60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oğlun avatarında maşallah küçük adam gibi saçlar yana taranmış gömlek filan çok yakışıklı olmuş
teşekkürler canım..oğluşun saçları iyice uzadı,herkes kestirin diyor,babasıda kestirmek istemiyyy,bakalım netcez..çok afacan bir oğlum var,şuan tepemde geziyo..Allah tüm isteyenlere versin hayırlı evlatlar..bambaşka bir sevgi..

afiyet olsun canım bence çok ta kötü değil yemegin .. bu arada kediye bayıldımmmm çok tombuşş ama obez yaa bebeim benim yazık onaaa benimki de eccük kilo almıştı hemen rejime soktum önüne boca etmekten se mamayı günlük verdim

ben anlamıştım hugom ama diyetisyenin diyetini de anlamıştım burçakı bende severim ama yemiyorum

evet içinde şeker var gerçi basit karbonhidrat değil kana hızlı karışmaz ama sonuçta şeker var içinde

ayy cannım benim ya çokmu özlemiş annesini yerim ben onu yaaa tatlı şey

şu anda salondayım tv açık karşımda. ben koltuktayım oda popomda yatıyor haha açık kalan yerlerimi yalıyo. belim açılıyo bi bakıyorum plip plip yalıyo haha gıdıklanıyorum

ben böle yalyan kedi hiç görmedim siyamların özelliğiymiş bu köpek gibi oluyorlarmış eccük

kız ben olmasam zavallı eliptik askı olarak ömrünü tammalıcaktı. afferin ama tembelli kırdın kıs

acıkıyor musun peki beni şekerli şeyler çok acıktırıyor özellikle de aç yersem

valla canım kefir içiyorumya inan hiç acıktırmıyo beni çok faydasını gördüm. kefirsşz zor olurdu ama. midemde kazınma oluyodu şimcik hiç yok. işte bu yüzden kendim yaptım kefirimi. yarım yağlı sütten yaptım tavsiye ederim

beni görünce şamşırdınız de miiii:86:
yediklerimi yazmaya geldimmmmm:86:
doğum gününde 1 dlm kötü bir pasta yidimmmmcidden kötüydüü bi daha o pastaneden almıcazz,eve giderkende adamı fırçalıcazzzz

akşam menümm
6 yk patlıcan yimaaa
1 dlm kepek eppeğe
1 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
salata

yemekten 2 saat sonra
2 dlmcik elmaaa

hadi öpüyom hepiniziiiiii,iyi tatillerrrrrr tombiklerrrrrrr

diyetisyenin spor konusunda ne dedi. şöyle yap böyle yap dedimi. yasak olan şeyler varmı sporda. mesela pilates yapabilirmiymişin canım

tatlım henüz spor konusunda bir şey söylemedi
hamiş olunca söyler galiba tavsiyede bulunurr
bu arada sporumu yaptım da geldimm
şimdi 4 malta eriği-1 y. kayısı-3-5 tane de kiraz yiyeceğimm

selam
öğleden sonraki ara
5 kayısı
akşam yemeği 2 köz biber bol salata ve menemen yedim
2 dilimde ekmek herkese iyi geceler

kasıgımm acıo 2 gündürr balım soldan soldannn... kızcagız da yavass git sen dioo ama benn yavass gitti,m mii içime sinmioo yukarıı cıkmadım bendee.. makinalarla ugrasmadım binmedimm bugünn zatenn yeni egzersizlerimii zorla yaptımm.. öleymişş aynıı seylerii yapmamakk lazımmıss dedigin gibiii:97::97: bakalımm ay sonuu görcess

günaydın kızlar,
cumartesi zabbehı kargalar kahvaltı etmden kalktımm. aybaşı geliyor ya şu kadar kira bu kadar aidat şu kadar kredi kartı diye diye uyanmışım hahaha çok komikti
eşimi aradım çok yaklaşmış otobüsü .. şimdi bize çay koydum mükellef bir kahvaltı hazırlıyım aşkımla bana. bugün pazara ve markete gitmem lazım. süt yoort çok agır oluyo pazar arabasıyla gidicem

günaydınn
sabah yine tatlı kriziyle uyandım
bir bardak sütle 4 tane kuru kayısı yedim
birazdan adımlamaya başlayacağım

Günaydın sayın KK sakinleri,

Sınava giricek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun canlarım....

Bende öğleden sonra gireceğim, bakalım okulu ararken kaybolmam inşallah ...

Gene deprem oldu rasatane gibiyim vallaa.... Bitter ölçeği mi neydi o bihter miydi yoksa onun gibi oldum... Atayım bari 3 küsurdur şiddeti....

Sabah menüm artık klasikleşti; bir dilim denge light ekmeğine sürülmüş kahvaltılık lor, bir çorba kaşığı kahvaltılık acı sos, 1 de muz yedim. Saat 6 gibiydi....

Şimdi de zencefilli çay ve 4 tane bebe bisköviti

Sınava gidip geleyimde spor yapayım bari... Dün akşam yapmadım sınav stresini bahane ederek...

Afiyet olsuun aşkınla sana

günaydınn:) ben aranıza yeni katıldım:):) daha önce başka bi hesaptan giriyordum 70-79 topiğine fakat hesabımı açamadım bidaha mecburen yeniden üye oldum. 17 yaşındayım 80 kilodan 65 e düştüm. fakat yaklaşık 1 aydır azmimi kaybettim ve aynı kiloda sayıyorum. ugün karar verdim devam edicem yine. ara öğün ve yemek olarak alternatifleriniz yok mu acaba yardımcı olsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…