60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsa spor yapıyorum yakarım diye düşünülmemeli bence çünküm biz yediklerimizi yakma derdinde değilizki. zaten var olan yağları yakmalıyız. o yüzden en azından spor yapılan günler yağ yakıldığı için acukk dikkat edelimde o kadar emecik boşa gitmesin demi. yağ yakımını durdurmayalım.
haa diyet bitsin sporla yediğimizi yakarız o zaman kilo verme derdimiz olmaz yağ verme derdimiz olmaz o zaman sağlık genç kalmak vücudumuz bozulmasın kilo almayalım diye vs.. sebeblerden spor yapcezya o zaman arada ahanda ecrin gibi serviss kaşığı hesabı götürürüz arnavu ciğerini
ama 1 porsiyon yiyen 1 porsiyonluk spor yapar 2 porsiyon yiyen 2 porsiyonluk spor yapar yediğimize göre spor yapcez.

Selamlaar...

Geçmiş amma hızlı geçiyor yahu.... En son nerde kaldığımı bulamıyorum...

Nihayet öğlen yemeğimi yiyebildim... İkindi yemeğimi desem akşam mı desem.... Üçü bir arada....

2 dilim denge light ekmek
160 gr ton balığı iyice süzdüüümm
tel kaşardanda yedim böle biraz çokça oldu sanki....

Yanımda sadece bunlar vardı... Yapçak bişi yok... ton balığını yemeseydimde akşam yeseydim sanki daha iyi etçektimde artıkın gözüm dönmüştü.... Allah tan tükkandayım evde olsam dolapta ne varsa yirdim.... Çok pişmanım... Akşam spor yapiim bari erisin yansın bitsin....

benim yeni listeme göre ekmek hakkım dörde düştü ama öğleden sonra birinci aramda 3 yulaflı bisküvi var.
bu yulaflı bisküvide şeker var
ilk aylar şekerli bişey yedinmi tatlının tadına baktınmı tatlıyı yaparken kaşığı bile yalamıcan tatndırıcı kullanma light bisküvi yeme light içecek yok diye sıkı sıkı tembihleyen diyetisyenim bana bisküvi verdi sanırım şekere geçiş yaptırdı ömür boyu yemeden olmaz en azından 2 haftada bir yemen lazım başlarda insülin direncin düşsün diye yasaktı diyodu. bu listede vermiş.
demekki nugyada yulaflı pisküvit yiyebilir
aslında ben burçak bisküvi seviyorum ama yulaflı dedi diye yulaflı yiyorum bunuda seviyorum
nugiş kıslar heç uyanmadınız valla ben bisküvi yiyorum içinde şeker var biriniz anlamadınızmı hugoş pisküvitleri götürüyo şekerli şekerli

benim öğlen yemeğimde haftada 3 gün yağğı süzülmüş ton balığı var canım afiyetlen yiyorum heçte pişman olmuyorum sen nide pişman oluyosunki

Iyy ne kaa haklısın... :26::26: Keşke hep bu zihniyette olabilseydim... Yıllarca sporu saçma ve gereksiz buldum. Zayıfların genetiği öyle diye bir inancım vardı.... Bizim sülale komple tombiş olunca insan düşünüyo yanee...

benim öğlen yemeğimde haftada 3 gün yağğı süzülmüş ton balığı var canım afiyetlen yiyorum heçte pişman olmuyorum sen nide pişman oluyosunki

Peyniri çok yidim ben ton balığını da o çok yediğim peynirin üstüne yedim gerçi en son sabahın 5 inde yemiştim bir daha yeme fırsatım olmadı....Arsızlık yaptım resmen peynirle doymuştum yani.... Neysee akşamda canım bişiler yemek isticek, maydanoz yedircem kendime ceza olarak otlatayım kendimi azıcık....

3 tane malta eriği ile ara yaptım... Yanımda bi de yeşil elma var sonra belki de onu yerim
Bugün 9u bulucak çünkü akşam yemeğimi yemem

tatlım annem zayıf babam kilolu benim. aynı sofrada yemek yerdik annem kzartma yemezdi kızartmayı ben yapardım babamla götürürdük. annem ağır geliyo derdi. haşlardı yazın sebzeleri yoğurtlar azcık üzerine yağ gezzdirir yerdi. makarnayı doğru dürüst yemezdi. pirinç pilavı sevmez. salata yer filan. babamla bende maşallah ne varsa götürürdük. kızartma hamurişi filoan çok yerdik. annem yesede bizim gibi gözü dönmüş gibi yemezdi. etleri bile böyle kendi yağında pişince yerdi. kızartma ağır geliyo derdi yiyemezdi. yemekler yağlıysa filan salata yer kalkardı.
genetikten ziyade seçim meselesi sanırım. annem hiçbir zaman bizim yediğimiz yağlı kızartmaları yemezdi alıştırmamış damak tadını o yüzden sevmiyodu. ben eskiden çerez niyetine patates kızartır yerdim şimdi ise yiyemiyorum kızartmasını. baharatlı fırında olcek çok az yağlı filan öyle seviyorum. tabiki kolay olmadı damak tadını değiştirmek ama başardık artıkın. önemli olan eğer biz artık mesela patates kızartmasını bol yağda kızartma olarak değilde fırında az yağlı yediğimizde seviyorsak buna artık alışmışsak artık patates kızartmasını yememizin bir gereği yok demektir. tekrar yiyipte damak tadını alıştırmanın gereği yoktur. haa canınız fastfood çeker tüm hafta spor yapmışınızdır sağlıklı beslenmişsinizdir hafta sonu fastfood hakkınızdır yanındaki patateside yiyin hakkınız çünkü siz farklısınız spor yapıyosunuz yağınız az yiyin korkmadan ama sürekli yemeyinki canınız patates kızartması değil fırınlanmış bharatlı patates çeksin. canınız bulgur pilavı çeksin. kepekli makarna çeksin

akşam yemeğimi yedim. 1 dilim tam buğday ekmeği, beş kaşık barbunya yemeği ve salata idi. akşam saat 9 gibide 1 bardak kakaolu tarçınlı yarım yağlı süt içerim tamamdır.
kefiri yaptım yarım yağlı sütten yaptım :81:

benn hergünn yapıommm amaa yafff cnmm cktiii cokk hugommmm affiittt beniii.... kostumm kostumm geldimmm... birazz zor yaptımm cünkümm kasıgımm zorladıı benii sancıdan dönüss yolundada cok midem bulandı.. trafikk te cokk sıkısıktıı nyagmurdann egzersizlerimi deiştirdii bugünn hocamm:86::86::86::86: cokk zorlandımm yaparkene ama alıscamm heraldee:97:

benn hergünn yapıommm amaa yafff cnmm cktiii cokk hugommmm affiittt beniii.... kostumm kostumm geldimmm... birazz zor yaptımm cünkümm kasıgımm zorladıı benii sancıdan dönüss yolundada cok midem bulandı.. trafikk te cokk sıkısıktıı nyagmurdann egzersizlerimi deiştirdii bugünn hocamm:86::86::86::86: cokk zorlandımm yaparkene ama alıscamm heraldee:97:

tamam kaçamak olsun sana herzaman olmasın. kasığınmı ağrıyo hocana desene acıyo diye. egzersiz değşiikliği her zaman işe yara bende değişiklikler uyguluyorumm başka türlü vücut alışıyo kilo vermesi duruyo

Sabah
1 dilim ekmek
30 gr light peynir

Ara
Kahve ve %70 kakaolu 20 gr çikolata

Öğlen
Light yoğurtlu bezelye 4 kaşık
120 gr az yağlı tavuk sote
1 dilim light ekmek

Ara
Meyveli light yoğurt

Akşam
90 gr köfte
1 dilim light ekmek
Light yoğurt
Valla dayanamadım vanilyalı cappicuno içiyorum

ağırlık çalışan var mı ?ben kollarım için kas yapmadan yağ eritmek istiyorum .birde yürürken ağırlık bağlıyormusunuz:87:

ben çalışıyorum. kollar kilo alıp verme ile yaş ilerledikçe yağ miktarı arttıkça formu bozulu malesef. özellikle kollar havaya kaldırılıp sallayınca altta sallanır
kol çalışılnca toparlanır. kol çalışırken kaslar şişmesin incelsin diye hafif ağırlıkla çok tekrar yapılmalıdır. böyle çalışılırsa kol kasları incelir hoş gözükür. her kol egzersizi 12 den daha az sayıda yapılmamalıdır. daha azı kasları şişirir ve iri kaslı bir görünüm oluşturur.
ben 3 yıl çalıştım memnunum. birer kiloluk pet şişelere su doldurup çalışabilirsin. evde dumbelle kol çalışma diye netten ara tüm kol egzersizlerini bulursun canım.
hiç kas istemiyorum diyosan estetik operasyonla filan toplatman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…