okeyto bebik. zati çoğalcakya bi kısmını ayırırım dediğin gibi kurutup defreze atarım filan öbür mayaya bişey olunca çıkarıp onu kullanırım
tabi canım öyle yaparsın
Selamlaar...
Geçmiş amma hızlı geçiyor yahu.... En son nerde kaldığımı bulamıyorum...
Nihayet öğlen yemeğimi yiyebildim... İkindi yemeğimi desem akşam mı desem.... Üçü bir arada....
2 dilim denge light ekmek
160 gr ton balığı iyice süzdüüümm
tel kaşardanda yedim böle biraz çokça oldu sanki....
Yanımda sadece bunlar vardı... Yapçak bişi yok... ton balığını yemeseydimde akşam yeseydim sanki daha iyi etçektimde artıkın gözüm dönmüştü.... Allah tan tükkandayım evde olsam dolapta ne varsa yirdim.... Çok pişmanım... Akşam spor yapiim bari erisin yansın bitsin....
nasılsa spor yapıyorum yakarım diye düşünülmemeli bence çünküm biz yediklerimizi yakma derdinde değilizki. zaten var olan yağları yakmalıyız. o yüzden en azından spor yapılan günler yağ yakıldığı için acukk dikkat edelimde o kadar emecik boşa gitmesin demi. yağ yakımını durdurmayalım.
haa diyet bitsin sporla yediğimizi yakarız o zaman kilo verme derdimiz olmaz yağ verme derdimiz olmaz o zaman sağlık genç kalmak vücudumuz bozulmasın kilo almayalım diye vs.. sebeblerden spor yapcezya o zaman arada ahanda ecrin gibi serviss kaşığı hesabı götürürüz arnavu ciğerini
ama 1 porsiyon yiyen 1 porsiyonluk spor yapar 2 porsiyon yiyen 2 porsiyonluk spor yaparyediğimize göre spor yapcez.
benim öğlen yemeğimde haftada 3 gün yağğı süzülmüş ton balığı var canım afiyetlen yiyorum heçte pişman olmuyorumsen nide pişman oluyosunki
Iyy ne kaa haklısın... :26::26: Keşke hep bu zihniyette olabilseydim... Yıllarca sporu saçma ve gereksiz buldum. Zayıfların genetiği öyle diye bir inancım vardı.... Bizim sülale komple tombiş olunca insan düşünüyo yanee...
o kadaan spor yapıyosun yazık değilmi canına. madem kocan yemiyo kendine dediğim gibi yağsız yap şiimdi spora git tam yağlar yancek akşama yanan yağların yerine takviye yap olmaski yafriimen azından spor yapılan günler dikkat edilmeli
o kadaan spor yapıyosun yazık değilmi canına. madem kocan yemiyo kendine dediğim gibi yağsız yap şiimdi spora git tam yağlar yancek akşama yanan yağların yerine takviye yap olmaski yafriimen azından spor yapılan günler dikkat edilmeli
benn hergünn yapıommm amaa yafffcnmm cktiii cokk hugommmm affiittt beniii.... kostumm kostumm geldimmm... birazz zor yaptımm cünkümm kasıgımm zorladıı benii sancıdan dönüss yolundada cok midem bulandı.. trafikk te cokk sıkısıktıı nyagmurdann egzersizlerimi deiştirdii bugünn hocamm:86::86::86::86: cokk zorlandımm yaparkene ama alıscamm heraldee:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?