60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah o izmirin otu meyvesi yok muuu
kociş diyo ki dün akşam burda bi meyve sebze var bol bol ucuz of of valla bir iki kilo enginar ısmarladım semt pazarından al gel didim valla

ii yapmısınn cnmm enginarınn zamanı gecio artıkk alıpp dolaba atmakk lazım aslındaa.. 5 yada 6 tanesi tezgahına göre 5 liraaa.. kocamann kocamann canaklarr.. söle kocişinde canakk alsınn aynı fiyata satıolarr .. evde cöpüyle ugrasma

canım benim burda 1 demet nane maydanoz 50 krş.marul 1 tl.salatalık 1tl domates 1,5 tl.soğan patates 2 tl.vs devam ediyor..

selam nilmısra..kolay gelsin tuvalet eğitiminiz..bende en kısa zamanda başlayacağım..oğluşun ne kadarlık,daha öncede sormuştum,ama gözden kaçtı herhalde..

ayyy cok pahalımıss yaaa... burda o kadann ucuzz kimse yüzüne bakmiyyy artıkk... ama bizimm burda 1.5 tu ilk demetii sona 50 krs a indi.. daha sulak mı kalıo acaba :44::44:

canım beniğm burda da bostana için mecbur kullanıyorlar.biliyor millet kaç parada olsa alacak ne yapsınlar tikliyorlar.

canlarım ya benim bugün pilatesim var son gün. eşim bugün gitme daha sonra gene gidersin ama düşer felan diyiyor.sizce ne yapayım ya.ben gitmek istiyorum...

selam nilmısra..kolay gelsin tuvalet eğitiminiz..bende en kısa zamanda başlayacağım..oğluşun ne kadarlık,daha öncede sormuştum,ama gözden kaçtı herhalde..

ayy evet yaa tuvalet eğitimi çok zor yaaa.benim ikizlerede herkes başlayın artık erken öğrenmeleri iyi olur diyolar ama ben pek daha başlama taraftarı deilim.çünkü küçükler sanki dha öğremezler gibi geliyor.bide bu dönemmde üstüne gitmemek gerekiyor daha sonra problemler yaratıyorr.bende birazcıuk sinirliyim ne yapsam bende bilemedim.sizinkiler kaç aylık?

valla gramları asagı yukarı hesapladımm, kuru börülce yoktuu onu piyazz gibi hesapladımm.. yanii aksamm yemegide dahill 1188 kalorii oluomussss

Ben de kafadan atıyorum, göz hesabı yapıyorum biraz. Az buçukta bilirim ölçüleri, yanılmam genelde. Kullanışlı bulmayanlar için de seviniyorum, ne güzel böyle bişeye ihtiyacınız yok :)) Benim kendimi kontrol altında tutmak gerekebilyior

ben eylül ayında başlamıştım fakat öğrenemedi bir süre,bende üstelemeyerek zamana bıraktım,ama artık bu yaz bezden kurtulsun istiyorum,çünkü kışın çok zor olur..benim oğlum ağustosta 3 yaşını bitirecek..banada herkes 2 yaşında öğrettik biz diyolar,böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkar zaten...çok çok sabır isteyen bir olay tuvalet eğitimi..

ufff zor ya o kadar hızlı kaçırıyor ki altına... ben alıştırmak için zaten alıp kendim götürüyorum tuvalete. kaşla göz arasında yapmış oğlan.

evet canım yaa arkadaşlarımın çocukları 2 yaşında öğrenmiş resmen hava atıyorlar bana bende artık bezden tiksindim hem yazık altı çok pişiyor oda kurtulsun bende :26:

yaa benimkiler dha 17 aylık yazın başla diyolar ama işte ben erken olduğunu düşünüyorum.çünkü meşaketli bir iş ve çok sıkılmadan yapılmadan yapılması lazım gerçekten her kafadan ses çıkıyor.

kısssssss arnavut ciğeri kızartma değilmi

benim gibi hee çok iyi göz dinlendiririm ben valla anlatmıştım burdada bi ara bende kendim yapardım evde kefirimi güzel oliii

nugiş kefir mayası aldım. cam kavanoz aldım plastik kapaklı. birde plastik süzgeç aldım. maya küçük cam şişede. içinde sumu var ne. şimcik kefir mayasını süzgeçe dökcem şişeyi demi. peki suya tutcammı mayayı yoksa direk süzgeçte süzüp sütemi eklicem canım. birde mesela kefiri yaptım hazır tekrar süzcemya maya kalcak süzgeçte onu suda yıkayıp geri şişeye koyup içine sumu koycam.

ufff zor ya o kadar hızlı kaçırıyor ki altına... ben alıştırmak için zaten alıp kendim götürüyorum tuvalete. kaşla göz arasında yapmış oğlan.

evet çok hızlıdırlar herşeyde olduğu gibi malesef çiştede rakip tanımıyorlar.benim kızım geceleri hiç yapmaz.ama gündüz oyuna dalıyor son dak.söylüyor.iş işten geçmiş oluyor..

yok yok daha 17 aylıklarsa erken bence..24 aylık bile değiller...ama deneyip göreyim dersen dene,ama bence erken..kız mı seninkiler..kızlar daha erken alışıyo diyede bir söylenti var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…