ben geldimnugiş gibi göslerimi dinlendirdim :86:
şimdi aktara gitcem kıslar. kefirim bitti. her seferinde 3.5 lira vermicem 10 liraya mayasnı alır kendim mayalarım daha küsel olur hem katkı maddesi olmaz içinde. sevdim kefiri. özellikle çook tok tutuyo farkettim.
nettede araştırdım tok tutucu özelliği var diyet yapanların yardımcısı diyo. herkeşlere çok aşırı tavsiye eder şiddetli ısrarlar yanacıklarınızı mıncırırım:86:
Hmm hangi site ki o acaba ? Biz de bakalımÇoooook teşekkür ederiimm
Kahvaltı konusunda çooook haklısın, güzel bir kahvaltının yerini ne tutabilir ama sabahları acelem oluyor evden çıkmak için, çalışıyorum. Öğlenleri de müthiş bir ahçımız var işyerinde parmaklarımızı yiyoruz ama tutuyorum kendimi şimdi, son 1 ayda 4 kilo almıştım.
Bu arada biftek konusunda da, et yerken hep suçlu hissediyorum kendimi, yağsız ve ızgara olsa dahi, böyle hissettiğiniz oluyor mu?
Bir site keşfettim bu arada, yediklerimi sayıyor, kalorilerimi topluyor, haftalık aylık şekilde bakabiliyorum ardından. Kalori sayarak zayıflama diye bişey de var, bilmiyorum işe yarayacak mı, mantıken yaraması gerekir aslında.
az önce yemekk yedim:
6_7 biber cokk az zeytinnyaglı tavada közz durumuna geirdimm
2 yk yoort
2 dilim kepek ekmei
aksamm fazla kacırma ihtimalimm olduu içinn baska bişii yemekk istemedimm
aksamm yemeimdee
arnavut cigeri
kuru börülce salatasıı
belkii eccükk yogurtt corbasıı
fambukkk fambıkkkkk faammbıkkkkkkkkkkkkkkk laylay hadi kız üçü bi arada şekersiz içelim
Hmm hangi site ki o acaba ? Biz de bakalım
yohhh ben içmme ölee zararlı şeylerrrrrpasta yicem yaklaşık 1 saat sonaaaa böle sağlıklı şeyler yerim bennnn
Link veremiyorum sanırım ama "kalori sepeti" desem anlarsınız siz :))))
Üye olup giriş yaptıktan sonra tek tek eklenebiliyor yazdıkların ve çoğu yiyecek içecek listesinde var hoop diye buluyo, porsiyonları ne kadar yediğini de en iyi kendin bildiğinden örneğin 0.75 porsiyon çorba gibi eklemeler yapabiliyorsun, ben sevdim :) Kendini takip etmesi kolay oluyor, diyet günlüğü gibi
kız ne zaman dinlendinde ne zaman kaşla göz arasında yemek yiyivedin senemme bu az akşama çok yersin bu sefer araları çoğalt bari
üye oldum siteye
bana günlük almam gereken kalorinin 2203 kalori olduğunu gösterdi
he çok sağlıklı maşşallah ben ne kadar yiyeceğini tahmin ediyom emme burda söylemiyecem
o kaddaaan doydumm kiii annatamamm ara mara yapamamm heraldeecünkülümm biberinn acısındannn yarımm litre daha su içtimmm davull kiminn oldumm heee:86::86:
Hedef kiloyu ve hangi tarihte o kiloda olmak istediğni girince günlük alman gereken kalori çıkıyor, o kısmı gördünüz mü? Mantıklı mı diyetin, değil mi anlıyorsun :)) Bence çok hoşş...
söle kızzzzz
avuç içi genişliğinde işaret parmağı kalınlığında yemeyi düşünüyorummmmmkaç kk eder bilemem artkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?