60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümü yazayımmm

sabah: 1 bardak su
1 bardak mürdüm erikli bitki çayı
kepekli ekmekle yapılmış kaşarlı tost

ara öğün:
1 buçuk grissini
büyük bi bardak çok sulu ayran

öğlen:
fırında avuç içi kadar tavuk küçük bi patates bi biber ve domatesten oluşan yağsız yemek
1 dilim kepek ekmeği

ara öğün:
1 meyveli kek
1 bardak mürdüm erikli çay

akşam:
4 kaşık tavuk sote
4 kaşık çok pişirdiğim kocaman olan makarnacıklar

10-15 tane kadar yeşil erik

bool bol suu

akşam yemeğimde ise şöyle limonlu yeşilsoğanlı marul salatası yapıcam 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklerim. ve 5 kaşıkta barbunya yemeği 1 dilimde light ekmek olcek
kıslar kefiri tavsiye ederim bi bardak içtim demin sanki karnımı tıkabasa doyurmuşum gibi oldu çok doyuruyo üstelik sabaha kadar acıktırmıyo.
reflüsü olan varsa benim gibi böyle midede kazınma hissi çok olur bu durumu tamamen ortadan kaldırıyo. kısacası hakikaten mucizeymiş

aa öylemii bende deniycemm sağolll

afiyet olsun canım. kek acıktırmıyomu seni. biz keklerimizi kepek un çavdar un yulafunu veya tambuğdayunu gibi işlenmemiş undan yapıyoruz. kuru meyveli filan. yağını az koyuyoruz pekmezle filan tatlandırıyoruz. tok tutuyo bu şekilde. acıktırmıyo kana çabuk karışıp insülini çıkartmıyo.aynı şekilde esmer undan açmalar poğaçalar börekler gözlemeler her türlü hamur işinde esmer un kullanıyoruz. pirinç yerine kabuklu pirinç veya bulgur kullanıyoruz. patates nişastalı diye pek yemiyoruz. arada yani şeker kullanmıyoruz tatlıdan uzak duruyoruz. haftada bir kez filan sütlü tatlı veya bitter çikolata veya van,lyalı dondurma gibi. haftada 6 gün kaçamaksız geçiyo spor düzenli yapıyoruz 1 gün ödül günü oluyo o gün istediğimizi yiyoruz ama çokta abartmıyoruz. genel olarak canım bu şekilde yapıyoruz. şok diyet vs.. yok bizde sağlıklı yapıyoruz az yiyelim çok verelim mantığı yok. uzun sürede yağlarımızdan kurtuluyoruz. herkes 6 öğün beslenir. yediklerimizi yazarız bilgilerimizi paylaşırız herkesin birbiri üzerinde emeği çoktur buraya gelipte zayıflamayan yoktur
sorunları sıkıntıları zorlukları yanlışları doğruları herşeyi paylaşıyoruz canım

sağolasın da ben 6 aydır diyet yapıyorum zaten bugün kaçamak gibi oldu birazcık bu sabah grissini yedim diye 2. ara öğünümde kek yiyim diye düşündüm:)

Teşekkür ederim canım.... Richter mi eyyvah eyvaah genel kültürüm sıfırlara inmiş...

Sınavı da atlattık çok şükür inşallah geçerim sınırda da kalabilirim ooofff....

İyi yürüdüm bu gün gelirkende lahana aldım haşlayıp suyunu içeceğim yada yemeğimsi bir şey yaparım.... Bakalım ne çıkacak ortaya...

Valla ansiklopedi gibisin tiyolarını bir kenara not alıyorum vallaa hepiciğini....

slm kızlar.nasılsınız bakayım ben bugün densiz bir gündeyim.sabah sınavım vardı erkenden kalktım ders çalıştım sınava gittim ve de hiç iyi geçmedi.yarında 2 sınavım var ama hiç çalışasım yok ..sınavdan sonra diyetisyene gittim ama diyet vermedi daha önceki listene uy dedi 1800 kaloriden fazla tüketme dedi.hergün yumurta ve süt tüket dedi..ilerleyen dönemde aşırı kilo alımı olursa diyet uygulayalım dedi.allahtan giriş yaptırmadan önce kendisiyle konuştum.iyide yapmıştım..boşa gidecekti.

yayla çorbasının içine yarım çay bardağı pirinç ve bir yemek kaşığı un var
bişey olmaz demi:26:

cimcime bebiş için doktora gittinmi
kalp atışlarını duydunmu

Kızlar merhaba. doğal olarak haftasonu ve kimsecikler yok. sabah tartıldım 500 gr daha düşmüşüm söyleyi vereyim dedim. öptüm hepinizi. iyi bir hafta sonu geçirin.

Maşallah sallayalım gariii :92::92::92: Darısı başımıza...

selam kızlar bugün yemek davetim var
Deniz börülcesi
Zeytinyağlı enginar
Yoğurtlu patlıcan salatası
Çin böreği
Zeytinyağlı biber dolma
Fesleğen Soslu makarna
Bonfile
Salata
Tatlı cheesecake
Ben enginar ve et yicem ama

cimcimecim sankim seni başından savmış gibi geldi bana. yinede örnek bir beslenme listesi verseydi neyi ne kadar tüketeceksin iyi olurdu. nazendeye vermiş diyetisyeni ben çok beyendim listesini. başka bir diyetisyenemi gitsen acaba

akşam yemeği vaktim geldi. şöyle limonlu bol yeşilsoğanlı marul salatası yaptım yanında 5 kaşık barbunya 1 dilimde ligt ekmek var

akşam yemeği vaktim geldi. şöyle limonlu bol yeşilsoğanlı marul salatası yaptım yanında 5 kaşık barbunya 1 dilimde ligt ekmek var

afiyet olsun
bende şimdi bir kase yayla çorbası yanındada salata yiyeceğim
ekmek yesemmi yemesemmi karasız kaldım bir dilim ekmek yersem
bugün 4 dilim ekmek yemiş olacağım çok mu olur kızlar günde kaç dilim yemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…