60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yok daha 17 aylıklarsa erken bence..24 aylık bile değiller...ama deneyip göreyim dersen dene,ama bence erken..kız mı seninkiler..kızlar daha erken alışıyo diyede bir söylenti var...

evt cnm yaa bana görede erken bencde biraz daha beklemek en güzel.benimkiler erkek cnm.seninkide erkek dimi

limonlu y.çayımı içiorummm
yediklerim çok geldi ya bastrsın azıcık
Eskiden olsa bu yediğimin 2 katını yerdım hemen de acıkırdım... Midem küçülmüş olabilir mi???

hugocum sütü çok çok az ısıt hani yoğurt mayalarsınya ondan dahada ılık olcek süt.mayayı al çıkar sudan tekrar başka suyla yıka kavanozun içine koy çok az ılıttığın sütü üstüne dök kapağını kapat gölge bi yerde beklet yarına kadar.ben ayakkabılığımın üstünde kapaklı olan yerde bekletiyordum.olunca başka bi kaba alacaksan al kefiri süz yada bi plastik kaşıkla al şunuda söyliyeyim demir kaşık deymeyecek plastik olacak canım .süzdüğün mayayı yıkayıp sulu bi kapta dolapta bekletebilirsin tekrar yapıncaya kadar ama hergün suyunu değiştir canım değilse çok afedersin yosun gibi kaygan oluyo.bi müddet ara vermek istersen eğer mayayı yıka suda peçetenin üstüne koy suyunu aldır kurusun yani biraz sonra süt tozu ekle üstüne bula yani süt tozuyla poşete koyup depfereeze atabilirsin.sormak istediğini sor canım yine

ısmarladım ama kesin unutur o

işlerim vardı hallettim geldim market aktar filan. gelir gelmez bir bardak kefir içtim ohhh mis gibi içim yanmış çok iyi geldi
barbunya yemeğimi hazırladım. 4 yulaflı pisküvit yedim. şimdi yeşilçay içiyorum bol limonlu. saat 5 gibide 1 elma ve türk kahvesi içerim sade

evvet kızartcamm cnmm mecburenn o nedenle de accıkk yicemmm.. 1 sk kadar..

sk ne olaküü ben olsaydım tencereye minik bir tencereye soğanı doğrardım sarimsakta doğrardım salça koyar içine ciğeri atar bu şekilde yağsız pişirirdim. kendi suyunu salcek zati o. bolcada baharatlardım çok küsel olurdu istersen kendine böyle hazırla çok vaktini almaz

kıs nugiş yumrutlarım bak seni uyudun gine demi okumuyon yazdıklarımı

tessüf ederim balım uyumuyom bugün gayet gözlerim açık hem okadar açıkki millet korkup kaçi benden eğer depfreze koyarsan mayanı dikkat et sonra üstüne yaz kefir mayası diye benim gibi lor sanıp çıkartma depferezden

anladım canim sağol yavri yavri :86: tahta kaşık kullansam olurmu. gerçi kaşığada ççok gerek yok. yaff ben taze taze 2 günde bir kendiciğime yapam diyom minnak şişe içinde içinde su var sankim. peki şimdi ben o şişeyi atmasam suyunla kalsa yapamadığım zamanlarda kefiri yıkayıp kendi şişesi içinde tutsam acep olurmu

ciğer faydalı pek aram yok emme eşim çok sever böyle soğanlı salçalı yaparım ben. gerçi şimcik kilosu etten pahalı emme olsun
ben bu şekilde yağsız yapıyorum kendi yağı epey var zati. sonra kendime ayırıp tencereye acukk yağ ekleyiverip bidaha çeviriveriyorum eşimede öyle veriyorum yiyor garip
bi tencerede 2 çeşit yemek oluyii

tahta kaşıkta olur balım.canım şişeyi atma tabi ama onun içindeki su normal su zaten kurumaması için o.sen şimdi o suyu dök her seferinde suyu yenile yenilemezsen dedimya çok aferdersin sümük gibi yosun gibi kaygan oluyo canım

okeyto bebik. zati çoğalcakya bi kısmını ayırırım dediğin gibi kurutup defreze atarım filan öbür mayaya bişey olunca çıkarıp onu kullanırım

sk serviss kasıgı olayyy öle yaptımm dahaa öncee amma kocişş yemiyoo sinameki de azcıkk neyse kızlarr ben cıktımmm.. spora gidiorummm.. yarına kimse olmass buralardaa öpt sizii koccamann

sk serviss kasıgı olayyy öle yaptımm dahaa öncee amma kocişş yemiyoo sinameki de azcıkk neyse kızlarr ben cıktımmm.. spora gidiorummm.. yarına kimse olmass buralardaa öpt sizii koccamann

o kadaan spor yapıyosun yazık değilmi canına. madem kocan yemiyo kendine dediğim gibi yağsız yap şiimdi spora git tam yağlar yancek akşama yanan yağların yerine takviye yap olmaski yafriim en azından spor yapılan günler dikkat edilmeli

boyum 1.67 ama olduğumdan uzun duruyorum ,bacaklarım ve kollarım uzundurşimdi 34 yaşındayım ama genetik olarak şanslıyımküçük duruyorum.
Bu arada sabah çıktım ve yürüyüşe attım kendimi 1.5 saat yeni bebiş ayakkabılarımla yürüdüm ghava çoook güzeldi.
yarın istanbuldan kuziş gelicek
zeytinyağlı dolma
enginar
çin böreği
patlıcan közleme yaptım
akşamada cheesecake yapıcam bugün hiç bozmadım sevgiler.Yarına herşey hazırrryarın sabah kızmın okulunda portfolyo sunumu var kızım 2004 lü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…