60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bisküvilerle beraber 5 dilim ediyo. en az 4 dilim yenmeli zaten. günlük 5 dilim ye bence

sabah
Lİght ekmek ve peynirli tost
Ara
20 gr çiko %70 lik
Öğlen
3 köfte tava
Light yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Meyveli light yoğurt
Splendalı türk kahvesi
Akşam
Izgara bonfile
Salata
Enginar yicem tatlı konusunda kararsızım:18:

hosbuldumm cnmmm.. kimse yokk yineee neyseee ayy bugünn spordaa bacaklarımı kaldıramadım kasıklarımdann.. battı durduu.. bende dayanamadımm gebelikk testii aldım yinee.. veee ilk defa ikinci cizgiyii gördümmmm amaa cok silikkk kimyasall gebelikk olabilirmişş ama silkk bile olsa gebelik var olarakk algılanmalıymısss.. sevinemedimm o nedenlee.. pazartesii yada salıı kan testine gidicemm tekrarr:97::97:

Ay hayırlısı olsunnnnn Allah inşallah nasip eder şekerimmmm oyy sevindirik oldum yaa birdennn Fazla zorlama kız kendini Kıyamammmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun canım valla sevindim
ben kızıma hamile kaldığımda ilk test
okadar siliktiki ben öyle görmek istiyorum heralde diye çöpe attım
ama sonraki 2 test ve kan testind ekesin hamile olduğum çıktı
banada çok yeni belli olmaz çok ufak dediler ama kızım benimleymiş

Ay hayırlısı olsunnnnn Allah inşallah nasip eder şekerimmmm oyy sevindirik oldum yaa birdennn Fazla zorlama kız kendini Kıyamammmm

saoll balımm ama dedigimm gibii sevinmekk yokk cünkümm hatalıda olabiler.. bide sekizz önce kanda 0.20 ikenn 8 gündee idrarda cıkcakk seviyeye gelir mii bilmiorumm.. :44::44: üzülmekk istemiyorumm

saoll balımm ama dedigimm gibii sevinmekk yokk cünkümm hatalıda olabiler.. bide sekizz önce kanda 0.20 ikenn 8 gündee idrarda cıkcakk seviyeye gelir mii bilmiorumm.. :44::44: üzülmekk istemiyorumm

adetine kaç gün var hem 8 gün az bir süre değil bence

adetine kaç gün var hem 8 gün az bir süre değil bence

2 _3 günn kaldı balımmm... anneme görede bugünn olmalıydımmm... ama cokk agrıoo kasıklarımm bugünn arttı iice.. regl olcakmısımm gibii.. ayy insallahh olmammm:18::18:

İnşallah olmazsın canım Allah gönlüne göre versin hayatım ne istersen o olsunnn üzülme sakın hayırlısı neyse o olsun canım benimmm
Sonuçta daha çok gençsin hemn umudunu yitirme sakın olur mu böyle şeylerde moral çok etkiliymiş olumlu düşün hep sen

saoll tatlımmmm

Bu aralar bende bi bebiş istiyorum ama daha evli bile değilimm

ayhhhh delüüüüü kıyamamm sana benn... herseyy gönlünce olur insallah bu arada bu ihtimall kocişimii soka soktuu.. ne tepkii verecegimii bilmiorumm soktayımm pazartesii belli olsunn o zamann bakıcamm didi

ayhhhh delüüüüü kıyamamm sana benn... herseyy gönlünce olur insallah bu arada bu ihtimall kocişimii soka soktuu.. ne tepkii verecegimii bilmiorumm soktayımm pazartesii belli olsunn o zamann bakıcamm didi

kız sölemeseydin keşke göbiş büyüyünce anlasaydı şahsen ben cinsiyetini falan öğrenmek istemiyorum sadece sağlıklı olsun cinseyetini doğunca öğrenirim nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…