17 yaşındayım 65 kiloyumm:):) senin
annem çop gibi kız istemem ben diyo o yüzden benim hedefim 55 şuanda ama eğer istediğim kıvamda olmazsam devam edicem 50ye kadarr
Maşallah iyi vermişsin gene
Benimkide 9 kilo ver alıcam seni diyo
Mecbur vericez 3 sene içinde
ehehhe benim sevgilim yok şuanda rahatımmaileme bile karışmayın diyorum kilo konusunda çünkü ben kendim için veriyorum bu kiloları. mutluluğum içinn kilo vermezsen almıycakmışmı seniiii
Mecbur alıcak 5 senemizi verdik birbirimizeAma söyle bi durum var erkek zayıf kadın şişko durumunda olmak istemiyoruz (bknz:baskül ailesi) o yüzden yanına yakışmam lazım
evet orası öylee :)
o yüzdennn vermem lazım :) bi de son zamanlarda çok çabuk yoruluyorum
kilo verdiysen de oluyo o durum. benim kalbimde çarpıntı falan oluyodu doktor ara ver biraz dedi diyete o yüzden 1 ay ara verdim ama aynı kilodayım hala. zayıf olmak her yönden güzel. kaç kilosun şuanda?
168 boy 65 kg yim cnm normal kilodayım ama ailede balık etlilik var kemiklerde kalın
ben ne yapıyım peki boyum 1.60bizim ailede öylee
kızlar ben koşuya çıkıyorum hava çok güzel hafif yağmurlu tam benlik görüşürüz :)
Afiyet olsuun aşkınla sana
haftasonu burasıı cok kötüüüüüüühiçç kimselerr yokkk aksamm evde durmayımm barii catlarımm tek basıma tombull kelabbaaam da gec gelcekkk
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?