60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kollarım normal ben incelsin istiyorum birde sarkmasın istiyorum bendede 2 kiloluk dambıllar var

o zaman çalışırsın canım. her kol egzersizini 15 tane yap. bikaç hafta sonrasında 16 yaparsın böyle böyle arttırırsın. haftada 2 kere çalışsan yeterli olur kolların incelir sıkılaşıp şekillenir.

Nasılsınız bakim
yollandanın söledğine göre bizde eliptik (sanırım böleydi) bisikleti varmış ama biz askı olarak kullanıyoduk Sonunda annemlerin odasından çıkarttım ve benim küçücük odama koydum kendilerini Her akşam kaç dakika binmek lazımdır kızlar

gün aşırı 45 dakika ile 1 saat arasında kullan. birgün onu kullanıe diğer gün pilates yaparsan çok memnun kalırsın

iyi akşamlar çıtırrrllaaarrrrr

işten eve gelirken yine bir yorgunluk bir uyku valla zor dayandım eve kadar evde bir attım kendimi saat 7 yekadar uyumuşum koçiş geldi gelmiş elinde bir demet gülleee bitanem benim romantik kocacımmm
sonra kalktım yemek yaptım
akşam yemeğim
2kk kadar piliç köfte yağsız tavada yaptım
3 yk yoğurt
1 kase tarhana çorbası
bol salata
şimdi koçişin biraz işi vardı onun için çıktı
ben de sporumu yapacam birazdannn

fazla kalamıyciiiimmmmm emme akşam yemeğimi yedim yazayım dedim hem de hugomu gördüm accuk yiyim dedimmmm :125::125 neresinden yesem kalan accuk göbeeni mi yesem diğer her yerr sert olur şimdi kaslı et en iyi göbekten yiyim :125::125:

akşam yemeğim

6yk bulgurlu kabaklı bol soğanlı lahana yemeği

1 kase yoort

1 pt salata

oyy çok şiştimm bulgur azdı ama sebzeler şişirdi beiiii

şimdi de demleme yeşil çayımı içiyorum

sizleri sevgiyle kucaklıyor aranızdan şimdilik ayrılıyorum

Ben sadece salata yedim bugün nedense pek iştahım yok afiyet olsun :)

yeşil çayımı-21 adet fınduğumu- yarım çay bardağı kabak çekirdeğimi yedim
sporumu yapayım da geleyimmmm

Son düzenleme:
benimde akşam yemeği yiyesim gelmedi..yoğurda bir dilimin yarısı kadar ekmeği bandırıp bandırıp yidim..şimdide oğluşla fındık,badem,siyah üzüm üçlüsünü yiyoz...

benimde akşam yemeği yiyesim gelmedi..yoğurda bir dilimin yarısı kadar ekmeği bandırıp bandırıp yidim..şimdide oğluşla fındık,badem,siyah üzüm üçlüsünü yiyoz...

oğlun avatarında maşallah küçük adam gibi saçlar yana taranmış gömlek filan çok yakışıklı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…