mavibenek1
SABUNNN nasılsın güzelim??
slmlar,
İŞTAH SORUNU OLANLAR İÇİN:
Saraçoğlu, “Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.” diyor
geldim tatlımmmm
ayyy kendimi çok iyi hissettim benide seviyosunuzbiraz ortadan kayboldum herkes nerdesiin diyo şımardım sositososito çok seviyorum sizleriii :asigim:
ne mutlu sana tatlım benim öyle bi şansım hiç bi zaman olamadı (kocam benden 4 cm kısada kaydirigubbakcemile3 ) oda şimdi suyun kaldırma kuvvetinden yararlanarak denizde kucağına almaya çalışıyo :roflol: hatta bazen onuda beceremeyip ağzımı burnumu suyla dolduruyo kafamçokkarıştı
canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-
bu erkekleri anlamak çok zor çünkü basit yaratıklar düşünce yapılarını anlayamıyoruz biz :roflol:
canım sen de hoşgeldin...hiç desteğimizi esirgermiyiz...her zaman yanındayız...kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldiniz raupe ve Hic_Kes...Sağlıklı kilo vermeler...:enbuyukkk:
canım ben 56 kiloydum evlenirken kucağında apartmandan çıkarttı beni rahat rahat
şimdi gene 56 kiloyum zor taşıyor beni nedendir biilmem -tatlicadiarzu-
:roflol: gercekten mııııııı
mermaid sana link atmıştım canım nivea bady için indirebildinmi?????
indiremedım programı yukledıkten sora açmadı,goruntulenemeyn bıseler var felan dedı acmadı
bende burda egzersızler bolumdunde kalça basen hareketlerını yaptım aksm ,onlarda cok ıyıymıs,yandı dun backlarım bugnde hamlamısm
bır arkadsla iddiaya gırdım temmuzun 5 inde 57kg olmam lazım olurum dimiiii
sorma başıma gelenleri derincim ya. dün gece senle konuşuyorduk ya, pc başında birden midem bulandı, az sonrada doğru banyoya, çıkar allah çıkar aman allahım çok kötüydü, o kadar çıkardım ki anlatamam. eşimde uyuyordu. biraz bekliyim geçer dedim bir süre sonra yine başladı. yığıldım yere kendimi eşimin yanına zor attım. o da garibim gözünü bir açtı ki ben yerde kusuyorum.(ıyy çok iğrenç biliyorum kusura bakmayın) hemen beni acile götürdü. serum verdiler. hani demiştim ya iki gündür kaçırıyorum yediklerimi diye. işte ağır gelmiş yediklerim. ayvalık tostu yemiştim yağı gelmiştir sana dedi doktor midenide üşüttüysen kaldıramamışsındır dedi. izaten iyi geceler bile demeden kapattım pc yi. şte bu yüzden canım sabahta çok geç kalktım yorgunluktan. spor diyet hepsi kaldı. valla süpersin bende altıda kalkmayı düşünüyordum. kendimi toparlayınca bende başlıcam.
cicişim endamlı derken iriyarı mı demek istedin senağlama
akşam yemeğe gitcez demiştim ben de inanamıyorum ama kendimi tutttum sadece çorba ve salata yaedim kendimi tebrik ediyorumalkisalkisalkis
bide kıslarr yaa pazar günü aşkitom :asigim: bana dondurma ısmarladı ben magnumun bademlisini çok severdim bu sefer değişiklik olsun diye karadut ve böğürtlenliyi aldık Allahım nasıl bişi o öle öldüm bittim kaydirigubbakcemile3 canınızı çektirmek gibi olmasın ama mutlaka deneyin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?