iyi akşamlar bayanlaaarr
kız sölemeseydin keşkegöbiş büyüyünce anlasaydı şahsen ben cinsiyetini falan öğrenmek istemiyorum sadece sağlıklı olsun cinseyetini doğunca öğrenirim nasılsa
sölememezlikk edemezdimm cünküü onunn bu konuda duyguları net degill..yanii düsük bi ihtimall eger hamileysem bebegi istemeyebilirr.. :97:
sölememezlikk edemezdimm cünküü onunn bu konuda duyguları net degill..yanii düsük bi ihtimall eger hamileysem bebegi istemeyebilirr.. :97:
aslındaa isterr... ainimm cokda ii bakarr.. amaa tedirginn olcakkk.. dügündenn bi hafta öncede bunalıma girmiştiiisona kendine geldii simdii cok iyii. bebekte de öle olcakk muhtemelenn önce bunalıma gircekk.. rahatına cok düskünn cünküü... 8 aylıkk evliyizz cnmm
reebok easytone modeli
Yenisiniz canım daha çok erken kız
Benimki hemen ister de ben bi 3-4 sene sonra istiyorum yaa :92::92: doyalım birbirimize
ayyy 4 yıldırr hayatımdaaa askitomm.. daha neye doycazzz???ölürümm ona o ayrı daaa iki kişi yasayabieceklerimizi yasadıkk sanıorumm bundan sonra 3 kişi yasarızz melegimle
5 senedir birlikteyiz biz kız hala doyamadımmbazen benim ayıcık diyodu hemen yaparız evlenince falan diye ben kızıyodum kıskanırım bakmam diyodum çok kötü bi huyum var sevdiğimi paylaşamam beni unutur benden çok onunla ilgilenir diye ama daha 3 senemiz var bakalım nolucak
bugün tv de bi çocuk vardı böle paytak paytak yürüyen. ayy şuna bak dedi eşim. sora da şakayla karışık dedi ki hatun bana bi çocuk vermedin 35 yaşına kaldım köksüz meyvesiz..
sanki ben bıraktım onu köksüz hıh
bazen ben derim acaba yapsak mı diye hani ovulasyon zamanlarımda daha bi anaç oluyorum sora geçiyor a o zamanlarda
sonra hadi yapalım dedim ovulasyon dönemi gelince ?
ses yo0k
hıh da
hıh hııhh
bizde yapamıcaz sanırım doyamıyoruz bi türlü bebiş olursa fena kıskanırım ben on alışmaya çalışıyorum hele evlenince hiç alışamam
yaa sen 22 değilmiydin ? çok küçüksün hem.. evlendikten sonra bekarlıkta gezmek tozma gibi olmuyor. yine de 2 sene sonra filan yapmak ve tamamı ile karar vermiş olmak lazım. iyi hoş ta bebekler insanı kısıtlıyorlar ister istemez. hiçbişi eskisi gibi olmaz. o yüzden kararını verip yola çıkmak lazım yoksa hem sen hem eşin hem bebek mutsuz olur bence
burda adett böle sanırım ne yedimizi içtimizi yazıyoruzz
bende söleyimm
sabahh
çikolatalı kellogs
öğleden sonra marmara ünide sınav vardı
simit saraya gittim 12 de
simit ve lıght kola içtim
sınav çıkışı acıktım tabi sesler gelio gurull gurull
çantamda form mısır ve prinç patlağı vardı 2 tane onu yedim
eve geldimde annem biber dolması yapmış müthiş kokuyodu
en miniciğini buldum ve onu yedim
sınavv baya bi terletti tuz kaybını geri kazanmak için
3-5 zeytin
ve kellogs çilekli yarım kase
ve şimdi 10 tane erik
ardından bağırsak çalıştırıcı çayy şimdide derç çalişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?