20 yaşındayım canım 3 senemiz var evlenmemize daha 25 26dan önce yapmam zaten güzel ince vücudum bozulur
kendimi zaten hazır bulmuyorum bazen düşünüyorum acayip kıskanıyorum hamile kalmadan önce pskolojik destek almayı düşünüyorum zaten çünkü bu olay yeni değil 5 senedir böyle ve değiştiremiyorum hiç bişeyi.
oo çok gençsin unut bi süre anne olmayı deermişim..
ince güzel vucut konusuna katılmıyorm valla. ne kadar erken anne olursan toparlaman o kadar kolay. ben şimdi karar versem 35 ten önce anne olamam. gerçi karar vermişte değilim ya. kilo almak - vermek konusunda oldukça deneyim kazandım. hiçbişi eskisi gibi olmcak inşalla. hamileliklte de en az kiloyla çıkmayı planlıyorum.
o yaşlarda benim daha tuhaf takıntılarım vardı. bir bebegi bir çeşit asalak gibi görüyordum. süt vermeyi de inek gibi olmakla eşdeger. kulaga tuhaf geliyor değil mi. ama öyle düşünüyordum yalan değil.
zamanla düzelecektir. ama bebek yapmaya kadar verdiinizde hala bu düşünceler hakimse sende bi yardım almanda yarar var.
erkek arkadaşının kilo ver seni alıcam tavrını da hiç sevmedimonaylamıyorım. bilmem bi abla olarak beni dinler misin ama bir erkek sevdigi kadını kaç kilo olursa olsun sever. ben 80 kiloya dayandıım dönemde de eşim bana düşkündü şimdide öyle. gerçi şimdi daha düşkün ama ben kendim için kilo verdim onun için değil..
nacizane paylaştım tatlım umarım yanlış anlamazsın
hamile kalınca öyle olmuyor vallakız sölemeseydin keşkegöbiş büyüyünce anlasaydı şahsen ben cinsiyetini falan öğrenmek istemiyorum sadece sağlıklı olsun cinseyetini doğunca öğrenirim nasılsa
aslındaa isterr... ainimm cokda ii bakarr.. amaa tedirginn olcakkk.. dügündenn bi hafta öncede bunalıma girmiştiiisona kendine geldii simdii cok iyii. bebekte de öle olcakk muhtemelenn önce bunalıma gircekk.. rahatına cok düskünn cünküü... 8 aylıkk evliyizz cnmm
Hayır canım neden yanlış anlıyımbenimki beana hırs vermek için diyo öyle benimle tanıştıgında 50 kiloyduum şimdi 65 heryerim selülit dolu hala seviyo sağolsun spor salonuna götürdü bi kaçkez beni koşuya çıkarttı ama kalbim çarpıntı yapıyo korktu sonra alışmaya başladı mecbur alışıcak başka çaresi yok
Nolursa olsun yardım alıcam zaten tatlım çünkü zor bi pskoloji sevdiğin adamı paylaşıcaksın zor bi durum benim içi n. Asalak konusuna gelince o açıdan hiç düşünmemiştim ama farklı bi yaklaşımbenden yaşça büyüksün ve olgunsun ablacım kendin üstesinden gelebilmişsindir
Hayır canım neden yanlış anlıyımbenimki beana hırs vermek için diyo öyle benimle tanıştıgında 50 kiloyduum şimdi 65 heryerim selülit dolu hala seviyo sağolsun spor salonuna götürdü bi kaçkez beni koşuya çıkarttı ama kalbim çarpıntı yapıyo korktu sonra alışmaya başladı mecbur alışıcak başka çaresi yok
Nolursa olsun yardım alıcam zaten tatlım çünkü zor bi pskoloji sevdiğin adamı paylaşıcaksın zor bi durum benim içi n. Asalak konusuna gelince o açıdan hiç düşünmemiştim ama farklı bi yaklaşımbenden yaşça büyüksün ve olgunsun ablacım kendin üstesinden gelebilmişsindir
iy geceler canım çok teşekkür ederim :) kararım kesin bugün koştumda eliptik bisikletede bindim :) gene binicem yarım saat içimden geliyo valla
motive etmek için uğraşıyo yani kendince
onu eşimde bende denedim ama işe yaramıyor. şişmanladın kilo aldın zayıfla !
oda bana diyordu mesela hiç işe yaramadı. ne zaman ki ben artık noluyor dedim karar verdim gerisi geldi..
şimdi sende karar vermişsin kendin için evet yapıcam demişsin.
gerisi kolay
bak ben 14 kilo verdim daha verecek 8-9 kilom daha var. şimdiye kadar yedik yiycemizi dikkat ederekte kilo veriliyor. ben ilk dönemlerde kahvaltıda nutella bile yemiştim. alışma döneminde tabi şimdi değil. ama zamanla alışırsın ve sana işkence olmaktan çıkar. artık bu topiktesin. hugocuumun dedii gibi burdan zayıflamadan çıkan yok...
off çenem düştü bu gecede yaa. eşim yatmış. bende gideyim iyi geceler
kızzz insann kocasınıı cocugundann kıskanırmııı hiççç???bence daha anne psikolojisinde olmadıgınn içinn öle düsünüosunn.. ccukk sevgisininn önünü hiçbişi alamazzz.. askınızınn meyvesii olcekk o
hamile kalınca öyle olmuyor valla
ne zaman öğrenicez cinsiyetini diye kaç kere sordum acaba doktora
ister canım ister merak etme
benim adet düzensizliklerim vardı
doktora gittim hamike kalmadan çok önce bana dediki
hamile kalman zor olur çocuk istiyorsan hemen korunmayı bırak
bende eşimle konuştuğumda bir sene daha bekleyelim filan dedi
4 yıllık evliydik ama hamile kalınca yere göğe sığdıramadı valla
kızımda kızım ne zaman doğcak me zaman doğcak deyip durdu
merhaba mislina hoş geldin..
menünü begenmedim ama normaldir acemi menüsü belli . bizde böyleydik. menüne bakınca sadece karbonhidrat agırlıklı beslenmişsin. sabah kellgs karbo.
ögle simit karbo
akşam dolma içinde pirinç var karbooo
daha dengeli olmalı beslenmen. içinde süt yogurt sebze meyve az miktarda ekmek vs. yoksa bu şekilde kilo kaybı yaşaman çok ama çok zor olur..
kızzz insann kocasınıı cocugundann kıskanırmııı hiççç???bence daha anne psikolojisinde olmadıgınn içinn öle düsünüosunn.. ccukk sevgisininn önünü hiçbişi alamazzz.. askınızınn meyvesii olcekk o
dimiiiarkadasına sölemişş dayanamamıss bu cok ii bi işarett daha kesinlesmedenn kabullendigiini gösterirr idrarıı pozitiff cıkıpp kan testi negatiff cıkann bisürü insan varmıss ya okudukca moralimm bozulduu seninn nasıl olmustu cnmm:97::97:
amaa ben pazartesi başladım 62,5 idimşimdi 61 :) ömrüm dengesiz beslenmeyle geçti malesef canım hepp hamur işi çikolata kızartma tatlı çekerr
ablam 47 kiloo gecenin bu vakti gitti yumurta pişirmeyeeee zayıf olmak ne güzellll
ilk verilen kilo sudur genelde. yeni bir beslenme şekline vücudun verdiği tepki.
burada menü paylaşmamızın amacı hatalarımızı ve eksiklerimizi görüp birbirimizi tamamlamak ve motive etmek. yoksa kilo verirsin ama bu kalıcı bir kilo ya da devamlı bir kilo verilişi olmaz. ben üzerime düşeni yaptım sen bilirsin artık
sadece karbo yiyerek zayıflansaydı ben herhalde yıldız tilbe gibi olurdum :86::86::86:
canım benim adetime 4 gün vardı ben test yaptım
çok silik çıktı dedimya inanmadım
sonraki testlerde daha belirgindi ama
ben dayanamadım kan testi yaptırdım 113 çıktı
gebelik var dediler ama doktor mrelimi bozdu
çok düşükmüş kan değeri henüz çok yneiymiş ne olacağı belli olmazmış
filan falan neyse ben 2 hafta sonra kuzumun kalp atışlarını gördüm
o anda dünya duruyor sanki küçücük bir çekirdek ama kalbi var
pıt pıt atıyor
sen morelini bozma stres yapma biliyorum çok zor ama sakin ol herkesede söylemeyin bence bekleyin biraz kan testini yaptır hayırlısı olsun inşallah yoksada üzülme rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?