60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlaar...
Afiyetler olsuuunn.....

Öfff ne sıkıcı bir günn... Patronlan kavga ettim..... Ara veremediğim gibin öğle yemeğimide yiyemedim hala daha da yiyemiyorum köle izavra gibin oldum...

Ohhh yarın yokum sınava gidicem.... Buna sevinceğim hiç aklıma gelmezdi......

Dün akşam start it up yaptım bu sefer yarım kaldı sınavdan sonr ainşallah adam gibi yapıcam....

öğlen yemeğim
1 kepçe patlıcan musakka(hugo,neruş,fambık)ben kepçeleri çok severim
salata
cacık
2 dilim kepek ekmeği
pilav yimedim tabüküdeee

kız sen 1 fambıkk patlıcan musakka de biz kepçe olduğunu anlarız didim ya sanaaaa
hadin afiyet ossun

bennn geldimmmmm... 2 alısverişş yapimm didimm.. yapmazz olaydımm.. toplamda 7 kg tasımısımm yokuss cıktımm eve geldimm.. anaammm beynimm zonkluooo.. 1 saat spor yapmıss kiminn terledim... hayatta bi daha bu sıcakta tekk basına gidipp bişi almamm.. ayyy bayyılıcimm galiba

eve gelip paketleri mi tarttın

tıkrını görmedim sanmaaaa:92::92::92::92::92::92::92: gidecekk bu fazla yağlarr kilolarr gidecekkk hepberaber kurtulucazz inşallah yoliiimmmmm:13::13::13:

benim de tıkırıma tikkatinizi sündürürümmmmmmm

neruşummm tebrik ederim canımmmm 800 gr birden gitmiş yuffffii:92::92::92:
sagol bebeem eccük eccük gidiyo işte şimdiden 14-15 kg vermişiz hep beraber desteklerinizle desteklerimizle amaca ulaşmaya az kaldı devammm

kızlar yemeğini yiyen herkese afiyet olsun..benim gene ders çalışmam lazım dönerim gene :79::79::79:

cimicim gebelik tıkırın çok güzel kız .. senin bebiş diyo ki altta :
şu anda 3,5 mm büyüklükteyim ama beyin hücrelerim gittikçe gelişiyo hatta şuy anda paris hiltondan daha fazla beyin hücrem var

vayyyyy neruşummmmm çok az kaldıııı hedefinee ne küsellllll yawwwwwww,maşşllahh sana gıyzzzzz

evettt fambığımm çokşükürrrr yaa sizlerin varlığı desteği sayesinde gidiyor bu kilolarr iyi ki varsınızzz:13::13::13: hepimiz de istediğimiz kilolara ulaşıcazz inşallahhhh

tebrikler canımmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:

sağoll bebemmmmm hepimiz deee kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnn

eve gelip paketleri mi tarttın

nayırr bebigimmm hesapladımm... 1 kg kıl biberrr( bu kadarr biberr konusunca eve almakk farz olduu)
1 kg tomati, 1 kg salatalıkk, 1 kg erik , 2 kilolukk yogurt, 1 kg ayran:86::86::86::86: erikkk cok ucuzlamıss bayram ettimmm kilosu 3.5 a düsmüşş

ecrinnn hoşgeldin canım git hemen ayaklarını uzat uzan birazcık dinlen hadii

tıkrını görmedim sanmaaaa:92::92::92::92::92::92::92: gidecekk bu fazla yağlarr kilolarr gidecekkk hepberaber kurtulucazz inşallah yoliiimmmmm:13::13::13:

benim de tıkırıma tikkatinizi sündürürümmmmmmm

Ayyy harikaa maşallah

kilo mu vidinn balımm sallayamm o vakittt:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: darısıı basımızaaaa:86::86::86:

yufiiii yolimmm yufiiiiiii sen de süpersin canım benimmmmm sabırla azimlee kurtuluciiizzz inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnnnn

cimcimikkk kızzzz tıkırın da miiiihhteşemmmmm ne de güzel laflar ediyouş bak okudun muuuuu

Ayyy harikaa maşallah

kilo mu vidinn balımm sallayamm o vakittt:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: darısıı basımızaaaa:86::86::86:

canlarımmmm sağolsunnnnn sizi seviyorummmmmmmm hepinize bayılıyorummmm bu işi hepberaber başarıcazzzzzzzz azimle inançla sabırlaa yola devammmmmmmmm iyi varsınızzz iyi ki burdayıızzzzzzzz

Öğlen yemeğimi yedim bendeeee
hepiciğinize afiyetler olsuunnnnnn
1 kase yeşilmercimekli erişteli çorba (eriştelerını yemedim... Kasenin yarısı erişteydi demek ki yarım kase içtim )
2 tavuk şiş
bi kaç çatal pilav patates kızartmalarımı yemedim ama:78:
azıcık salata
ayran
şimdi de limonlu y.çayımı içiorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…