönerim gene :79::79::79:
bennn geldimmmmm... 2 alısverişş yapimm didimm.. yapmazz olaydımm.. toplamda 7 kg tasımısımm yokuss cıktımm eve geldimm.. anaammm beynimm zonkluooo.. 1 saat spor yapmıss kiminn terledim... hayatta bi daha bu sıcakta tekk basına gidipp bişi almamm..ayyy bayyılıcimm galiba
tıkrını görmedim sanmaaaa:92::92::92::92::92::92::92: gidecekk bu fazla yağlarr kilolarr gidecekkk hepberaber kurtulucazz inşallah yoliiimmmmm :13::13::13:
benim de tıkırıma tikkatinizi sündürürümmmmmmm
kızlar yemeğini yiyen herkese afiyet olsun..benim gene ders çalışmam lazım dönerim gene :79::79::79:
vayyyyy neruşummmmm çok az kaldıııı hedefinee ne küsellllll yawwwwwww,maşşllahh sana gıyzzzzz
tebrikler canımmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:
eve gelip paketleri mi tarttın
bennn geldimmmmm... 2 alısverişş yapimm didimm.. yapmazz olaydımm.. toplamda 7 kg tasımısımm yokuss cıktımm eve geldimm.. anaammm beynimm zonkluooo.. 1 saat spor yapmıss kiminn terledim... hayatta bi daha bu sıcakta tekk basına gidipp bişi almamm..ayyy bayyılıcimm galiba
tıkrını görmedim sanmaaaa:92::92::92::92::92::92::92: gidecekk bu fazla yağlarr kilolarr gidecekkk hepberaber kurtulucazz inşallah yoliiimmmmm :13::13::13:
benim de tıkırıma tikkatinizi sündürürümmmmmmm
evettt fambığımm çokşükürrrr yaa sizlerin varlığı desteği sayesinde gidiyor bu kilolarr iyi ki varsınızzz:13::13::13: hepimiz de istediğimiz kilolara ulaşıcazz inşallahhhh
sağoll bebemmmmm hepimiz deee kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnn
neruşummm tebrik ederim canımmmm 800 gr birden gitmiş yuffffii:92::92::92:
sagol bebeem eccük eccük gidiyo işte şimdiden 14-15 kg vermişiz hep beraber desteklerinizle desteklerimizle amaca ulaşmaya az kaldı devammm
cimicim gebelik tıkırın çok güzel kız .. senin bebiş diyo ki altta :
şu anda 3,5 mm büyüklükteyim ama beyin hücrelerim gittikçe gelişiyo hatta şuy anda paris hiltondan daha fazla beyin hücrem var
ecrinnn hoşgeldin canım git hemen ayaklarını uzat uzan birazcık dinlen hadii
Ayyy harikaa maşallah
kilo mu vidinn balımm sallayamm o vakittt:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:darısıı basımızaaaa:86::86::86:
kilo mu vidinn balımm sallayamm o vakittt:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:darısıı basımızaaaa:86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?