60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar Selamlar . . .

mavibenek1
SABUNNN nasılsın güzelim??

İyiyim ablacığım benim . . .
Bünyeyi şaşırtmak istemen çok isabetli umarım faydasını görürsün benekli motivasyon kralicesi . . .

fium bunu çok duydum ve daha öncede bahsetmiştik forumda bu tekrardan sonra denemek farz oldu bana . . .
:1ninca:

geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuz biraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:

soruyoruz tabi kiiii aaaa . . . delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-

bu erkekleri anlamak çok zor çünkü basit yaratıklar düşünce yapılarını anlayamıyoruz biz :roflol:

Merveciğim Saracığım neden olucak aldı tabi gül gibi hatunu 156 kiloyu bile taşırdı eminim o gece . . .
:jeyyar: terbiyesiz üye smili :jeyyar:

Saracım, o senın gun içerisinde yasın,boyun,enin ve cinsiyetin göz önunde alınarak hesaplanan hic bir aktivite ıcınde bulunmadan yaktıgın kalori miktari oluyor.bılırsın ınsan uykuda bıle enerjı yakar.benım de o civarda bişi cıktı. 1500 falan .. yas ılerledıkce falan acayıp dusuyor işe.. o yuzden kılo vermek zorlasıyor ya..

:roflol: gercekten mııııııı

her önüme geleni yaparsam olacağı o.dün göbek dansı cdsi ile cardio salsa indirdim.kardeşim abla her gördüğün şeyi yapacakmısın zayıflama uğruna diyo.:1shok:yazık şaşırdı oda.saçma sapan hareketleri yapıp bu salsa sen ne anlarsın die yutturuyom ona-tatlicadiarzu-

kızlar bu hafta listemız yapılmadı.ve bugun salı oldu.şart oldu listemız. forumumuzun gereklerını yerıne getırelım dimi ama?ben bır dahakı entry de baslıyorum.

mermaid sana link atmıştım canım nivea bady için indirebildinmi?????

indiremedım programı yukledıkten sora açmadı,goruntulenemeyn bıseler var felan dedı acmadı
bende burda egzersızler bolumdunde kalça basen hareketlerını yaptım aksm ,onlarda cok ıyıymıs,yandı dun backlarım bugnde hamlamısm

ben hergün nivea bady yapıyorum süper hareketler var sıkılaştırıyo ben o linkten indirdim ama windowsla acabildim winamp acmıyo bide öyle dene istersen canımCADIARZU

latinsugar aynı kilodan başlamışız aynı kilodayız şimdi dikkatim cekti benm hedef şimdilik 60 ama yapabilirsem 58 düşünüyorum.yerimseniben

canımcığım GOM PLAYER diye bir video programı var.onu indir pcne.açamadığın tüm videoları açarsın.çok süper.bende sana gönderdiğim linkten indirdim nivea bodyi.gom playerla açtim.

boyum 1.60 şimdiki kilo 63.(uzun süredir tartılmadım belki 62 olmuşumdur).hedefim 54

Çok geçmiş olsun aysim..Umarım geçmiştir..benneyaptımki

cicişim endamlı derken iriyarı mı demek istedin senağlama

Aaa endamlı demek iri yarı mı demek?..Vallahi bizim lugatta,sülün gibi boyu olan,narin,havalı,bakanın bir daha baktığı kişilere söylenir o kelime...Çok hoşsun demek istemiştim..fisfisfisa.s.

akşam yemeğe gitcez demiştim ben de inanamıyorum ama kendimi tutttum sadece çorba ve salata yaedim kendimi tebrik ediyorumalkisalkisalkis

Ben de seni tebrik ediyorum..alkisalkisalkis

Yaa geçen gün ben de ucundan tattım biraz..Muhteşem bir şey gerçekten..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…