afiyet olsun
bende şimdi bir kase yayla çorbası yanındada salata yiyeceğim
ekmek yesemmi yemesemmi karasız kaldım bir dilim ekmek yersem
bugün 4 dilim ekmek yemiş olacağım çok mu olur kızlar günde kaç dilim yemeliyiz
reeboklar işe yaradı kalça kaslarım ağrıyo
hgeldinnn :)
hosbuldumm cnmmm.. kimse yokk yineee neyseee ayy bugünn spordaa bacaklarımı kaldıramadım kasıklarımdann.. battı durduu.. bende dayanamadımm gebelikk testii aldım yinee.. veee ilk defa ikinci cizgiyii gördümmmm amaa cok silikkk kimyasall gebelikk olabilirmişş ama silkk bile olsa gebelik var olarakk algılanmalıymısss.. sevinemedimm o nedenlee.. pazartesii yada salıı kan testine gidicemm tekrarr:97::97:
hosbuldumm cnmmm.. kimse yokk yineee neyseee ayy bugünn spordaa bacaklarımı kaldıramadım kasıklarımdann.. battı durduu.. bende dayanamadımm gebelikk testii aldım yinee.. veee ilk defa ikinci cizgiyii gördümmmm amaa cok silikkk kimyasall gebelikk olabilirmişş ama silkk bile olsa gebelik var olarakk algılanmalıymısss.. sevinemedimm o nedenlee.. pazartesii yada salıı kan testine gidicemm tekrarr:97::97:
Ay hayırlısı olsunnnnnAllah inşallah nasip eder şekerimmmm oyy sevindirik oldum yaa birdennn Fazla zorlama kız kendini Kıyamammmm
saoll balımm ama dedigimm gibii sevinmekk yokk cünkümm hatalıda olabiler.. bide sekizz önce kanda 0.20 ikenn 8 gündee idrarda cıkcakk seviyeye gelir mii bilmiorumm.. :44::44: üzülmekk istemiyorumm
adetine kaç gün var hem 8 gün az bir süre değil bence
saoll balımm ama dedigimm gibii sevinmekk yokk cünkümm hatalıda olabiler.. bide sekizz önce kanda 0.20 ikenn 8 gündee idrarda cıkcakk seviyeye gelir mii bilmiorumm.. :44::44: üzülmekk istemiyorumm
adetine kaç gün var hem 8 gün az bir süre değil bence
2 _3 günn kaldı balımmm... anneme görede bugünn olmalıydımmm... ama cokk agrıoo kasıklarımm bugünn arttı iice.. regl olcakmısımm gibii.. ayy insallahh olmammm:18::18:
İnşallah olmazsın canım Allah gönlüne göre versin hayatım ne istersen o olsunnnüzülme sakın hayırlısı neyse o olsun canım benimmm
Sonuçta daha çok gençsin hemn umudunu yitirme sakın olur mu böyle şeylerde moral çok etkiliymiş olumlu düşün hep sen
saoll tatlımmmm
Bu aralar bende bi bebiş istiyorum ama daha evli bile değilimm
ayhhhh delüüüüükıyamamm sana benn... herseyy gönlünce olur insallah bu arada bu ihtimall kocişimii soka soktuu.. ne tepkii verecegimii bilmiorumm soktayımm pazartesii belli olsunn o zamann bakıcamm didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?