ah o izmirin otu meyvesi yok muuu
kociş diyo ki dün akşam burda bi meyve sebze var bol bol ucuz of of valla bir iki kilo enginar ısmarladım semt pazarından al gel didim valla
ayyy bizz cennette yasıyoss o zamann burda maydonozz 5 demeti 1 liramarulunda enn güseli 1.5 yada 2 gibii.. ama kücükk kıvırcıklarr(ben onardan alıyom) 75 krs yada 1 lira.. alma cnm benimm nasılsa ucuzlucakk ne o ölee yazlık yerde o kadarr pahalı satmıolar
selam nilmısra..kolay gelsin tuvalet eğitiminiz..bende en kısa zamanda başlayacağım..oğluşun ne kadarlık,daha öncede sormuştum,ama gözden kaçtı herhalde..Kızlar öğle yemeğimde ;
1 kase yoğurt çorbası
5-6 kaşık kadar kıymalı taze fasülye
bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
oğluma çiş eğitimine başladım sürekli onu takipteyim30 dk içinde 3 kez altına kaçırdı yarın bir ton çamaşır ve eşofman altı alacağım yoksa yetişemicem bu duruma. çocuk büyütmek ne zor şey :97:
sinirlyimde biraz offfffffffff
canım benim burda 1 demet nane maydanoz 50 krş.marul 1 tl.salatalık 1tl domates 1,5 tl.soğan patates 2 tl.vs devam ediyor..
ayyy cok pahalımıss yaaa... burda o kadann ucuzz kimse yüzüne bakmiyyy artıkk... ama bizimm burda 1.5 tu ilk demetii sona 50 krs a indi.. daha sulak mı kalıo acaba :44::44:
selam nilmısra..kolay gelsin tuvalet eğitiminiz..bende en kısa zamanda başlayacağım..oğluşun ne kadarlık,daha öncede sormuştum,ama gözden kaçtı herhalde..
valla gramları asagı yukarı hesapladımm, kuru börülce yoktuu onu piyazz gibi hesapladımm.. yanii aksamm yemegide dahill 1188 kalorii oluomussss
ben eylül ayında başlamıştım fakat öğrenemedi bir süre,bende üstelemeyerek zamana bıraktım,ama artık bu yaz bezden kurtulsun istiyorum,çünkü kışın çok zor olur..benim oğlum ağustosta 3 yaşını bitirecek..banada herkes 2 yaşında öğrettik biz diyolar,böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkar zaten...çok çok sabır isteyen bir olay tuvalet eğitimi..ayy evet yaa tuvalet eğitimi çok zor yaaa.benim ikizlerede herkes başlayın artık erken öğrenmeleri iyi olur diyolar ama ben pek daha başlama taraftarı deilim.çünkü küçükler sanki dha öğremezler gibi geliyor.bide bu dönemmde üstüne gitmemek gerekiyor daha sonra problemler yaratıyorr.bende birazcıuk sinirliyim ne yapsam bende bilemedim.sizinkiler kaç aylık?
canlarım ya benim bugün pilatesim var son gün. eşim bugün gitme daha sonra gene gidersin ama düşer felan diyiyor.sizce ne yapayım ya.ben gitmek istiyorum...
canım benim benim kızım 2 yaşına girdiğinde 3günde wc ye alıştı hemde hiç altına kaçırmadan.aralıkta hastalandı serum felan takmıştık 10-15 gün sürekli ishal gidiyordu altını bağlıyorduk.gene alıştı yapmaya.şimdi 1 aydır uğraşıyoruz alışması çin bazen 10 gün hiç yapmıyor bazende bir başlıyor sürekli altına yapıyor.dün kreşe gittim almak için kapı açılır açılmaz hiç çiş yapmadım anne dedi.çocukta bu durumdan nasıl etkilendiyse.öğretmenide evet çiş yapmadı 1 defa kakasını yaptı dedi.. kızım o yüzden kendini hemen koruma altına alıyor.kızım şimdi 32 aylık.
ben eylül ayında başlamıştım fakat öğrenemedi bir süre,bende üstelemeyerek zamana bıraktım,ama artık bu yaz bezden kurtulsun istiyorum,çünkü kışın çok zor olur..benim oğlum ağustosta 3 yaşını bitirecek..banada herkes 2 yaşında öğrettik biz diyolar,böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkar zaten...çok çok sabır isteyen bir olay tuvalet eğitimi..
ben eylül ayında başlamıştım fakat öğrenemedi bir süre,bende üstelemeyerek zamana bıraktım,ama artık bu yaz bezden kurtulsun istiyorum,çünkü kışın çok zor olur..benim oğlum ağustosta 3 yaşını bitirecek..banada herkes 2 yaşında öğrettik biz diyolar,böyle durumlarda her kafadan bir ses çıkar zaten...çok çok sabır isteyen bir olay tuvalet eğitimi..
az önce yemekk yedim:
6_7 biber cokk az zeytinnyaglı tavada közz durumuna geirdimm
2 yk yoort
2 dilim kepek ekmei
aksamm fazla kacırma ihtimalimm olduu içinn baska bişii yemekk istemedimm
aksamm yemeimdee
arnavut cigeri
kuru börülce salatasıı
belkii eccükk yogurtt corbasıı
benim gibi hee çok iyi göz dinlendiririm benvalla anlatmıştım burdada bi ara bende kendim yapardım evde kefirimi güzel oliii
ufff zor ya o kadar hızlı kaçırıyor ki altına... ben alıştırmak için zaten alıp kendim götürüyorum tuvalete. kaşla göz arasında yapmış oğlan.
yok yok daha 17 aylıklarsa erken bence..24 aylık bile değiller...ama deneyip göreyim dersen dene,ama bence erken..kız mı seninkiler..kızlar daha erken alışıyo diyede bir söylenti var...yaa benimkiler dha 17 aylık yazın başla diyolar ama işte ben erken olduğunu düşünüyorum.çünkü meşaketli bir iş ve çok sıkılmadan yapılmadan yapılması lazım gerçekten her kafadan ses çıkıyor.
cimcimecim bence gitme canım allah göstermesin bi zorlama olur istemeden yani yanlış bişey yapma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?