60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gram hesabı istiyo ama ne bilcez kaç gram yediğimiiziii,kullanması zorrr
ayy iveet ne bilcez ya kaç gram yediğimizi bencede zor birde
yediklerimi gram gram ölçemem kafayı yirim valla

eee ne içcez peki biz

sen,nde benim gibi kilo başlangıcın çokmuştu. tebrikler vermişsin canım. hedefin 68 kilomuydu boyun kaç yağ oranıı biliyormusun. nasıl ne kadar sürede verdin kilolarını d,yetisyene gittinmi

Boyum 1.69, 01.01.2011 de başladım diyete haftada 1 kilo vererek, diyetisyene gitmedim yavaş yavaş ekmeği kestim, akşam yemeğini meyve ve salatayla geçiştirdim, ve her sabah 5 dk her akşam 40 dk spor yaptım, yağ oranımı bilmiyorum onu nasıl öğrenirim ki?

canım kaç yaşında oğlun
benim kızım 27 aylık ama ne zaman denediysem
itiraz etti nasıl alıştırıcam bilmiyorum:44:

Kafadan atarak hesaplama yaptım da akşam yemeğim ve aram hariç şimdiden yaklaşık 1500 kalori almışım ben yaaaa

Hıımmm ben ayran çok içiyorum ne olcak şimdi ?
ıspanağı pırasayı bamyayı severim ama
semizotuna karşı pek istekli değilim

semizotu hastasıyım lakin burda kilosu 3,5 tl. biraz daha ucuzlasın öyle alıcam.
üye oldum siteye
bana günlük almam gereken kalorinin 2203 kalori olduğunu gösterdi

bunu nasıl hesaplaya bilirler ki

Hıımmm ben ayran çok içiyorum ne olcak şimdi ?

semizotu hastasıyım lakin burda kilosu 3,5 tl. biraz daha ucuzlasın öyle alıcam.

bunu nasıl hesaplaya bilirler ki

kızzz neresi orasııııı??? kilo 3.5 olur mu yaffff semizotuu... allahın otu yaneee.. burda demeti 50 kurusa satılıoo kocamann kocamann:44::44:

valla gramları asagı yukarı hesapladımm, kuru börülce yoktuu onu piyazz gibi hesapladımm.. yanii aksamm yemegide dahill 1188 kalorii oluomussss

canım kaç yaşında oğlun
benim kızım 27 aylık ama ne zaman denediysem
itiraz etti nasıl alıştırıcam bilmiyorum:44:

ben fazla üstüne gitmedim zaten 3 yaşını doldurdu tuvaletini yaparsa ona sürpriz yapacağımı söyledim dün ikna oldu çişini yaptı bugünde kakasını yaptı ancak kilot ve eşofman altına ihtiyacım var yoksa ölcem sinirden. onu her çiş yapışında alkışlıyorum sevdiği şarkıları söylüyorum . eve önce o görmeden seveceği türden birkaç oyuncak al çiş eğitimine başlamadan sonra onlarla ödüllendirirsin. ben dün kepçe ile ödüllendirdim erkek çocuğu işte babası da gelirken sürpriz yumurta alcak kakasını yaptığı için. ama arka arkaya 3 kez çiş yapınca sinir kat sayım arttı birden yatırdım az önce onu. yatarkende altını açmadım ilk önce biraz alışsın hissetsin yapmayı sonra gece alıştırmasına başlayacağım yavaş yavaş. çok sabır işi çok

bu ne yaa herşey yasak yasak
bence türk kavesi insülini filan şeetmiyo ben tok tutuyo valla
meyve de sütte yasak olldu başkaaa
ne iççez peki
siyah çayı bende bıraktım yeşilçay yetiyor

kızzz neresi orasııııı??? kilo 3.5 olur mu yaffff semizotuu... allahın otu yaneee.. burda demeti 50 kurusa satılıoo kocamann kocamann:44::44:

ah o izmirin otu meyvesi yok muuu
kociş diyo ki dün akşam burda bi meyve sebze var bol bol ucuz of of valla bir iki kilo enginar ısmarladım semt pazarından al gel didim valla

hayatım burası giresun maydonozun demetini bir ara 1,5 tl den alıyorduk. hatta marulda 2,5 tl ydi. şimdi semizotu yeni çıktı diye sömürüyorlar. bende almadım

hayatım burası giresun maydonozun demetini bir ara 1,5 tl den alıyorduk. hatta marulda 2,5 tl ydi. şimdi semizotu yeni çıktı diye sömürüyorlar. bende almadım

ayyy bizz cennette yasıyoss o zamann burda maydonozz 5 demeti 1 lira marulunda enn güseli 1.5 yada 2 gibii.. ama kücükk kıvırcıklarr(ben onardan alıyom) 75 krs yada 1 lira.. alma cnm benimm nasılsa ucuzlucakk ne o ölee yazlık yerde o kadarr pahalı satmıolar

canım benim benim kızım 2 yaşına girdiğinde 3günde wc ye alıştı hemde hiç altına kaçırmadan.aralıkta hastalandı serum felan takmıştık 10-15 gün sürekli ishal gidiyordu altını bağlıyorduk.gene alıştı yapmaya.şimdi 1 aydır uğraşıyoruz alışması çin bazen 10 gün hiç yapmıyor bazende bir başlıyor sürekli altına yapıyor.dün kreşe gittim almak için kapı açılır açılmaz hiç çiş yapmadım anne dedi.çocukta bu durumdan nasıl etkilendiyse.öğretmenide evet çiş yapmadı 1 defa kakasını yaptı dedi..kızım o yüzden kendini hemen koruma altına alıyor.kızım şimdi 32 aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…