Merhaba Arkadaşlar
Grubunuzu daha önceleri okuyordum, yazmasam da motive ediyordu beni. Birkaç aydır okuyamıyorum. Şimdi dahil olmak istiyorum izninizle :)
6.günüm bugün diyete başlayalı, 68 kiloydum 5 günde 67.5 a düşmüşüm. Niyetim 60 olmak.Uzun vadede ağustosun sonuna kadar süre koydum kendime :)
Çok sıkı olmamasına dikkat ediyorum, aksi takdirde metabolizma hızım düşüp ilk 2-3 kiloadan sonra veremiyorum.
Bakalım nasıl gidecek merakla bekliyorum :)
Bugün yediklerimi saymak istiyorum size.
Sabah: Nesfit sade + Yarım yağlı süt
Öğle:Yarım kase yayla çorbası
Yarısı bırakılmış Izgarada biftek,
1 kase buğdaylı semiz otu salatası
Yorumlarınızı ve gruba dahil olmam adına yardımlarınızı bekliyorum.
sanırım öyle canım eşimle konuştum az önce görüntünde fark etti nasıl fazla çıkarsın diyorspor yapınca kas miktarı artınca kiloda artış oluyo
önemli olan sen sağlıklı beslen çok kaçırma yediklerine dikkat et sporunu aksatma yağın azalsın tartıdaki rakam çokta önemli değil canım. görüntüne bak. görüntündeki değişim önemli.
beyaz bulut haklısın canım
bu iştahlara dur
annem ben gençken inceciktim nekadar güzeldim der hep
malesef ben şimdiden bunu söylemeye başladım
Kız neruda şimdi tickerına baktım da 15.7 kg vermişsin hey maşallah
Tebrikler vallaHiç dikkatimi çekmemişti sankim önceden totalde baya gitmiş senin kilolar...
Neruda tebrik ederim canımmçok güzel kilo veriyorsun..devamı da böyle güzel güzel gelir umarım
Merhaba Arkadaşlar
Grubunuzu daha önceleri okuyordum, yazmasam da motive ediyordu beni. Birkaç aydır okuyamıyorum. Şimdi dahil olmak istiyorum izninizle :)
6.günüm bugün diyete başlayalı, 68 kiloydum 5 günde 67.5 a düşmüşüm. Niyetim 60 olmak.Uzun vadede ağustosun sonuna kadar süre koydum kendime :)
Çok sıkı olmamasına dikkat ediyorum, aksi takdirde metabolizma hızım düşüp ilk 2-3 kiloadan sonra veremiyorum.
buarada ara öğünüm
bir bardak süt 3 tane kuru kayısı
öğle yemeğimde
semizotu olcak yanında yoğurtla
nede severim ya semizotunu
kızım sayesinde bende sebze yiyorum işte
Merhaba Arkadaşlar
kızlar bu işin sırrı dengeli beslenerek ideal kiloya inmek ve yine dengeli beslenerek bu ideal kiloyu korumak. bakın bu konu için ben harika bir örneğim aslında çocukluğumdan beri tombul biriydim,bu durum lisedede devam etti e tabi işin içine genç kızlık,alımlı olma merakı girince, azmettim hiç aç kalmadım ama çok az yedim,bir de istikrarlı spor yaptım(tv8 ebru şallı ile:))inanın sonuç mükemmel oldu 3 yıldır kendimi inanılmaz iyi hissediyorum,zayıf olmak gibisi yok özgürlük bence,şu anda dikkat ediyorum deyincee aaa delimisin hiç ihtiyacın yok diyorlar,bu cümle beni çok mutlu ediyor..:)kadınların isteyince yapamayacakları hiçbirşey yoktur bence..
cimicim gebelik tıkırın çok güzel kız .. senin bebiş diyo ki altta :
şu anda 3,5 mm büyüklükteyim ama beyin hücrelerim gittikçe gelişiyo hatta şuy anda paris hiltondan daha fazla beyin hücrem var
canımm hoşgeldinnn elbette katılabilirsinnnnn
kahvaltıda arada nesfit olabilir ama normal bir kahvaltı yaparsand aha sağlıklı olur yani 1-2 dilim tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği 1-2kk peynir boll yeşillik domates salatalıkkk 1-2 zeytin gibi
öğlen de güzel aslında biftek nedne ayrım kaldı kiii onu da yesen daha bi güzel olurmuş ama doydun sanırım:26: yine de afiyet olsun burda daha da fazla şey öğrenir daha güzel menüler yaparsın kendine hepimiz pekçok şeyi burda öğrendikkk:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?