60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeze merhaba nasılsınız yolandacım nasılsın bacımm nerde deprem olmuş anlamadım ben geçmişide okuyamadım daha:26:

nügücüm naber kız
valla simavda olmuş sanırım ama ben hissetmedim bursadan btbetul hissetmiş bu kez yatakta olmadıım için hissetmedim sanırım yatakta olsam hissederdim galiba ama erken kalkmıştım bugün. saat 08.56 da mı ne olmuş :26:
online gazetelerde yazar canım bak istersen

Kızlar merhaba. doğal olarak haftasonu ve kimsecikler yok. sabah tartıldım 500 gr daha düşmüşüm söyleyi vereyim dedim. öptüm hepinizi. iyi bir hafta sonu geçirin.

işlerimi bitridm geldim ama hala kimseler yok
bir bardak sirkeli sıcak su içtim
şimdide koca bir kupa yeşil çay içicem
hee tabi 1500 adımıda attım sabah
akşamda atarsam süper olicik

Kızlar merhaba. doğal olarak haftasonu ve kimsecikler yok. sabah tartıldım 500 gr daha düşmüşüm söyleyi vereyim dedim. öptüm hepinizi. iyi bir hafta sonu geçirin.

ne güzel ne mutlu sana
darısı başımıza
hedef kilona yaklaşmışsın
hadi hayırlısı

yolandacım iyiyim canım ben kusura bakma açık form ama benim işlerim vardı yazamadım.evet simavda olmuş okudum sonradan bende

yolandacım iyiyim canım ben kusura bakma açık form ama benim işlerim vardı yazamadım.evet simavda olmuş okudum sonradan bende

önemli değil canım bende markete gitmiştim yeni geldim

ablalaaar akşam yemeğinde tavuk sotenin yanına makarna ne kadar yesem sorun olamz sizcee??

canım 2 yemek kaşığı bir dilim ekmek demek ona göre ayarlarsın ..
nilmısracım maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ederim:92::92::92:

selam kıslar hiç keyfim yok. işlerime ara verdim şimdi ara öğün saatim geldi 1 bardak kefir içtim. yanında 3 yulaflı bisküvi yiyeceğim.
çok moralim bozuk. yumacık üşütmüş öğlen eşim farketmiş yolda dedi kayınvalideye gidiyoduk o zaman dedi hemen geri döndüm. o kadar süre aralıksız kuluçkaya yattıki güçte düştü tabee evlerde sıcak değil üşüttü
burnunun teki tıkalı nesef alıp verirken akıntısı var
hemen kuluçkayı sonlandırdım. saldım. yumurta maması yaptım güçlensin diye. salatalık çilek koydum. ıhlamur demledim koydum. daldarı verdim. kafesini tüm malzemelerini çamaşır suyu ile yıkadım. temizledim yerleştirdim hazırladım. suyuna solunum yolu hastalıklarına iyi gelen bir ilaç var onu koydum. ısıtıcıyıda çalıştırdım gerçi hava iyi ama olsun sıcak olsun diye.
yavrumun gözlerinin feri sönmüş sürekli yuvalıkta kuluçkada yattığından anlamamışım hasta olduğunu. eşim görmüş. artık nasıl hayvanseversem artık kuşum hastalanmış haberim yok çok kızdım kendime
umarım çabucak düzelir

geçmiş olsun çok :44:

Kıyamam sana yaa canım vitaminler oluyo onlardan al suluguna koy benimkine öyle yapıyorum bendede bi çok hayvancık var hepsi odamda duruyo hepsiyle birlikte yatıyorum anlıyorum derdini Hiç üzülme 2 günü düzelir canım çokta sıcak yapma hayvan şoka girer tatlım

muhabbet kuşları için vitamin var en iyi markanın ondan var minerali var multivitamini var. antibiyotikli vitaminde var. solunum yolu hastalıkları için çözeltide var. herşey var canım.
allahtan kabarık değil. hareketli. şimdi yumurta maması çilek salatalık yedi. saldarıda verdim. oda çok sıcak değil.
ilaçlı su verdim şimdi içti.
çok düşkünüm onlara çok. işte böyle hastalanınca deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…