60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız sölemeseydin keşke göbiş büyüyünce anlasaydı şahsen ben cinsiyetini falan öğrenmek istemiyorum sadece sağlıklı olsun cinseyetini doğunca öğrenirim nasılsa

sölememezlikk edemezdimm cünküü onunn bu konuda duyguları net degill.. yanii düsük bi ihtimall eger hamileysem bebegi istemeyebilirr.. :97:

aslındaa isterr... ainimm cokda ii bakarr.. amaa tedirginn olcakkk.. dügündenn bi hafta öncede bunalıma girmiştiii sona kendine geldii simdii cok iyii. bebekte de öle olcakk muhtemelenn önce bunalıma gircekk.. rahatına cok düskünn cünküü... 8 aylıkk evliyizz cnmm

Son düzenleme:

Yenisiniz canım daha çok erken kız
Benimki hemen ister de ben bi 3-4 sene sonra istiyorum yaa :92::92: doyalım birbirimize

Yenisiniz canım daha çok erken kız
Benimki hemen ister de ben bi 3-4 sene sonra istiyorum yaa :92::92: doyalım birbirimize

ayyy 4 yıldırr hayatımdaaa askitomm.. daha neye doycazzz??? ölürümm ona o ayrı daaa iki kişi yasayabieceklerimizi yasadıkk sanıorumm bundan sonra 3 kişi yasarızz melegimle

ayyy 4 yıldırr hayatımdaaa askitomm.. daha neye doycazzz??? ölürümm ona o ayrı daaa iki kişi yasayabieceklerimizi yasadıkk sanıorumm bundan sonra 3 kişi yasarızz melegimle

5 senedir birlikteyiz biz kız hala doyamadımm bazen benim ayıcık diyodu hemen yaparız evlenince falan diye ben kızıyodum kıskanırım bakmam diyodum çok kötü bi huyum var sevdiğimi paylaşamam beni unutur benden çok onunla ilgilenir diye ama daha 3 senemiz var bakalım nolucak

burda adett böle sanırım ne yedimizi içtimizi yazıyoruzz

bende söleyimm
sabahh
çikolatalı kellogs

öğleden sonra marmara ünide sınav vardı
simit saraya gittim 12 de
simit ve lıght kola içtim

sınav çıkışı acıktım tabi sesler gelio gurull gurull
çantamda form mısır ve prinç patlağı vardı 2 tane onu yedim

eve geldimde annem biber dolması yapmış müthiş kokuyodu
en miniciğini buldum ve onu yedim

sınavv baya bi terletti tuz kaybını geri kazanmak için
3-5 zeytin
ve kellogs çilekli yarım kase

ve şimdi 10 tane erik
ardından bağırsak çalıştırıcı çayy şimdide derç çalişimm

bugün tv de bi çocuk vardı böle paytak paytak yürüyen. ayy şuna bak dedi eşim. sora da şakayla karışık dedi ki hatun bana bi çocuk vermedin 35 yaşına kaldım köksüz meyvesiz..

sanki ben bıraktım onu köksüz hıh
bazen ben derim acaba yapsak mı diye hani ovulasyon zamanlarımda daha bi anaç oluyorum sora geçiyor ya o zamanlarda işte
yok yapmayalım daa yok kariyer borç morç daha yerimiz bile belli değil filan der zaten..
neyse bu böle deyince sonra hadi yapalım dedim ovulasyon dönemi gelince ?
ses yo0k
hıh da
hıh hııhh

Son düzenleyen: Moderatör:

bizde yapamıcaz sanırım doyamıyoruz bi türlü bebiş olursa fena kıskanırım ben on alışmaya çalışıyorum hele evlenince hiç alışamam

bizde yapamıcaz sanırım doyamıyoruz bi türlü bebiş olursa fena kıskanırım ben on alışmaya çalışıyorum hele evlenince hiç alışamam

yaa sen 22 değilmiydin ? çok küçüksün hem.. evlendikten sonra bekarlıkta gezmek tozma gibi olmuyor. yine de 2 sene sonra filan yapmak ve tamamı ile karar vermiş olmak lazım. iyi hoş ta bebekler insanı kısıtlıyorlar ister istemez. hiçbişi eskisi gibi olmaz. o yüzden kararını verip yola çıkmak lazım yoksa hem sen hem eşin hem bebek mutsuz olur bence

20 yaşındayım canım 3 senemiz var evlenmemize daha 25 26dan önce yapmam zaten güzel ince vücudum bozulur
kendimi zaten hazır bulmuyorum bazen düşünüyorum acayip kıskanıyorum hamile kalmadan önce pskolojik destek almayı düşünüyorum zaten çünkü bu olay yeni değil 5 senedir böyle ve değiştiremiyorum hiç bişeyi.

merhaba mislina hoş geldin..
menünü begenmedim ama normaldir acemi menüsü belli . bizde böyleydik. menüne bakınca sadece karbonhidrat agırlıklı beslenmişsin. sabah kellgs karbo.
ögle simit karbo
akşam dolma içinde pirinç var karbooo
daha dengeli olmalı beslenmen. içinde süt yogurt sebze meyve az miktarda ekmek vs. yoksa bu şekilde kilo kaybı yaşaman çok ama çok zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…