bende elma yiyorum şimdiiiii
yok yok daha 17 aylıklarsa erken bence..24 aylık bile değiller...ama deneyip göreyim dersen dene,ama bence erken..kız mı seninkiler..kızlar daha erken alışıyo diyede bir söylenti var...
4 ağustos 2008 doğumlu bir oğluşum var canım..evt cnm yaa bana görede erken bencde biraz daha beklemek en güzel.benimkiler erkek cnm.seninkide erkek dimi
kısssssss arnavut ciğeri kızartma değilmi
nugiş kefir mayası aldım. cam kavanoz aldım plastik kapaklı. birde plastik süzgeç aldım. maya küçük cam şişede. içinde sumu var ne. şimcik kefir mayasını süzgeçe dökcem şişeyi demi. peki suya tutcammı mayayı yoksa direk süzgeçte süzüp sütemi eklicem canım. birde mesela kefiri yaptım hazır tekrar süzcemya maya kalcak süzgeçte onu suda yıkayıp geri şişeye koyup içine sumu koycam.
ii yapmısınn cnmm enginarınn zamanı gecio artıkk alıpp dolaba atmakk lazım aslındaa.. 5 yada 6 tanesi tezgahına göre 5 liraaa.. kocamann kocamann canaklarr.. söle kocişinde canakk alsınn aynı fiyata satıolarr .. evde cöpüyle ugrasma
evvet kızartcamm cnmm mecburenn o nedenle de accıkk yicemmm.. 1 sk kadar..
kıs nugiş yumrutlarım bak seni uyudun gine demiokumuyon yazdıklarımı
hugocum sütü çok çok az ısıt hani yoğurt mayalarsınya ondan dahada ılık olcek süt.mayayı al çıkar sudan tekrar başka suyla yıka kavanozun içine koy çok az ılıttığın sütü üstüne dök kapağını kapat gölge bi yerde beklet yarına kadar.ben ayakkabılığımın üstünde kapaklı olan yerde bekletiyordum.olunca başka bi kaba alacaksan al kefiri süz yada bi plastik kaşıkla al şunuda söyliyeyim demir kaşık deymeyecek plastik olacak canım .süzdüğün mayayı yıkayıp sulu bi kapta dolapta bekletebilirsin tekrar yapıncaya kadar ama hergün suyunu değiştir canım değilse çok afedersin yosun gibi kaygan oluyo.bi müddet ara vermek istersen eğer mayayı yıka suda peçetenin üstüne koy suyunu aldır kurusun yani biraz sonra süt tozu ekle üstüne bula yani süt tozuyla poşete koyup depfereeze atabilirsin.sormak istediğini sor canım yine
anladım canim sağol yavri yavri :86: tahta kaşık kullansam olurmu. gerçi kaşığada ççok gerek yok. yaff ben taze taze 2 günde bir kendiciğime yapam diyom minnak şişe içinde içinde su var sankim. peki şimdi ben o şişeyi atmasam suyunla kalsa yapamadığım zamanlarda kefiri yıkayıp kendi şişesi içinde tutsam acep olurmu
tahta kaşıkta olur balım.canım şişeyi atma tabi ama onun içindeki su normal su zaten kurumaması için o.sen şimdi o suyu dök her seferinde suyu yenile yenilemezsen dedimya çok aferdersin sümük gibi yosun gibi kaygan oluyo canım
sk ne olaküüben olsaydım tencereye minik bir tencereye soğanı doğrardım sarimsakta doğrardım salça koyar içine ciğeri atar bu şekilde yağsız pişirirdim. kendi suyunu salcek zati o. bolcada baharatlardım çok küsel olurdu istersen kendine böyle hazırla çok vaktini almaz
sk serviss kasıgı olayyyöle yaptımm dahaa öncee amma kocişş yemiyoo sinameki de azcıkk neyse kızlarr ben cıktımmm.. spora gidiorummm.. yarına kimse olmass buralardaa öpt sizii koccamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?