60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah iyi vermişsin gene
Benimkide 9 kilo ver alıcam seni diyo
Mecbur vericez 3 sene içinde

ehehhe benim sevgilim yok şuanda rahatımm aileme bile karışmayın diyorum kilo konusunda çünkü ben kendim için veriyorum bu kiloları. mutluluğum içinn kilo vermezsen almıycakmışmı seniiii

ehehhe benim sevgilim yok şuanda rahatımm aileme bile karışmayın diyorum kilo konusunda çünkü ben kendim için veriyorum bu kiloları. mutluluğum içinn kilo vermezsen almıycakmışmı seniiii

Mecbur alıcak 5 senemizi verdik birbirimize Ama söyle bi durum var erkek zayıf kadın şişko durumunda olmak istemiyoruz (bknz:baskül ailesi) o yüzden yanına yakışmam lazım

Afiyet olsuun aşkınla sana

yine mi deprem oldu yaaa geçmiş olsun
bu arada richter olması lazm onun

teşekkür ederim güzel oldu yedik şimdi o uyuyor. ben kitap okuyordum bi bakim size dediim.
birazdan markete giderim akşama da pazara diyordumm yagmur başlamış... sınavında başarılar..

haftasonu burasıı cok kötüüüüüüü hiçç kimselerr yokkk aksamm evde durmayımm barii catlarımm tek basıma tombull kelabbaaam da gec gelcekkk

bende evlendikten sonra 7 kilo aldım ve hiç çıkmadığım kiloya çıktım ayrıca veremiyorum.offf

herkeze merhaba nasılsınız yolandacım nasılsın bacımm nerde deprem olmuş anlamadım ben geçmişide okuyamadım daha:26:

merabaaaa millettt uzun süredir bu başlığa uğramıyodum uğrayım dedim. bugün burn it up yapmaya başlıycam ama tırsıyorum:18::18::18: hem süre olarak uzun hem zor hemde hızlıı. çokmu zor bunu yapmak imidattttt bide lastik kullanılıyomuş sanırım bnde plates lastiğinin ilk seviyesinde ki lastik var onla yapsamda olar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…