teşekkürler canım..oğluşun saçları iyice uzadı,herkes kestirin diyor,babasıda kestirmek istemiyyy,bakalım netcez..çok afacan bir oğlum var,şuan tepemde geziyo..Allah tüm isteyenlere versin hayırlı evlatlar..bambaşka bir sevgi..oğlun avatarında maşallah küçük adam gibisaçlar yana taranmış gömlek filan çok yakışıklı olmuş
teşekkürler canım..oğluşun saçları iyice uzadı,herkes kestirin diyor,babasıda kestirmek istemiyyy,bakalım netcez..çok afacan bir oğlum var,şuan tepemde geziyo..Allah tüm isteyenlere versin hayırlı evlatlar..bambaşka bir sevgi..
Selamlaar...
Geçmiş amma hızlı geçiyor yahu.... En son nerde kaldığımı bulamıyorum...
Nihayet öğlen yemeğimi yiyebildim... İkindi yemeğimi desem akşam mı desem.... Üçü bir arada....
2 dilim denge light ekmek
160 gr ton balığı iyice süzdüüümm
tel kaşardanda yedim böle biraz çokça oldu sanki....
Yanımda sadece bunlar vardı... Yapçak bişi yok... ton balığını yemeseydimde akşam yeseydim sanki daha iyi etçektimde artıkın gözüm dönmüştü.... Allah tan tükkandayım evde olsam dolapta ne varsa yirdim.... Çok pişmanım... Akşam spor yapiim bari erisin yansın bitsin....
afiyet olsun canım bence çok ta kötü değil yemegin .. bu arada kediye bayıldımmmm çok tombuşş ama obez yaa bebeim benim yazık onaaabenimki de eccük kilo almıştı hemen rejime soktum önüne boca etmekten se mamayı günlük verdim
ben anlamıştım hugom ama diyetisyenin diyetini de anlamıştımburçakı bende severim ama yemiyorum
ecriiiiiiiiinseviyorum kıs seni
benide sev beni de benideeee
sevgiden bahsetmişken bizim yolly beni çok fena sıkıştırdı kolumu yüzümü yaliyy
evet içinde şeker var gerçi basit karbonhidrat değil kana hızlı karışmaz ama sonuçta şeker var içinde
ayy cannım benim ya çokmu özlemiş annesiniyerim ben onu yaaa tatlı şey
Nasılsınız bakim
yollandanın söledğine göre bizde eliptik (sanırım böleydi) bisikleti varmış ama biz askı olarak kullanıyodukSonunda annemlerin odasından çıkarttım ve benim küçücük odama koydum kendilerini Her akşam kaç dakika binmek lazımdır kızlar
acıkıyor musun peki beni şekerli şeyler çok acıktırıyor özellikle de aç yersem
diyetisyenin spor konusunda ne dedi. şöyle yap böyle yap dedimi. yasak olan şeyler varmı sporda. mesela pilates yapabilirmiymişin canım
tamam kaçamak olsun sana herzaman olmasın. kasığınmı ağrıyo hocana desene acıyo diye. egzersiz değşiikliği her zaman işe yara bende değişiklikler uyguluyorumm başka türlü vücut alışıyo kilo vermesi duruyo
günaydın kızlar,
cumartesi zabbehı kargalar kahvaltı etmden kalktımm. aybaşı geliyor ya şu kadar kira bu kadar aidat şu kadar kredi kartı diye diye uyanmışım hahaha çok komikti
eşimi aradım çok yaklaşmış otobüsü.. şimdi bize çay koydum mükellef bir kahvaltı hazırlıyım aşkımla bana. bugün pazara ve markete gitmem lazım. süt yoort çok agır oluyo pazar arabasıyla gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?