60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız neruda şimdi tickerına baktım da 15.7 kg vermişsin hey maşallah
Tebrikler valla Hiç dikkatimi çekmemişti sankim önceden totalde baya gitmiş senin kilolar...

neruşş ben tıckerlerı işyerindeki bilgisayardan göremiyorum kaça düştünki söle bi hele merak ettim ayrıca tebrik,çiçek.ve gönderiyorum :92:

Merhaba Arkadaşlar

Grubunuzu daha önceleri okuyordum, yazmasam da motive ediyordu beni. Birkaç aydır okuyamıyorum. Şimdi dahil olmak istiyorum izninizle :)

6.günüm bugün diyete başlayalı, 68 kiloydum 5 günde 67.5 a düşmüşüm. Niyetim 60 olmak.Uzun vadede ağustosun sonuna kadar süre koydum kendime :)

Çok sıkı olmamasına dikkat ediyorum, aksi takdirde metabolizma hızım düşüp ilk 2-3 kiloadan sonra veremiyorum.

Bakalım nasıl gidecek merakla bekliyorum :)

Bugün yediklerimi saymak istiyorum size.

Sabah: Nesfit sade + Yarım yağlı süt
Öğle:Yarım kase yayla çorbası
Yarısı bırakılmış Izgarada biftek,
1 kase buğdaylı semiz otu salatası

Yorumlarınızı ve gruba dahil olmam adına yardımlarınızı bekliyorum.

hossgeldinnn tatlımmm

sanırım öyle canım eşimle konuştum az önce görüntünde fark etti nasıl fazla çıkarsın diyor
allahım bir an önce kurtulsam şu fazlalıklardan çok bişey istemiyom şimdilik 62 filan olsam yeter bana sonrası yavaş yavaş gitsin ama ben biraz sabırsızın sanırım
beyaz bulut haklısın canım
bu iştahlara dur

annem ben gençken inceciktim nekadar güzeldim der hep

malesef ben şimdiden bunu söylemeye başladım

evet dur demek lazım canım valla sabah benim acayip morelim bozuldu
kaç gündür uğraşıyorum adımlarken terler heryerimden akıyor valla
hergün yürüyom ama fazla çıkınca pis boğazıma lanet ettim yaa

Kız neruda şimdi tickerına baktım da 15.7 kg vermişsin hey maşallah
Tebrikler valla Hiç dikkatimi çekmemişti sankim önceden totalde baya gitmiş senin kilolar...

sağol canım benim işte 6 ay olucak nerdeyse valla bi gidiyor bi gitmiyor derkenn sabırla gidiyor çokşükürrr nekadar çok kilo almışım kiii gidiyor gidiyor ama gidecek olan bitmiyorrr1.60ım bi de ben o yüzden daha yolum varrr tabii ama azimle sabırla devammmmmm hepsi de gidecek inşallah hepberaber kurtulalım inşallahhh

Neruda tebrik ederim canımm çok güzel kilo veriyorsun..devamı da böyle güzel güzel gelir umarım

canım benim sağollllllll send e artık tam gaz yola devammmmm tamam mııııı hepsinden de kurtulalım şu falz ayağlarımnn valla kemiklerimize yazıkkkk ne yük taşıyoruz yıllardır

buarada ara öğünüm
bir bardak süt 3 tane kuru kayısı
öğle yemeğimde
semizotu olcak yanında yoğurtla
nede severim ya semizotunu
kızım sayesinde bende sebze yiyorum işte

hoşgeldin canım

ben geldim nugiş gibi göslerimi dinlendirdim :86:
şimdi aktara gitcem kıslar. kefirim bitti. her seferinde 3.5 lira vermicem 10 liraya mayasnı alır kendim mayalarım daha küsel olur hem katkı maddesi olmaz içinde. sevdim kefiri. özellikle çook tok tutuyo farkettim.
nettede araştırdım tok tutucu özelliği var diyet yapanların yardımcısı diyo. herkeşlere çok aşırı tavsiye eder şiddetli ısrarlar yanacıklarınızı mıncırırım :86:

kızlar bu işin sırrı dengeli beslenerek ideal kiloya inmek ve yine dengeli beslenerek bu ideal kiloyu korumak. bakın bu konu için ben harika bir örneğim aslında çocukluğumdan beri tombul biriydim,bu durum lisedede devam etti e tabi işin içine genç kızlık,alımlı olma merakı girince, azmettim hiç aç kalmadım ama çok az yedim,bir de istikrarlı spor yaptım(tv8 ebru şallı ile:))inanın sonuç mükemmel oldu 3 yıldır kendimi inanılmaz iyi hissediyorum,zayıf olmak gibisi yok özgürlük bence,şu anda dikkat ediyorum deyincee aaa delimisin hiç ihtiyacın yok diyorlar,bu cümle beni çok mutlu ediyor..:)kadınların isteyince yapamayacakları hiçbirşey yoktur bence..

canımm hoşgeldinnn elbette katılabilirsinnnnn

kahvaltıda arada nesfit olabilir ama normal bir kahvaltı yaparsand aha sağlıklı olur yani 1-2 dilim tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği 1-2kk peynir boll yeşillik domates salatalıkkk 1-2 zeytin gibi

öğlen de güzel aslında biftek nedne ayrım kaldı kiii onu da yesen daha bi güzel olurmuş ama doydun sanırım:26: yine de afiyet olsun burda daha da fazla şey öğrenir daha güzel menüler yaparsın kendine hepimiz pekçok şeyi burda öğrendikkk:13::13:

evet bencede önemli olan kilo vermek değil
kilo zor olsada veriliyor ama korumak daha büyük iş benim fikrim
ben koruyamayıp geri alanlardanım çokta insan var böyle

Çoooook teşekkür ederiimm
Kahvaltı konusunda çooook haklısın, güzel bir kahvaltının yerini ne tutabilir ama sabahları acelem oluyor evden çıkmak için, çalışıyorum. Öğlenleri de müthiş bir ahçımız var işyerinde parmaklarımızı yiyoruz ama tutuyorum kendimi şimdi, son 1 ayda 4 kilo almıştım.

Bu arada biftek konusunda da, et yerken hep suçlu hissediyorum kendimi, yağsız ve ızgara olsa dahi, böyle hissettiğiniz oluyor mu?

Bir site keşfettim bu arada, yediklerimi sayıyor, kalorilerimi topluyor, haftalık aylık şekilde bakabiliyorum ardından. Kalori sayarak zayıflama diye bişey de var, bilmiyorum işe yarayacak mı, mantıken yaraması gerekir aslında.

az önce yemekk yedim:

6_7 biber cokk az zeytinnyaglı tavada közz durumuna geirdimm
2 yk yoort
2 dilim kepek ekmei

aksamm fazla kacırma ihtimalimm olduu içinn baska bişii yemekk istemedimm

aksamm yemeimdee

arnavut cigeri
kuru börülce salatasıı
belkii eccükk yogurtt corbasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…